Slavonic forum / Ñëàâÿíñêèé ôîðóì

<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Golemi lazhni propagandi kon G-dinot Vojvodata TREPET !

May 23 2003 at 4:53 PM
No score for this post
  (no login)
from IP address 213.112.68.45

Golemi shpekulacii i lazhni propagandi i teshki obvinuvanja kon G-dinot. TREPET od Makedonski izrodi ili od Makedonskite dushmanski neprijateli koj shto ja imat okupirano Makedonskata drzhava i porobeno Makedonskiot narod.
Deka G-din. TREPET bil "chevek na CIA"!

Ne samo toa da se lazhni shpekulacii, lazhni propagandi i teshki obvinuvanja. Nego se i golemi navredi do edn Makedonec i golema lichnost na Makeodnskiot narod i na Makedonskata istorija.
I po sekoja cena Makedonskite neprijateli i okupatori, kako i Anti makedoncite od Makeodnski rod i Makeodnskite izrodi (kletite predavnici i dushmani kon svojot sopstven Makedonski narod), platenicite na nadvoreshnite i vnatreshnite dushmanski neprijateli na Makedonskiot narod. Masivno na makedonski agenti, shpijuni i kuriri koj shto se prodadeni za nekolku iljadi dolari si gi prodavat svoite zadnici za da mu nashkodat i da go izolirat od Makedonskata i svetskata javnost na golemiot Makednski SIN, Revolucioner i Vojvoda G-dinot Ljupco Mircevsski-Trepet.

Makedonija/Macedonia
Upatstva za registriranje i koristenje na forumot

"trepet, covek na CIA"

Email this topic to a friend
Printer-friendly version of this topic Previous Topic | Next Topic
Home Conferences Politika (Protected)
Current Message
URL: http://www.makedonija.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi
Forum: DCForumID28
Thread Number: 231
[ Go back to previous page ]
--------------------------------------------------------------------------------
Original Message
--------------------------------------------------------------------------------

mumia 30-Apr-03, 01:25 PM (GMT)
"trepet, covek na CIA"

od sigurni izvori doznav deka trepet i uste nekolku drugi, voglavno bugari sto se pojavuvaat na forumov i voopsto zasileno na razni stranici niz internet se lugje na cia so zadaca da go provociraat javnoto mnenie. CIA gi analizira reakciite i sozdava slika za sostojbite vo razni regioni. na toj nacin sekogas e dobro informirana kade najlesno moze da sozdade razdor vo svoj te. amerikanski interes.
nazdravje

Alert Edit | Reply | Reply With Quote | Top

Table of contents

aj da mu se nevidi..., Debar3, 30-Apr-03, (1)
?!, ohrid, 30-Apr-03, (2)
RE: ?!, mumia, 02-May-03, (3)
RE: trepet, covek na CIA, TREPET, 02-May-03, (4)
RE: trepet, covek na CIA, mumia, 03-May-03, (5)
RE: trepet, covek na CIA, tom6, 03-May-03, (6)

Lobby | Topics | Previous Topic | Next Topic
Messages in this topic

Debar3 30-Apr-03, 03:33 PM (GMT)
1. "aj da mu se nevidi..."

...bravo be, tocen si!
ha-ha-ha-ha!!!!!!!!!!

Remove | Alert Edit | Reply | Reply With Quote | Top

ohrid 30-Apr-03, 03:43 PM (GMT)
2. "?!"

Da, i jas razbrav "od sigurni izvori", tocno e.
= Izvadok od serijata K15.
Mile Panika.

P.S. Abe ostajte go komitata rajat, che mu ja izmesate politikata, ne che go spasit ni CIA ni MIA.

mumia 02-May-03, 11:48 AM (GMT)
3. "RE: ?!"

ne be, stvarno izvorite se istite sto ja snabduvaat i vladata

TREPET 02-May-03, 08:37 PM (GMT)
4. "RE: trepet, covek na CIA"

Vnatresna Makedonska Revolucionerna Organizacija-Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM)
Pretsedatel: Ljupco Mircevski-Trepet

Kontakt na privremena E-mail adresa:
"Ljupco Mircevski-Trepet" <ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com>

2 Maj 2003 g.

Mumia gnaso edna,

Ti bre krurice i zagarce na zverovite, na zlocincite, na dusmanite i neprijatelite na Makedonskiot narod.

Koj tebe ti dade za pravo da ti provociras so tvoite lazni spekulacii i da mene me pravis za covek na CIA. Dalii ti ne si znael deka bez dokument (fakti) ne moze nikoj nikogo da go obvinuva za covek na ovaj i na onaj. A naj malku mene sto nekoi nerani majkovci kako tebe se nasol da lazi na forumot. Ti dali ne si znael deka za takvi lazni spekulacii i obvinuvanja se zasluzuva smrtna kazna kaj Makedonskite komiti i patrioti, se razbira ako te pronajdeme, togas so tebe e zavrseno za sekogas.
Jas od tebe baram da pod itno da go objavis dokumentot (faktot) od tie sigurni izvori, na ovaj forum i da go isprates do site taka nareceni "makedonski medioumi" i do site mediumi sirom celiot svet deka jas sum bil covek na CIA, se razbira za da se objavi. Isto taka baram pod itno toj dokument (fakt) da mi go ispratis na mojata adresa (ja znaete vie zlocinctie, zverovite i dusmanite na Makedonskiot narod koja e mojata adresa).

A ti ohrid, sto i ti se mesas vo sekoi raboti i od tebe go baram istoto kako od gnasot mumia. I sto ti sakas so toa da kazas. >>>P.S. Abe ostajte go komitata rajat, che mu ja izmesate politikata, ne che go spasit ni CIA ni MIA.>>>>.
Ohrid jas mislam deka tebe ne ke mozi da te spasi ni cia niti ovaj tvojot "pocituvan gospodin" Ljupco Georgievski-Narkomanot sto mu gi podrzavas ideite za podelba na Vardarskiot del na Makedonija i so etnicko cistenje.

ohrid 30-Apr-03, 03:43 PM (GMT)
2. "?!"

Da, i jas razbrav "od sigurni izvori", tocno e.
= Izvadok od serijata K15.
Mile Panika.

P.S. Abe ostajte go komitata rajat, che mu ja izmesate politikata, ne che go spasit ni CIA ni MIA.

>>>>>>>ohrid 25-Apr-03, 06:49 PM (GMT)
1. "Podelba?"

Makedonija so Ohridskiot dogovor e vekje odamna podelena, ova e samo pocetok na krajot koj sledi. Vo zapadna Makedonija (Tetovsko, Lipkovsko) vekje odamna nema prisustvo na makedonska policija i vojska, sve e prepusteno na kacackite bandi i od den na den se povekje i povekje vladee anarhijata. Sekojdnevno se vrsi etnicko cistenje na pravoslavnoto nealbansko naselenie i sekojdnevni pritisoci, nad nemokjnoto naselenie, za napustanje na ognistata rodni. Bukvalno drzavniot sevkupen aparat "de facato" ne funkcionira vo tie delovi. Vo sekoe selo (pogotovo vo Lipkovsko) ima izgradeni bisti od teroristi i nasekade se vee dvoglaviot crn orel. Ovie se fakti od koj nemoze da se pobegne i koj se del od sekojdnevieto nase.
Jas licno, ja podrzuvam idejata na Gospodinot Georgievski i MANU za razmena na teritoriji. Idejata e fantasticna i e vo polza na makedonskata drzava i narod, se vo sprotiva e iluzija. Dali idejata e ostvarliva od politicki ili tehnicki pricini toa e drugo prasanje, inace kako ideja e vo red.>>>>>>>>

Ohrid anti makedonecu, seto drugo sto si go navedel, odnosno napisal na postot (e ok) no e tvoe izigravanje deka si nekoj Makedonec za Makedonija i za Makedonstinata. Nisto ne ti vredi sto gi navede analizite za etnickoto cistenje na Makedonskiot narod vo Zapadniot del na Vardarskiot del na Makedonija, koga go podrzavas ovaj zverot, stetnikot, krvnikot, i dusmanot unistivacot na Vardarskiot del na Makedonija i za unistuvanje na Makeodnskiot narod, se razbira agentot i spijunot na azijatskite mongolski tatari i na azijatskite kafkaskite albanci siptarskite-balisti Ljubco Georgievski-Narkomanot.

I uste nesto, mojata reakci za laznite spekulacii od gnasnite kurircinja i zagarcinja na golemite vnatesni i nadvoresni neprijateli, zlocinci i dusmani na Makedonkiot narod. Ne se raboti sto sakam da razgovarm so gnasni anti makedonci, predavnici i platenici na Makedonskite neprijateli. Jas reagirav samo za da ne poveruvat deka e vistina moite dobri, cesni, verni, realni, zagrozeni, napateni i porobeni braka i sestri Makedonki i Makeodnci.

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!

VECNO DA ZIVEE DOBRIOT MAKEDONSKI NAROD!

GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!

SMRT ZA SIPTARISKITE-BALISTI, TERORISTI I FASISTI!

SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASMTR ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI!

SLOBODA ILI SMRT ZA MAKEDONSKATA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD!

EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN!

TOA E PORAKATA OD MAKEDONSKIOT KOMITA I PATRIOT TREPET I OD SITE HRABRIMAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!

JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!

NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!

MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!

Pretsedatel Na Makedonskata Organizacija VMRO-MNM
Ljupco Mircevski-Trepet

mumia 03-May-03, 03:59 AM (GMT)
5. "RE: trepet, covek na CIA"

ovaa recenica so koja mi pretis prevedi ja na svedski i isprati ja do svedskata policija za da si go zaokruzis tamosnoto dosije.

"Ti dali ne si znael deka za takvi lazni spekulacii i obvinuvanja se zasluzuva smrtna kazna kaj Makedonskite komiti i patrioti, se razbira ako te pronajdeme, togas so tebe e zavrseno za sekogas."

P.S. ili mozebi jas da go napravam toa?

tom6 03-May-03, 01:33 PM (GMT)
6. "RE: trepet, covek na CIA"

Ti gi razbi amerikancite-KRAJ! Tehnoto tajno orujie e razkrito. Ako ne beha Forumite v Irak i Kosovo -amerikancite keshe bidat pobedeni. Veke amerikancite sa bezpomoshtni.

Lock | Archive | Remove

Rate this topic (1=skip it, 10=must read)? [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ]

Vo prilog vi dostavuvame uste nekolku poirani postovi od istiot anti makedonski forum!

Makedonija/Macedonia
Upatstva za registriranje i koristenje na forumot

"DA ZIVEE OBEDINATA MAKEDONIJA!!!"

Email this topic to a friend
Printer-friendly version of this topic
Previous Topic | Next Topic
Home Conferences Politika (Protected)
Original message

TREPET 27-Apr-03, 01:52 AM (GMT)
"DA ZIVEE OBEDINATA MAKEDONIJA!!!"

From: "Xxxxxxx Xxxxxxxxx" <xxxxx_xxxx@xxxx.xx>
To: <ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com>
Date: Sat, 26 Apr 2003 01:02:57 0200
Dobrovecer, VOJVODO TREPET!!!

TE POSTOVAM I TE CAKAM BRAT, SO CELA DUSA I SRCE!!!
NAKA GO ZNAAT KLETITE DUSMANI DEKA IMALO, I IMA, KE IMA, KOMITI STO NE ZALAT ZIVOT ZA MAKDONIJA!!!
NE DAVAME GRUTKA MAKEDONSKA NASA ZEMJA, KRV KE SE LEE SIPTARSKA VO VARDARO!!!!!!!!
ZAJDNO SO KOMUNISTI, PREDAVNICI, I PEDERI PEDOFILITE DPMNE, SDSM,.........

znam deka svinjite ova ke go citat, i zato go pisam.
A TI VOJVODO TREPET, DA MI SI ZDRAV I ZIV I DA DOJ TOJ DEN KOGA KE GO VODIS NASIOT NAROD!!!

inace jas sum dobar.

DA ZIVEE MAKEDONSKIOT NAROD!!!
DA ZIVEE OBEDINATA MAKEDONIJA!!!
DA ZIVEE VMRO-MNM!!!
VERBA VO BOG VMRO DO GROB!!!

PATRIOTSKI POZDRAV!
Xxxxxxx Xxxxxxxxx

Reply Reply All Forward Delete Put in Folder...InboxSent MessagesDraftsTrash Can Previous Next | Close

Alert Edit | Reply | Reply With Quote | Top

Table of contents

Ìàíè¼àêó !, Karabdalica, 30-Apr-03, (1)
RE: Karabdalica ti si Manjak!, TREPET, 02-May-03, (2)

Messages in this topic

Karabdalica 30-Apr-03, 08:17 AM (GMT)
1. "Ìàíè¼àêó !"

Òðãíè ñå îä Ôîðóìîâ.

Êàðàáäàëèöà

TREPET 02-May-03, 06:53 PM (GMT)
2. "RE: Karabdalica ti si Manjak!"

Vnatresna Makedonska Revolucionerna Organizacija-Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM)!

"Ljupco Mircevski-Trepet" <ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com>

2 Maj 2003 g.

Karabdalica ti si golem komunista, anti makedonec i manjak sto izigravas na forumof nekoj si "profesor". Jas samo se cudam koj e toj prostak i glup sto ti dal "profesorska diploma" i koj tebe ti dal ucenici da ucis. Ako se site Makedonski profesori kako tebe e tek togas ke gi izucat Makedonskite deca.

Gospod da cuva od takvi "Makedonci" kako tebe "profesore" karabdalica i stvarno gi zalam tie Makedoncinja sto tebe te slusat vo skolskata prostorija.

A pak koj si pa ti da mi velis da se trgnam od forumot, da ne e slucajno tvoj forumot. Ili ti e krivo sto sekoj dnevno mi se javuvat Makedonski komiti i patrioti za so nivni golemi podrski. Za borba za obedinuvanje na Makedonija i za borba protiv vnatresnit i nadvoresnite zlocinski dusmani i neprijateli na dobriot, verniot, cesniot, realniot, zagrozeniot, napateniot i porobeniot Makedonskiot narod.

VECNO DA ZIVEE DOBRIOT MAKEDONSKI NAROD!

GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!

SMRT ZA SIPTARISKITE-BALISTI, TERORISTI I FASISTI!

SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASMTR ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI!

TOA E PORAKATA OD MAKEDONSKIOT KOMITA I PATRIOT TREPET I OD SITE HRABRIMAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!

Ljupco Mircevski-Trepet

Lock | Archive | Remove

Rate this topic (1=skip it, 10=must read)? [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ]
Select another forumLobbyAKTUELNO (Conference) |--Politika (Protected) |--Arhiv na Politika do 08.12.2001 (Public) |--Istorija (Protected) |--Kultira, umetnost, nauka (Public) |--Sport (Public) |--Kompjuteri, Internet ... (Public)RAZNO (Conference) |--Oglasi (Public) |--Nevrzan muabet (Public) |--Predlozi, zabeleski vo vrska so forumot (Public)

Powered by DCF2000 ©1997-2000 by DCScripts. All rights reserved.

BIDI CHESEN
> BIDI CHESEN
> Opasna propaganda protiv vas Vojvodo

Next Topic >>
Author Comment

Marko

Unregistered User

(5/3/03 1:49:33 am)

Reply Opasna propaganda protiv vas Vojvodo

Vojvodo ovde vo Makedonija se vrsi opasna propaganda deka vie ste spiun na CIA. Sakam da ve izvestam deka i tie komiti so vi bea verni imaat strav da stapat vo kontakt so vas, bidejci se plasat za svojata sudbina i sudbinata na napateniot Makedonski narod. Vojvodo starite luge velat deka ova vreme e kako onaa posle Vtorata Svetska Vojna koga vistinskite Makedoncite bea prikazani kako predavnici i koga cesnite Makedonci kako Cento bile izolirani od javnosta.

Vojvodo istoto se pravi i protiv vas bidejki vie ste vtor Cento za Makedonija, zatoa Vojvodo cuvaj se. Jas navistina moram da prekinam bidejki ovde e navistina mnogu opasno da se spomne tvoeto ime.

da zievee OBEDINETA MAKEDONIJA
da zivee Vojvodata TREPET

Next Topic >>

Email This To a Friend
Topic Commands
Subscribe Click to receive email notification of replies
Unsubscribe Click to stop receiving email notification of replies

jump to: BIDI CHESEN

- BIDI CHESEN - BIDI CHESEN -

Upgrade your account to ezSupporter... ...and never see another ad or pop-up again

Add photos to your messages with MSN 8. Get 2 months FREE*.

Author Reply
VMRO-MNM VMRO-MNM

Re: Golemi lazhni propagandi kon G-dinot Vojvodata TREPET !
No score for this post May 4 2003, 4:50 PM

BIDI CHESEN

http://pub15.ezboard.com/fbidichesenfrm1.showMessage?topicID=116.topic

> BIDI CHESEN

> Opasna propaganda protiv vas Vojvodo

Next Topic >>
Author Comment

Marko
Unregistered User
(5/3/03 1:49:33 am)

Reply Opasna propaganda protiv vas Vojvodo

Vojvodo ovde vo Makedonija se vrsi opasna propaganda deka vie ste spiun na CIA. Sakam da ve izvestam deka i tie komiti so vi bea verni imaat strav da stapat vo kontakt so vas, bidejci se plasat za svojata sudbina i sudbinata na napateniot Makedonski narod. Vojvodo starite luge velat deka ova vreme e kako onaa posle Vtorata Svetska Vojna koga vistinskite Makedoncite bea prikazani kako predavnici i koga cesnite Makedonci kako Cento bile izolirani od javnosta.

Vojvodo istoto se pravi i protiv vas bidejki vie ste vtor Cento za Makedonija, zatoa Vojvodo cuvaj se. Jas navistina moram da prekinam bidejki ovde e navistina mnogu opasno da se spomne tvoeto ime.

da zievee OBEDINETA MAKEDONIJA
da zivee Vojvodata TREPET

MACEDONIAN REVOLUTIONARY
Registered User
(5/4/03 11:44:27 am)

Reply Re: Opasna propaganda protiv vas Vojvodo

Vnatresna Makedonska Revolucionerna Organizacija-Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM)

"Ljupco Mircevski-Trepet" ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com

4 Maj 2003 g.

Zdravo zivo hrabar i gord Makedonski patriot Marko,

Marko golema blagodarnost za tvojata informacija i voedno da ti se zablagodaram za tvojata golema podrska.

Kako prvo: Ovie golemi i lazni propagandi kon mene deka jas sum spijun na amerikanskata nacisticka, fasiticka i varvarska organizacija cia. Toa sto se zboruva vo Vardarskiot del na Makedonija a i po drugi anti makedonski forumi sto se objavuvat se lasni propagandi i spekulacii. Makedonskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski so nivnite agenti, spijuni, kuriri i zagarcinja se pusteni za da propagirat lagi i da mi stvarat problemi a i da gi ubeduvat Makedonskite komiti i patrioti i dobrite, vernite, cesnite, realnite, napatenite, zagrozenite i porobenite Makedonsci deka jas sum covek na cia. Toa ne samo da se lazni propagandi i spekulacii nego se i kukavicki obvinuvanja kon mene. Ako jas sum "covek ili spijun" na amerikanskata nacisticka, fasisticka i varvarska organizcija cia. Zosto tie "hrabri" anti makedonci od makedonski rod i Makeodnskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski ne go objavat toj dokument (faktot) vo nivnite mediumi i toa da bide objaven dokumentot so koj luge od cia jas sorabotuvam. Ako jas sum spijun na cia, togas jas sum "dobar prijatel i sorabotnik" tokmu so vistinskite pleteni agenti, spijuni, kuriri i zagari na cia od i so Makeodnskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski i so siptarskite ekstremisti, nacisti, fasisti, pedofili, psihopati, sizofrenicari, teroristi i mafijaski banditi.
Ako jas sum spijun na cia. Dosega Organizacijata VMRO-MNM ke imase svoi vojni tereni vo Vardarskiot del na Makedonija so nekolku iljadi borci i dobro naoruzani i to naoruzani do zabi i finaciski finasirani od amerikanskata nacisticka, fasisticka i varvarska organizacija cia. Isto kako sto se siptarskite teroristicki organizacii so nekolku teroristicki tereni i so iljadnici siptarski teroristi vo Vardarskiot del na Makedonija i naoruzani do zabi i pomgnati so site materijalni sretstva (Kako i so finaciski pomognati) od amerikanskata nacisticka, fasisticka i varvarska organizacija cia. A isto tka siptarskite ekstremisti, nacisti, fasisti, pedofili, psihopati, sizofrenicari, teroristi, i mafijaski banditi se podrzani i pomogneti so site materijalni sretstva od celiot zapadni diktatorski, nacisticki, fasisticki, varvarski rezim.
I toa da kazam. Za eden dobar, veren, cesen, realen i gord Makedonski komita licno bogatstvo ne e vazno. Makedonski vistinski komita ne se bogati na racun na Makedonskiot narod i na racun na Makedonskite komiti i patrioti. Ako jas sum spijun na cia, jas bi imal luksuzni vili vo nekolku zemji i vo Vardarskiot del na Makedonija. A jas takov luksuz nemam niti takvo gnasno bogatstvo nemam, kako sto imat golemite Makedonski izrodi, predavnicki zverovi-zverski Kiro Gligorov-Vampirot, Boris Trajkovski-Vladikata, Ljubco Georgievski-Narkomanot, Branko Crvenkovski-Kostaplerot, Stojan Andov-Mafijasot i mnogo drugi kako niv.

Kako vtoro: Marko hrabar Makedonski patriota. Ako slucajno tie Makeodnski komiti i patrioti sto mi se bile verni i im podlegnat na laznite propagandi i spekulacii na Makeodnskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski. Togas nasite, odnosno moite istomislenici (I Site drugi Makedonski komiti i patrioti) ke bidat so golemi greski. Taka da mnogo ke pogresat site Makedonski komiti i patrioti a i site dobri, verni, cesni, realni, napateni, zagrozeni i porobeni Makedonci ako im poveruvat na Makedonskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski. Zar Makedonskiot narod seuste im veruva na ovi prokleti zverovi, zlocinci, dusmani, krvopici, izrodi od Makedonski rod. Zar seuste Makedonskiot narod ne gi svati i ne gi procitaa golemite Makedonski izrodi, prdavnicki zverovi-zverski od taka narecenite makedonski politcki partii i organizacii deka gi lazea i seuste gi lazat a isto taka im gi perat mozocite na Makedonskio narod.

Kako treto: Sto se raboti za zborenjeto na postarite Makedonci deka ovo vreme e kako posle vtorata svetska vojna. Mnogo se vo pravo tie stari Makedonci. I jas go velam toa deka e i beter deneska od koku togas. Posle vtorata svetska vijna. Diktatorskiot i komunistickiot rezim na tito so negovite agenti i spijuni od Makedonski rod bese mnogo tezok i opasen za vistinskite, realnite, cesnite, vernite i gordite Makedonski komiti i patrioti, a naj opasen i tezok rezim bil za golemite vodaci na Makedonskite komiti i patrioti kao sto e bil Makeodnskiot Vojvoda Metoija Andonov-Cento. Istoto i deneska se slucuva so Makedonskite komiti i patrioti, se apsat i se zatvarat vo zlocinskite i dusmanskite temni zatvori (zandani) i tuka se zverski, zlocinski, krvnicki i dusmanski tortirat tie nasi Makedonski braka komiti i patrioti, se razbira od Makedonskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski i od siptarskite ekstremisticki, zlocinski i dusmanski krvnici. Ova katastrofa sto e vo nasiot mil i sakan Vardarski del na Makedonija e pobeteri i od turskoto robstvo. A i ova katastrofalna ekonomska i socijalna beda vo Vardarskiot del na Makedonija e beteri od ekonomskite sankcii sto bea dadeni na srbija i na irak.
Sto se raboti za izolacija na vistinskite, cesnite, realnite, dobrite i gordite Makedonski komiti i patrioti od vnatresanata i nadvoresnata javnost e isto tka golema katastrofa za site dobri, verni, cesni, realni, napateni, zagrozeni i porobeni Makedonci. A naj vise e opasno za mene sto jas kako pretsedatel na VNATRESNA MAKEDONSKA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA - MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE (VMRO-MNM). Sum totalno izoliran od vnatresnata i nadvoresnata javnost. Zatoa vnatresnite i nadvoresnite zverski, zlocinski, krvnicki dusmani ja zatvorija naj golemata i na vistinskata Makedonska komitska i patriotska Web stranica www.vmro-mnm.com. Za da mozat po slobodno da stvarat zversko etnicko cistenje i zverski genocid nad Makedonskiot narod vo zapadniot del na Vardarskiot del na Makedonija i za da sto pobrgu go podelat Vardarskiot del na Makedonija. Jas ne veruvam deka samo siptarskite teroristicki i mafijaski banditski organizacii i Makedonskite predavnicki i mafijo banditska organizacija "sdsm"-sizofrenicarska i "dpmne"-sizofrenicarska se izmesani so afreata za zatvaranje na Web stranicata na Organizacihjata VMRO-MNM. Jas veruvam i sum ubeden deka tuka se izmesani i zapadnite politicki faktori, diktatori i fanatici, so nivnite taka nareceni organizacii (asosijacii i institucii) za covekovi prava. Vo tie recenici ke ja spomnam i amerikansakta nacisticka, fasisticka i varvarska organizacija cia. Ako jas sum "covek ili spijun na cia. Togas Makedonskiot narod i Makeodnskite komiti i patrioti mozat slobodno da si svatat i da bidat ubedeni deka toa se lagi. Za da bidem jas "spijun" na cia, pa veruvajte mi moj Makedonski narode deka Web stranicata na Organizacijata VMRO-MNM nikogas nema da se zatvori i nikoj na ovaj vet, niti bilo koja organizacija ili politicki faktori i fanatici nema da bidat tolku mokjeni da ja zatvori taa Web stranica na Makedonskata komitska i patriotska rganizacija VMRO-MNM.
Mediumsko ignoriranje i izoliranje (za javnosta) kako od taka narecenite Makedonski mediumi taka i od svetskite mediumi e jasna slika i dokazen fakt i cin deka imat starav od mene i od Organizacijata VMRO-MNM. Kako tie vnatresnite i nadvoresnite zverski, zlocinski, krvnicki dusmani i neprijateli se jako organizirani za da mi naskodat i da me unistat mene i da i naskodat i da ja unistat Makedonskata komitska i patriotska organizacija VMRO-MNM. So aferata na zatvaranjeto na Web stranicata na Makedonskata komitska i patriotska organizacija VMRO-MNM. Ne bese objaveno nite vo eden medium iako site taka nareceni Makedonski mediumi ja dobiaj mojata izjava i apelot do Makedonskiot narod. So toa se dokazaa tie taka nareceni Makedonski mediumi kolku i kakvi Makedonski mediumi se. Za srekja sto ima internet forumi i knogi za gosti, taka da na nekolku forumi i knigi za gosti ja objavivme mojata izjava i apelot do Makeodnskiot narod za Web satranicata. Na nekolku taka nareceni Makedonski forumi izjavat moja za saat ili dava bese mojata izjava izbrisena. A na nekolku od taka narecenite Makeodnski forumi duri nemame ni pristam, ne mozeme da gi otvorime ni za da citame a kamoli da pisuvame. Naprimer da go spomnam Anti makedonskiot srbokomunistickiot-cetnickiot i azitsko mongolskiot tatarski forum www.ajvarforum.com.mk/forum/default.asp nemae nikaov pristam na toj forum. Na toj ajvarforum pisuvat samo agentite, spijunite, kuririte zagarite, clenovite, sipatizerite i istomislenicite na golemite unistuvacki i mafijo banditskite organizacii "sdsm"-sizofrenicarska i "dpmne"-sizofrenicarska. A pisuvat i ponekoj zaguleni provokatorski prepiski od siptarskite balisti i azijatsko mingolskite tatari.

Makedonski hrabar patriot Marko. Ja se cuvam i ke se potrudam da se cuvam i vo idnina. Jas suste ne sakam da bidam ubien od Makeodnskite prokleti, krvnici, zlocinci, zverovi i predavnici a i od nadvoresnite Makedonski krvni i zlocinski dusmanski neprijateli. Jas sakam uste da da rabotam i da se boram za obedineta Makedonska zemja i za spas i sloboda na dobriot, verniot, cesniot, realniot, zagrozeniot, napateniot i porobeniot Makedonski narod.

Deneska e 4 Maj 2003 godin. Deneska se odbelezuva 100-godisnata (100-godisniot den) od ubistvoto na Goce Delcev-Velikanot na eden od naj golemite MAKEDONSKI SINOVI, DEJCI, REVOLUCIONERI, VOJVODI I IDEOLOZI ZA OSLOBODITELNOTO DVIZENJE NA MAKEDONSKATA ZEMJA I NA MAKEODNSKIOT NAROD OD TURSKOTO ROBSTVO. VECNA DA MU E SLAVA NA NASIOT MAKEDONSKI SIN I VOJVODA Goce Delcev-Velikanot i za sekogas ke zivee i so gordost i pocit ke go nosime ngovoto ime i negovoto vojvodstvo vo nasite Makedonski srca.

Vo ovo moe pismo sakam da ipratam idna porak do site MAKEDONSKI KOMITI I PATRIOTI.
Braka Makedonski komiti i patrioti. Nemojte da im veruvate na Makedonskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski so nivnite golemi lazni propagandi i spekulacii. Toa ne e vistina, veruvajte vo mene i vo mojot Makedonski komitski i patriotski duh. Jas ne sum ucesni so potpisuvnjeto na prokletiot, gnasniot i unistivackiot ramkoven dogovor. Jas ne sum ucesnik so (ispraznuvanjeto) i davanjeto na rezervite od nafta i benzin na siptarskite ekstremisticki, nacisticki, fasisticki, pedofilski, psihopatski, sizofrenicarski, treoeristicki i mafijo banditski organizacii. Kako davanje na Makedonska teritorija da si pravat siptarskite provokatori i ubici teroristicki "voeni" tereni i poligoni za vezbanje. Jas ne sum ucesnik sto se dozvoluva siptarkiot satanski i prokleti crn i dvokglaveni orlovi da se na visoko vjat vo Makedonska teritorija. Jas ne sum ucesnik sto na siptarskite ekstremisti, nacisti, fasisti, teroriti i ubici sto im se dozvoluva da registrirat nivni teroristicki organizacii kako politicki partii i da sedat vo anti makedonskata vlada i parlament. Jas ne sum ucesnik sto se dozvoli da se zbori na siptarsko balisticki jazik vo anti makedonskiot i mafijoaskiot banditski parlament. Jas ne sum ucesnik sto se dozvoli da siptarskiot balisticki jazik da stoi kako oficijalen jazik vo Vardarskiot del na Makedonija i da se zapisi na Makedonskite dokumenti. Jas ne sum ucesnik sto nasite Makedoncinja vo taka narecenata "arm" dobivat razni bolesti kako naprimer nedoamna nasi mladi Makedoncina vo taa anti makeodnska i siptaro balisticka "arm" dobja vo nekolku kazarni zaraza so boles na suga. Jas ne sum ucesni sto siptarskite balisti, teroristi i ubici dobja za diplomatski ambasadori i konzuli vo taka narecenite Makedonski diplomatski pristavnistva. Jas ne sum ucesnik sto na siptarskite balisti, teroristi i ubici sto ime dozvoluva da gi prezemuvat direktorskite funkcii vo Arhivata na Makedonija i na mnogo drugi mesta. Jas ne sum ucesni sto na lekar od kosovo i metohia mu se dade direktorska funkcija vo naj golemata Skopska bolnica Ginekolgija vo naselbata cair i koj sto e toj ekstremist clen na siptarskata ekstremisticka, nacisticka, fasisticka, psihopatska, pedofilska, sizofrenicarska, teroristicka i mafijo banditska organizacija "dui". Jas nesu ucesni za izvrsuvanjeto i seuste se pravi zversko i dusmansko etnicko cistenje i zverski i dusmanski genocid na Makedonskiot narod vo zapadniot del na Vardarskiot del na Makedonija od strana na sipatrskite ekstremisti, nacisti, fasisti, teroristi i mafijaski banditi. Isto taka jas ne sum ucesnik so kidnapiranjeto na cedata na Majka Makedonija, na nasite braka i sestri Makedonki i Makedonci od strana na siptarskite ekstremisti, nacisti, fasisti, teroristi i mafijaski banditi. Jas ne sum ucesnik sto Makedonskiot narod ne gi dobiva svoite mesecni plati nego nivnite mesecni plati se se podeluvat na siptarskite ekstremisti, nacisti, fasisti, teroristi i mafijaski banditi i na Makedonskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski. Jas ne su ucesnik sto Makedonskiot narod zivee vo katastrofalna ekonomska i socijalna bedea, koj sto e beter od ekonomskite sankcii sto zapadniot svet i anti demokratskata organizacija OON gi dava na pedini zemji (kako sto gi imaa ekonomskite sakncii srbija i irak). Jas ne sum ucesnik sto ogromnoto bogatsvto na Vardarskiot del na Makedonija i na Makedonskiot narod se pljacka od zapadnite diktatori, fanatici, nacisti, fasisti, varvari, teroristi, pedofili, psihopati, sizofrenicari i biokratski banditski kriminalci. Jas ne sum ucesnik sto na Makedonski nrado vo nekoi sela kaj sto ziveeat samo Makedonci im se isklucivat struite i se dava na siptarskoto gadno i zasmrdeno ekstremisticko, nacisticko i fasisticko pleme. Jas ne sum ucesnik sto na nekolku reszervari (vodovodi) so voda sto se upotrebuva za pienje vo selata kaj sto se samo Makedonci i im se zagaduvat od strana na siptarskite ekstremisti, nacisti, fasisti, psihopati, sizofrenicari, teroristi i mafijaski banditi. Za tie nekolku vazni i golemi katastrofi sto gi nabroiv se ucesnici Makedonskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski, clenovite i rakovotsvata na i od taka narecenite "makedonski politicki partii i organizacii". Isto taka se ucesnici zapadnite diktatori, nacisti, fasisti, varvari, fanatici, pedofili, psihopati, sizofrenicari, teroristi i biokratskite mafijaski banditi.

Braka Makedonski komiti i patrioti. Vardarskiot del na Makedonija e na pragot, cekor do podelba i cekor do unistuvanjeto na Makedonskiot identitet (cekor do unistuvanjeto na Makedonskata nacija). Nie Makedonskite komiti i patrioti nemame vreme za gubenje i nasata mila i sakana porobena tatkovina Makeodnija i nasiot dobar, veren, cesen, realen, napaten, zagrozen i poroben Makedonski narod nema vreme i nemoze vise da cekan i da strada i da bide zverski, dusmanski ubivan, masakriran, maltretiran i fizicki tortiran od Makeodnskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski, od siptarskoto gnasno i zasmrdeno ekstremisticko, nacisticki, fasisticko, pedofilsko, psihopatski, sizofrenicarsko, teroristicko i mafijasko banditsko pleme. Kako i od zapdniot diktatorski, nacisticki, fasisticki, varvarski, teroristicki, agresorski, i bikratski mafijo banditski rezim.
Vereme e moi braka Makedonski komiti i patrioti da se prijavuvate vo redovite na edinstvenata nacionalna, komitska i patriotska Makedonskata Organizacija VMRO-MNM. Vreme da mi ja dadete vasdata celosna podrska i vreme e da da zastanete vo moja pozadina i da se pocne so seriozni akcii i opreacii za borba za osloboduvanje i obedinuvanje na Makeodnskata porobena zemja i za spas i sloboda na napateniot, zagrozeniot i porobeniot Makedonski narod.
Ideata na golemiot zver, zlocinec, krvnik i dusman na Makedonskiot narod Ljubco Georgievski-Narkomanot za etnicki cisti drzava (Za podelba na Vardarskiot del na Makedonija), ne bese direktno negova idea. Taa idea e izmislena i naredena od golemite Makedonski zlocinski i dusmanski neprijateli, od agresorite i okupatorit od Wasinkton, brusel, london, paris, bon, rim, atina, belgrad, sofija i od tirana.
Samo sto Ljubco Georgievski-Nrakomanot e dosta mokjen i ima podrska od nkolku stotina ilijadi Makedonci pa zatoa toj go odbraa kako hrabar predavnik da ja kaze javno ideata za podelba na Vardarskiot del na Makedonija i da se napravat etnicki drzavi od Makedonskata zemja so etnicko cistenje na Makedonski narod.
Taka da moie braka Makedonski komiti i patrioti razmislite i toa zdravo da razimislite sto go ceka i kakvo zversko, zloconsko i dusmansko etnicko cistenie i zverski, zlocinski i dusmanski genocod ke doceka i ke dozivee toj napaten, zagrozen i poroben Makedonski narod Makedonskiot narod. Jas ostavam da vie razmislite i da mi kazete dali sum vo pravo ili mnogo gresam. Posto jas nikogas ne sum pogresil niti gresam sto se odnesuva za DREVNA MAKEDONIJA I ZA DREVNIOT MAKEDONSKI NAROD. Sve predhodno, sto sum rekol ispadnalo taka i sve vo idnina sto ke recam ke ispadne taka kako sto vi velam, posto imam golemi custtva deka Makedonskiot narod ke strada i povise nego sto e stradal i patel vo turskoto ropstvo. Eve i ovo da vi kazam deka edna od taka narecenite siptarski balisticki "partii dpa" so nivnite tatka nareceni "gradonacalnici" vo Vardarskiot del na Makedonija delat voeni uniformi na nivnite siptarski gadni, gnasni, zasmrdeni, ekstremisti, nacisti, fasisti, pedofili, psihopati, sizofrenicari, teroristi i mafijo baditi. Koj sto se spremat javno da pocnat i toa na golemo zversko, zlocinsko i dusmansko etnicko cistenje i zverski, zlocinski i dusmanski genocid na Makedonski narod vo zapadniot del na Vardarskiot del na Makedonija.

Braka i sestri Makedonki i Makedonci mnogo ke zalite ako ne me poslusate i ako ne mi ja dadete vasata celosna podrska. Istoto vazi za Makedonskite komiti i patrioti, ako vo naj skoro vreme ne se prijavite vo redovite na naj vistinskata i edinstvenata Makedonska nacionalna, revolucionerna, komitska i patriotska organizacija VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite). I vie ke zalite sto na vreme ne me poslusavte i ne zastanavte vo moja pozadina.

Isprakjam Makedonski bratski, komitski i patriotski pozdravi do site dobri, cesni, verni, realni, gordi, napateni, zagrozeni i porobeni Makedonci.

P.S. A so tebe gord i hrabar Makeodnski patriot Marko se gordeam sto si tolku hrabar, cesen i realen Makedonski patriot a i vistinski VMRO-VEC SI. Samo nastavi tak i vo idnina so tvoite hrabrosti. I ke dojde den koga ti ke bides golem Makedonec i ke imas golema politicka funkcija.

VECNO DA ZIVEE DORIOT MAKEDONSKI NAROD!

SMTR ZA SIPTARISKITE-BALISTI, TERORISTI I FASISTI!

Ljupco Mircevski-Trepet

Next Topic >>

Email This To a Friend
Topic Commands
Subscribe Click to receive email notification of replies
Unsubscribe Click to stop receiving email notification of replies

jump to: BIDI CHESEN

- BIDI CHESEN - BIDI CHESEN -

Upgrade your account to ezSupporter... ...and never see another ad or pop-up again

From: "Ljupco Mircevski-Trepet" <ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com>
To: macedonian_revolutionary@hotmail.com
Subject: Uspesna siptarska-balisticka blokada na patot kon Makedonskoto selo Vejce!
Date: Sun, 11 May 2003 19:40:48 +0000

Vnatre{na Makedonska Revolucionerna Organizacija - Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM)
Pretsedatel: Qup~o Mir~evski-Trepet

"Ljupco Mircevski-Trepet" ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com

11 Maj 2003 g.

Po~ituvani braka i sestri Makedonki i Makedonci!

Na den 10 Maj 2003 g. Anti makedonskoto, predavni~koto i {iptaro-balisti~koto teroristi~ko taka nare~eno "misterstvo za vnatre{ni raboti" na ~elo so Maedonskiot izrod Hari Kostov-Yverot. Kako i prestavnicite na Anti makedonskoto, predavni~koto i {iptaro-balisti~koto teroristi~ko taka nare~eno "minsterstvo za odbrana" na "arm"-ventilator. I delegaciite na nadvore{nite zlo~inci i du{manski neprijateli na Makedonskiot narod na ~elo so amerikanskiot nacista i fa{ista, ambasadorot Lorens Batler vo Makedonskiot grad Skopje i zapadniot nacisti~ki i fa{isti~ki "general-komandant" na zapadnite nacisti~ki, fa{isticki, varvarski, agresorski, teroristi~ki, mafijo banditski i okupatrorski sili "konkordija". Ne uspeaa, odnosno ne sakaa da |i sklonat, odnosno da |i sru{at Blokadite-barikadite kon patot na Makedonskoto seli VOJCE. Od motorni vozila i preko 500 {iptarskite, ekstremisti~ki, nacisti~ki, fa{isti~ki, teroristi~ki, pedofilski, psihopatski, {izofreni~arski i mafijo banditskite agresori i okupatori na zapadniot del na Vardarskiot del na Makedonija.

Razlogot za blokadata i barikadata od strana na gnasnite, zasmrdenite, {iptarski, ekstremisti, nacisti, fa{isti, teroristi, pedofili, psihopati, {izofreni~ari, agresori, mafija{ki banditi i okupatori na zapadniot del na Vardarskiot del na Makedonja. Zatoa {to sakale da postavat VENCI roditelite i rodninite na nivnite deca, na ~edata i HEROITE NA MAJKA MAKEDONIJA. [to vo 2001 g. Bea predadeni MAKEDONSKITE CEDA od strana na Makedonskite izrodi, predavni~ki yverovi - yverski, od golemite anti makedonskki, diktatorski, komunisti~ki, predavni~ki, uni{tuva~ki, zlo~inski, pedofilski, psihopatski, {izofreni~arski, teroristi~ki i mafijo banditski (mongoska-tataromanska, srbokomunisti~ka i siptaromanski teroristi~ki organizacija "dpmne"-{izofren~arska i "sdsm"-{izofreni~arska) i pod zaseda bea zverski, zlo~inski i du{manski masakrirani MAKEDONSKITE MLADI ^EDA I HEROI, od gnasnite, zasmrdenite, {iptarski, ekstremisti, nacisti, fa{isti, teroristi, pedofili, psihopati, {izofreni~ari, agresori i mafija{ki banditi.

Po~ituvani bra}a i sestri Makedonki i Makedonci!
Do koga nie Makedoncite }e spieme i }e }jutime kon vnatre{nite i nadvore{nite zl~inci i du{manski neprijateli na Makedonskiot narod. Vakava blokada-barikada da ja napraveja Makedoncite. Toga{ pod itna intervencija }e bea povikani ( Xandarmerite, teroristite i ubicite od anti makedonskata i {iptaro balisti~kata "arm"-ventilator i "mvr"-ventilator), Mislam od vnatre{nite i nadvore{nite zlo~inci i du{mani i neprijateli na Makeodnskiot narod, so agresorskite, okupatorskite Xandarmeri ma~enici nad dobriot, verniot, ~esniot, realniot, napateniot, zagrozeniot i porobeniot Makedonskio narod. Veruvajte mi deka za eden sat Makeodnskata blokada-barikada }e be{e sru{ena i site tie Makedonci }e bea fizi~ki apseni i prevedeni vo zlo~inskite i du{manskite temni zandani (zatvori) i fizi~ki i psihi~ki }e bea maltretirani i pretepani.

Ovie sliki od planiranata blokada i barikadite od strana na vnater{nite i nadvore{nite zlo~inski du{mani i golemi neprijateli na Makedonskiot narod, so nivnite prijateli gnasnite, zasmrdenite, {iptarski, ekstremisti, nacisti, fa{isti, teroristi, pedofili, psihopati, {izofreni~ari, agresori, mafija{ki banditi i okupatori na zapadniot del na Vardarskiot del na Makedonja. Ne be{e poka`ana i objavena vo svetskite mediumi (svetskata javnost), nego se }uti i mi`i deka vo Vardarskiot del na Makeodnija e "mir i stabilnost". Odnosno toa e eden neprijatelski, du{manski i okupatorski ~in so izolirawe i uni{tuvawe na Vardarskiot del na Makeodnija i uni{tuvawe na Makedonskiot narod (uni{tuvawe na Makedonskiot identitet). Od strana na vnater{nite i nadvore{nite golemi zlo~inci, du{mani i neprijateli na Makedonskiot narod.

Po~ituvani bra}a i sestri Makedonki i Makedonci. Po~ituvani bra}a i sestri Makedonski komiti, patrioti i borci.
Ve povikuvam vo ime na porobenata Makedonska zemja, vo ime na dobriot, verniot, ~esniot, realniot, zagrozeniot, napateniot i porobeniot Makeodnski narod i vo ime na Vnater{na Makedonska Revolucionerna Organizacija - Makedonija Na Makedoncite (VMRO-MNM). Za obedinuvawe na site dobri, verni, ~esni, realni, napateni, zagrozeni i porobeni Makedonci, bes vrska kade `iveete.
Ve povikuvam za Makeodnsko edinstvo. Specijalno |i povikuvam vistinskite, realnite i ~esmite Makeodnski komiti, patrioti i borci za da se prijavat vo redovite i borbenite strukturi na Makedonskata Organizacija VMRO-MNM. Se razbira za borba za obedinuvawe na porobenata Makedonska zemja i za spas i sloboda na doriot, verniot, ~esniot, realniot, zagrozeniot, napateniot i porobeniot Makeodnski narod. Protiv vnatre{nite i nadvore{nite golemi zlo~inci, du{mani, okupatori i neprijateli na Makedonskata Dr`ava i na Makedonskiot narod. \i povikuvam site Makeodnci bilo kade i da `iveeat za podr{ka na Makedonskata Organizacija VMRO-MNM i voedno ve povikuvam za da i pomognete na Makedonskata Organizacija VMRO-MNM so site matrealni sretsva.

Nie Makedoncite nemame vi{e vreme za gubewe, nie Makeodncite ne mo`eme vi{e da ~ekame da nekoj od strana ni ja obedini na{ata porobena Makedonska zemja. Nie Makeodncite ne smeme vi{e da }utime i da mi`eme kako ogromnoto bogatsvo na Makedonskata dr`ava i na Makedonskiot narod se pqa~ka sekoj den od strana na golemite vnatre{ni i nadvore{ni Mafija{ki banditi (kriminalci).
Nie Makeodncite ne smeme da si dozvolime da prokletiot i gnasniot ramkoven dogovor da ni go podeli Vardarskiot del na Makeodnija i da ni go uni{ti Makedonskiot identitet (Da ni ja uni{ti na{ata staro drevna Makedonska nacija).
Nie Makedoncite ne smeeme da si dozvolime na vnatre{nite i nadvore{nite golemi agresori, okupatori, ubici, teroristi i mafija{ki banditi da se {etat slobodno vo Vardarskiot del na Makedonija i da sekoj dnevno izvr{uvat etni~ko ~istewe (yverski, zlo~inski i du{manski genocit na Makedonskiot narod), ubistva, maltretirawe i }idnapirawe na Makeodnski narod vo Vardarskiot del na Makeodnija. Da silovat Makeodnski devojki i `eni, da kidnapirat na{i Makeodnski maloletni ma{ki i `enski i da |i nosat i prodavat za seksualni robovi po zapadnite pedofliski i prostitutski javni ku}i i no}ni barovi, kako i vo lukzuznite hoteli, vili i stanovi na zapadnite pedeofilski politi~ari i biokratski banditi. Isto tak da se koristat na{ite mladi Makeodn~iwa po {iptaro balisti~kite prostitutski kafani i barovi.
Nie Makeoncite ne smeme da dozvolime da {iptarskite, ekstremisti, nacisti, fa{isti, teroristi, pedofili, psihopati, {izofreni~ari, ubici, agresori i mafija{ki banditi da bidat oslobodeni, odnosno da imat amnestija i pomiluvawe za nivnite ogromni yverski, zlo~inski i du{manski maltretirawa, ubistva i masakri nad Makedonskiot narod. Po{to Makeodnskite izrodi, predavni~ki yverovi - yverski i nadvore{nite neprijateli i okupatori na Makedonskata zemja i porobuva~i na Makeodnskiot narod, |i oslobodija od zatvor na sloboda i na site {iptarski ubici i kriminalci (banditi) im dadoa amnestija. A se maltretirat i zatvarat dobrite, vernite, ~esnite, realnite, zagrozenite, napatenite i porobenite Makedonci. Isto taka se maltretirat i zatvarat Makeodnskite komiti i patrioti, koj {to mene me podr`avat, koj {to se moi simpatizeri, koj {to se moi istomislenmici i ~lenovite na Makedonskata komitska i patriotska organizacija VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite). Vo cela istoriska i geogravska Makeodnska zemja zagrozenite, napatenite i porobenite Makedonci ne smeeat da go spomnuvat moeto ime i imeto na Makedonskata Organizacija VMRO-MNM.
Gledame i ~itame deka nieden gnasni i zasmrdeni {iptaro balisti~ki ubiec, terorista i kriminalec ne se odnese vo zapadniot nacisti~ki, fa{isti~ki i varvarski Ha{ki sud za da |i osudat za ratni zlo~inci protiv Makedonskiot narod. Naprotiv im se dade na tie {iptarski ubici, teroristi, ekstremisti, nacisti, fa{isti i mafija{ki banditi da sedat vo anti makedonskata diktatorska, mafijo banditskata i terorsi~kata "vlada"-ventilator, so funkcii na "ministri" i "pratenici" vo anti makedonskiot diktatorski, teroristi~ki i mafijo banditski "parlament"-ventilator. Isto tka se namesteni i vo anti makedonskata "arm"-ventilator i vo anti makedonskata "mvr"ventilator. Kako i diplmatski prestavnici vo anti makedonskite "abasadi-konzulati"-ventilatori. Za golemi funkci so direktorski foteqi vo site dr`avni i privatni institucii i asosijacii. Pa zatoa moi Makeodnski komiti i patrioti nie ne smeme da dozvolime da na{iot Makeodnski narod i vo idnina da bide zagrozen, da pati i da bide pod ropstvo. Nego nie Makedonskite komiti i patrioti sme dol`ni i morame da |i likvidirame site {iptarski teroristi, ubici i kriminalci. Isto taka morame i dol`ni sme da |i likvidirame siote Makedonski izrodi, predavni~ki yverovi - yverski.
Nie Makeodnskite komiti i patrioti, morame i dol`ni sme da go za{tituvame na{iot napaten, zagrozen i poroben Makedonski narod, kako od vnatre{nite izrodi, zlo~inci i du{mani taka i od nadvore{nite zlo~inci, du{mani i neprijateli na Makeodnskiot narod.
Vreme e site Makedonski komiti, patrioti i borci da se organizirame vo redovite na Vnate{na Makedonska Revolucionerna Organizacija - Makeodnija Na Makedoncite (VMRO-MNM). I da se zapo~ne so seriozni akcii, operacii i borbi protiv vnate{nite i nadvore{nite golemi yverovi, zlo~inci, du{mani i neprijateli na Makedonskiot narod. Vreme e da se likvidirat site Makedonski izrodi, predavni~ki yverovi - yverski. Vreme e da se is~isti gnasnoto i zasmrdenoto azijatsko kafkasko {iptarski, balisti~ko i arnautsko (albansko) pleme od cela Makeodnska zemja i da |i likvidirame nivnite ekstremisti, nacisti, fa{isti, teroristi, ubici i mafija{ki banditi, za nivnite yverski, zlo~inski i du{manski ubistva, zlo~inski i du{manski masari, za nivnite zlo~inski i du{manski genocid i etni~ko ~istewe nad Makeodnskiot narod. Vreme e da |i isterame zapadnite, nacisti, fa{isti, varvari, fanatici, teroristi, mafija{ki banditi, agresori i okupatori od Vardarskiot del na Makeodnija.

Na site nas Makedoci ni e poznato i site znaeme kako Makedonskiot narod e stradal i patel i seu{te strada i patie i seu{te e pod ropstvo. No svetskata javnost toa ne go ka`uva i poka`uva vo nivnite mediumi. Deka Makedonskiot naraod i pod ropstvo i deka Makeodnskiot narod strada i pati od ovo prokleto ropstvo. Na{ata ni porobena mila i sakana tatkovina Makeodnija i na{iot poroben Makeodnski narod se izolirani i }e bideme i vo idnina izolirani i }e stradame i patime ako nie Makeodnscite se pla{ime, }utime i spieme. Nego treba da se probudime i da |i krenime gordo glavite na gore i da im poka`ime soila na site na{i neprijateli i okupatori. Tek toga{ }e se ~ue na golemo Makeodnskiot glas i Makeodnskata slika kako vistinata za Makeodnskata istorija i za staro drevna Makedonska zemja i stro drevniot Makedonski narod.

So Makedonski bratski, komitski i patriotski pozdravi do site dobri, verni, ~esni, realni, zagrozeni, napateni i porobeni bra}a i sestri Makedonki Makedonci i do site hrabri, gordi i vistinski Makedonski komiti, patrioti i borci.....

VE^NO DA @IVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!

VE^NO DA @IVEE DOBRIOT, VERNIOT, ^ESNIOT, REALNIOT, ZAGROZENIOT, NAPATENIOT I POROBENIOT MAKEDONSKI NAROD!

GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NA[ATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NA[IOT ZAGROZEN, NAPATEN I POROBEN MAKEDONSKI NAROD!

SMRT NA [IPTARISKITE-BALISTI^KI, EKSTREMISTI, NACISTI, FA[ISTI, TERORISTI, PEDOFILI, PSIHOPATI, [IZOFRENI^ARI, AGRESORI I MAFIJA[KO BANDITI!

SMRT NA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI ^IZMARI, NACISTI, FA[MTI, VARVARI, AGRESORI, FANATICI, TERORISTI, PEDOFILI, PSIHOPATI, [IZOFRENI^ARI I MAFIJA[KI BANDITI!

SMRT NA MAKEDONSKI IZRODI, PREDAVNI^KI ZVEROVI-ZVERSKI, PSIHOPATI, [IZOFRENI^ARI I MAFIJA[KI BANDITI!

SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONSKATA DR@AVA I BORBA ZA SPAS I SLOBODA NA ZAGROZENIOT, NAPATENIOT I POROBENIOT MAKEDONSKIOT NAROD!

TOA E PORAKATA OD MAKEDONSKIOT KOMITA I PATRIOT TREPET I OD SITE HRABRI GORDI I VISTINSKI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......

VE^NO DA @IVEE VNATRE[NA MAKEDONSKA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA - MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE (VMRO-MNM)!

Qup~o Mir~evski-Trepet

MSN 8 helps ELIMINATE E-MAIL VIRUSES. Get 2 months FREE*.

Reply Reply All Forward Delete Put in Folder...InboxSent MessagesDraftsTrash Can Previous Next | Close

MSN - More Useful Everyday
MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat

© 2003 Microsoft Corporation. All rights reserved. TERMS OF USE Privacy Statement

From: "Macedonian Revolutionary" macedonian_revolutionary@hotmail.com
To: ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com
CC: xxxxxxxx@ozemail.com.au, macedonian_revolutionary@hotmail.com
Subject: SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONIJA I BORBA ZA SLOBODA NA NARODOT MAKEDONSK
Date: Thu, 15 May 2003 21:01:30 +0000

Pochituvan G-dine TREPET,
Na eden veb sajt taka narechen makeodnski sajt so forumi "makedonski". Na site forumi gji postaviv Va****e izjavi. No za zhal prokletite i gnasnite anti makedonci, izrodite od makeodnski rod gji izbrishale i me imat banirano od site forumi. Mozhete i vie samite da go poglednete ovo chudo i gjavolsko odnesuvane od tie nashi prodadeni dushi....
Adresata na sajtot e ova: http://pub57.ezboard.com/bmacedonia

SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONIJA I BORBA ZA SLOBODA NA NARODOT MAKEDONSKI.

EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN.

SMRT ZA GNASNITE MAKEDONCI PRODADENI DUSHI I KLETI IZRODI.

MAKEODNIJA NA MAKEDONCITE.

So golem pochit i respekt kon vas G-dine Vojvodo TREPET

Help STOP SPAM with the new MSN 8 and get 2 months FREE*

MSN Förstasidan | Mitt MSN | Hotmail | Sök | Shopping | Pengar | Chat & Vänner

© 2003 Microsoft Corporation. All rights reserved. TERMS OF USE Privacy Statement

From: "Xxxxx Xxxxxxxx" xxxxxxxx@ozemail.com.au
To: "Macedonian Revolutionary" macedonian_revolutionary@hotmail.com
Subject: Re: Kontakti
Date: Tue, 17 Jun 2003 13:23:33 +1000

Gospoda Komiti,

Vi blagodaram sto mi isprakate email posta i novi informacii redovno. Ve pozdravuvam i ocekuvam uspeh na Makedoncite i zaednicko razbiranje. Dosta se predavstvata i predavnicite!! Gi imame so lopata da gi rinime!!!! Taka li??

Pozdrav

Xxxxxxxx

----- Original Message -----
From: "Macedonian Revolutionary" <macedonian_revolutionary@hotmail.com>
To: <ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com>
Cc: <iconajdovski@ozemail.com.au>; <macedonian_revolutionary@hotmail.com>
Sent: Friday, May 16, 2003 6:57 AM

> Pochituvan G-dine TREPET,
> Na eden veb sajt taka narechen makeodnski sajt so forumi "makedonski". Na
> site forumi gji postaviv Va****e izjavi. No za zhal prokletite i gnasnite
> anti makedonci, izrodite od makeodnski rod gji izbrishale i me imat
> banirano od site forumi. Mozhete i vie samite da go poglednete ovo chudo i
> gjavolsko odnesuvane od tie nashi prodadeni dushi....
> Adresata na sajtot e ova: http://pub57.ezboard.com/bmacedonia
>
> SLOBODA ILI SMRT ZA OBEDINETA MAKEDONIJA I BORBA ZA SLOBODA NA NARODOT
> MAKEDONSKI.
>
> EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN.
>
> SMRT ZA GNASNITE MAKEDONCI PRODADENI DUSHI I KLETI IZRODI.
>
> MAKEODNIJA NA MAKEDONCITE.
>
> So golem pochit i respekt kon vas G-dine Vojvodo TREPET
>
> _________________________________________________________________
> Help STOP SPAM with the new MSN 8 and get 2 months FREE*
> http://join.msn.com/?page=features/junkmail
>
>

MSN Home | My MSN | Hotmail | Search | Shopping | Money | People & Chat

From: "Dame Xxxxxxxxx" <xxxxx_xxxxx@hotmail.com>
To: ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com
Subject: pozdrav od Dame
Date: Tue, 20 May 2003 18:35:28 +0000

Zdravo Trepet kako si?

Odamna nese imame cueno.. eve nekoj pederi ti ja zatvorile web stranicata pa nemozev da najdam f forum kade sto mozam da procitam nesto od tebe, ali sepak konecno na network54.com te najdov i razbrav kako ti ja zatvorile stranicata iako sepak mi e tesko da svatam deka na nekoj do tolku si mu precel na internet sto se resil ogromni pari da platit za da ti e simnit web stranicata. Sepak od edna strana barem znajs deka makedonskite neprijateli seriozno te imet svateno i strav gi fajkat od tebe.
pisimi nazad i kazimi kako si? sto imat novo?.. sega nemam vreme mora da odam.. pozdrav, Dame.

MSN 8 helps ELIMINATE E-MAIL VIRUSES. Get 2 months FREE*.

MSN Förstasidan | Mitt MSN | Hotmail | Sök | Shopping | Pengar | Chat & Vänner

Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
Current Topic - Golemi lazhni propagandi kon G-dinot Vojvodata TREPET !
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on Fan ClubsCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement