Bir dost (Login ciik) from IP address 193.192.98.68
Hacı sizlere bir daha küfür etmeyeceğine dair bana söz verdi ve herkesin içinde özür dilemeyi kabul etti
tekrar edeceğini sanmıyorum sıkar,forumda yazmaya lütfen devam ediniz,sizleri seviyorum
ben bu adamlardan korkmaya başladım, bir sürü tecavüzcünün ortasında kaldığımız hissi veriyor insana..(birbirinin anasını bacısını karısını beceren, kafası kızdığında "yok mu bu karıyı becerecek bir babayiğit aranızda?" mealinde sayfalar açan, "birbirini "fiili livata" ile suçlayan, tehdit eden....
Çok samimi bir sorum var, lütfen ciddi cevap ver, aralarından biri IP numaramdan iz sürüp, beni bulup rahatsız etmeye kalkabilir mi?? bazıları çok fanatik ve ajite çünkü... ülke değiştirmeyi, estetik ameliyat olup yeni bir kimliğe bürünmeyi veya bu bilgisayarı atıp yeni bir tane almayı filan düşünmeye başladım )
Azu proxy kullanarak ipni saklayabilirsin. Bunun yaninda internete telefon hattindan baglaniyorsan; her girisinde ipin degisir o yuzden sabit ip olmadigi icin ne senin ne de bilgisayarinin pesine dusebilirler. ayriyetten ipden ev adresini bulabilmeleri icin baglanmis oldugun internet servis saglayiciya basvurmalari gerekir ki onlarda sadece savciliktan gelen izinle bunu verebilirler. Bunun yapilmasi icinde onlarin savciliga basvurtabilecek bir suc islemen gerekir. Basvursalar bile onlara degil polise verirler.
Kafan rahat olsun, ama sen hala ip nin gozukmesinden rahatsiz oluyorsan, proxy kullanabilirsin.
Proxy kullanmayi biliyorsun degil mi ?
elinin ayaaanın turabı oluyum, bana proxy kullanmayı ööret lütfen, acaip korkmaya başladım, intikam çığlıkları var bir üstteki sayfada... /allam yarappim bir iki koruma mı tutsam n'aapsam )
seninle kafa bulmuyorum, seni temin ederim... hatta bu ilk kez olmuyor ve sanırım "türk ateistler..." başlıklı sayfada "heeey IP'mle elleşmeyin" diye yazı atmıştım... bunun nasıl olabildiğini de merak ediyorum asistan editör bir haltlar karıştırıyor olabilir mi???
Windowsu turkce mi ingilizce mi kullaniyorsun bilmiyorum. Neyse ben ingilizcesini soyleyeyim turkceyse nasil olsa cevirebilirsin.
Internet Explorer acikken yukaridaki tuslardan Tools u sec, alttaki internet options i, sonra yukaridaki connections a tikla, sonra altta network options veya ona benzer bir sey olmali, oraya gir.
Altta Proxy Server kismina : proxy.ttnet.net.tr
Port kismina da : 8080 yap.
ok de ve cik... Hepsi bu. Artik ip in turk telekomun proxy ipsi ile ayni olacak.
Dedektif;
Cok tahrik ediyorsun.. Kafami fena sekilde bozuyorsun.. Laflarina dikkat et ve terbiyesizligine bir son ver.. Kilifini fena sekilde zorlamaya basladin.. Her yere bir ileti asarak forumun ahengini bozuyorsun.. Uydurma bir fantazini reklam etmekten usanmadin mi?
Bu sana bir uyaridir.. Sinirlerime sahip olmaya calisiyorum ama, onlari daha ne kadar durdurabilirim, bilmiyorum.
Yeter artik..... Bu forum sizin gibi ahlaksizlarla ugrasmaktan usandi....
Ben fikirlerimi yaziyorum ve her baslik altina ayri bir yorum birakiyorum. Yani tekrardan mümkün oldugunca kaçiniyorum. Fakat ayni zamanda inandigim gerçekleri de savunmakla yükümlüyüm. Tipki buradaki herkes gibi... Bu yüzden de yazilarimin sonuna ekstradan bir link adresi ekliyorum. Aynen bir imza seklinde. Kimseye zarari olmayan ve küfür içermeyen bir link. Misalen SenAntuan'in yazilarinin sonundaki linkler gibi. Bence gücenmenin hiç alemi yok. Sizin daha önemli isleriniz olmali, öyle degil mi ? Turin kefeni gibi örnegin
Ebuselam bu zavalli baskasina cesaret vermeye calisiyor. Senin esprilerini anlayacak tiynet yok bu kiliksizda.. Korkusu da yok guya.. Kufurlere kadar buyuk kahraman olarak gidecek. Malum birini koruyacak.. Onun sovalyesi olacak. Ben kufre baslayinca da arkasina bakmakdan kacacak ve bir yandan kufurbaz, kufurbaz diye cigliklar atacak..
Sen aptal dostlar edinecegine, akilli dusmanlara sahip ol.. Haci'ya yani...... Yuz verme bu kafasizlara..
Dedektif;
Kendini tekrarliyorsun.. Ortami zehirliyorsun..
Ebuselam Amca'na bak...... Esprilerini goremiyor musun? Ayni uydurma hayal urunu fantazini satmak icin bu kadar ugrasmana ne gerek var..
Senin soz hurriyetine elbette hurmet ediyoruz. Ama bu hurmeti abuz etme...... Herseyin bir zamani ve sirasi var.. Sen sira disi olmaya basladin.. Bunu ben herkese soylemek zorundayim.. Cunku bu forumun oldukca genis bir izleyici kitlesi var.. Onlara olan sorumluluklarimiz var..
Lutfen forumun ahengini bozma.. O zaman butun fikirlerini cok daha kolay kabul ettirebilirsin..
Bu forum kimsenin degildir. Yalniz izleyicilere aittir.
TASHKALI YARIM BENIM! OLUMM SEN PAPAGAN!
VEYA MATBAA MAIKNASI DEGILSIN DUMBUK!
DELI OLDUGUNU HERKESE ILLA KANITLAMAK MI ISTERSIN!
HOKUK SEN KARA KUSH OLAN GARAGSIN LEN ALA! ALA!
CHATTIK WALA BU AHMAK KEFERE ILE ISHIMIZ VAR!