Merhaba Jai;
Hosgeldiniz..
Ben Haci..
Dilemma'nin cok eski bir munafiki.. Ama yine de onunla iyi gunlerimiz olmustur..
Umarim sizinle daha da iyi gunlerimiz olacaktir..
Tebrikler....
Bir sey yapin da ne kadar sanatkar oldugunuzu gosterin bakiiiiimmmmmmmmmmmmm.....
Gecenlerde, Amerika'li bir bayanla tanistim..
Genc, guzel, alimli.. falan..
Bir barda yan yana oturuyoruz.. Bana sorular soruyor. Ben de ona.. haliyle...
Milliyetimi sordu..
Turk'um dedim..
Turk mu? dedi. Biraz sasirdi..
Hayatinda hic Turk'le karsilasmamisti. Bir Turk'un nasil gorundugunden bile haberdar degildi. Oysa Amerika'lilar Irlanda'larin, Almanlarin falan nasil gorundugunu iyi bilir. Beni bilemedi. Italyan gibi koyu tenli ama, bir Isvecli veya Rus kadar uzun boylu biri ile karsilasmamis. Neyse.....
Bana "bir sey yap da, bir kac Turkce cumle soyle dedi... "
Ben de, "Ne kadar guzel gozleriniz var, hele o muthis endaminiz beni buyuledi. Bu gece ne yapiyorsunuz" dedim...
Sanki anlamis gibi.. "cool" dedi.. ve bana biraz daha sokuldu..
Guzel bir gece gecirdik.. Benim apartmanda tabii. keh keh keh..
Ben her zaman soylerim. Erkek olmak zordur derim..
Hele Turk erkegi olmak, en zorudur..
keh keh keh..
Not: Sevgili Jai.. Hic yeri degil belki ama, bayan misiniz, yoksa bay mi? Yalniz ben degil, butun dunya bilmek isteyecektir. Cunku su anda Dunya tiyatrosundasiniz.. keh keh keh..
Eski bir dostun olarak senin bu isi hakkiyla kotaracagina gonulden inaniyorum.
Sanat sevgisini iyi tasiyan biri olarak bu bolumde basarilarinin devamini diliyorum.
Dogayla, bortu bocekle insan sevgisini paylasan birinin ince ruhunu ben cok iyi taniyorum. Umarim bu sitedeki herkes senin nekadar isil isil, yeniliklere acik, verimli, sevecen, olculu, biraz asi, biraz ebruli kadin guzeliginin degerini bilirler.
Hiçbir fiziksel güzelliğin böylesi bir ruh güzelliğinin eline su dökemeyeceği ve kalıcı olamayacağına inandığım Jai'nin yeni payesini canı gönülden kutluyorum.
Heyecanlı ama telaşsız,bilgili ama iddiasız,tutkulu ama hırssız adamın işidir deniz.
Ben de buradaki görevime denize açılır gibi başlıyorum.
Seyir esnasında elbette dalgamız da olacak rüzgarımız da.Gün ortasında sağanağımız da..
Yola hep birlikte çıkıyoruz.Heyecanla,tutkuyla ama ille de sevgiyle.
Kızmayın...
Billa kalas olmak iyidir.
Bir kere tiyatroyu sahneden seyredersiniz.
Kütüge göre daha yontuldugunuzu düşünün.
Zira ne de olsa forum kullanabiliyorlar.
Özünde kalas ve kütük aynı olsada
İşlevi farklıdır.
Hak yemeyin...
Çıta falan diyin bari...
Sevinsinler...
Sevgili Jai;
Sanat forumunu baslatan Dilemma'nin forumdan ayrilmasini asla istemedim..
Ondan kalip, kendi inanclari icin mucadele etmesini, bekledim....
Cunku ben oyle yapardim...
O beni dus kirikligina ugratti.. Onu daha cesur biri olarak dusunuyordum....
Dilemma'dan ne istedi isem, sizden de onu bekliyorum...
Lutfen terketmeyin...
Cunku terketmek kacmaktir... Yenilgiyi kabul etmektir.
Cunku terketmek gercekleri ihmal etmektir......
Korkakliktir.......
Sizlere deli gibi alıştım.
Birbirimizi özleriz, merak ederiz, ayrı fikir ve yapılarda da olsak burada hoş bir tartışma ve dostluk havası yakalamayı başarmışız?
Nedir bu, sinirlenince gitmeye kalkmalar?
O sayfayı beğenmiyorsanız, başka bir sayfa açarsınız, oda bol, sayfa bol, konu bol, sohbet güzel, sıcak, verimli..
Size verimsiz mi geliyor?
Bence hiç öyle değil..
Benim hepinizden öğrendiğim çok şey var..
Başta da insan olmanın gerektirdiği her türlü yaşanmışlıkları, birbirini tanımadan , satırlar üzerinde bile olsa bu sayfalarda bulmayı..
Ozel kadin bir karar vermisse bunu saygiyla karsilarim, demek ki orselenmis , yipranmis,aldatilmis, uzgun, mutsuz, kizgin, tukenmis......... yada daha bir suru baska neden...
Hepimiz yalnizliklari yada terketmeleri vardir. Buda bunlardan biridir. Icimizde kopan firtinalari, bize itici gelen seyleri kim algilayabilir kendimiz disinda...Insan dogal olarak kendini korumaya alir daha cok yipranmamak icin bazen terk bu kisa yada uzun vadeli olabilir bu tamamen kisinin sagduyusuna kendi istegine baglidir..
Jai burada yazdigin surelerde sanatini ve insan olma sanatinin butun guzelliklerini gosterdin... Sen hep sanatcisin ve hepde sanatci kalacaksin...
Sevgili kadincim su an buna karar vermis. Siteden cok ben arkadasimin nasil nerde ne sekilde mutlu huzurlu olacagini secmesinden yanayim...
Ne örselendim, ne aldatıldım, ne kırgınım, ne yorgunum... nereden çıkardın bunları ?
Lafı burada uzatmanın anlamı yok. Yaşam'da "Karanlıkta ve Yalnızken Okumayın" başlığının altını bi zahmet okursan anlarsın.
Yok öyle kırılmak, örselenmek, aldatılmak falan. Sen de iyisin haaa. Abartmışın.