<< Previous Topic | Next Topic >>Обратно  

Хареса ли ви?

March 16 2002 at 9:01 PM

Аз щот, тъй нали, таковата... съм малко срамежлив та да попитам:-)

Respond to this message   
AuthorReply

Става въпрос за приключенията на Бомбата,

March 17 2002, 9:54 AM 

които са на сайта.

Тук ще ви дам и линк:

http://free.top.bg/zzloba/letterrs/bombata/explorers.htm

http://free.top.bg/zzloba/letterrs/bombata/explorers2.htm

http://free.top.bg/zzloba/letterrs/bombata/explorers3.htm

На мен много ми хареса, единствената ми забележка към Бубо е: в едно литературно произведение трябва да се копае за злато десет пъти повече, отколкото в живота.

Zzloba

Respond to this message   

Нали сме свои тук.

March 20 2002, 12:11 PM 

То е ясно, че сефтето не може да е пърфект. Малко оркулски си го казал, Ззлоба. Можеше и в по-прав текст, лошо няма. Мисля си, че от негативна критика един автор може повече да спечели.

п.п. Та, за всички, които са имали търпението да го дочетат до края: Пишете, не ме жалете:-)

Respond to this message   

Невероятен разказ!

May 16 2002, 4:32 PM 

Изпаднах в екстаз още в самото начало и до самия край не можах да се откъсна от него. Авторът е положил неимоверни усилия и жалко, че накрая нищо не става ясно. Язък му за загубеното време.
Препоръчвам на Ззлоба да престане да ни залива с подобна пумия ако не иска да опустее съвсем тая страница.

Шизофренията било болест...
:))))

Respond to this message   

Dobre, de,

May 17 2002, 1:13 AM 

ще се постарая пак да сложа нещо ново. Ама и какво пречи ти да напишеш нещо ново?

И без това много авери ни зарязаха.

Zzloba

Respond to this message   

Музата, братко.

June 3 2002, 9:00 PM 

Хич я няма напоследък. Хем ми се иска да докарам продължение, хем нещо не ми идва. Добре, че не съм жена:)
За този разказ съм се готвил 31 години. Иска ми се следващия да е по-скоро. Ако успееш да отвориш първия файл, който ти изпратих ще видиш какви глупости съм писал от началото. Обаче музата тогава се беше появила. Ей така, изведнъж ми се дописа. Ама много яко.
Не знам как става при другите, сигурно при всеки е различно, но при мен идеята се оформи чак после. Сега, честно казано малко ме е страх да продължа, да не взема да го разваля. Нали знаеш как е с филмите, първата част е супер, но втората и третата вече са посредствени. Е, има и изключения, но те са само за подтвърждаване на правилото.
А! етих се какво ми пречи, освен музата. Сега имам нет и си хабя енергията в дир-а:) Дано жената не го прочете това, че одма ми е скапала модема!

п.п. Какво стана с онова стихотворение?

Respond to this message   

Ne si tursete izvinenie

June 6 2002, 3:39 PM 

za tova, 4e ni durjite v neturpelivo naprejenie i o4akvane na novite vi razkazi, koito se nadqvame da pro4etem skoro na stranitzite na sajta!

A kolkoto do 1-vite vi neshta, koito izleznaha tyk, to moga samo da kaja, 4e 4ovek prosto trqbva da gi pro4ete, a dokato go pravi ne moje da spre, dokato ne iz4ete i poslednite izre4eniq!

Imate prekrasen talant i vi molq da ne go pazite samo za sebe si!

Respond to this message   

Цвете, ти си злато!

June 6 2002, 11:40 PM 

Ако това е писно до мен, де:)
А ако е до Ззлоба мога само да го подкрепя с две цъце.
Ще ти издам нещо, което не е никаква тайна, но всички го крият. Точно такива отзиви карат един човек да седне да пише. Вярно е, че противоположните го карат да се усъвършенства, но за начален талък...

Благодаря ти!

Respond to this message   

Vie dvamata, ako prodaljite v tozi duh,

August 19 2002, 7:18 PM 

nqma da e dale4e vremeto, v koeto shte ni zamirishe na koruptzi ot strana na ednata strana!
No i az sam dlajen da otbeleja, 4e Mitko moje da pishe, no da ne si misli, 4e moje i da po4iva na stari lavri!

Pozdravi!

Respond to this message   
Current Topic - Хареса ли ви?
  << Previous Topic | Next Topic >>Обратно  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement