YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum SPOR FORUMU

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

İyi servis atardım

September 25 2003 at 3:22 PM

Bilg  (Login paksu)
from IP address 213.153.187.12

Ankara karmasına kadar da yükselmiştim. Devam etsem en azından genç milli olma ihtimalim bile vardı.

İyi voleybolcuydum.

Ama bu kızlar kadar iyi değildim.

Hele Neslihan'ın attığı servisin yarısını bile atabileceğimi hiç sanmıyorum.

Esra dün bir smaça kalktığında bir sıçradı en az 75-80 santim. Ben en iyi zamanımda 45 - 50 zor sıçrıyordum.

Bu kızlardan çok bahsedeceğiz.

Respond to this message   
AuthorReply

Bilg
(Login paksu)
213.153.153.41

Çok bahsedeceğiz!!!

September 29 2003, 11:41 AM 

Allahın kulu yok ama yazan.

Türk tarihinde ilk defa dünyaca kabul görmüş bir takım sporunda bayanlarda bu dereceyi elde ediyoruz.

Voleybol seyircinin hakem üzerinde en az etkili olduğu spor dalıdır. Bu nedenle bizim seyircimiz de basketbolda olduğu gibi muhteşem olmasına rağmen yüzde otuzlarda filan bir etkiye sahip değildir voleybolda.

Bununla söylemek istediğim şu. Bu kızlar dünyanın neresine giderlerse gitsinler bu çalışma temposu ile başarıyı yakalarlar.

Yani basketbolcu kardeşlerine benzemeyecekler.

Gelelim finale. Dünyada hemen her sporda bir dönem bir takım diğerlerinden bir gömlek üstündür. Bunun nedeni de genelde o dönem için yakaladıkları muhteşem bir sporcudan kaynaklanır.

Polonyalılar bundan da beterini yapmışlar. Bir değil üç adet üstün sporcu ile yarışıyorlar. Hele bir tanesi (Glinka) süper üstün. Bu kızı dünya şampiyonu erkek takımın ilk altısına koyun hiç sırıtmayacaktır.

O zaman da ikinciliğe üzülmeyecek ve efendice kabulleneceksiniz. Türk takımı da Türk seyircisi de bunu son derece beyefendice ve hanımefendice yaptı.

O görüntüleri şımarık, seviyesiz İngiliz basınının ve de İngiliz milli futbol takım teknik direktörlerinin gözlerine gözlerine sokmak lazım.

Respond to this message   
Current Topic - İyi servis atardım
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss