Първоначално идеята за страницата беше да се публикуват кирливите ризи на някои големци. По една случайност успяхме да съберем доста неща. После адвокати ни разубедиха, посочвайки аналогични публикации в пресата. Не само че можехме да го отнесем, ами и файда нямаше да има. Затова сменихме тактиката и страницата остана без тези неща. Собственичките на страницата се дръпнаха и тя увисна на врата ми с цялата си тежест.
После ми се искаше да представя политическите възгледи не на партиите, а на определени кръгове от населението. И днес убеждението ми е, че политическите партии в България удивително се разминават с представите и нуждите на хората, оттам преливането насам-нататък на големи маси електорат на изборите. Обаче стана скучно.
За името: Ставаше въпрос за злободневни теми, оттам "Злоба". За да не направят "криви огледала", първо регистрирахме zloba.org и zloba.net, докато проучваме за добър хост. Обаче един поляк в Америка усети накъде отиват работите и на следващия ден регистрира zloba.com и се опита да ни го продаде за тлъста сума. Вече бях бях нарисувал емблемата на ZZloba, като истинското Z се получаваше между двете Z, намеквайки, че зад името стоят двама (всъщност две).
Освен това търсачките показаха много попадения на Zloba. Така решихме да е с двойно Z, търсачките намериха само една Zzloba, и то фалшив линк, тъй като беше на някакъв руски форум, където трият старите постинги. Предполагам, че някой е допуснал печатна грешка, докато пише на латиница zloba.
'ми т'ва е.
Zzloba
PS Това е отговор не само на постинга тук със същия въпрос.
Goro,uspeh v novoto si amploa! Haresvame razkazite ti,vqrvame v tvoite literaturni zalojbi
April 3 2003, 12:11 PM
uspeh skypi priatelyu!
iskrenno ti jelaem da se zabavlqvash ot vse syrce, kogato pi6e6 svoite razkazi,taka kakto nie se zabavlqvame kogato 4etem interesnite ne6ta ot teb!
mnogo ni dopada na4ina ti na pisane!
izglejda malko stranen,sy6tevremenno mnogo obrazen,jiv i silno emocionalen!
ostani takyv kakyvto si,i bydi vse taka produktiven!
6te se radvam v tozi klub da se sre6tna s po-ve4e tvoi fenove i da razmenim interesni temi za razgovor!
pozdravi ot nas:
valio
yulia
i zado4no ot "BALKANSTROI"
tq e mnogo super jena,i nie ot dira 4esto si spomnqme za neq!
sega mnogo ni lipsva za6toto otdavna ne e vlizala pri nas v "politika"!
4ao za sega !
pi6i ni !