YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum SPOR FORUMU

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Türkiye 1. Süper Ligi (2.Yarı)

January 25 2004 at 11:45 PM
hamstercik  (Login hamstercik)
from IP address 195.175.134.74

Yine kargaşa,yine hakemlere veryansın,yine şu,yine bu...
Beşiktaş 5 kırmızı kart gördü...Erkekler ya,hükmen yenilecekler.Erkekler ya,hakemi protesto edecekler...
Lucescu çıkmış diyor vay efendim bu benim başıma Galatasaray'dayken de gelmişti,ben istifa edip bu ülkeden gitmeyi düşünüyorum diye...Galatasaray berabere,Trabzon mağlup,Denizli mağlup,Beşiktaş da mağlup olsun da Fener'in ekmeğine yağ sürülsün...Yok ya!?
Ahmet Yıldırım'ın kartı hariç hepsi doğru kararlardı.
Galatasaray-Fener maçında da hepsi(bana göre) doğruydu.Fener'den niye sadece 1 kişi atıldı ayrı mevzu,tartışılır...
Beşiktaşlı bir yönetici demiş ki vay efendim Zago oyun durdurulmadan atıldı,kural hatası,maç tekrarlansın...Bilmiyorum,o kadar ayrıntıyı takip edemem ben burdan...Aynı Fener-Ç.Rize maçı gibi olsun...
Vay efendim Fener Nobre'yi oynattı,Rize Duro'yu şunu bunu falan...İki takım da hükmen yenik sayılsın...Yaw arkadaş,federasyon iki takıma da herhangi bir uyarıda bulunmuş mu bu şöyle şöyle bir maçtır,2.yarı için yapılan transferler bu maçta oynatılamaz diye?Hayır.Öyleyse Fener'in ya da Rize'nin günahı ne?Hadi maç iptal oldu diyelim...İki taraf da yenik sayıldı.Onu bunu bilmem de öyle bişey olursa iki takımın da 1'er puanının yenilmesinin suçlusu kim olacak peki?
Derdimi tam anlatamasam da belki birileri bir iki bişeyler söyler,benim de bakış açım genişler...

Respond to this message   
AuthorReply
hamstercik
(Login hamstercik)
195.175.134.73

kimse genişletmezse ben debelenirim...

January 29 2004, 12:33 AM 

neyse...
bugün beşiktaş-gaziantepspor kupa maçını izledim...
geçen maç 5 futbolcusu atılan takım nasıl 11 kişi tamamladı onu bir söyleyeyim istedim...
ronaldo...
sarı kartını ani kontra atağa çıkan gaziantepsporu kesmek için profesyonelce gördü...Ne kendi itiraz etti,ne de hakem es geçti...
Fakaat...2.yi de görmesi lazımdı...zira penaltıyı yapan o ve gaziantep 1e 2 atakta o anda...tereddütsüz penaltı çalan hakem ali aydın(hani şu rize maçının iptal olmasına sebep...)sarı kartı göstermedi...gösteremedi bence...
beşiktaşın 5 kırmızı kartını haksız bulan herhangi bir yorumcu,hakem hocası ya da benzeri bir medya mensubu gördünüz mü?herkes hakem haklı diyor...
beşiktaş ise her türlü eyyamcılığı yaparak vay efendim fenerbahçe bütün bunları tezgahlatıp da falan da filan...yok ben puan farkından geçtim,eşit başlayalım o zaman daha onurlu olur...geçelim bunları...

Respond to this message   
rope
(Login rope)
81.8.108.38

Yav bu lig

February 7 2004, 1:17 PM 

Niye süper.
Süper olmayan 1. lig de var mı?

Respond to this message   
Sailor
(Login DonCamillo)
212.253.219.218

Ligin Adı

February 9 2004, 11:13 AM 

Sponsorluk ile ilgili. Yasal olarak, "Türkiye 1. Deplasmanlı Futbol Ligi" 'ne herhangi bir markanın sponsor olması imkan dışı.

Hatırlarsanız, birkaç sene öncesinde benzeri bir durum Basketbol'de yaşanmış, kısa bir süre "Ruffles Ligi" olarak anılan lig ile ilgili sponsorluk sözleşmesi aynı nedenden iptal edilmişti.

Bu yüzden, Lig'in adı "Süper Lig" olarak değiştirildi, böylece sponsorluk yolu açılmış oldu; geri Lig'e isim verecek bir sponsor şu an için yok.

İngiltere'de ki "Premier Leauge" hadisesi de aynı şekildedir.

Respond to this message   
Current Topic - Türkiye 1. Süper Ligi (2.Yarı)
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2010

rss