YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 2

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

ILETILER HAKKINDA

May 23 2003 at 3:03 AM

ADMIN  (Login pakopako)
from IP address 66.30.227.242

BAZI TEKRARLAYAN ILETILER SILINMISTIR...

Respond to this message   
AuthorReply

ADMIN
(Login pakopako)
66.30.227.242

KATILIMCILAR.... LUTFEN !

May 23 2003, 3:22 AM 

AYNI ILETIYI TEKRAR TEKRAR ASMAYINIZ..
FORUMU OLUMSUZ YONDE ETKILIYORSUNUZ...

UNUTMAYIN..... ALTERNATIFORUM SIZINDIR..
ISTESENIZ DE SIZINDIR, ISTEMESENIZ DE....
HATTA DIYEBILIRIM KI; SIZE RAGMEN SIZINDIR....

ALTERNATIFORUM DIN FORUMU POPULERLIGINI KORUMAKTADIR.
(2000) IKI BIN'IN USTUNDE HIT ALDIGI "GUNLER" GIDEREK ARTMAKTADIR...

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
212.253.3.50

sevgili MGK

May 23 2003, 3:47 PM 

ben bu adamlardan korkmaya başladım, bir sürü tecavüzcünün ortasında kaldığımız hissi veriyor insana..(birbirinin anasını bacısını karısını beceren, kafası kızdığında "yok mu bu karıyı becerecek bir babayiğit aranızda?" mealinde sayfalar açan, "birbirini "fiili livata" ile suçlayan, tehdit eden....

Çok samimi bir sorum var, lütfen ciddi cevap ver, aralarından biri IP numaramdan iz sürüp, beni bulup rahatsız etmeye kalkabilir mi?? bazıları çok fanatik ve ajite çünkü... ülke değiştirmeyi, estetik ameliyat olup yeni bir kimliğe bürünmeyi veya bu bilgisayarı atıp yeni bir tane almayı filan düşünmeye başladım )

Respond to this message   
HACI
(Login hacihaci)
66.30.227.242

BAZILARININ ENDISE ETMESI ICIN NEDEN VAR.....

May 23 2003, 4:56 PM 

Bazilari nedense cok korkuyorlar..
Korkmalilar da..
Yalniz baskalarinin terbiyesizliklerini goruyorlar.
Oysa terbiyesizlik bir vakumda vuku bulmuyor..
Karsilikli.. Nedenleri var.
Bazilari SIKISINCA yaygarayi basiyor.. Kendi ahlaksizliklarini gormeden..

Korkmali onlar.
Wicked'e kismen katiliyorum. Ben birini fena sekilde arasam bulurum ve fena ederim. Burasi kesin..
Bana kotuluk yapan, hakaret ve kufreden korkmali..
Cunku ben cezalandiririm.
Haci Ali'nin ise.. O tarakta bezi yok..
Kufreder, unutur gider.....

Umarim hic bir cilgin Haci ile ugrasmaz..
Haci unutmaz.. Intikamini alir..
Bu bir tehdit degildir..
Bir soz vermedir..

Bazilarina agresif iletilerini hatirlatayim.. Bunlari kendi actigi forumlardan derledim. Diger forumlarda cok daha saldirgan, hakaret dolu iletileri var.. Onlari bulup cikarmak istemiyorum simdilik.. Gerekirse, onlara da deginirim.. Her kufur edisinde Haci Ali provake edilmistir. Bazilari onun kufredecegini bilmelerine ragmen, hakaretamiz iletilerini durdurmamislardir ve hala da durdurmamaktadirlar.. Onlar Haci Ali'nin dogasinin benign olmasina sukretsinler. Haci da siddetle uyardigi halde, tahrikler surunce siddetli bir tepki gostermistir.. Haci, Haci Ali degildir. Intikamini almasini bilir..

-----------------------------------------

hadji+ali misyoner mi??
April 25 2003 at 12:16 AM azu (Login azunicorn)
from IP address 212.253.3.50

--------------------------------------------------------------------------------

Forumda gezinirken buna benzer suçlamalar okudum )
hadji+ali aslinda misyonermis, islami savunur görünüp aslinda hristiyanlik için ajitasyon
yapiyormus:))
ÖYLEYSE ÇOK SALAK BIR ADAM.. ÇÜNKÜ, EN ÇOK CEVAP ATEISTLERDEN
GELIYOR.. OKUYANIN KAFA KARISIKLIGI VARSA VE YAZILANLARDAN
ETKILENECEKSE ADAM ATEIST OLUR, HRISTIYAN OLMAZ.

BEN YINE TEKRAR EDIYORUM, HACI VE HACI ALI AYNI INSAN...)

hadji ali fenomeni April 25 2003, 2:50 PM

27, haci ali siyirmis evet, ama dogru dürüst konusamamasinin sebebi Türkçe'yi çok az
biliyor olmasi... gramer hatalari çok fazla, ve kelime hazinesi çok dar. misyoner olduguna
inaniliyor ama bence akli fazla basinda bir misyoner degil... çünki sesini duyurdugu kitle
"yemez" böyle seyleri... kafa siyirtmalarindan biri "delusion of grandeur", hani su kendini
Napolyon veya Peygamber filan sananlar var ya.. onlardan galiba.. çünki islama karsi
yazilan yazilara cevap verirken sürekli ) kullaniyo. Yani cevaplari yazarken kis kis
gülüyor olmali..Bu da pek normal olmadigini gösteriyor.. sizoid bir bozukluk da olabilir.
Ama paranoya kesin..ne diyeyim, acil sifalar ama profesyonel psikiyatrik yardim almasi
sart...

sevgili sailor April 26 2003, 12:33 PM

yok ya, walla bi yere saplanmis degilim ) biraz kafa buluyorum o kadar... Linguistik
verilerle Hadji_Ali'nin yasini saptamaya çalisiyorum bir de... Ayrica yasi kaç olursa olsun
tam bir "zzzzztttterenköy"lük bir adam o.. hosçakal

yuh ulan sana May 16 2003, 8:04 PM

bazi bazi yazilarinda hushuu buluyordum ve convert etmeyi düsünüyordum.. ama
gelmiicem ishte senin dinine.. ne biçim din lan seninki.. din degil sanki köprüalti, mafya
"cult"i... altkültür(sub-culture)mensubu bozuntusu, yürrrüüü anca gidersin....

hödügüm, tashkafa'm May 16 2003, 11:55 AM

senin takunyali mi, haçli mi, 6 uçlu yildizli mi yoksaaam, turuncu entarili, kafasi perma
sharp'la kazinmis bir misyoner mi oldugunu tartisiyorduk, ebleh oglu ebleh )) gel bize
katil bize, hem oyuna hem söze, kafa bulalim.

Hay senin gibi hödügü saflarina katip bir de misyonerlik hizmeti bekleyen dangalaga ne
diyeyim bilmem ki??? ) )

haci+ali'm May 5 2003, 8:39 PM

ben barish degilim walla, Hz.Marx canimi alsin ki Azu'yum..
Bu arada sende ne hakkim varsa kat be kat helal (ne demekse o??) olsun walla..
yine de bi gelseydin politika forumuna..
Simdi Haci (Ömer) sapkani tak bakalim, diyeceklerim war:
Yazdiklarina ve temel iddalarina bakarak tabi ki Haci=Haci+Ali diyemeyiz ama Haci çok
zeki bir insan, onun yarattigi fictitious bir karekter olabilirsin pekala ) çok iyi oynuyorsun
çooook! Yerine göre romantik sair, öykü yazari, yerine göre prokovatif, "male cheuven"
politika ve yasam forumunun Haci'si, yerine göre "Din Forumu" köyünün delisi...
çok öptüm seni, kal saglicakla..

hey Haci Ali! May 5 2003, 1:10 AM

Politika forumunda bir adet Sinameki'miz oldu! Ikinizi karsikarsiya koyup
tartistirdigimizi düsünüyorum da ) ) öf be ne güzel bir sagirlar diyalogu olurdu... politika
forumuna gelsene )

sayin editör
April 24 2003 at 2:48 PM AZU (Login azunicorn)
from IP address 212.253.3.50

--------------------------------------------------------------------------------

haci ali'ye iki gündür mesaj atamiyorum, bloke filan mi edildim bu forumdan??

gönderemedigim cevap:
A BENIM TASH KAFALI HADJI+ALI'M
neyse sen beni kim bilirsen bil, önemli deel...
1. ben ateistim, karsimda CC allah yok ki arada papaz olsun..)
2. ayricana müslümanlarla Allah'in arasinda
a) hoca
b) imam
c) molla
d) seyh efendi
e)vs., vs., vs.,nin olmasi ne kadar isi varsa, hristiyanlarla allah arasinda bir tanecik
papazin o isi var...
sen gel de buralarda Cuma hutbelerini dinle..eg:
a)ERbakan'a oy vermeyenin yeri cehennemdir. b) Tayyip hocamiz'a oy vermeyen kafirdir
c) cennetin anahtari milli görüstedir vesaire, vesaire ve de vesaire...

aman neyse, sen Azu'yu Baris belledikten sonra idefix halinde fikrini degistirmedin,
müslümanligin saçmaliklarina mi aklin erecek.. nerdeeee sende öyle analitik düsünce ,
elestirel bakis, ben de kafa buluyorum iste...
Sagligina dikkat et, özellikle kafani soguktan koru , Kuzey Amerika'da baharda soguk
yeller eser, abdestini alirken kafanin üstüne ve kulaklarinin arkasina mes yaptiktan sonra
sakin ola kurulanmadan namazina eda eyleme... )

haci tipik sanal ortam sapigi mi acaba??
December 1 2002 at 10:32 PM azu

haci'nin unuttuklarim hariç tam 12 kez alakasiz iletilere cinsel içerikli cevap verdigini
müsahede ettim.. tam 2 kez de alakasiz forum sayfalarinda yapti bunu... (din ve politika)

bu konuya takik vaziyette, ama tourette syndrome'u mu yoksa OCD (Zoruntulu takintili
bozukluk)mi karar veremiyorum.. beyin sivisindaki oxytocin ve serotonin seviyelerini
gösteren ölçümlere bakmadan bir sey diyemem.. asil önemli olan su ya da bu sekilde bir
psikiyatrik bozuklugu olmasi.. onu da bir shrink'e havale ediyorum ve acil sifalar
diliyorum... bu arada ona kizmayalaim, kendisini sevelim, koruyalim, elimizden gelen
yardimi esirgemeyelim... allahtan ortam sanal ortam yoksa yeni bir Ümraniye sapigi mi
tebelles oldu diyecegim....

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
195.87.182.7

MGKaaaaa!

May 23 2003, 5:42 PM 

çok korkuyorum çooook acil cevap... )

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
195.87.86.14

nedense

May 23 2003, 6:06 PM 

birden Steinbeck'in "Fareler ve İnsanlar'ını hatırladım... hani bir Lennie vardı, saf ve saçma sapan konuşuyor diye iş aramaya gittiklerinde onun yerine hep George konuşurdu.... Lennie ise çok sıkı çalışırdı, sadece neyi yapması gerektiği söylenmeliydi o kadar.. çetrefil bir durum ortaya çıktığında, konuşmak ve tartışmak elinden gelmediği için George ortaya atılır onu savunurdu... )

Respond to this message   
Dedektif
(Login dedektifamca)
193.51.59.88

AZU

May 23 2003, 6:25 PM 

Haji+Ömer ve Hachli+Ali ikilisinin hazin durumu, bundan daha iyi ifade edilemezdi : (Asabi avukat-küfürbaz müvekkil)...seni kutluyorum, yasin kaç bilmiyorum ama, iyi bir psikolog olmanin sinyallerini veriyorsun. Imkanin varsa doktoraya kadar git ve bu arada Kindi, Farabi, Ibn-i Rüsd, Ibn-i Sina gibi filozoflarin da çesitli eserlerine göz atmadan bu isin pesini birakma ! Selamlar,

slm&slm

Respond to this message   
azu
(Login azunicorn)
195.87.183.221

detective, sir,

May 24 2003, 1:43 AM 

bu aralar Karl Popper ve Thomas Khun'u okuyorum, umarım ilerde onlara da elim değer. sana da öneririm, şiddetle...

nereden bildin, yakında doktoraya başlıyorum, MA bitti sıra Phd'de.. )

Not: Karl Popper da ateisttir ve kendisine "tanrı var mı yok mu diye soranlara, bilmem gidince göreceğiz diye cevap vermiştir.. HACI+ALİ chatlasın, kelime-i shahadet getirmemiştir.. )

Respond to this message   
Anonymous
(Login Haci_ali)
65.50.78.110

Re: ILETILER HAKKINDA

May 24 2003, 2:48 AM 

azu
(Login azunicorn)
195.87.183.221\

GOLGESI!

Dedektif
(Login dedektifamca)
193.51.59.88

KUSH BEYINLI KAFIRIM!

olumm! ISLAM insanlgin KURTULUSHU icin gonderilmish!
Yahudilik! GAZAB'a ugramish bir kavim ki!sonu yok!
Kiyamete kadar enselerinde BOZA pishecek denir!...
Hiristianlik ise KANDIRLIMISH kavim! Zavvaliciklarim!
19 asir heyvan gibi surum surum surundurulmushler!
AKIL sahipleri ichinde ISLAM yollanmish!Ki gorsunler!
Anlasinlar!Gechmisteki yashamis kavimleri anlatmish!
KARL zaten babayi yemish de gitmish degilmi? Dumbuk!
Benim amacim seni kurtarmak!Tabii o da sana bagli olumm!

Hadi bakimm anca gidersin GAAK'yalan kushum benim!

Optum seni

Respond to this message   
Dedektif
(Login dedektifamca)
195.93.65.8

AZU

May 24 2003, 3:22 AM 

Doktora yapacak oldugun için sevindim. Mastir konunu yazabilir misin, salt meraktan. Bu arada mastir ile doktora arasinda herhangi bir hazirlik süreci yahut ayri bir tez çalismasi yok mu ? Hangi ülkede oldugunu bilmedigim için soruyorum. Ayrica :

Oku bakiiiiiiiimmmmmmmmmmm

http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=163534&messageid=1052730588&lp=1053421826

slm&slm

Respond to this message   

(Login ebucihad)
209.240.198.61

doktora master yapin!

May 24 2003, 3:36 AM 

sayin azu doktor va master yapmak icin en uygun konu bence alternatifforumdaki kisilik problemleridir. dunyada kimsenin elinde bulunmayan malzemeye sahibsiniz. psikolojinin cozemedigi bircok probleme isik tutabilirsiniz.sadece phd degil onunuzde ekol var EKOL! firsati kacirmayin NOT:CIDDI CALISMALARINIZDA BASARILAR.UMARIM BIZIDE UNUTMAZSINIZ. ESKIDEN SOYLE BIR VAKAYLA KARSILASMISTIMLA OLSA BILE

Respond to this message   
Dedektif
(Login dedektifamca)
195.93.65.8

.

May 24 2003, 3:52 AM 

Ebuselam'a aynen katiliyorum

bence AZU tez çalismasina baslamadan evvel bu konu üzerinde düsünmeli...

Himmmmmmm !

Gizli Hristiyan misyoneri küfürbaz Hachli+Ali ile...

Asabi avukati hemshire Haji+Ömer !!!

Nasil konu ama

slm&slm

Respond to this message   

(Login Haci_ali)
66.185.84.76

May 24 2003, 4:28 AM 

BUYURLUR KI:

Bakara,11 - Hem onlara: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın." denildiğinde: "Biz ancak ıslah edicileriz." derler.

Bakara,12 - İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar.

Respond to this message   
knz
(Login KaNeZe)
195.174.105.193

May 24 2003, 10:23 AM 

Haci, senin için Huzeme suresini seçtim.
Doğan eğer burdaysa veya gak senin için
aktarmalarını isterdim,..
belki paksu'nun tefsirinde vardır.

azu'cum ya ,..korkma biz voltranız

Respond to this message   
Current Topic - ILETILER HAKKINDA
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss