mano gilera ziauriai daug ryja benzino palyginus su kitais ! ir man tas visiskai nepatinka (acibosta pilti)
kaip pas jus kas turit?
ir pvz pas mane uzpili ~9ltr benzo - rodikle rodo, kad bakas pilnas. kai lieka tik ~4ltr - rodikle pradeda kristi zemyn ir krinta gana sparciai. kai nukrenta iki beveik dugno - vazinejo tiek laiko kiek krito (nuo ~4ltr) na tikiuosi supratot ka cia nusapaliojau :)))
Kaip pas jus??
siaip ryjimas priklauso, nuo sureguliavimo ir dar labai stipriai priklauso nuo tiuningo. Parasyk koks pas tave modelis, kas jam daryta ir manau tada bus imanoma bent preliuminariai pasakyti kiek tavo gilera turetu valgyti benzino.
O del benzino bako rodykles, tai cia ne pas tave viena tai nesamoningai rodo, pas mane irgi panasei rode, pas Cinca irgi rodo pilna, kol nesusinaudoja puse bako ir tada pradeda staigiai kristi rodykle.
Simas
Rotax (no login) 193.219.160.180
Del rodykles
May 6 2003, 7:14 AM
Turejau du scoot'us tai su benzo rodykle tas pats buvo,
aerox'sui ner rodykliu , bet irgi tas pats, mano nuomone tai samoningai padaryta ,kad galvotum ,kad benzo neber ir skubetum užsipilt.
uvex (no login) 66.119.33.170
Re: del Gilera Runner B E N Z I N O reikalu ...
May 6 2003, 7:20 AM
kuro bakas dazniausiai buna netaisyklingos formos,todel iki 4-3,5 litro kuro daviklis rodo pakankamai taisyklingai.likus mazesniam kiekiui bake kuras lieka "nusmailejime" todel taip atrodo kad rodykle "krenta" daug greiciau.tai priklauso nuo bako formos.
Elvis (no login) 217.147.34.6
Cia fignia
May 6 2003, 5:39 PM
Pas mane blogiau, pas mani kai tuscias beveijk - rodo, tipo puse dar bako, taip niekad iki tuscio bako zymes rodykle ir nenukrenta :)))
(no login) 212.59.30.53
AHA
May 6 2003, 6:46 PM
Pas mano Runner irgi tas pats. Syki buvau net issigandes, bet nuemes plasmases ir pamates savo bako forma is karto supratau kad teisingai rodykle rodyti negali niekaip...
(no login) 81.7.116.219
simui ir kitiems
May 7 2003, 7:09 PM
Simai, pas mane standartas 49.3ccm, SP (sport production) variantas. Nera jokio tiuningo ... tai kas galetu buti?
p.s. zejau kiek nuvaziuosiu, kai rodikle jau rodo kad uscias bakas - nuvaziavau labai nemazai - ten dar buna like koki 2-4 litrai !!! blin mane biski nervuoja, bet gerai - supratau kad ne pas mane viena tokia nesamone.
Tamulka (no login) 212.59.4.56
VISIEMS, ATS i NEATSAKYTUS KLAUSYMUS
May 8 2003, 1:13 PM
Zodziu mano sr'as pilnai tiuninguotas ryja apie ū litrus benzo, taip kad nieko ispudingesnio pas motoroleri ir nebesurasi. mano taktika paprasta, karta isimeciau colos buteliuka i ji prisipyles benzo i bagazhnika, pripyliau pilna baka, paziurejau kiek nuvaziavau kol sustojau, tai lengviausis budas suzinoti kiek ryja tavo motoroleris, nebereikia rodykles kad zinotum kada waziuoti i kolonele, juk nesunku isiminti pora skaiciu ant kilometrazho. sekmes!!!
Current Topic - del Gilera Runner B E N Z I N O reikalu ...