YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum SPOR FORUMU

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Hakemler

August 7 2002 at 4:43 PM
Bilg  (no login)
from IP address 213.153.175.62

Alın size bir yeni hizmet daha.

Ne söylemek istiyorsanız, hangi branşta söylemek istiyorsanız hizmetinize açık bir sayfa.

Ben futboldan başlayayım. Bunların bir a-babaları var ya, hani sırma saçlı Bülent efendi, dün herhalde bu sene biz size de yaranacaz sözlerini vermek üzere Samandıraya gidip orda açıklamalar yapmış.

Babababa ne demiş...

Yıldız futbolcular korunacakmış.

Koruma polisi mi verecekler?
Olmayan faulleri mi çalacaklar?
Yıldızların yaptıkları fauller cezalandırılmayacak mı?
Aslında sarı veya kırmızı kart gerektirmeyen hareketler onlara yapılırsa kart mı çıkacak?
Yıldızlara faul yapılamayacak mı?
Yıldızlara ceza sahası dışında yapılan fauller penaltı mı olacak?

Hem kim bu yıldızlar?

Mesela Fenerbahçenin yıldızı Ortega mı, Revivo mu? Rapayiç yıldız sayılabilir mi? Rüştü kaleci olduğundan yıldız kabul edilmeyecek mi? Yıldız futbolcu sadece orta saha oyuncusu hatta play-maker mı olmalı? Hasan Şaş yıldız olamaz mı? Bir takım benim bütün futbolcularım yıldızdır diye noterden tasdik ettirirse o takıma faul yapılamayacak mı?

Saçma adamlar saçma iş yapar, saçma sapan konuşurlar. Şimdiden söyleyeyim bu sene Galatasaraylılar hakemlerden korksun Fenere ve Beşiktaşa çalışacaklar...

Respond to this message   
AuthorReply

Bilg
(Login paksu)
213.153.156.232

Kıh kıh kıh

September 12 2002, 2:56 PM 

Demedim mi ha demedim mi!!!!!!!

Respond to this message   
HACI
(no login)
66.30.225.136

BOS YERE DEMEMISLER..

September 21 2002, 5:09 PM 

IBNE HAKEM!!!!!!!1

keh keh keh......

Respond to this message   
Current Topic - Hakemler
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss