<< Previous Topic | Next Topic >>SPIS  

VELJU HOLOKAST - velju genocid Slaviansk naroduf

May 3 2009 at 9:50 PM
No score for this post
Anonimnik 

Podcxas 2-ju Vsetju Voina okol 30 - 40 milion Slavianis utratili zxizn usled Nemcju Nacistju agresia i milionis Slaviansk detes bili otnesilju i podalju dla usvoienie v Nacistju rodzinifs i v Nacistju domofs.

Sistemju genocid i nisxtovenie Slaviansk ludis ot Nemc-gvoritsju prestupnikis imajt dolgju historia. To nacxil v Rimju vrem, ot Germancju plemes ktor napadili, znasilili i izgrabezxili Slaviansk mal-grodis.

Genocid kulminacil s 2-ju Vsetju Voina, so sistemju ubitie Slaviansk vzrastnikis i s masaju i sistemju otnesenie Slaviansk detes.

To prodolgijt do tut-den v Sxveicaria, gde Nemc-gvoritsju prestupnikis do tut-den otvodijut, ponemcijut i arianijut Slaviansk detes.

Europ-Soiuz institutil utisk i diskriminenie Slaviansk naroduf, ibo Europsoiuz imajt tolk ne-Slaviansk jazikas takak trud-jazikas.

Gda tot bu koncit? Mi potrebime soedinit, povstat i vecxnuo stopit genocid Slavianifs ot Nemc-gvoritsju prestupnikis! Nezavisuo esli tot prestupnikis proizhodijut iz Germania, Austria ili Sxveicaria.

http://greatholocaust.com/

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply

Re: VELJU HOLOKAST - velju genocid Slaviansk naroduf

No score for this post
May 10 2009, 12:25 AM 

That is written in Slovio, isn`t it?

Nemoj govoriti kako su Nemci ubijali sve Slovene. Ja sam iz Srbije, tako da znam sta se desavalo sa juzxnim Slovenima. Hrvati i Bugari su se udruzxili sa nacistima protiv Srba. Hrvati su cinili mnogo visxe zla Srbima od Nemaca. Bugari su i u Prvom svetskom ratu, i jos ranije, u Drugom balkanskom ratu bili protiv Srba.
This was written in Serbian. Translation to English:
Don`t say that Germans killed all Slavs. I`m from Serbia, so I know what happened with southern Slavs. Croatians and Bulgarians fought alongside nazis against Serbs. Croatins did much worse things to Serbs than Germans. Bulgarians were against Serbs also in the I World War, and earlier in the Second Balcan War.

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
Current Topic - VELJU HOLOKAST - velju genocid Slaviansk naroduf
  << Previous Topic | Next Topic >>SPIS  
Find more forums on CultureCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  
BESED - Slaviansk forum pisalju vo universalju vse-Slaviansk jazika Slovio www.blognik.com www.slovio.com www.zvestia.com www.galaktia.com www.slavsk.com www.slavianstvo.com www.panslavia.com