Czy to ma znaczyc "zadowoloenie ze szkody?
Bo ja to tak to wasnie rozumie. No, I zhaje mi sie ze chyba kazdy inny Slowianin automatycznie tak samo to zrozumie, bo inaczej do struktury zadnego jezyka slowianskiego to nijak nie pasuje.
No... Za wyjatkiem moze paru pseudo-slowian, czyli zydow pochodzacych z krajow slowianskich, ale mowiacych w domu po niemiecku (czyli w Jidisz)bedacym jezykiem rowniez sztucznym, z domieszka paru slow slowianskich. Do Jidish to by pasowalo jak ulal
"Ha, ha, ha : it should be like this :
....
You cannot write as adjective "slovianskie" and the same adjective as "slovinskie".
Ti ne lubisx slovianskie jaziki bez gramatik, no ti delaesx osxibki"
A, E & I: you are notorious in mastering and modeling the art and character of both!
Sadly, that is what this Forum 183880 has become infamous for.
You cannot write as adjective "slovianskie" and the same adjective as "slovinskie".
Ti ne lubisx slovianskie jaziki bez gramatik, no ti delaesx osxibki"
- I wrote you this because if someone does grammar mistakes - it is the proof of grammar difficulty
concerning that language. And it proves the fact that the grammar within that language is contra-productive. Why should we have such language (grammar) that the people do mistakes in it ?
The grammar of natural language - even English itself are useless for international communication since more than 90% of people whose English (German, French,....) is the second language do a lot of mistakes in them.
Such grammars are useless and shouldn't be used for international communication.
And this rule pays especially for artificially created slavic languages.
To, za czo tutoj forum je izvestni... za bezkoneczni offtop, flame i flood. Tema je ob flagu Slovioski, ale besedujeme tut o liboczem inim. Stid. Ja oczekival zxe tut mozxem najdet' nekogo blagorozumno i konstruktivno misluczego i pracujuczego za jedinstvo Slovjanskih jazikov, ale dl'a mnogih to je ne interesno, oni zxelajut tol'ko smejat' s'a i zloradstvovat'.
Nam dolzxno resxit snacxala gramatiku kak pervsxju problem i pak mi mozxem zanimatsja drugimi rzxecxami. Pervsxja zadacxa - to jest dobrij i lehkij jazik no i potom mi mozxem sdelat drugie
otnosxenija.
Ne soglosni sem. Gramatika je najmenej vazxna vecz. Pomislij, kogda czitajesz teksti na libojakom inom Slovjanskom jazike, ti polno vsegda rozumjesz, ktoro slovo je prilagatel'no/adjective, ktoro je glagol i v ktorom vremeni upotrebjen jest. Ale mnogo slov sut neizrozumitelne dl'a tobi. Czo ja hotim povedat', najvazxnejsza vecz je SLOVNIK, ale gramatiku kazxdi mozxe upotrebjat' libokaku: svoju, Slovioski ili Slovianski. Libokak vsi Slovjane budut rozumet' jednako.
Samorazumuo ja soglosim s Moracxevskem - s jego harakterizacia tego forumu tak kakaj nekoncxnij zapalovnij poplavod konstantnju zloradosta/zloslivosta i stida.
Of course I agree with Moraczewski - with his characterization of this forum as some kind of unending inflammatory flood of constant spitfulness and shame.
Ja tozx soglosim s Moracxevski zxe nai-vazxnju predmet es slovnek. Aktualju Slovio gramatia bil predlozxilju tolk takak perehodju gramatia, do vrem gda bu razvitju plus dobrju, plus logikju i plus jasnju gramatia.
Kazdego Polka.
Kazdi slovianski jazik ima veliko podobnu gramatiku. tolko niektore imaju gramatiku neco tolko izredukowanu. Tak to vse Slovianci mogou rozumit drug druga, ibo gramatika to pozwala, i slova slovianskie najczastszo ibo velko podobne ibo takie same.
Do tper nikto predlozxil ili razvil gramatia ktor es plus dobrju cxem origju Slovio-gramatia. Vse predlozxenies bili ili velm slozxju ili ne-razumimju.