<< Previous Topic | Next Topic >>Обратно  

И ако отново е толкова тихо,

April 15 2002 at 2:56 PM

отказвам се!

вече някои хора тук го написаха, а аз се опитах да го отхвърля, но май са прави.
Форумът е занемарен, но последни опити.

Надявам се, че ще ми отговорите на въпросите тук...

Ззлоба вече го заядох. Но мога и още.
Ако се окаже, че греша и той не е автора на Апокрифния наръчник, то можем ли да чакаме от него нещо новичко и топло, че много мързел му се насабира?
И какво ще стане, ако позналите са няколко души?

Интересно ми е да разбера защо Гневен човек или Клавдий не пише вече? Мина ли му мерака, желанието и амбицията? Е, с мечтите става обикновено точно това- достигаме ги и те стават нещо ежедневно и обикновено. спираме да се стремим към тях и да отправяме очите си в тяхната посока.

Г-н Бонев ще напише ли нещо ново, с което да ни стресне? И какво го вдъхновява да пише подобни разкази?
Намирам ги за интересни и впечатляващи, за нещо различно като стил на сайта.

С Железен се разбрахме. Сега си зависи от него.

Можем ли да очакваме нови картини от Радост?
Или ще се наложи да чакаме прекалено дълго?

Аполон е същата история. Явно е от времето! На всеки му се занимава с нещо друго и охлаждащо, а не заграващо като писането.

White Riven- какво повече да говорим за него?

Отдавна го няма и СКИТник, и Хитър Петър, и онези две момчета, които надълго ни разказаха за действителността около нас без грим и пудрата на затворените очи.

Божеее, заприлича всичко това на списък с избягали в чужбина нелегални емигранти, само черен печат не им е сложен, но като редовна посетителка на Ззлоба им го слагам.

Няма нищичко ново и от Lxx, какво става и с нея/него?

Да не говорим пък за Цветелина! Нея човек може да я издирва само със спец частите!
Няма нищо ново от нея на сайта, нито помен от графика, а да не говорим за форума!!!
Явно се конкурират с талибаните по секретност на месторазположението! Дупка в пространството!
И тук няколко въпроса.
Защо е това упорито мълчание? Да чакаме ли нещо или не, скоро, де?
защо е отбягването на форума и защо си давате е-адресите, като когато ви пишат не отговаряте и с думичка? Е, готино е като получите сладка рецензия, ама и нослето да не се вирва твърде нагоре!
малко я карате всички като депутатите ни в Народното!
Това е критикарстване към всички, но май последния го получи за отбора.
Нещо подобно с е-пощата на Клавдий или както там му е името- всички писма се връщат с думите, че е-адреса го няма. Е, как да вярваме, че човека го ИМА и че някой не си е раздвоил личността от присъстващите?

Хей, стягайте се момчета и момичета, че заприличахте на някои познати на баба ми, които четат в-к "Трета възраст" и подсмърчат на "Касандра"!!!!!!!!!!!!!!
УЖАС! Само пенсии още не получавате от държавата, ама може и да греша!

ВНИМАВАЙТЕ, ЧЕ НА ВТОРИ МАНДАТ МОЖЕ И ДА НЕ МИНЕТЕ, А НАЛИ ЗНАЕТЕ ОНАЗИ СТАРА ПОГОВОРКА, ЧЕ КОГАТО ЦАРЯ НЯМАЛ ВЕЧЕ ОГЛЕДАЛО, В КОЕТО ДА СЕ ЛЮБУВА НА СВОЯТА КРАСОТА, ТО И ДРЕХИТЕ С КОПРИНА И БРОКАТ СТАНАЛИ ИЗЛИШНИ!

Respond to this message   
AuthorReply

Права си

April 20 2002, 1:17 AM 

Чувствам се виновен и се чудя как да поема вината си за отсъствието. Нямам пепел да си посипя косата (която все още имам). Музата ми се влюби в друг и някъде зачезна (емигрира). Е-mail–ът ми е същия, но отдавна никой добър “непознат” не го ползва.
Иначе животът ми е изпълнен с динамика и не скучая. На всичкото отгоре не съм в България. Други оплаквания нямам...

Respond to this message   

Tук съм,

April 25 2002, 9:17 AM 

но съм много нашишен напоследък.

Скоро ще се оправя.

Чао дотогава.

Zzloba

Respond to this message   

Re: И ако отново е толкова тихо,

April 27 2002, 9:57 PM 

Ми като толкова много време имаш да правиш разбор на творчеството и времето на участниците във форума или сайта, що не вземеш да поставяш по някоя много умна тема, от която да се пораждат безкрайни спорове, километрични текстове и виртуални убийства.
Че на теб даже и мейла не ти знам - някой си Ем. Ма боли ме джойстика за мнението ти. За Клавдий знам,не го защитавам - пуши му главата от дипломни работи, стажове, изпити и подготовки за магистърски степени. Той поне си дава координатите и ако напише нещо, е точно попадение.
Пък за Ззлоба - или добро или нищо. Все се прави на зает-това трябва да е добро.
По повод форума - седни ти пиши и умувай, а ние ще налапаме готовата въдица. Много ще ни е лесно, да знаеш.

Respond to this message   

Не си справедлива към Емилия:

April 28 2002, 9:33 AM 

Ето го нейният мейл:

emiliq_27@abv.bg

Горе вдясно в ъгълчето.

Хайде да й се скараме по мейла!

Zzloba

Respond to this message   
Current Topic - И ако отново е толкова тихо,
  << Previous Topic | Next Topic >>Обратно  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement