www.lameri.8m.com

<< Previous Topic | Next Topic >>  

sht

July 23 2001 at 12:34 PM
No score for this post
Anonymous 

-
WESTBAM,jel ti planiras defejcovai www.sht.sst.com ?
hihihi

Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
SST

WESTBAM

No score for this post
July 23 2001, 11:22 PM 

SLusaj decko , nemoj da ti padne na pamet da probas uopce da posetis taj site kamoli da neki napad izvrsis i nemoj se folirati jer znamo da si ti truba za kompove i ostale stvari, a sada ovako ovo zapamti.
taknes onaj site , bez obzira dal je pao ili ne tebe ce zadesiti isto ono sto i phant0ma samo mnogo gore. MNOGO. biti ces objavljen na SVIM YU forumima na milost i nemoilost svim lamerima, script kiddiesima, crackerima i tom ostalom tvojem sloju. a plus sto cemo te mi uzjebavati. pazi sta ce biti kada ESovci saznaju za to pa onda drugi lame timovi kao ovaj tvoj, biti ces u govnima samo jer imas dugacak jezik.
a plus to , nas hosting je legalno placen i sve ostalo tako ako naneses stetu, po novom zakonu mi te mozemo i budi siguran OCEMO tuziti.

have a nice day.

WETSBAM

ZABOLE ME STO ME TI ZAJEBAVAS NI NEZNAM TE I ZATO OLADI

No score for this post
July 24 2001, 12:45 AM 

A KO JE TRALALA ZA KOMP. VIDECEMO.

Sta bre

No score for this post
August 10 2004, 8:09 PM 

Sta se sprdate o tome ja cu tebi sajt ti meni moj sajt i gotovo. najbolje ko ljudi na ferku i zavsen posao......

Current Topic - sht
  << Previous Topic | Next Topic >>  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  
www.lameri.8m.com