sveiki visi scoterininkai
as i jus kreipiuosi del remonto
ar JUS DAZNAI remontoujat savo baikus as apie senesnius nu bet l noreciau isgirsti ir apie naujesnius baikus
ka jus dazniausiai remontuojat
ar daznai ir ilgai sedit
kurie daugiausiai genda ar cia nuo salygu markes ir t.t.
scootas britwa ciopas ar koks krosinis
aciu
laukiu jusu nuomoniu zinuciu
prasau atrasykit
gero kelio
manyciau cia turetu hebryte daugiau is savo patirties parasyti, kam ir kiek, ka reikejo remontuoti. Pats esu turejes rusiskos technikos atstovu, tai cia kas be ko yra liudniausia tema... ;) juos reikia tvarkyti labai daznai, dar plius ir netiketai kelyje neretai pasitaiko. O kas del motoroleriu, tai kiek pats vazinejau, tai ka reikejo taisyti sezono metu, tai svarelius teko kelis kartus pasikeisti, cilindra viena karta sezono metu keiciau (Top Performance 70ccm spizinis vandeniu ausinamas) - reikejo keisti, nes isleke ausele kuri laiko pirsta ir sugadino ten nemazai ka ;), po sezono keiciau Torque drive'a, sankaba, cilindra komplekte su stumokliu(dar karta), nes Naujam Top Performance 70ccm spiziniam cilindrui ir vel tas pats atsitiko, manau, kad cia yra reali situ cilindru porblema, tai, kad jie yra is prastu, nekokybisku medziagu pagaminti ir byra...
Tai va, bet reiketu pridurti, kad sitas motoroleris apie kuri parasiau Valino 120km/h be jokiu parkiu, begejosi be jokiu parkiu ir ne viena auto iki 100km/h dure ;) taip, kad naturalu, kad ir dalys "siek tiek" dilo.
Simas
(no login) 212.59.30.18
Man sekasi... kol kas...
April 27 2003, 5:49 PM
2 metai vazineju 97m Gilera Runner 50cc ir kol kas dar nieko nekeiciau ir netaisiau, iskyrus perdaziau kelias detales (sesute stabdziu nerado). Tiesa per vasara nuvaziuoju tik 2000km, gal todel niekas negenda. O apie rusiska technika yra tokia patarle - "daugiau taisai nei vaziuoji..." :)
JAWA (no login) 81.7.123.170
o kaip del
April 29 2003, 2:51 PM
JAWOS
ka jus galit apie ja pasakyti cia cekai gamina ane
ar cia geras mocas
kiek zinau tai is tu laiku vienas geriausiu
bet gal kas ji turejo galetu man pasakyti kokie jo pliusai ir minusai
kiek rija
kaip varo
na ir t.t.
buciau l dekingas jei papasakotumet man apie si daikciuka