Is tikruju nera esminio skirtumo - koks motorolerio modelis, renkantis tepalus svarbu atkreipti demesi i tai, kad jie butu pritaikyti atskiroms tepimo sistemoms, ta prasme, kad skirti ne is karto su benzu maisyti, bet i bakeli pilti. Nes tie tepalai kurie yra "PreMix"- kai pilama i benzo baka ir ten maisoma, tai yra tirstesni ir tokiu ipylus i atskira tepimo bakeli, galima tiketis neigiamu pasekmiu. Atskiroms tepimo sistemoms yra skystesnis tepalas.
As pats naudoju LiquiMoly pilnai sintetini 2takti tepla, jis tinka atskiroms tepimo sistemoms, taip pat LiquiMoly gamina ir pusiau sintetinius tepalus motoroleriams jie yra per pus pigesni.
Simas
(no login) 62.80.224.5
Achiu
April 5 2003, 5:01 PM
achiu uz ishsamu paaiskinima.
ez-nut (no login) 212.59.14.27
Re: Koki benza ir tepalus geriau pilt i Aerox'a?
April 6 2003, 11:48 AM
priklausomai kiek tavo aeroxas ishvysto apsuku turi
rinktis tarp sintetinio ir pusiau sintetinio. Jeigu
nelabai daug (8000 aps/min) geriau pilt pusiau sintetini, detales ilgiau laikys.Bet jeigu apie
10000 aps/min, geriausia naudot pilnai sintetini.
Dar vienas patarimas- nusipirkt tepalo papildu,
tie dalykai ish tikruju padeda.
Mano nuomone jeigu geras tepalas - jis turi visus jam reikalingus papildus ir viskas.
Kitas dalykas didzioji tu visu papildu dalis yra skirta 4takciams motorams, t.y. Automobiliams, aplamai nesu mates jokiu papildu skirtu 2T motorams.
Simas
(no login) 213.190.42.164
del benzo ir tepalu
April 9 2003, 3:10 PM
mano manymu geriausi tepalai yra Castrol RS 2t, taip pat geri mobil, shell firmos visiskai sintetini tepalai. labai geri ir motul tepalai. pagal savo kaina geri ir liqui moly, bet visdelto siulau rinktis castrol.
Del benzo tai pats geriausias yra shell V-POWER 95, mano manymu jam nera lygiu. ir negalvokit kad Racing 99+ yra geresnis... jis tik brangesnis ir daugiau ji reklamuoja. SHELL V-POWER 95 pats geriausias dvitakciams varikliams. Taip pat egzistuoja ivairus tepalu priedai kurie tikrai yra verti demesio ir tikrai pasiteisina. siulai isbandyti liqui Moly firmos skystaji molibdena...
AS (no login) 212.59.30.248
kuras
April 13 2003, 8:34 PM
Krc as tai i savo airox'a pilu aviaciny kura. Tik paskui uzpisa pauksciu kaukoles is radiatoriaus krapstyt haaahaha. A i tepalo bakeli niekad nepilk sintetiniu tepalu - naudok tik mineraline arklio sperma
Current Topic - Koki benza ir tepalus geriau pilt i Aerox'a?