<< Previous Topic | Next Topic >>Обратно  

Help!

August 18 2001 at 11:45 PM

Направих нова заглавна страница, която направи излишни други страници, надявайки се да се улесни влизането направо на желаното място. Все още при натискане на "назад" (като линк в текста, а не бутона горе)ще се връщате в по-стари страници, засега е по-добре вместо "назад" да щракнете върху Zzloba горе вляво.

Тъй като сорсът на заглавната страница се получи доста засукан, възможно е да има грешки. Бих се радвал, ако тествате страницата и ми се обадите за намерени грешки.

Поместих няколко есета на Цветелина както са, при тях трябва да натискате бутона "back" на браузъра, за да се върнете обратно.

Дали можете да ми пратите мнение така ли е по-добре, или както си беше?

Zzloba

This message has been edited by Zzloba on Aug 19, 2001 11:09 PM

Respond to this message   
AuthorReply

Костов*

August 18 2001, 11:55 PM 

Може би ще откриете закачката с Костов, ако отидете вляво на Zzloba и се разходите с мишката по заглавията.

Zzloba

This message has been edited by Zzloba on Aug 18, 2001 11:57 PM

Respond to this message   

Ami...

August 19 2001, 6:17 PM 

Zdrasti, Zzloba!
Izvinqvaj, no mi struva, 4e sega e mnogo zasukano i ako nqkoj "po-bos" poseti stranicata, moje i ni6to da ne razbere. Maj predi si be6e po- dobre. Vse pak i drugite mogat da si kajat mnenieto. Li4no az se opravqm.
4ao zasega!

Respond to this message   

Какъв е проблемът?

August 19 2001, 11:08 PM 

Значи, тествах първо страницата със съседи и роднини на възраст, които хабер нямат от Нета. Инструктирах ги само как се ползва мишката и да четат наред. Така те прочетоха упътването. После с други авери пробвах, които са чак на Нета, там имаше проблем, понеже щракаха наред върху всичко, без да четат.

Оказва се, че трябва да направя една по-проста страница за професионалистите.

Както и да е, това е идея, много лесно може да стане, само къде да сложа линка за нея? Може би под "главата" да сложа линк с надпис: "Само за тия, които са нетаджии"? Може да направя заглавна страница с прост надпис в две посоки - кой както иска.

На мен ми се струваше добра идеята да събера цялото съдържание на сайта само на една страница, откъдето направо да може да се ходи към съответното място.

Много съм благодарен за отзива - той потвърждава един мой страх, трябва да обмисля как да реша този въпрос.

Zzloba

Respond to this message   
Аз, Клавдий!

Добре де, еееееее.....

August 20 2001, 2:05 PM 

Просто изразих мнение. Защо се сърдиш? Между другото - днес ми харесва повече.

Respond to this message   
Zzloba

Недоразумение със заглавието :)

August 20 2001, 3:20 PM 

Често се задава ядосано въпросът:
"Какъв ти е пробелмът?"

А аз имах предвид буквално какъв е проблемът с разглеждане на сайта - например при една комбинация от преминавания оставаха два слоя един върху друг, така и не можах да го направя втори път, че да поправя грешката.

Предимството, според мен е, че не се иска зареждане на други страници (освен за картините, поради големината на всички графики, взети заедно), т.е. директно от тази страница се отива навсякъде.

Тук една читателка се възмущава от цветовите комбинации. Изпробвах нова на страницата с картини на Lxx, както и направих текста сив на посленото съчинение на Аполон. Дали така е по-добре?

Благодаря за отзива, няма сърдене!

Zzloba

Respond to this message   

Всичко си е супер!

August 20 2001, 5:08 PM 

За разлика от отзивите до момента, на мен лично много повече ми харесва сегашния вид на сайта.
Дори ще добавя, че в момента ориентацията за посетителите е много по-голяма, много по-лесна
от преди.

Има дребни корекции, които тепърва ще се доизгладят, но
ако от първата стъпка всичко стане идеално, къде ще останат стремежите ни към по-високата летва и непрекъснатото желание за по-висок скок?!

Zzloba,всичко си е ОК!

Не се съмнявам, че тепърва ще ни изненадваш все по-приятно!

Respond to this message   

Тук беше

August 21 2001, 10:25 PM 

Моля да не отговаряте на простаци. Аз ще ги трия дотогава, докато не се възмутите от цензорските ми наклонности. За всеки случай ще ги оставям по 24 часа, за да видите, че наистина са тъпанари.

Проблемът ми е, че като изтрия такъв постинг, изчезват всички, които са им отговаряли, в които им се обяснява що за стока са, а тези постинги са от "наши хора".

Подчертавам, това е частен клуб на хората, които пишат в zzloba, както и на всички (по)читатели, които биха искали да споделят мнение. Но не е свободен форум, където да се изявяват психари и комплексари с елементарни вулгарности, понеже тате и мама не им го позволяват у дома...

Благодаря на Цвете за бързата реакция.

Zzloba

Respond to this message   
Current Topic - Help!
  << Previous Topic | Next Topic >>Обратно  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement