<< Previous Topic | Next Topic >>Обратно  

Ако някой си прави неприятни шеги

November 9 2002 at 3:49 PM

за пореден път, желателно е веднага да престане, защото
търпението на всички ни е свършило и толеранс няма да има!

Respond to this message   
AuthorReply
Другият

E, и?

November 10 2002, 11:30 PM 

Някой избива комплекси.
И си мисли, че е много оригинален.
Нека, то си е за негова сметка.

Respond to this message   

Напълно си прав!

November 11 2002, 3:25 PM 

Нека просто да го игнорираме.
----------------

Сега да ти се поскарам малко!
Кога смяташ да ни изненадаш с нещо ново от теб? Вече няколко месеца не/търпеливо очаквам да влезна на сайта и да намеря есе или разказ от Митко Бомбата/Другият и досега съм останала само с надеждата си...

Respond to this message   

Здравей, Цвете!

December 19 2002, 8:50 PM 

Вече написах едно. В дира мина без особени овации, но там липсата на плюене от страна на някои опоненти е вече нещо

п.п. Ззлоба, можеш да го пуснеш, май няма повече да го променям.
Да! Продължението на Палачинката ме накара да се смея на глас!
Виж си кюто!

Respond to this message   

Здравейте, Димитър!

December 22 2002, 4:08 PM 

Отне ми малко време докато намеря “Сън”, дори ми бе необходима помощ, за да го сторя, но допреди минути имах възможността да го прочета.

Преди да започна тези мои думи до вас, необходимостта ми, желанието ми да изразя чрез тях всичко, което вашите думи докоснаха в мен, ми се стори невъзможно. А сега, когато се опитвам да изрисувам мисълта си чрез ел. алгоритми, разбирам, че невъзможността да го сторя е все така силна!
Трудно е да нарисуваш едно чувство с думи, още по-трудно е да обхванеш красотата му със зримостта на сетивата си...

Но въпреки това ще споделя с вас впечатленията си.

Разказът, който сте написал, ми напомни, че в ежедневието, в което сме затворени и умората от него, често ни карат да забравяме образите, които сънуваме. А по принцип сънищата са затворена реалност в мислите ни. Реалност, която ни създава наравно с общата действителност.
Напомни ми и още нещо, а то е свързано с “Монолози за вагината”. Представлението бе преди много време, но това, което то остави в мен като отпечатък си стои.
Правя аналог с текста ви и самата пиеса, защото много от присъстващите не я разбраха. Повечето бяха там от любопитство, от това, че ще ги сметнат за модерни и съвременни хора, но се съмнявам, че осъзнаваха същността и на една от думите.
Слушаха, но не чуваха.
Гледаха, но не виждаха.
Но това, което те не можаха да предвидят е, че макар нищо да не можеха да разберат от думите, тези думи ги бяха вече променили необратимо като хора, като мислене, като усещане.
Според мен, същата примка е вплетена и в “Сън”- малко ще са хората, които ще го разберат, но всеки малко или много ще стане различен от това, което е бил преди да го прочете.

Като заключение, Димитър, ще ви кажа, че се иска смелост, много смелост да се напише подобен текст, който да изключва границите на цензурата. А те са сковали не едно мислене.
Самата аз съм лишена от нея, от смелостта в тези дози.

Цвете

П.П.

Димитър, имам към вас и едно делово и много тайно предложение, което е свързано с “Палачинката” на Zzloba и непрекъснатите му успешни кулинарни опити, които са с цел да ни развалят фигурите с най-различни лакомства!: )
А самото предложение е свързано с това, че е време сега ние от своя страна да му развалим диетата и да му покажем, колко сладко може да е това.
Макар сравнение с него винаги да си оставаме чираци в това отношение, но нищо не ни пречи най-смело да опитаме! Нали?!

Цвете

Respond to this message   

Ехааа!

December 23 2002, 2:31 AM 

Щом е да прецакаме Ззлоба, винаги съм на линия!
Само не разбрах плана. С домашна ли ще го тровим или с пържоли? Ако е с палачинки - отказвам. Досега никой не е успял да направи толкова, колкото мога да изям.

Respond to this message   

Иска му се да е само това,

January 4 2003, 6:01 PM 

но Zzloba ще си остане само с желанието да се размине само с това!
Менюто включва толкова богат избор, че накрая можем да го принусим и да си смени гардероба.

Ще се разберем по е-майа.

Цветелина

Respond to this message   

Po_sluchaj_idwashtite_praznici...

December 22 2002, 4:10 PM 

Димитър,

Пожелайте си откровение, пожелайте си мечтание, пожелайте си истина, пожелайте си мисъл, която да им дари частици живот, за да са същността, която създава вас във всеки ваш нов ден!

Respond to this message   

Искрено благодаря за пожеланието!

December 23 2002, 2:36 AM 

Както и за коментара по-горе.

Весели празници и на теб! Пожелавам ти да изгубиш едно свое желание!

Respond to this message   

Бих могъл и да го изтрия,

November 11 2002, 11:17 PM 

но нека се вижда простотията му.

Zzloba

Respond to this message   

Уважавам всяко твое решение.

November 13 2002, 5:44 PM 

Но сложи тази особа настрана. Заради себе си!

Има толкова много неща в живота ни, които са наше малко-голямо богатство!
Те са същността на всичко около нас и на самите нас,
zzloba, не си позволявай да ги губиш, макар и за краткостта на минутата, заради някой, който е изгубил и себе си, и способността да живее...

Цвете

Respond to this message   
Current Topic - Ако някой си прави неприятни шеги
  << Previous Topic | Next Topic >>Обратно  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement