Anti Ayberk Verileri
Yazar: Anonim
Değerli okurlar,
5 yıldır elektrik ve elektronik üzerine eğitim alıyorum.Bilgisayarla da 8 yaşımdan beri ilgileniyorum. Bu konularda temel bilgim var anlayacağınız. Aiberg'in verdiği Philedelphia deneyi
bilgilerini bir gözden geçirelimm.
//75 kVA'lik iki jeneratör gemiye elektrik verdi,ilginç olaylar oldu falan,feşmekan//
CEVAP:Philedelphia deneyinin manyetik anahtarlamalı mayınları bozup,uzaktan patlatma amacı vardı. Projeyi Thomas Townsend Brown yürütüyordu. Geminin 18 personeli yıllar sonra açıkladı. 75 kVA 75000=volt*amper demektir. Güç katsayısı ve güç faktörü tam olursa (harmonikler-başka frerkanslarda akımlar- olmasa, kusursuz sinüs olsa, alternatif akımda devre bobin ve kondansatör değil direnç gibi davransa) bile 75 kW elde edersiniz. O kadar da büyük güç değil,değil mi?
//Sözkonusu bu deney, çok güçlü bobinlerden, bir gemiye elektrik akımı yüklemek, böylece bu elektrik alana dik bir manyetik alan oluşturmak ve dipole alanda «iç-uzay ya da Tünele girip, tünelin başka bir ucundan çıkmak» diye özetlenebilirdi.
Güçlü bir mağnetik alanda, atomlar kafeslerini parçalayıp, uzay-zaman içinde yürürlerdi. (Tayyı mekan)//
1-)Gemideki amcamlar çarpılmıyor mu? Ben Mannesman fabrikasında staj yaparken 1 megawatt (o jeneratörün 13.33 katı enerji vardı yani) gücünde indüksiyon bobininin 2 metre yanındaydım.Ben niye zaman yolculuğu yapmadım? Dabbet Zülkarneyn olmad?m

)? Hem güçlü magnetik alanda atomlar sadece titreşir(MR cihazını düşünün) öyle kafes parçalayacak enerji için nükleer santral kurmak lazım herhalde.
//Tarih boyunca kendinden alev alan ve yanan insanların, tünelleri aracılığıyla, bedenlerini dış uzaya taşıdıklarını anlatıyordu. Açık havada iple göğe tırmanan ve yukarıda birden yok olan hint fakirinin sırrı, görünmez olanların sırrı hep «Bu tünel ile iç dış uzay arasında dolaysız bağlantıya» dayanıyordu.//
Kendiliğinden yanma kimyasal bir olay gibi gözüküyor. Hani nasıl gazılı kangrende gaz çıkar ya o hesap. (Gruptaki doktorlar ayrıntılı bilgi verebilir) Ayrıca iple göğe tırmanan Hint fakirlerini gören kimse yok. Sadece bazı gezginlerin Doğu ülkelerinde gördüğü illüzyonları karıştırıp anlatmasından çıkan bir yanlış anlama (Marco Polo'nun kitabını okursanız Kubilay Han'ın sarayında da benzer gösterilerin yapıldığını görürsünüz.
//DAHA ÖNCEKİ BIR YAZIMDA:
220 V cereyanın bizi rahatlıkla öldüreceğini; bizim ölmememiz için çok daha yüksek voltaja ihtiyaç duyacağımızı;
Çünkü insanların doğal kondansatör olduklarını;
Yani kondansatör ara plaketleri deği?ken levhaları gibi ELEKTRİK YÜKSÜZ olup, sadece elektriği naklettiklerini ve ARADA ÇARPILMADIKLARINI,
Ya da aynı mantıkla, Dinamonun göbeğindeki ARMATÜR halkasının ELEKTR?K YÜKSÜZ olması gibi YA DA bir elektroskop küresinin SADECE YÜZEYİNİN elektrikle kaplı olduğunu, içinin ELEKTRİK YÜKSÜZ olduğunu;
ARA?TIRMANIZ KOŞULUYLA IPUCU biçiminde anlatmıştım. (Link'i bilmiyorum.)//
Git bakalım Van der Graaf jenaratörü yanına cozurduyormusun cozurdamıyor musun? İnsano?lu kötü bir iletkendir yani kondansatördeki yalıtkan değil iletkendir.Çeşitli akımları inceleyelim
-Doğru akım girdiği yerde ve çıktığı yerde yanık izi yapar
-Saniyede yirmi bin titreşime kadar alternatif akım (?ehir cereyanı) geçtiği her yerde yanık izi bırakır. O yüzden elektrik kaçağı olduğu şüphesindeyseniz mümkünse kontrol kalemiyle,o yoksa avuçlamadan elinizin tersiyle sağ elinizle-solda kalp var- alete dokunun.
-Yüksek frekanslı ve düşük akımlı elektrik vücudunuzun dışından sizi yalar geçer. Nikola Tesla ustamın yaptığı da buydu, kıvılcımlar altında oturarak, vücuduna elektrik teli sararak (Elektrik ve
elektronik alanında eser veren isimsiz kahramanları saygıyla anıyoruz)
Şimdilik bilimsel yazılar bu kadar. Artık Aiberg'in elektrikten de anlamadığını anlamışsınızdır herhalde.