terug naar index  

The Firebirds (UK) @ the Jukebox Live

January 7 2013 at 1:24 PM
Martin  (no login)

 

Jukebox Live met The Firebirds [UK]

[b]The Firebirds
Opgericht in 1981 één van de beste Europese Rock 'n Roll bands, met vier eerste klas muzikanten / vocalisten
Hun repertoire omvat het hele scala van vijftiger en zestiger jaren muziek; bekende Rock 'n' Roll hits, Rockabilly, meerstemmige Doo Wop, Instrumentaal, Ballads aangevuld met veel eigen werk. Deze professionele Engelse band brengt een wervelende en attractieve Rock 'n' Roll Show, zoals maar weinig bands dit kunnen.

Een nostalgische trip naar de jaren 50.[/b]
Gentlemen, haal uw schoonste kostuum uit vervlogen jaren vanonder het stof en ladies, hul uzelf in een zwierige fifties dress want 19 januari zijn de jaren 50 back in town tijdens the Jukebox Live! Even voor een avond terug naar de fifties, dat is het leuke aan de Jukebox Live avonden. Met steeds een geweldige band, mensen in pettycoats, met vetkuiven, een suikerspin kapsel. Het is net alsof u in de film van Grease zit of in de serie Happy Days... Deze geweldige avond vind plaats:

20 januari 2013

2B Home
aan de Dr. J.W. Paltelaan 103
2712 PT Zoetermeer
Voor meer informatie de site:http://www.dancetothesixties.com of 06-230 50 364.

De Zoetermeerse rock 'n roll dansgroep Dance to the 60's organiseert naast de danslessen ook retro feesten met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren.Ga dus mee op een nostalgische trip naar de jaren 40 en 50. Herbeleef een stukje geschiedenis en geniet een avond lang van deze unieke retrosfeer met old school swing in een mooi decor en knetterende rootsmuziek.

 
 Respond to this message   
Reacties

  • Re: The Firebirds (UK) @ the Jukebox Live - Bopper on Feb 4, 2013, 8:12 PM
  •  
    Find more forums on OldiesCreate your own forum at Network54
     Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement