<< Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  

spynele

May 3 2003 at 2:15 PM
minde  (no login)
from IP address 217.147.34.6

tai vat, man shia nakti norejo nuvogt motopirke, palikau durnas namo kolidoriuj. bet wat jiem nepasiseke, ishbruzine visa spineles vidu jie su kazkokiu aparatu bande uzvest, bet tas aparatas nuluzo ir liko viduj. galiausiai likau su visishkai sulauzyta spinele. Ar skirtingu motoroleriu yra skirtingos spyneles, speju ju turetu but pirkt ir turbut reiktu eit i kokia rstudija, ane? jei pas mane scarabeo, man reiks laukti kol uzsakys, atvesh ir pan, ar tiks kokia standartine???

Respond to this message   
AuthorReply

(Login SimasJ)
Forum Owner
81.7.104.124

Vagys, spyneles ir laimingi zmones

May 3 2003, 5:32 PM 

Tikriausiai po laiminga zvaigzde esi gimes ;)
Kad voge ir nepavoge, buk atidesnis...

Koks pas tave modelis motorolerio? nes yra variantu kurie tinka tarpusavyje. Ieskoti reiketu ne naujos, o devetos detales, tai butu pati spynele su laidu.

Simas

minde
(no login)
217.147.34.6

Re: spynele

May 3 2003, 7:46 PM 

pas mane aprilia scarabeo, ir mes ten paardem tai man reikia tik tokio pachio metalo su tokiu ilgu ishsikishimu shone, liko sweika tokia plastmasine dalis,tad dabar ash galiu uzsivesti ir su atsuktuvu:)
o kur man tu padevetu ieshkot? triesiog skambinti visokiom firmom motoroleriu detaliu?

(Login SimasJ)
Forum Owner
81.7.106.9

kur ieskoti

May 4 2003, 5:09 PM 

Bandyk ieskoti visur, kur tik gali tokiu dalyku buti, t.y. parduotuves, salonuose, servisuose ir pan.

Sekmes, tau jos tikrai prireiks ;)

Simas

(no login)
81.7.112.139

spyna jobana:)

December 27 2003, 3:21 PM 

as pirkau su supista spynele tai jieskojom vilniuj nu pas mane benelli buvo tai neradom ten ner kas nupist ta benelli krc nulauzi uzrakta vairo ir ten yra toke plasmase kuria i vidu ikisi atsuktuva pasuki ir atsiranada mase visa sitema cia :) o spineles nerdau tai su atsuktuvu uzkurinejau pokol is aiksteles nenupiso tai wa :)

Current Topic - spynele  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Atgal [index]  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement