Kansallismielinen keskustelupalsta

[ Säännöt ] [ Jatkoaika ] [ Ylläpidon loki ]

Kansallismielinen keskustelupalsta kiittää kirjoittajiaan, lukijoitaan ja muita asianosaisia. Vuodesta 1998 aina syyskuun alkuun 2009 Kansallismielinen keskustelupalsta edusti vapaata ja rajoittamatonta keskustelua yhteiskunnallisista asioista. Huippuvuosinaan Kansallismielinen keskustelupalsta oli merkittävä foorumi ja sen piiristä on ponnistanut moni projekti ja hanke, joka sittemmin on jäänyt osaksi Suomen poliittista historiaa.

Vuosien saatossa palstasofta jäi ajastaan jälkeen ja ylläpitokin väsyi pikkuhiljaa. Palsta päätettiin sulkea, kun oli selvää, että ylläpidon puutteessa keskustelun laatu laskee. Viime aikoina keskustelun taso oli enää häilyvä varjo aiemmasta.

Nykyisellä alustallaan Kansallismielinen keskustelupalsta on ollut syksystä 2001. Arkisto jätetään selattavaksi ja vaikka palveluntarjoaja periaatteessa säilyttää sitä iäti, ei ylläpito voi taata säilymistä. Ensi merkkinä ovat foorumille ilmestyvät mainokset.


      
Sign up for your free account!
Please fill out the form below to create your Network54 account, which you can use with this online forum. With your free account you can:
  • Verify the posts you make to your account, preventing other users from impersonating you.
  • Add a customized signature to all of your posts
  • Create your own Network54 stuff such as forums, chatrooms, etc.
Login name
Password
Password (Again)
Email
Password Reminder
Network54 Newsletter
Language
Auto Logoff
I agree to Network54's Terms and Conditions of Use.
 
Find more forums on SocietyCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement