insanlar maymundan türedi, ateistler nasıl türedi ?
January 7 2004 at 12:14 PM
(Login ateistsavar) from IP address 81.212.179.177
Ali boktay başkalarını sineklikle suçlarken kendisininde ne bok olduğunu ifşa etmekte bir sakınca görmemekte.Formu dikkatli incelerseniz kerhaneler konusunda en çok istihbaratın ali oktaydan pardon ali boktaydan geldiğini görürsünüz.
Bu ateist ali boktay kerhaneler konusunda nasıl böyle bir istihbarata sahip.Efendim açıklayayım, bu ali oktayın anasıda ateisti.Ateizme göre bilirsiniz din doğmadır, “zina haramdır” kuralı ateistleri bağlamaz.İnanmaz onlar böyle çağ dışı doğmalara.1950 yıllarda da DP hükümetinin ülkeye getirdiği sefalet malum, maddi durumlar kelek, ali oktayın anasıyla babası düşünüp taşınıyorlar napalım bu maddi çıkmazdan kurtulmak için.Bu arlar ali oktayda dünyaya gelmemiş, anlayacağız problem var.Babasıda , ali oktayın anasını kısır bir kadın zannediyor.
Bunlar aile boyu ateist olduğu için , her yol ankara.Düşünüyorlar taşınıyorlar, ali oktayın babası anasına diyor ki,
-Hanım bu çağda dini doğmalara inanacak halimiz yok, ahlak, zina falan bunlar çağ dışı doğmalar, gel seni kerhanede çalıştıralım, bende pazarlamacılığını yaparım, üç beş yolumuzu buluruz, sen zaten kısır bir kadınsın hamile kalmazsın, girip çıksa !! nolacak aşınacak mı, daha iyi yol geçen hanına döner akşama seni bide ben düzerim, düzerken fazla zorlanmam.
Ali oktayın anasıda bunları duyunca diyor ki:
-Hay aklınla sen çok yaşa bey, bende böyle şeyler düşünüyordum da kızarsın diye söylemeye korkuyordum, hazır amerikan 6. filosuda İstanbul’a gelmiş, sen iyisi mi beni ermeni madam matildin kerhanelerinden birine götür, hem orda çalışır, hem de aile ekonomisine katkıda bulunurum.
Derken ali oktayın valideleri karaköy kerhanelerinde çalışmaya başlıyor.O zamanlarda prezervatif falan bulmak ne mümkün, aids falan da bilinmiyor, kadında kısır olduğuna göre korkusuzca çalışıyor.Bu arda karaköydeki kerhaneye gelen amerikan askerleri dış cephe boyasını beğenmemişler, kerhanenin işletmecisine
-bu ne ya , hem o kadar para veriyoruz hem de kerhaneniz dökülüyor “
diyor.Bunun üzerine işletmeci” tamam efendim bir boyacı bulur derhal boyatırz “diyor.Askerler gittikten sonra, ali oktayın anası hemen atılıyor, “benim tanıdığım iyi bir boyacı var onu getireyim mi? “ diyor.İşletmecide olur diyor.Bunun üzerine ali oktayın anası eve gidip , ali oktayın babasına diyorki:
-Herif kerhanenin dış cephesini boyayacak bir boyacı arıyorlar, bende bildiğim boyacı var dedim, alırsın eline fırçayı ve boya tenekesini , fırçayı salla dur, biraz ordan da gelir elde eder üç beş yolumuzu bulur, aile ekonomisine katkıda bulunursun.
Bunun üzerine ali oktayın babası alıyor eline fırçayı, ali oktayın anasının çalıştığı kerhanenin dış duvarlarını boyuyor.Bunu gören çevredeki kerhane sahipleri de, “bizimkini de boya” derken, ali oktayın muhterem pederleri, malum sokaktaki bütün kerhaneleri bir güzel boya badana yapıyorlar.Hem boyadan, hem kerhanenin hasılatından yollarını buluyorlar.Ahlak , zina falan bunlar çağ dışı doğmalar, “iyiki de ateist olmuşuz, insanların açlıktan nefesleri kokarken bizse köşeyi döndük “ diyorlar.Menderes döneminde bu kadar zengin nasıl türedi sanıyorsunuz ?.
Bu arda ali oktayın anası çok güzel bir kadın, bütün amerikan askerleri ona abone oluyor, anlayacağınız popülaritesi bayağı artıyor.Hatta o kadar hoşlarına gidiyor ki, 6.filo istanbuldan, tel-avive gidecekmiş, “biz sensiz yapamayız, gel senide İsraile götürelim, dönüşte İstanbula bırakırız “diyorlar.Ucunda iyi para olduktan sonra neden olmasın, bu hatun 6.filoyla israile gidiyor.Bu konuda değişik rivayetler var ama, duyduğumuza göre ali oktayın anası İsraildeki kerhanelerde de çalışmaya devam ediyor.
Ali oktay nasıl dünyaya geldi?, olayın bu kısmına gelelim.Meğersem ali oktayın anası kısır değilmiş, pederinde TIK yokmuş da, kadıncağız ondan hamile kalamıyormuş.Bu tip işlerde “kısır karı “diyerek hep erkek egemen toplumlar kabahati kadına atar, kadıncağızda korunma önlemi almamış.Sonradan istanbula geri döndüğünde öğreniyor ki ali oktaya hamile kalmış.Babasıda:
-Kadın oldu bir kere napaılm, hem benden çocuk olmadığına göre millete benim çocuğum diye yuttururuz” diyerek ali oktayı evlat olarak kabulleniyor.
Böylece millete bizim çocuğumuz diye yutturuyorlar, fakat hala akıllarında bir soru işareti kalmış.ali oktaya, anası israilde Yahudilerden mi hamile kaldı, yoksa 6.filo askerlerinden mi.Efendim acizane benim görüşümü sorarsanız, ali oktayın anası Tel avivdeki yahudi kerhanesinde çalışırken bir yahudiden hamile kaldığı kanaatindeyim.Nerden çıkartıyorsun ? diyenleriz olabilir .Nerden çıkartacağım, baksanıza adam hem ateistim diyor, hemde yahudi şeriatına tapan yahudileri baş tacı ediyor.Bunu anlamayacak ne var, kan kanı çeker.
Bu arda şunu da unutmayayım, amerikan 6.filosu israile giderken, sadece ali oktayın anası değil, bir gurup fahişeyi de götürmüşler. Onlarda tel-aviv’deki kerhanede çalışmışlar.Bu aileler arasında dostluk o günden beri sürer gidermiş.Hatta çocukları bile dost olmuşlar, ateist formu kurmuşlar.Bunlar kimler mi?, söylemem sırdır, fakat size ufak bir ip ucu vereyim, bu formun sayfalarında yahudileri öven, onlara özel bir muhabbete gösteren ateistleri görürseniz, iyi bilin anası tel avide düzlen bir kadının çocuğunun yazdıklarını okuyorsunuzdur.
Bu günlerde de nüfus kağıtlarına Müslüman yazılıp yazılmaması konuşuluyor.Bence hiçbir şey ifade etmiyor !.adamın Müslümanlıkla alakası yok, nüfus kağıdında Müslüman yazıyor.Ateist Şener yurdatapanın nüfus kağıdında bile Müslüman yazıyor.ya adam ateist anlatamıyor ki nüfus memuruna, “yok hemşehrim ben anlamam “diyor ve Müslüman yazıyor.
Ali oktay üstatda 6.filonun düzdüğü kadınların Müslüman olduğunu yazmış, efendim şimdi bu olaya aydınlık kazandırayım.Aslında şunu kabul etmek gerekir ali oktayın istanbul kerhaneleri hakkında verdiği bilginin büyük bir kısmı doğru, çünkü habere ilk elden , anasından alıyor.Fakat bir konuda yanılıyor.Polis bu genelevde çalışan kadınları vesikaya bağlamak için alıp götürüyor.Bu arda nüfus kağıtlarını toplama işlini ali oktayın anasına veriyorlar.O da nüfus kağıtlarını toplamışken, din hanesine bakıyor, dini islam yazdığı için zannediyor ki, bu kadınlar Müslüman.Gelip çocuğu ali oktaya anlatıyor.Ali oktayın bu konudaki yanılgısı da buradan kaynaklanıyor kanaatimdeyim, düzeltmek lazım sanırım.Nüfus kağıdında islam yazdığı için insanlar Müslüman olsa , önce ateist Şener Yurdatapan Müslüman olurdu.Siz inanmayın bu hikayelere.
Gelelim cop meselesine.efendim bizi ali boktay 80 öncesi eski tüfek komünistlerindendir.Gençlik yıllarında çok fırtına bir komünisti, bakmayın bu günlerde kargaya döndüğüne.Artık komünizmin sosyalizmin hükmü kalmadığından, ben komünistim demeye utanır oldu, bir şeylerde söylemek lazım hani “ben ataürkçüyüm “ diyor.Garibimi idare edin, başka bir baltaya sap olacak hali yok, irticacı falan olacak hali hiç yok.Liboş falan olsa diyecekleri, “eskiden sen solcuydun noldu üstad ?”, o da mecburi istikamet atatürkçü.
Bu ali oktay var ya, bakmayın siz onun öyle sakin göründüğüne, kendisi 40 yaşını geçtiği için diğerleri gibi tam akıllan masada biraz duruldu.”40’ından sonra bir adam hala sosyalistse man kafadır” diye bir söz var ya, 68 kuşağı eski tüfek komünistlerden kaç tanesi kaldı aramızda.Bu fırtına ali oktay 80’den evvel bayağı bir haltlar karıştırmış, yaramaz bir çocukmuş yani anlayacağınız.
Gerek 12 eylül 1980 ihtilalinden evvel, gerek Kenan paşanın ve ordunun 12 eylül darbesinden sonra, ali oktayı sık sık asayiş şubeye götürüp sorguluyorlar.Neteküm ali oktay çeşitli işkencelere maruz kalıyor, özellikle Selimiye kışlasında asker tarafından elektrik verme, cop falan her türlü yöntem deneniyor.Ali oktay o günlerde copun tadını iyi almış anlaşılan ki, hala tadı damağında kaldığı için, baksanıza ağzından düşüremiyor.Herkeside kendisi gibi zannediyor.Ali oktaya işkence yapıyorlar, copu sokup sokup çıkartıyorlar, bu işkence yöntemi ali oktayın bir hoşuna gidiyor, bir hoşuna gidiyor, artık başlıyor bağırmaya” nolursunuz işkenceye devam edin “ diye.
Ali oktay 80 den önce” rus askerine selam dur, Türk askerini arkadan vur” diyenlerdendi.80 den sonra bu coplu işkenceye maruz kalınca, birden kendi cinselliğini keşfedemediğini fark ediyor.Bunu kendine fark ettiren, işkenceci askerlerin postallarını öpüp, minnettar oluyor.Selimiye kışlasında bu cop işkencesinden sonra ali oktayın Türk askeri konusunda görüşleri de değişiyor.Eskiden “türk askerini arkadan vur” derken , 80 sonra :
“türk askerine arkanı dön,
yaylalar yaylar,
bizim ali oktayın cop çok hoşuna gitti
yaylar yaylar” demeye başlıyor.
Ali oktay herkesi kendi gibi nonoş sandığı için bu cop işkencesi motivasyonlu işkence öğelerini çokça kullandığını görürsünüz.Tabi bendenizin yaşı genç, eskiden ülkede işkence falan varmış, biz o günlere yetişemedik.şimdide AB giriyoruz, insan hakları ve uyum yasaları falan işkencede kalktı gibi.Bu yüzden ali oktayın AB çok karşı olduğunu görürsünüz.
Neden acaba ali oktay gibiler AB karşıdır?.Anlatayım bu ali oktay, altay gibi ateist nonoş homolar, eskiden popoları kalktı mı, ortalığı karıştırır, içeri alınırlardı.Sonrada işkence seansında, poplarına cop sokulduğu için, zevketen dört olmuş vaziyette tatmin bulurlardı, bu homolukta zor iş hani.Size kolay gelsin ateistlerde, bence islamın çağrısına kulak verip şu nonoşluğu bıraksanız iyi olur gibime geliyor.
Bak AIDS Allahın sizin gibilere bir cezası cehenneme gitmek için acele etmeyin, zaten orda kalmak için çokça zamanınız olacak.
Buradan ali oktaya sesleniyorum, “Pis beleşçi ali oktay, popon kalktığı zaman , indirmek için, bizim verdiğimiz vergilerle alınan copları kullanma, kaç tane cop eskittin lan, biz vergimizi yol, okul, hastane yapılsın diye veriyoruz, sen cinsel tatmin bul diye mi vergi veriyoruz.Madem o kadar meraklıysan, git en yakın sekizshopa kendine bir vibratör al, adi beleşçi”.
Ali Boktay anlaşılan sende zaman bol,
Bende boş gezenin boş kalfasıyım
Bendede zaman bol.Bu boş zamanlarımız,
Gel seninle yaralı bir şekilde değerlendirelim.
Ananı okşatmak hoşuna gidiyorsa ali oktay,
gel geç böyle babanın yanına getir evladım,
getirmesi senden ananı okşaması benden.
kerhanede iyi alışmıştır,
6.filo amerikan askerlerinkini yemeye,
bide bizimkini denesin.
bizden mahrum etme.
Hadi bakayım, biz buradayız evladım.
Kaşındın mı ananla beraber yine gel ,
her zaman bekleriz...................