YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 2

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Açılmayan link...

May 26 2003 at 4:48 PM
vlad-tepes  (Login Vlad-Tepes)
from IP address 148.209.3.5

http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=163534&messageid=1052833683&lp=1053843383

Açılmayan link yukarıdaki link mi dedektif amca?
Yada aşağıdaki mi?
http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=163534&messageid=1052730588&lp=1052821483

Tıkla bakalım açılıyor mu açılmıyor mu?

Açılırsa da özür dile insanlardan en azından açtığın bu topic için.

İftiranın iyi birşey değildir.

Bende her iki linkte açılıyor, aşağıda görebilirsin..

Respond to this message   
AuthorReply
Dedektif
(Login dedektifamca)
195.93.65.8

Açilamayan linkin hangisi oldugunu bilmiyorum !

May 26 2003, 5:28 PM 

Zira silinmis ve bu sayfada artik yok. Zaten bu sayfada varken de her tiklayisimda "No such message" ibâresi çikmaktaydi. Dolayisiyla is isten geçtikten sonra buraya getirip link asmanin bir manasi yok ! Komik olmayin... Hem bunun muhattabi editörlerdir... Kim oldugu belirsiz bir ayicik degil !!! Saygilarimla,

slm&slm

Respond to this message   
vlad
(Login Vlad-Tepes)
193.128.123.15

Hayır bunun muhatabı...

May 26 2003, 5:46 PM 

Hayır bunun muhatabı bu foruma katkı veren herkes..

Nasıl hangi link olduğunu hatırlamıyorsun hem?
Herkesin yazdığı her şeyi kaydedip hatırlıyorsunda bunu mu hatırlamıyorsun?

Kim olduğu belirsiz ayıcığa gelince,
burada sen dahil hiç kimsenin "kim" olduğu belli değil.

Sana hakaret etmemiş, seninle dalga geçmemiş birisine, yazdığın cevap mesajında hakaret edip dalga geçeceksen adam gibi yap. Karşındaki ile dalganı geçtikten sonra altına da bluğ çağına yeni girmiş çatlak sesli erkek edasıyla "saygılar" lafını ekleme.

Respond to this message   

Bilg
(Login paksu)
213.153.153.113

Neymiş bu link?

May 26 2003, 6:04 PM 

Kim açmış?
Kimler yazmış?

Dedektifin haricinde biri daha gelsin ve ben de yazdım evet vardı böyle bir link desin.

Yoksa yalancılığı tescilli birinin lafıyla hareket edecek halimiz yok.

Respond to this message   
Dedektif
(Login dedektifamca)
195.93.65.8

BILG, HACI, MGK, VLAD ve dalkavukçulari....

May 26 2003, 6:43 PM 

Hepinize hodri meydan !

Bu sayfada olup da daha sonradan silinen linkin adini veriyorum !

Ve bu link en son bugün baktigimda, tavanarasinda dahi degildi !

Ve bu sayfada asiliyken dahi "NO SUCH MESSAGE" ibaresini veriyordu...

Evet açikliyorum, basligin ismi :

"IFTIRA KAMPANYASI LINKI"

Ne bir kelime eksik, ne bir kelime fazla...

Silinen baslik bu idi...

Ve daha baslik silinmeden birkaç dakika önce, bakiniz MGK maymunu neler demisti :

"""""Bana biriniz çıksın ve gösterin ki; BİR KİŞİ YAZISININ İÇERİGİ, YANİ YAZISININ İÇİNDEKİ DUSUNCESİ FİKRİ İNANCI BİLGİSİ YUZUNDEN TAVANARASINA TAŞINMIŞ OLDUGUNDAN DOLAYI ŞİKAYET ETMİŞ....GÖREMEZSİNİZ.""""""

Ve iste soruyorum :

Bilmediginiz bir konu hakkinda, niçin ahkam kesiyorsunuz ve nasil oluyor da suratlariniz hala kizarmiyor ?

Özellikle de sen BILG !!!

Bir kisi de bana bu basligin bu sayfadan silinmedigini ispat etsin (basta forumun editör lâlelerine dalkavukluk yapan editör BILG), serefim ve namusum üzerine söz veriyorum ki, bu forumu su dakikadan itibâren terkedecegim !!!

Bu büyük bir sözdür !

HODRI MEYDAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slm&slm

Respond to this message   

Bilg
(Login paksu)
213.153.153.113

Salak

May 26 2003, 7:33 PM 

Gitmiş başka forumda rastladığın başlığı burada açmaya çalışmışsın.

Yakışmış bu budalalık da sana.

Ulan bi insan bu kadar mı Hacı+Ali'ye benzer be.

Lan Hacı+Ali yoksa dedektif mi oldun sen?

Respond to this message   
HACI
(Login hacihaci)
66.30.227.242

Re: Açılmayan link...

May 26 2003, 7:43 PM 

BU FORUM SAPIGINDAN KURTULABILECEK MIYIZ DERSINIZ?
OZUR DILEMEDEN BURADA YAZMAYA DEVAM EDECEK MI ACABA?
AHLAKSIZLIK ODEMIYOR..
BIR YERDE BIR ZAMAN HATA YAPACAK VE YAKALANACAK..
HELE ALTERNATIFORUM GIBI YERDE BIR SAPIK FAZLA YASAYAMAZ..
SIL BASTAN YAPSIN BARI..
KENDINE YENI BIR SERVER VE YENI BIR NICK BULSUN..
ANCAK OYLE YENIDEN YAZMAYA BASLAYABILIR..
YA DA ADAM GIBI YAZMAYA BASLASIN..
HERSEYE RAGMEN ONU DA BAGISLAYABILIRIZ..
KIMLERLE TARTISMADIK BU FORUMDA.. KIMLERLE?
KIMLERI BAGISLAMADIK, KIMLERI BAGRIMIZA BASMADIK!!!

ISIM VERMEM GEREKIYOR MU?

keeeh keeeeeeeeeehhhhhhh keeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh

Respond to this message   
Dedektif
(Login dedektifamca)
194.254.131.72

YALAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

May 26 2003, 7:57 PM 

Yeniden iddia ediyorum :

Yukarida adiyla ve saniyla açikladigim baslik, seksiz ve süphesiz alternatif foruma yapistirilmistir, ismi :

'IFTIRA KAMPANYASI LINKI' dir...

Ve hatta hemen bu basligin yanindaki baslik ise o zaman için, "Haniflik marsi" dir.

Ne yazik ki ben defalarca bu "iftira kampanyasi linki" ni açmaya çalismama ragmen, karsima "NO SUCH MESSAGE" ibaresi çikmistir.

Bütün bunlar ALTERNATIF FORUMDA olmaktadir...

Daha sonra ise, belki 5-10 dakika dahi geçmeden, bu 'Iftira kampanyasi linki' alternatif forumdan silinmistir.

Haji+Ömer ve dalkavukçusu BILG'in iftira atmak istedikleri gibi, benim Haci'nin bilim forumundan falan haberim yok.

Haji+Ömer ahlaksizligini gizlemek için, her zaman yaptigi gibi yine yalan söyleyerek hedef saptirmak istiyor. Bunu yaparken de forumun bazi dalkavukçu editör lâlelerine ve gizli misyonerlerine güveniyor !

Haji+Ömer, dedektifin elinden kurtulamazsin. Altini islatmis küçük çocuklar gibi yalan söylemeye paydos !

Bakiniz bu silinen malum yaziyi yazan yahut gören diger sahis neler söylüyor :

SILDI HEMEN CUNKU !

ISHI GUCU SANSUR

KUFUR YOK BISEY YOK

LINKI BILE SILIYOLAR HEMEN

BIRAK TAVANARASINA KALDIRMAYI

DERHAL TEMIZLIK

MGK'SI DA BIR HADJI'SI DA

O halde yeniden sorumu soruyorum :

- Bu "IFTIRA KAMPANYASI LINKI" kimin tarafindan ve niçin silinmistir ?

Fakat bir soru daha ilave etmek zorundayim :

- Olaylardan bihaber editör sahislar, niçin isin içyüzünü bilmedikleri halde Haji+Ömer'e dalkavukluk yapmak ve yalan söylemek geregini duymaktadirlar ?

Ve bir de :

- Bu ucuz yalanlar ve iftiralar ile varilmak istenen hedef nedir ?

Saygilarimla ;

slm&slm

Respond to this message   
HACI
(Login hacihaci)
66.30.227.242

DEFOL SARHOS PISLIK...

May 26 2003, 8:04 PM 

Bu salak bu linki acamamis..
Sonra link kaybolmus..
Ulan ibne. Link oldugu gibi duruyor iste..
Nereye gitmis link..
Burasi senin sapik gudulerini tatmin ettigin bir yer mi? Duslerin bile sapik..
Siktir ol git.. Senle mi ugrasacagiz bi de..
Gece yarisi ickiyi mi kacirdin yoksa, sarhos it.
Hesap mi soruyorsun bizden gotveren!
Sasirdigin belli..
Ulan pezevenk... Defol..... Bizi rahat birak..

Respond to this message   
Dedektif
(Login dedektifamca)
194.254.131.72

Bu yaziya verilen cevabimi...

May 26 2003, 9:05 PM 

Islerine gelmedikleri için tavanarasina kaldirmislar. Oradan okuyabilirsiniz. Saygilarimla,

DEDEKTIF

slm&slm

Respond to this message   
Shade
(Login dandarakan)
193.192.98.68

dedektif darwin amca

May 26 2003, 11:51 PM 

dikkat et seni de dağa kaldırmasınlar zaman kötü

Respond to this message   

(Login yandanakan)
213.243.30.8

May 28 2003, 12:18 AM 

Ozalitçi Bülent'in Hayalleri

Yazar: Lord Hideous

(Webmaster'in notu: Sahtekar Bülent'in bir zamanlar gençleri profesörüm diye kandırırken aslında bır ozalitçi dükkanında çalıştığı meydana çıkınca ortadan yokolduğu, olaya şahit olan gazeteciler tarafından yazıldı. Yazar muhtemelen bu olaya kinaye olarak kahramanımıza ozalitçi Bülent diyor)

Bunu bana mailleyen vatandaş linkini belirtmemiş. << >>
parantezleri içindeki yorumlar bendenize ait. Web sitesinde kullanmak isteyen canının istediği gibi kullansın ancak yorumlar Çirkin Lord'a (Lord Hideous) aittir diye belirtirse sevinirim.
Linki öğrenince onu da yazacam.

----------------------------

Hayaller görecelidir, Einstein'ın en bariz niteliğinin 'Hayal dünyasında' yaşayıp,ışıkhızıyla gitmesi, görünmeyen ve hatta varlığından kuş?kulanılan atomları görmeden betimlemesidir. Onun her yaptığı idealize deney, fikir jimnastiği ve hayale dayalı sezgidir. Hayal kurmasaydı bilim derinliğinin neresinde yüzüyor olacaktık acaba?
Teorik fizik (Kozmoloji-kozmogoni, mesela Higgs bozonları, gluonlar, karanlık madde vb.) eğer hayal kurmak ise ben GERÇEK bir hayalperestim.

NASA'nın kuruluşundan bu yana 115 bin mensubundan biri olmamı engelleyen nedir?
Benim orada görev almamı engelleyen bir özrüm mü var? 115 bin kişiden biri olamayacak kadar noksan mıyım?

<< Diploman yok. Ingilizcen yok. Hologrami 'halogram' yazacak kadar cahilsin. Bu cehaletinle olsan olsan NASA'da janitor olursun. Hadi diyelim NASA'da calıştın, o zaman bu gizli müslümanlık palavraları ne oluyor? NASA'da calışan yüzlerce müslüman bilimadamı var. Hatta içlerinde meşhur Mısırlı bir mühendis de vardı >>

Ya da Dupont'un Tetra fluorlarını karbon Tetra Klorür ile yağ tutmayan Teflin-1 yapmak bu kadar imkansız mı? Benim bir kimyager bilgim yok mu? Öyle mi görünüyorum? Sen örneğin bildiğimiz şu akrepli yelkovanlı analog saati icat ettin. Ama ben de bu saat bazında DİGİTAL saat yaptım, yani yeni bir kuşak darbesi yaptım. Sen halen diyebilir misin ki, "Saatin patenti benimdir, ötekisi yalancıdır"

<< Fizikçi misin, kimyacı mısın, matematikçi misin, din alimi misin, müzisyen misin, majisyen misin, Porof. Zihni Sinir misin, önce ona bir karar ver... Su teflin'i nasıl yaptığını formülleriyle adım adım yazsan da biz de denesek, madem o kadar zor birşey değil >>

Ya da Fiber Optik Kabloların fotonu yansıtmasındaki özel ayrıcalığının senin tarafından bulunması üzerine benim "Hah" diyerek, aynı yoldan hyper txt formatını TV alıcılarındaki TeleTekst olarak AKIL ETMEM çok mu imkansızdı?

<< Fiber optik kablo fotonu yansıtırsa multimode fiber olur, yani farklı ışınlara ait fotonlar farklı açılardan yansıyarak gider. Ama fiberin çapı ışığın dalgaboyuna yakın bir orana indirilirse o zaman ışık düz bir çizgi halinde gider, buna da single mode fiber denir. Uzun mesafede kullanılanlar iste bu single mode fiber kablolardır.

İmdi, bu meretin fotonu yansıtmasındaki 'ozel ayrıcalık' nedir?
Alelade camdan ışık yansıtmaktan temel fizik kuralları açısından ne farkı vardır? Bu mevzuları liseye giden herkes okur. Fiber optik kablonun içinde fotonlar zıiplaya zıplaya gidiyor, iyi guzel de bunun hypertext ile alakası nedir? Gigabit ethernet fiber networkte oturan web server'a web sayfalarındaki linkleri tıklaya tıklaya giden vatandaş o canına yandiığımın web sayfalarının fiber optik kablolardan foton olarak zıplaya zıplaya lay lay lom geçtiğinin farkında mıdır? Dahası bunun tv'deki teletext ile ne alakasi vardır?

Ben bu meretin mektebine gittiğim halde alakayı anlamadım. Anlayan varsa beri gelsin! >>

Madem bir sayfa nakledilebiliyor, acaba sayfalara numara vererek, vericiden çağırmak suretiyle teleteksti akıl etmek imkansız bir ?ey
mi?

<< Fiber optik kablonun icinde zıplayan fotonlarla alakayı hala kuramadım... Sayfalara numara verip vericiden cağırma dediğin nedir senin allasen? Simdi akıl izan sahipleri, bir ozalitçi Bülent'in
anlattıklarına baksınlar, bir de şuraya baksınlar:

http://pdc.ro.nu/teletext.html

Teletext aha böyle öalışır. Senin salladığın gibi değil! Şimdi teknik mevzulardan biraz çakanlar gider yukarıdaki siteyi bir okur, hızını alamayanlar şu kaynaklara da bir bakar:

Peter L. Mothersole and Norman W. White. Broadcast data systems:
teletext and RDS. Butterworths, London, 1990.

ETS 300 231 : 1998-04 Edition 2 RE/JTC-PDC-1 Television systems;
Specification of the domestic video Programme Delivery Control system
(PDC) (ETSI Price 70 EUR)

ETS 300 706 : 1997-05 DE/JTC-TTEXT Enhanced Teletext specification
(ETSI Price 88 EUR)

ETR 287 : 1996-10 DTR/JTC-TTXT Television systems; Code of practice
for enhanced Teletext (ETSI Price 26 EUR)

Aralarında senin kadar vakit zengini olanlar varsa gider fiber optikle ilgili 1-2 kitap alır okur, ondan sonra da senin su yazdığın zırvalara bakıp bakıp karnına kramplar girene kadar güler. >>

Yani bunun için milyonlarca kişi ekip çalışması mı yaptı? Bir yumurtay?ı 40 ki?iye taşıtırlaraskerde... Bu öyle bir şey miydi?
Ben HT'yi bulmuşum, ekip ise HTTP ve HTML falan diyerek bu buluşu ilerletmiş....
Şimdi HT' de mi EKİBİN malı oldu?
basit bir HT çok zor ve bir insanın yapamayacağı, fakat milyon kişinin bir ekip çalışması ile icat edebileceği bir şey mi oluyor? Haydi canım sende!

<< Excuse me, HT ne ola? Benim bildiğim bi HTTP vardir. HTTP denen sey protokoldur, HTML ise dildir. Sen bilgisayarına bir mirc yi bile kurmaktan acizken, mitreanın sayesinde 1 saat kastıktan sonra kullanmayı anca öğrenebilmişken neyine güvenerek HTTP'nin temellerini ben attım diyebiliyorsun?

Birbirine bağlı dokümanlar konsepti ilk olarak Mart 1989'da Tim Berners-Lee tarafindan Texas'ın San Antonio şehrinde yapılan hypertext konferansında atıldı. Adamcağız fikirlerini ozalitçi Bülent'in sahiplendiğini bir duysa kalpten gider valla. İşin aslini öğrenmek isteyen gitsin http://www.w3.org sitesine baksin >>

Respond to this message   
Shade
(Login bandarakan)
193.192.98.68

şaşıyorum size be

May 28 2003, 12:20 AM 

dedktif veda etmiş foruma
sizin şeyinizde bile değil

Respond to this message   

(Login yandanakan)
213.243.30.5

May 28 2003, 12:24 AM 

BI DEDEKTIF GIDER
BI DEDEKTOR GELIR

AABII YAW WALLA SUPER UZGUNUZ GOZLERIMIZDE TIMSAH GOZYASLARI AKIYO AKIYO HECH DURMUYO

DIDEKTIIIIFF BABOOO

SESIMI GELUUMU??

ELMA DIRSEM FORMA GERI DON

AYVA DIRSEM

YE ONI

Respond to this message   

(Login yandanakan)
213.243.30.8

Şef Tali

May 28 2003, 12:27 AM 

Sertap malı götürdü aabii

Respond to this message   
Shade
(Login bandarakan)
193.192.98.68

dedektif gibisi yüzyılda bir gelir

May 28 2003, 12:29 AM 

zeki müren gibi

slm&slm

Respond to this message   

(Login dandanakan)
213.243.30.8

May 28 2003, 12:34 AM 

Burada olmayan arkidişler hakkinda ileri geri konuşmayın

konuşcaksanız soldan sağa konuşun yukardan aşşa diil

hade bakeem

din forumu bura !

dingonun ahırı degul

Salem & LM

Respond to this message   
Shade
(Login bandarakan)
193.192.98.68

Tekel'e gene zam gelmiş

May 28 2003, 12:36 AM 

sigara %9 Rakı % 10

Respond to this message   

(Login dandanakan)
213.243.30.5

May 28 2003, 12:38 AM 

uleeen genemi zam

efkar basti leeen

haniim getir benim aslan sütünü

nesgayfeli ossun

Respond to this message   
Current Topic - Açılmayan link...
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss