online
 


  << Previous Topic | Next Topic >>Kthehu fillim  

Tung nga Gjilani - Kosovë

December 21 2007 at 3:08 PM
No score for this post
Endi  (no login)
from IP address 80.80.173.67

 
Avv avv vertet nuk me besohet nese jan shkrime te shqiptarve ketu ne kete web, sa akuzat ndaj njeri tjetrit sa gjera te pahijshme edhe prap se prap nese e kuptoni gjitha ato shkrime jeni duke i shkruar secili vetit per vet faktin se te gjithe jemi Shqiptarë te Shqiptarisë.. shpresoj te mirekuptohem dhe ti bini vetes mas.. Pershendetje nga Endi chat te mire dhe te paster te gjitheve...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
 
  << Previous Topic | Next Topic >>Kthehu fillim  
Find more forums on Network54Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

 I LOVE YOU - Të dua 100 %

 Kur është në pyetje Dashura ne Shqiptaret e kemi traditë kokën e japim, Por të dashuren e  malltretojm sa zduhet, na vjen pak inat qe te jemi më të lirë dhe tolerant. Shumica e Shqiptareve në trojet kudo qofshin ato nuk pranojm qe e dashura e Tij të jet e lirë aq sa të ja lëjë mendjes së gruas.  Deri kur kështu nuk dihet. Ndryshimet e medha janë bërë kohë e më kohë ku dhe tash shumica e rinisë shqiptare bëjnë tolerime ngaqe njihen në shkolla me të dashuren ( te fehjuaren apo gruan ) keshtu që liria është e plot,por përsëri nuk respektohet aq sa mendohet dhe duhet rrespektuar.Nëse ke ndonje mendim rreth kësaj kliko këtu dhe shrkuaje mendimin tuaj. << Komenti_Juaj >>