online
 


  << Previous Topic | Next Topic >>Kthehu fillim  

Me pak reklama, me shume aksion...

June 10 2005 at 12:39 PM
No score for this post
elpelao03  (Login elpelao03)
from IP address 85.94.126.10

 
Goca, jeni te gjitha shume te mira, dhe sinqerisht qe i dua te gjitha vajzat. Por persa i perket chatit dhe forumit, i keni humbur te gjitha piket, sepse eshte thjesht "shume zhurme per asgje". Keshtu qe per ta bere pak me te kendshme situaten, jepini pak realitet, psh takime per kafe, dreka,pube, udhetime, etj.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
fjolla
(no login)
80.80.175.132

Re: Me pak reklama, me shume aksion...

No score for this post
June 12 2007, 5:41 AM 

tung mendoj se kjo gje qe ti mendon nuk eshte aspak e drejteeeeeeeeeeeeeeeeee okiiiii te pershendes un fjolla
edhe nese ne bejme "zhurme te madhe" siq edhe thua ti ateher nuke bejme pa ndonje arsye oki tung mpuqqqq

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
 
  << Previous Topic | Next Topic >>Kthehu fillim  
Find more forums on Network54Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

 I LOVE YOU - Të dua 100 %

 Kur është në pyetje Dashura ne Shqiptaret e kemi traditë kokën e japim, Por të dashuren e  malltretojm sa zduhet, na vjen pak inat qe te jemi më të lirë dhe tolerant. Shumica e Shqiptareve në trojet kudo qofshin ato nuk pranojm qe e dashura e Tij të jet e lirë aq sa të ja lëjë mendjes së gruas.  Deri kur kështu nuk dihet. Ndryshimet e medha janë bërë kohë e më kohë ku dhe tash shumica e rinisë shqiptare bëjnë tolerime ngaqe njihen në shkolla me të dashuren ( te fehjuaren apo gruan ) keshtu që liria është e plot,por përsëri nuk respektohet aq sa mendohet dhe duhet rrespektuar.Nëse ke ndonje mendim rreth kësaj kliko këtu dhe shrkuaje mendimin tuaj. << Komenti_Juaj >>