<< Vorig Onderwerp | Volgend Onderwerp >>Terug naar de index  

Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

February 14 2005 at 10:28 AM
  (Inloggen ot-forum)
Forum Owner

 
Noot van fb. Dames, voordat jullie heel enthousiast gaan posten en foto's plaatsen. Blijf aub bij het toppic en plaats geen grote foto's. Fb is druk doende om alle foto's te verkleinen en opnieuw te plaatsen maar zou blij zijn als jullie je gewoon aan het formaat houden. Scheelt ons een hoop tijd en moeite. Dank.Lieve allemaal,

wij zijn Jip & Janneke. Wij hebben elkaar ontmoet via het VBN forum en chat. Toen het af en toe te gezellig werd op het forum en de chat en borstvoeding niet altijd onderwerp van gesprek was werden wij gesommeerd onze prietpraat elders voort te zetten.

In april 2002 zijn wij dit forum gestart. Inmiddels hebben we er ook een forum bij voor moeders voor de wat grotere kinderen; Jip & Janneke Peuter/Kleuter forum. Wij worden geassisteerd door Poppejans. Poppejans heeft er voor gekozen om anoniem te blijven. Wij zijn ontzetten blij met Poppejans omdat zij ons ontzettend veel werk uit handen neemt.

Janneke is een werkende moeder met twee dochters (Imke 02-09-'01 en Jolien 18-03-'04) en woont samen met Paul.
Jip heet eigenlijk Irene (tbm) en is getrouwd met Gert. Samen hebben zij 4 dochters (Amber 26-11-'96, Josien 05-07-'99, Dorith 19-04-'01 en Maureen 24-03-'03).

Wij zijn er enorm trots op dat dit forum zo groot is geworden en zo populair is onder de lezers. Zonder jullie zouden wij niet bestaan!!!

Wie volgt ...........


    
This message has been edited by jipirene on Feb 14, 2005 5:36 PM
This message has been edited by jipirene on Feb 14, 2005 2:42 PM
This message has been edited by jipirene on Feb 14, 2005 2:16 PM


 
 Respond to this message   
AuthorReply
Regina
(Inloggen ReginaRuben)

Hoi,

February 14 2005, 10:37 AM 

Ik ben Regina, 30 jaar en ik ben ruim vier jaar getrouwd met Tom. Ruben heeft ons in november 2002 pappa en mamma gemaakt en in september dit jaar hopen wij hem grote broer te maken.
Ik ben geboren en getogen in Friesland maar woon nu al ruim tien jaar in Breda. Ik werk twee en een halve dag in de week en Ruben gaat dan naar het KDV. Ik heb HBO Toerisme, Cultuur en Recreatie gestudeerd. Verder ben ik in mijn vrijetijd actief voor Amnesty International.

Als er nog vragen zijn, hoor ik het wel.Regina Memmie van Ruben 29 nov 2002 en "Pottertje" medio sept.05

 
 Respond to this message   
Tanja mv Jan
(no login)

ik ben ....

February 14 2005, 10:39 AM 

Tanja. 34 jaar, en sinds 29-12-03 moeder van Jan.
Daarnaast werk ik 4 dagen per week, en ben ik getrouwd met Stephan.
Jan is een heerlijk ventje, altijd vrolijk, super knuffelig, en we worden nu al weken lang de hele dag overladen met de lekkerste kusjes van de wereld! Verder is Jan dol op telefoons, ehm, eigenlijk op alles wat knopjes heeft en geluid kan maken.
Ik schrijf al een tijd mee hier, maar weet eerlijk waar niet meer of ik me toen wel zo netjes voorgesteld heb....
Nou, als jullie nog meer willen weten (alles behalve mijn pincode!), dan hoor ik het wel.

Tanja mv Jan (29-12-03)

 
 Respond to this message   
Mari
(no login)

En ik ben...

February 16 2005, 9:28 AM 

Mari 30 jaar en woon in brabant.
Ik heb een zoontje Niek geboren op 5-5-03. Ik werk 3 dagen op een instelling voor verstandelijk gehandicapten als activiteiten begeleidster.
Ik lees/schrijf al mee vanaf het begin dat Niek er is.
Niek is een vrolijk ventje. Hij heeft verschillende allergieen waardoor hij 16 maanden hypoallergeene moedermelk heeft gekregen . Ik moet zeggen dat we allergieen nu aardig onder de knie hebben waardoor we als gezin meer rust hebben gekregen. Vooral snachts
groetjes Mari

 
 Respond to this message   

(Inloggen mamatijn)

Re: Even voorstellen .........

February 14 2005, 10:40 AM 

Mijn naam is Yvonne. k ben hier vorig jaar terecht gekomen via het bv forum. Daar had ik een vraag over de operatie van mijn zoontje. Mijn zoontje Tijn is vorig jaar juli geboren. Ik ben precies 1 jaar daarvoor met Harm getrouwd. Woon in een klein dorpje in Zuid Limburg. Werken doe ik op dit moment nog niet. Ben effe een tbm, maar inmiddels op zoek naar een leuke en vooal parttime baan!
Ik kom regelmatig op dit forum (lees: iedere dag zoveel mogelijk!!!). Verder heeft mijn zoontje een afwijking aan zijn handjes en praat daar regelmatig met lotgenoten van dit forum over....en ik geef natuurlijk nog altijd (bijna volledig en dag en nacht)borstvoeding!


Yvonne mama van Tijn 5/7/2004

 
 Respond to this message   
Sybine, mem fan Kars
(Inloggen Sybine)

Re: Even voorstellen .........

February 14 2005, 10:47 AM 

Ik ben Sybine, ben 30 jaar en woon in een klein dorpje in Friesland. Ik woon samen met Richard en we hebben een zoontje Kars van bijna 9 maanden. Ik geef les op een middelbare school in Leeuwarden voor vier dagen in de week.
Zoals bijna iedereen ben ik hier terecht gekomen via het borstvoedingsforum, op J&J kom ik nu een aantal maanden. Ik lees we regelmatig, ik schrijf niet altijd even regelmatig.

Sybine, mem fan Kars (20-05-2004)

 
 Respond to this message   
Yves
(no login)

Hallo allemaal!

February 14 2005, 10:48 AM 

Ook ik heb me ooit eens snel bij een ander onderwerp voorgesteld. Zal er even wat meer werk van maken, omdat ik langzaam maar zeker steeds verslaafder word...
Ik ben Yves, moeder van Anna (20-01-2004) en met een nieuwe baby onderweg (± 10-09-2005). Ik ben 35 jaar, woon samen in Brabant en werk 3 dagen per week. Ben hier gekomen via het borstvoedingsforum, maar omdat dit forum veel breder is, kom ik nu meestal hier. Anna krijgt nog 2 tot 3 keer per dag bv, maar lijkt er langzaam maar zeker mee op te houden (geen geduld meer om te wachten op tsr). Ik ben niet iemand van fotootjes, ik vind het wel heel leuk, maar heb geen digi-camera en ben niet zo'n techneut. Bovendien ben ik meer een lezer dan een schrijver hier, in ieder geval was dat tot nu toe zo.. Maar, goed voornemen: tot schrijfs!

Yves, mv Anna (20-01-2004) en ?? (10-09-2005)

 
 Respond to this message   
Lies mv Jorrit
(Inloggen lies71)

hallo

February 14 2005, 10:50 AM 

Ik ben Lies mv Jorrit (22-03-2004).
Via het borstvoedingsforum ben ik zo'n 8 maanden geleden op deze site gekomen.
Jorrit heeft een papa (Peter) en krijgt in september een broertje of zusje.
Ik werk als wijkverpleegkundige minimaal 12 uur in de maand (in het weekend) zo nu en dan werk ik op woensdag of vrijdagochtend, dan past oma op Jorrit.
Ben dus lekker veel thuis om van Jorrit te genieten.
Ik schrijf zo nu en dan mee en heb me (sorry) denk ik nooit echt voorgesteld.
Dus bij deze .
Willen jullie meer weten dan hoor ik het graag.

Groetjes

 
 Respond to this message   
Tanja mv Kiki 25-5-04
(no login)

En ik ben ......

February 14 2005, 10:51 AM 

Tanja, 36 jaar en hen verzuimd mijzelf voor te stellen. Aan degenen die zich hieraan irriteerden mijn welgemeende excuses.

Ik kwam hier doorgelinkt van het borstvoedingsforum. Ik kwam hier zoveel bekende namen tegen, dat ik mij meteen heel vertrouwd voelde en husakee ben gaan reageren.

Mijn meisje heet dus Kiki en krijgt nog 5X per dag borstvoeding als ik thuis ben, anders twee of drie keer.
Kiki gaat 3 dagen naar een hele leuke gastmoeder, en ik werk vier dagen evenals mijn heerlijk geëmancipeerde vriend.
Ik werk zelf als reïntegratiebemiddelaar in Eindhoven en begeleid mensen die ziek zijn of eeb arbeidshandicap hebben weer naar werk.

Momenteel heb ik veel tijd voor het forum, omdat ik altijd lees en typ tijdens het kolven op mijn werk. Na 24 -2 zal dat dus iets minder worden.Groetjes Tanja

 
 Respond to this message   

(Inloggen Vollmuller)

hallo..

February 14 2005, 10:51 AM 

Ik ben er zomaar ingedoken en geniet van deze forums, ben waarschijnlijk te lui geweest om de hele hele handleiding te leze.
Bij deze wil ik het goed maken:

Ik ben Riannnne Vollmuller, getrouwd met Bart. Wij hebben samen drie zoons.
Bartjan is zes jaar en heeft druie weken bv gehad maar vanwege onkundigheid mijnerzijds en tepelscheuren, bloed enz.. ben ik gestopt.
Jonathan is 4 jaar en heeft dankzij de hulp van lll 13 maande bv gehad (gelukkig want hij bleek zeer allergisch voor melk, groenten en fruit, is daar nu aardig overheen)
Evan is de jongste hij is geboren op 5 november 2004 en krijgt bv. Na wat kloven en drie weken pijn gaat het nu zoals het hoort.
Sinds twee weken ben ik wee 1 1/2 dag aan het werk. Dat is wel even aanpoten. Ik sta voor een kleutergroep.

Ik heb al eens geprobeerd een foto te plaatsen maar dat is nog niet gelukt, daar moeten jullie maar op wachten. (gisteren net een leuke gemaakt van mama met drie zoons)

Nogmaals mijn excuus

groeten Rianne


 
 Respond to this message   

(Inloggen marlouz)

Voorstellen

February 14 2005, 10:55 AM 

Hoi,

Mijn naam is Marloes, 28 jaar op moment van schrijven , en trotse mamma van Helena. Ik ben getrouwd met Tim en we wonen samen met nog 2 katten in Heemstede. Wij komen beiden oorspronkelijk uit Amsterdam (geboren en getogen), maar eenmaal zwanger wilden wij toch wel graag wat groter en rustiger gaan wonen. Het is Heemstede geworden omdat wij dit dorp al wat hadden leren kennen doordat mijn ouders hier een aantal jaar terug al naar toe waren verhuist, en het ons hier goed bevalt.
Ik ben overtuigd thuismamma, maar voordat ik moeder werd was ik fulltime werkzaam als applicatie ontwikkelaar, in de IT dus Ik heb mij daarvoor laten omscholen (pre 2000 tijdperk waarin de IT bloeide en je gouden bergen kreeg als je maar werkte ). Daarvoor heb ik HBO Biologie voltooid, oftewel zou ik ooit nog eens aan de bak willen dan mag ik ook het onderwijs in!
Wat verder interessant is... Ik geef al ruim 2 jaar met plezier borstvoeding, Helena slaapt bij ons in bed en als je mij in een hokje zou moeten zetten, dan zou dat het 'AP' hoekje zijn. Vanuit die ideologie, en vanuit mijn eigen ervaringen natuurlijk , reageer ik soms vaak, soms weinig, maar wel altijd meelezend, op J&J b/d

Groetjes, Marloes mv Helena (11-02-03)

 
 Respond to this message   
Patricia (mv. Milja en Naima)
(Inloggen ot-forum)
Forum Owner

ook maar even voorstellen dan

February 14 2005, 10:59 AM 


Ook Breda....leuk

Ik zal me ook eens voorstellen...lees hier al een paar weken mee, dus dat wordt wel eens tijd inmiddels !
Ik ben Patricia, 35 jaar, en woon samen met Howard, 37 jaar.
Ik heb al een zoon van 8 uit een vorige relatie en wij hebben nu samen een dochter van nu 5 weken. Mijn zoon heet Milja en mijn dochter Naima.
Jammer genoeg heb ik weer een PPD gekregen en dat is erg vervelend !!
Deze keer ben ik er snel bij en hopelijk kom ik er goed doorheen deze keer...

Ik zal hier wel regelmatig komen dus dan leren we elkaar wel beter kennen !
Groeten, Patricia 
 Respond to this message   

(Inloggen moedervesther)

sterkte

June 6 2005, 10:06 PM 

ik weet wat het is, uit ervaring na mijn oudste, dus veel sterkte!

 
 Respond to this message   
Ettie (mv Sam 14-10-03 en zwanger)
(Inloggen beertjedina)

een goeie zeg, hier ben ik

February 14 2005, 10:59 AM 

en mijn naam is Ettie, woon samen met Jan en zijn ouders van Sam die 14 oktober 2003 is geboren.
Ik werk 18 uur per week op een instelling voor verst. gehandicapten als activiteitenbegeleidster.
Momenteel ben ik 31 weken zwanger en ben 14 april uitgerekend.
Hobby's; trainen met mijn hond bij een hondensportvereniging en waar ik op zondagochtend les geef aan puppengroepen en elementaire gehoorzaamheid cursus, zwemmen, pc+foto's bewerken.

Groetjes Ettie en Sam

 
 Respond to this message   

(Inloggen moedervesther)

14 april??

June 6 2005, 10:07 PM 

en nu 31 weken, klopt iets niet......

 
 Respond to this message   

(Inloggen boor_)

ik ook :-)

February 14 2005, 11:04 AM 

Mijn naam is Debora en ik ben 26 jaar. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben we een prachtige zoon, Ezra. In juli verwachten we ons tweede kindje. We wonen nu nog in Leerdam (wat nogal afzien als geboren Hagenees en Utrechter ), maar hoogstwaarschijnlijk verhuizen we binnenkort naar Eindhoven ivm het werk van Erik.
Op het moment studeer ik nog, Nederlands aan de universiteit van Utrecht. Mijn specialisatie is taal en taalstructuur (taalkunde) en momenteel ben ik bezig met mijn scriptie waarin ik onderzoek doe naar taalontwikkeling van kinderen en het taalgebruik van afasiepatienten (Broca's afasie, om precies te zijn ). Bij de draadjes over taalontwikkeling zul je mij dan ook altijd tegenkomen .

Forumbeheer: is het een idee dit draadje te linken bovenaan? Kunnen nieuwelingen het makkelijk vinden en bij de altijd terugkerende vragen als: met hoeveel zijn we? waar komt iedereen vandaan? kan dan gewoon verwezen worden naar dit draadje.

Groetjes, Debora mv Ezra (08-11-2002) en zwanger (13-07-2005)

 
 Respond to this message   

(Inloggen Karenmvrickenkyra)

volgende

February 14 2005, 11:08 AM 

Ik ben Karen, net 32 jaar en moeder van Rick en Kyra, die nu bijna 4 en bijna 2 zijn.
Ik ben tbm, en hier gekomen via het bv forum (wie niet ?) Ik lees hier nu ruim een jaar intensief mee. Daarvoor zo af en toe als de telefoonrekening het toeliet (heb nu adsl)

Ik probeer elke dag op zijn minst te lezen en reageer afhankelijk van de tijd , maar het is wel verslavend. Als ik moet kiezen tussen 10 minuten forum of 10 lezen dan wordt het vaak forum. (de stapel boeken en tijdschriften die liggen te wachten is niet meer overheen te kijken )

Groetjes Karen mv Rick (11-05-2001) en Kyra (04-04-2003)

 
 Respond to this message   

(Inloggen NanneV)

en ik ben...

February 14 2005, 11:09 AM 

Ik ben Nanne, 27 jaar oud en getrouwd met Ivo. We hebben een heel lief, leuk, eigenwijs meisje van nu 14 en een halve maand. Ik ben tbm en kunstenaar (ook al is daar de laatste twee jaar weinig van terechtgekomen). Finn krijgt nog steeds bv en dat zal nog wel zo een tijdje blijven, rasechte mmverslaafde hier. We slapen samen dus bij slaaptraining topics heb ik weinig meer te melden dan: als je haar nou 's bij je in bed nam... Um... oh ja we wonen in Rotterdam en ik moet binnenkort even een meeting gaan regelen zit ik me te bedenken. Komt een draadje over.

Nanne mv Finn (26-11-03)

 
 Respond to this message   
Jacqueline mv Jelle en Tijn
(Inloggen j.regtien)

Hoi

February 14 2005, 11:11 AM 

Hoi allemaal,

Ik ben Jacqueline nu 35 jaartjes jong, woon samen met Erwin en onze twee mannekes, Jelle van 4 1/2 en Tijn van bijna 1 1/2.
Wij wonen in Benschop in een verbouwde boerderij met Job onze labrador, Pim onze kater, en onze goudvis( momenteel naamloos)
Verder wonen er (maar dan buiten)nog 3 konijnen, 7 schapen en een hele boel kippen en niet te vergeten Ruud onze kalkoen. Op de konijnen na loopt alles lekker los in de wei.
Wij hebben een eigen bedrijf, waar wij ook beide werkzaam in zijn. Ik werk op kantoor aan huis en kan het nooit nalaten om af en toe even op het forum te lezen als ik aan het werk ben.
Jelle heeft 9 maanden BV gehad en Tijn nu nog steeds, ze slapen beide heel soms in hun eigen bed!!!!
Ik zal nog proberen om een foto te plaatsen in mijn handtekening maar het lukte net niet dus dat wordt het vervolg.groetjes Jacqueline mv Jelle (17-07-00) en Tijn (06-09-03) en nog heerlijk aan de mamamelk!

 
 Respond to this message   

(Inloggen j.regtien)

jaaa foto´s gelukt!!!!

February 14 2005, 1:59 PM 

dit zijn dus mijn kids!

groetjes Jacqueline mv Jelle (17-07-00) en Tijn (06-09-03) en nog heerlijk aan de mamamelk!


 
 Respond to this message   

(Inloggen INQIE)

Ook even

February 14 2005, 11:12 AM 

Ik ben Ingrid, moeder van Quinn (20-4-2001), Troy (12-01-2003) en Fenna (01-07-2004).  Ik lees vaak mee, maar post maar af en toe op dit forum.

Mijn 3 kinderen hebben alle drie borstvoeding gehad, en Fenna krijgt dat uiteraard nog steeds. Inmiddels eet ze ook af en toe een paar hapjes van wat anders (Rapley methode). Fenna is geboren met een afwijking aan haar armen/handen. Rechts mist ze het spaakbeen. Hierdoor is haar arm korter en staat haar hand gedraaid. Ook mist ze de duim. Links is het spaakbeen iets korter dan normaal. Haar hand heeft daardoor een licht afwijkende stand en de duim in onderontwikkeld. geluukig wordt Fenna tot nu toe niet echt gehinderd door deze beperkingen. We zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoed!

Verder ben ik sinds de komst van Quinn thuisblijfmoeder, ik heb fysische geografie gestudeerd. Ik ben contactpersoon in opleding bij de VBN en bestuurslid van Stichting Baby Voeding. Daarnaast ben ik nog actief in de oudercommissie van de psz. Bezigheden genoeg dus!

 

Groetjes, Ingrid


 
 Respond to this message   

(Inloggen mamavanhind)

mijn naam is

February 14 2005, 11:16 AM 

Rianne, moeder van Faris (bijna zes) en Hind (15 maanden). Ik ben getrouwd met Emad. Mijn man komt oorspronkelijk uit Egypte.

Ik heb interculturele communicatie gestudeerd en ben al zes jaar werkzaam als docent Nederlands als tweede taal. Sinds de geboorte van Hind werk ik drie dagen per week, ik vind het heerlijk om meer thuis te zijn dan op mijn werk.

Verder zit ik een lees/eetclub samen met een aantal oud-studiegenoten. Dit is een leuke manier om elkaar te blijven zien.

Groetjes,

Rianne (mv Faris, bijna zes en Hind, 3-10-03)

 
 Respond to this message   
Sandra mama van Veerle en Marijn
(Inloggen Santoine)

leesclubgenoot van Rianne ;-)

February 14 2005, 12:56 PM 

maar dat wist Rianne al

Mijn naam is Sandra. Ik ben 30 jaar en mama van Veerle (29-12-2002) en Marijn (29-03-2004). Sinds september 2001 ben ik getrouwd met Antoine. Ik woon in Dongen.

Ik heb Tekst en Communicatie gestudeerd. Ik werk 24 uur per week bij een uitgeverij bij een afdeling waar boekjes voor de thuismarkt worden gemaakt (voor kinderen van 4 tot 12 jaar). Ik ben projectcoordinator en webmaster.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen (vandaar dat leesclubje) en om naar een film te kijken. Ook vind ik het erg leuk om wat rond te neuzen op forums als deze.

Groetjes,

Sandra mama van Veerle (29-12-2002; 12 mnd bv gehad) en Marijn (29-03-2004; ruim 8 maanden bv gehad)

 
 Respond to this message   
vinanda mv thirza,lino en alyssa
(no login)

even voorstellen...

February 14 2005, 11:22 AM 

hoi allemaal,ik ben vinanda,getrouwd ben 26 jaar en moeder van 3 kinderen,thirza van 15-05-'00 lino van 05-02-'03 en alyssa
van 06-08-'04.Ik ben thuis voor de kinderen.
zo'n forum werkt wel erg verslavend moet ik zeggen maar ik ben waarschijnlijk niet de enigste.ikhier via het borstvoedingsforum gekomen en mijn jongste dochtertje alyssa van 6mnd. krijgt nog volop borstvoeding.
en nu is ze mijn appel aan het opeten!!!!
groetjes vinanda

thirza 15-05 2000
lino 05-02 2003
alyssa 06-08 2004


groetjes vinanda

 
 Respond to this message   

(Inloggen kleinduimpje33)

en ik :-)

February 14 2005, 11:25 AM 

Ik ben Miranda, 32 jaar en getrouwd met Arjan. Wij hebben 2 kindjes, Ilse en Peter. Het leek ons leuk om weinig leeftijdsverschil tussen de 2 te hebben, en dat is redelijk gelukt . Peter krijgt nog heerlijk bv.
Ik werk sinds ik kinderen heb 1 dag in de week, die dag is Arjan dan thuis met de kinderen.

Mijn hobbies zijn mijn kinderen, mijn man, forummen, kleding naaien en lezen (in deze volgorde toch?).

Groetjes Miranda,
mv Ilse (02-09-02) & Peter (13-11-03)

 
 Respond to this message   
Anneke mv Stefan en Cyanne
(no login)

ik doe mee

February 14 2005, 11:28 AM 

ik ben Anneke, getrouwd met Herman en supertrotse moeder van Stefan (17-08-2002) en Cyanne (22-12-2004) Stefan heeft 1,5 bv gehad en Cyanne hoop ik ook lang zelf te voeden.
ik ben 27 jaar en woon in Hillegom.
Ik werk in de verpleging en ben daarnaast mijn eigen bedrijf (samen met mijn broer) aan het opbouwen als mediator en coach.

Groetjes
Anneke

 
 Respond to this message   

(Inloggen SooJinL)

Ik dan ook nog maar even voorstellen

February 14 2005, 11:30 AM 

Hoi, ik ben Soo Jin (31), woon met Wibo (32) en samen hebben we een dochter (Indra, 3,5 jaar) en een zoon (Ilan 1,5 jaar).
Ik werk 3 dagen in de week in de muziekbibliotheek van de omroep. De kinderen gaan 2 dagen per week naar het kdv en de derde dag is papadag.

Groetjes,
Soo Jin mv Indra (10-08-2001) & Ilan (26-07-2003)

 
 Respond to this message   

(Inloggen tonno51163)

En ik ben

February 14 2005, 11:31 AM 

Tonny, 41 jaar alweer, getrouwd met Erik en moeder van Thomas en Wouter.
Ik ben verpleegkundige en momenteel werk ik vast in de nachtdienst. Nu 3 nachten per 3 weken, en vanag April (dan is mijn ouderschapsverlof afgelopen) weer 3 nachten per 2 weken.
Ik bezoek Jip en Janneke inmiddels 2 jaar ongeveer. Ik heb het gevonden via het BV-forum in de periode dat Thomas BV kreeg.

Groetjes
Tonny, mv Thomas (18-07-02, 14mnd BV) en Wouter (03-05-04, sindsdien BV)

Wil je zuinig aan doen? Word dan lid van: http://finance.groups.yahoo.com/group/budget_busters/

 
 Respond to this message   
Marieke (mv Sara)
(Inloggen Mmarieke)

voorstellen

February 14 2005, 11:33 AM 

Hallo,

Ik ben Marieke, 31 jaar en sinds 1,5 jaar mama van Sara. Ik woon samen met Bart, Sara en onze 2 katten in Utrecht. In mijn studietijd ben ik hier gaan wonen en het bevalt ons zo goed dat we inmiddels een huis gekocht hebben en voorlopig niet van plan zijn weg te gaan. Verder werk ik 3 dagen in de week bij een instituut voor onderwijsverbetering.
Ik ben hier (net als velen) terecht gekomen via het borstvoedingsforum en lees/schrijf hier dus al bijna 1,5 jaar. Ik ben best trots dat Sara nog steeds borstvoeding krijgt en ik vind het fijn dat er hier veel vrouwen zijn voor wie dat ook belangrijk is. In het dagelijks leven merk ik dat ik steeds meer 'verbaasde' reacties krijg en ik vind het heerlijk dat het hier normaal is. Maar ook over andere onderwerpen wordt er veel en op een prettige manier gediscussieerd, vandaar dat ik hier graag en regelmatig kom.

Goed idee dit draadje en een mooie gelegenheid om jullie eens te bedanken voor het starten van dit forum en het werk dat jullie doen! Dus, Jip&Janneke en natuurlijk Poppejans, DANK JE WEL!!!

groet, Marieke

(mv Sara 06-08-03)

 
 Respond to this message   
Kathelijne
(no login)

En ik ben....

February 14 2005, 11:35 AM 

Hoi allemaal,

En ik ben Kathelijne 26 jaar, heb samen met mijn vriend Marcel een prachtige dochter Demi. Zij is inmiddels al weer 14 mnd oud en nummer twee wordt half juni verwacht!
Woon sinds 2,5 jaar helemaal achteraf op een boerderij, die we nog aan het verbouwen zijn. We fokken met onze duitse herders, samen met mijn schoonouders die naast ons wonen. Ook zijn wij nog 3 katten rijk en een konijn en 2 pony's. Ik werk 2 dagen in de week op een kinderdagverblijf, straks gaan ze beide 1 dagje met me mee en 1 dag past oma op.
Dat was het wel zo'n beetje.

Groetjes van Kathelijne mv Demi 17-12-03 en zwanger

 
 Respond to this message   
Masja (mv Toon 9-2-2004)
(no login)

ik lees ook mee

February 14 2005, 11:35 AM 

en reageer af en toe.

Ik ben Masja, 31 jaar oud en trotse moeder van Toon die inmiddels net 1 jaar is geworden. Ik werk 3 dagen per week bij een groot ingenieursburo en Toon is dan bij opa en oma. Toon drinkt nog steeds graag bij mamma. Meestal een keer of 3/4 per dag. Ik kolf nog 1 keer per dag op het werk. Ook papa is natuurlijk reuze trots op Toon!

Masja

 
 Respond to this message   
LisetteM
(no login)

even voorstellen

February 14 2005, 11:36 AM 

Hoi,

Ik ben Lisette, nog 28 jaar en moeder van een nu tweejarige Luuk.
Ik werk drie dagen in de week als promovendus bij de vakgroep Onderwijskunde Universiteit Utrecht. Mijn specialiteit is argumentatie van deelnemers aan chats en discussiefora. Jip en Janneke discussies zijn voor mij dus erg interessant denkmateriaal. Voor mijn proefschrift analyseer ik de discussies tussen tweetallen leerlingen (16/17 jarigen) die chatten of e-mailen over genetische modificatie.

Luuk gaat twee dagen in de week met mij mee en die breng ik dan naar het kdv op 500 mtr afstand van mijn werk. Mijn man met wie ik inmiddels ruim 8 jaar getrouwd ben, is maandag met Luuk thuis. Deze oplossing bevalt tot nu toe prima. Helemaal thuiszijn met Luuk zou ik niet volhouden. Werk is voor mij echt ontspanning . Over 6 weken komt er weer een lange periode van thuiszijn omdat ik dan met verlof ga voor kindje nummero 2 die ik eind april verwacht. Pas begin september ga ik dan weer deels aan het werk zodat ook dit kindje net als Luuk pas rond het eerste jaar naar het kdv hoeft.

Verder ben ik ook erg bv-minded, Luuk drinkt nu nog 3 keer op een dag op vaste momenten. Dat is vanzelf gebeurd zonder dat ik dat van te voren bedacht had, in de loop van de tijd ben ik me meer gaan verdiepen in allerlei kanten van borstvoeding en is het veel meer voor mij en Luuk geworden dan alleen voedsel. Ik ben erg benieuwd hoe het zich straks gaat ontwikkelen als nummero 2 komt.

Ik schrijf hier wat onregelmatig. Soms periodes wat meer en soms wat minder. Ik zie dit forum als een belangrijke informatieplek en reageer voornamelijk op inhoudelijke mailtjes. Ik reageer wat minder op persoonlijke mailtjes over zwangerschap, verjaardagen etc. Voel je dus niet gepasseerd mocht mijn naam ontbreken in de enorme waslijsten die ontstaan onder dit soort mailtjes.
Ik deel graag mijn ervaringen die ik heb opgedaan de afgelopen twee jaar met Luuk. Door die ervaringen heb ik bepaalde opvattingen over opvoeden die wel enigszins in de richting van ap gaan, maar er zijn toch veel zaken waar ik wel anders over denk dan een doorgewinterde attached parenting persoon. Uit principe hang ik eigenlijk niet een bepaalde opvoedingstheorie aan.

Nou dit was wel weer even genoeg denk ik?

Groeten,

Lisette m.v. Luuk 6-2-2003 & nummero 2 (22 april 2005)

 
 Respond to this message   
michelle mv Dennis
(no login)

En ikke

February 14 2005, 11:37 AM 

Ben Michelle en ben getrouwd met Raymond en wij hebben een zoon Dennis.
Ik ben 22 jaar en woon in het gooi.
Ik werk op dit moment maar 1 dag in de week en de rest ben ik lekker bij Dennis.
Ik kom nu ruim een half jaar hier en ben niet meer weg te slaan.
In het begin veel lezen en nu beetje actief.
Michelle mv Dennis(05-11-2003)

 
 Respond to this message   
Tine mv Katoo
(Inloggen TineKatoo)

Re: Even voorstellen .........

February 14 2005, 11:39 AM 

Ik ben Tine, 29 jaar. Getrouwd met Remy en sinds 09-10-2004 trotse mama van Katoo.
Katoo is met de KS geboren wegens stuitligging.
Ik woon in België, prov. Antwerpen.
Ik heb dit forum gevonden via het BV-forum, dat ik dan weer via Google heb gevonden...

Katoo krijgt sinds kort BV en FV (omdat ik weer ben gaan werken, en kolven niet lukt op het werk)

Groetjes,
Tine mv Katoo (09-10-2004)


 
 Respond to this message   
Lisette mv Yoeri en Natascha
(no login)

ook voorstellen

February 14 2005, 11:41 AM 

Ik ben Lisette en de moeder van Yoeri (4) en Natascha (22 maanden), ik ben 36 jaar. Ik denk dat ik inmiddels al meer dan een jaar dit forum bezoek. Ik ben niet getrouwd maar ik woon al jaren (we weten zelf niet hoe lang) samen met de vader van mijn kinderen. We wonen in de buurt van Leiden. Verder hebben wij nog een oude herdershond, 3 katten, een aquarium met vissen en een paard.
Sinds de geboorte van Natascha ben ik TBM, hiervoor heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt als secretaresse.

Groetjes van Lisette mama van Yoeri (02/06/00) en Natascha (03/04/03)

 
 Respond to this message   
Tanja mv Isa
(Inloggen Tanja1978)

nog maar eens voorstellen dan!

February 14 2005, 11:44 AM 

Ik ben Tanja moeder van Isa. Ik kom uit het westland en ben 26 jaar oud. Ik werk momenteel in een kinderdagverblijf, al werk ik nu weinig aangezien ik nog grotendeels in de ziektewet zit vanwege bekkenproblemen. Ik kom sinds een half jaar ongeveer hier op JJ en vind het een erg fijn forum, veel herkenning als het gaat om BV geven en bijv. samen slapen, manier van tegen opvoeden aankijken.
Isa is nu een heerlijk wijffie van dik 8 maanden, ze kan lachen als de beste en BV is nog veruit favoriet boven alle andere lekkere hapjes die ze intussen krijgt.

Groetjes Tanja mv Isa (06-06-'04)


 
 Respond to this message   
Mieke mv Boris en Madelief
(Inloggen Mieke.mv.Boris.en.Madelief)

dan ik ook nog maar een keer...

February 14 2005, 11:56 AM 

...ik ben dus Mieke, mv Boris (17 juli 2002) en Madelief (24 april 2004) en ben sinds kort 32 jaar.
Ik woon samen met Rob, de kinderen en konijn Edje in Eindhoven. Ik werk (vandaag helaas niet, door een keelontsteking ) 3 dagen per week als Personeelsfunctionaris bij een woningcorporatie in Eindhoven.

Ik kom hier nu ruim 2 jaar via (hoe kan het ook anders) het bv forum en lees en post graag mee!

Wat willen jullie nog meer weten?Groeten,
Mieke, mv Boris (17-7-2) en Madelief (24-4-4)


 
 Respond to this message   
Corine mv Linde
(Inloggen corinelin)

Ook wij

February 14 2005, 11:57 AM 

stellen ons even voor:
Ik ben Corine, 34 jaar en getrouwd met Marc. We wonen in Almere, maar komen beide uit Friesland, we zijn op Ameland in het huwelijksbootje gestapt. Op 12 april 2004 hebben we de mooiste, liefste en allerleukste dochter gekregen
Ik zeg bewust gekregen, want we hadden de hoop (bijna) al opgegeven om ooit papa en mama te worden. (Ik ben een des-dochter)

Linde is met een ks ter wereld gekomen en heeft ruim 4,5 maand bv gekregen. Toen werd ik vrij ernstig ziek, waarvoor ik diverse medicijnen moest gaan gebruiken die niet samen gaan met bv.

Aangezien ik de kostwinner ben, werk ik vier dagen per week. Marc is twee dagen thuis en Linde gaat 2 dagen per week naar het KDV.

Groetjes,
Corine mv Linde 12-04-04


 
 Respond to this message   
Ilse mv Bastiaan en Joris
(Inloggen Ilse501)

Dan

February 14 2005, 12:09 PM 

zal ik me ook maar even voorstellen. Ik ben Ilse, 33 jaar, 5,5 jaar getrouwd met Tom (en ruim 10 jaar daarmee samen) en moeder van 2 heerlijke zonen, Bastiaan (26-05-2003) en Joris (31-12-2004). Ik ben hier ruim een jaar geleden gekomen via het bv-forum (zoals velen) en lees veel mee en schrijf wat onregelmatiger. Ik ben een zeer bewuste tbm, wat ik met superveel voldoening en plezier doe. Daarvoor werkte ik op nationale en internationale IT-projecten. Ik ben erg voorstander van bv geven en daar doe ik een boel voor. Ik zal vertellen waarom ik weer kolf (meestal stelt iemand die vraag toch wel, dus ik zal die persoon ff voor zijn ). Mijn beide jongens konden niet aan de borst drinken, vanwege verkeerde hap- en zuigtechniek. Na allerlei pogingen ondernomen te hebben om ze toch aan de borst te krijgen, ben ik maar gaan kolven en dat gaat heel erg goed (in 3 keer zo'n 1,5 liter). Ook bij Joris wil ik het minimaal 6 maanden volhouden vanwege veel allergieen bij ons en de grootouders. Wil je meer weten, vraag dat gerust!

Groetjes,
Ilse mv Bastiaan (26-05-2003, 10 mnd bv via de kolf) en Joris (31-12-2004, ook bv via de kolf)

 
 Respond to this message   

(Inloggen Edith_mv_Yentl)

Ook nog eens voorstellen :-))

February 14 2005, 12:09 PM 

Ik ben Edith, net 33 jaar geworden en mama van Yentl die geboren is op 22 augustus 2003. Yentl is dus bijna anderhalf. Ik ben getrouwd met Merijn en we wonen in Eindhoven. We zijn geen Brabanders van oorsprong, maar hier vanwege werk naar toe verhuisd en nu na een kleine 5 jaar kan ik zeggen dat ik me (eindelijk) toch redelijk thuis begin te voelen.
Behalve mama ben ik ook violiste, ik heb conservatorium gedaan. Ik heb wat leerlingen, speel kamermuziek en ben concertmeester van een leuk Eindhovens amateurorkest. (www.helikonorkest.nl ) Verder doe ik freelance werk als tekstschrijver. Maar het grootste deel van de tijd breng ik thuis door met Yentl. Begin augustus 2005 verwachten we ons 2e kindje!
Ik denk dat wij redelijk 'alternatieve' ouders zijn in de ogen van veel andere mensen: lang borstvoeding, Yentl is/wordt veel gedragen (nu alleen door haar papa) en samen slapen is ons ook niet onbekend; Yentl heeft heel lang in de co-sleeper naast ons gelegen. Nu slaapt ze meestal in een eigen bed en rond 5 uur 's morgens komt ze bij ons verder slapen.
Yentl heeft een eigen site: http://yentl.beebiesite.nl
Op dit forum kom ik nog niet zo heel lang, had me net een maandje geleden ofzo voorgesteld. Daarvoor kwam ik wel vaak op het bv-forum, maar nu vind ik dit leuker. Yentl drinkt nu nog 2-3x per dag aan de borst en we verwachten dat ze er niet zomaar mee zal stoppen, dus waarschijnlijk heb ik in augustus 2 kindjes aan de borst!
In onze vrije tijd gaan we graag naar buiten, lekker fietsen of een stuk wandelen in het bos. We houden van reizen, kamperen, dus als er een verwant onderwerp langs komt zie je mij vaak reageren. (Fietskarren enzo...)
Wat heb ik verder nog te vertellen? Niet zo veel bijzonders... vraag maar als je iets wilt weten.

Groetjes,
Edith
mv Yentl (22-08-2003) & 'muppet' (rond 6-8-2005)

 
 Respond to this message   

(Inloggen maudenmams)

IK ben..

February 14 2005, 12:18 PM 

Hallo!

Nou dit vind ik een geweldig initiatief!
dus doe ook graag mee!!

Ik ben Mathilde 30 jaar woon samen met Bjorn,die me tot 28 feb. moet aanspreken met U want ook hij veranderd dan in een echte 30er!(tot die tijd moet ie me dus gewoon met U aanspreken )
We hebben samen een dochter,Maud! intussen al weer 15 maanden oud,
Ik ben via `t borsvoedings forum hier terecht gekomen
Maud drinkt nu nog bij me!

Janneke Irene en Poppejans,jullie doen geweldig werk,en ik heb van een ex-beheerder gehoord dat we jullie soms tot waanzin drijven,ik verontschuldig me bij deze! oprecht!
(ik ben me aan `t beteren,maar rome is natuurlijk ook niet in 1 dag gebouwd! )Mathilde mv Maud (07-11-03)

 
 Respond to this message   
Patricia mama van Merel 1.5 jaar
(no login)

Wij zijn..

February 14 2005, 12:28 PM 

Patricia, 30 jaar, mama, 2 dgn werkend als secretaresse
Merel, dochter van 22-8-2003, 1.5 jaar, gezellige meid!
JanJaap, 36 jaar, mijn lief en papa van Merel.

We wonen in Zwolle.
Ik kom ook via het bv-forum, net zoals zo'n beetje iedereen.
Merel heeft 8mnd bv gehad. Het liep als een 'tiet'.

Merel heeft een eigen site:

http://mereleliza.beebiesite.nl/final/home>/
Leuk idee toch weer even een voorstel rondje.

Groetjes en veel plezier iedereen.
Patricia

 
 Respond to this message   
Angelique, mv Jeroen, Thijmen & Lisette
(Inloggen AngBo)

Even voorstellen

February 14 2005, 12:28 PM 

Angelique, 32, getrouwd met Gert, werkzaam in een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke handicap, woon in Drenthe, vrijwilligerswerk voor de NVOM (Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen) en ik hang hier al vanaf het begin rond

Onze kinderen zijn Jeroen (06-06-2000) een ietwat verlegen mannetje maar erg zorgzaam, Thijmen (ook 06-06-2000) een spontaan en impulsief ventje, en hun zusje Lisette (22-10-2003) die alles, maar dan ook alles nadoet wat ze ziet (goede & slechte voorbeelden )Angelique, mv Jeroen en Thijmen (allebei 06-06-2000) & Lisette (22-10-2003)


 
 Respond to this message   
masja, moeder Thijs, 4-7-'04, Kim,31-5-'02
(Inloggen masjahoek)

ik ben

February 14 2005, 12:33 PM 

Masja(29) en getrouwd( met 35 w zwangerschap) met Erwin(30), we wonen in breda.
Ik ben thuisblijfmamma, maar moet helaas solliciteren omdat mijn man nog geen volledige baan heeft kunnen vinden sinds we hier zijn komen wonen(voorheen in Nijmegen).Wonen nu veeeeel kleiner(tussendoorwoning)dus even behelpen.
Kim en Thijs hebben allebij nog bv.
Ik heb altijd met verst.gehandicapte kinderen gewerkt en zou dat wel weer willen als ik wat meer rust had...


Masja mv Kim(31-5-'02)Thijs(04-07-'04)allebei nog aan de borst. 
 Respond to this message   
Marion (mv Isabella)
(no login)

Ook weer voorstellen!

February 14 2005, 12:35 PM 

Dag dames,

Ik ben Marion, ben 32 jaar, woon samen met Robin in Julianadorp. Samen hebben wij een prachtige - maar zeer ondernemende - dochter; Isabella van 16 maanden.

Ik werk zelf 27 uur p/w als secretaresse op het Marinebedrijf in Den Helder. Het werken bevalt me prima, alhoewel er soms ook (vaak) momenten zijn dat ik het thuis-zijn mis. Ik geniet met volle teugen van het moederschap! Heerlijk vind ik het. Toch zijn er soms ook wel de 'moeilijke' momenten. De momenten dat je je machteloos voelt omdat je niet weet wat je kind mankeert. Dat ze verschrikkelijk huilt en waarom? Dát vind ik wel heel moeilijk. Maar dat weegt niet op tegen al die heerlijke, prachtige en mooie momenten met onze dochter!

Ik ben via het bv-forum hier terechtgekomen, ehm... nu zo'n 14 maanden geleden (ofzo).

Net als alle andere moeders ben ik heel erg blij met dit forum. Voor het gewone 'praatje-pot', maar ook voor de serieuze dingen. Bedankt!

Groeten,
Marion (mv Isabella 17/10/03)

 
 Respond to this message   
Ingrid
(no login)

ook ik stel me voor

February 14 2005, 12:37 PM 

Ik ben Ingrid, moeder van Brent (16-05-2004). Ik ben getrouwd en we wonen sinds 4 jaar in Breda.
Ik ben voornamelijk een meelezer. Ik ben namelijk al zo verslaafd aan diverse fora, dat een verslaving hier me teveel tijd zou kosten


 
 Respond to this message   
patricia mv celeste
(no login)

ikke ook....

February 14 2005, 12:37 PM 

ik ben dus patricia (27). Ik woon samen met mijn vriend Michael (32) en celeste is ons dochtertje van ruim 16 mnd.
Ik post hier niet zoveel door tijdgebrek maar kom wel elke dag effe lezen.
Verder werk ik fulltime als vestigingsmanager van een grote optiekketen in het zuiden des lands.
omdat mijn vriend ook fulltime werkt zit celeste vaak bij opa en oma wat ze geweldig vind en hun trouwens ook.

Groetjes patricia mv celeste 23-08-2003

 
 Respond to this message   

(Inloggen Cornelie)

weer :-)

February 14 2005, 12:44 PM 

Daar ben ik ook weer.
Ik ben Cornelie, 32 jaar. Woon samen met Jan Willem (we gaan volgend jaar trouwen!) en wij zijn de papa en mama van Naut. Naut wordt op 8 april 2 jaar.
Ik heb een engelstalige HBO opleiding gedaan in Antwerpen en voor de geboorte van Naut werkte ik als Rayon Manager bij Nutricia (jaja!).
Momenteel ben ik tbm waar ik enorm van geniet. Wel blijf het erg kriebelen om ook mezelf (niet alleen als moeder) te ontwikkelen.
Het liefst ga ik iets voor mezelf doen, bedrijfje opzetten (oa ivm forse migraine aanvallen). Ik ben nog hard aan het denken wat ik precies wil gaan doen.

Ik heb al een tijdje meegelezen en soms wat gepost. Het is een heerlijk forum en hoop er nog veel plezier van te beleven

Cornelie

 
 Respond to this message   
Alma mv Tanja 101103
(no login)

wij zijn

February 14 2005, 12:47 PM 

Alma mv Tanja. Ik ben 29 jaar en kom uit Meppel. Mijn dochter heet Tanja en is van 10 nov 2003. Mijn vriend heet Han en is 32 jaar.

Ik kom hier vaak kijken en soms doe ik een berichtje. Wij gaan dit jaar verhuizen naar pijnacker, wij hopen daar een nieuwe start te kunnen maken.

groetjes Alma

 
 Respond to this message   

(Inloggen BiancaFleur)

Bianca mv Fleur (+ kleine foto)

February 14 2005, 12:47 PM 

Hoi ik ben dus Bianca (30) en ben moeder van Fleur (13-01-2003) en ben inmiddels bijna 6 maanden zwanger van de 2e. Ik woon samen met Ramon (27) en we hebben ook nog 3 poezen thuis. Ik ben een (gedwongen) tbm maar dit bevalt tot nu toe prima. Ik ben wel op zoek naar een baan want mijn uitkering blijft niet eeuwig helaas.

Ik heb als grote hobby wandelen met Fleur maar dit gaat helaas door de zwangerschap niet meer zo gemakkelijk. Verder dicht ik graag (soms op verzoek) en maak sierraden van kleine kralen. Ook deze hobby's liggen heel even op de laatste plaats van mijn prioriteiten lijst maar ben wel van plan om het weer eens op te pakken. Even wachten tot Fleur naar de psz gaat dan heb ik misschien meer tijd... als de baby het dan toelaat

Groetjes van Bianca, moeder van
Fleur(13-01-2003) 20 mnd bv gehad en ZWANGER !!!!! van een heerlijke spartelaar (24-05-2005)

 
 Respond to this message   

(Inloggen CarolineVV)

zwangere zwollenaar

February 14 2005, 12:48 PM 

Dag allemaal,

Ik ben Caroline mv Lian, 26 jaar. Moeder van een lieverd van morgen precies anderhalf jaar, en zwanger van nog eentje. Ik hoop dat hij/zij geboren zal worden op 20 mei 2005, en anders er maar ergens voor of na

Ik woon dus in Zwolle, ben getrouwd met Hajo. Als het geld het nog toelaat ben ik graag thuis bij Lian. Maar lukt dat in de toekomst niet, dan zal ik het erg fijn vinden om weer ergens in het basisonderwijs te werken als leerkracht.

Hobby's zijn o.a de hele dag naar Lian kijken, piano pingelen, lezen (lukt niet). En het J&J-forum natuurlijk. Ik was lange tijd alleen actief op het borstvoedingsforum, en las hier af en toe mee. Ik nam me ook voor om hier nooit te reageren, want dan 'was het einde zoek'. Nou, dat is het sinds (ik gok) september vorig jaar dus ook.Groeten
Caroline mv Lian
14-08-2003

en nog eentje
20-05-2005

 
 Respond to this message   
charlotte mv annelot en eva
(Inloggen annelot)

en ik ben...

February 14 2005, 12:49 PM 

...charlotte mv annelot en eva en samenwoonend met Geno.Ik ben bijna 30 jaar en woon in Bemmel, gelderland. Ik ben ong 1 1/2 jaar actief op dit forum, daarvoor was het het bv forum.
Ik ben kapster van beroep en ga per 1 april weer lekker aan het werk, na een lange poos thuis te hebben gezeten.

Groetjes Charlotte
mv Annelot (27-4-2003)
5 maanden bv gehad
en Eva (08-01-2005)

 
 Respond to this message   
Alice mv Bo* en Lotte
(Inloggen Cherrie1)

Ik ben ...

February 14 2005, 12:52 PM 

Alice, 34 jaar jong, getrouwd en we hebben 2 dochtertjes Bo* en Lotte. Ik woon al mijn hele leven in Brabant. Bo zou afgelopen 1 februari 2 jaar geworden zijn en onze Lotte is (18-06-'04)bijna 8 maanden, ze is gek op ( .Y .)-voeding.

Ik ben nu bewust tbm, oorspronkelijk was ik doktersassistente.

Via Babybrabbel, waar ik niet meer kom, ben ik bij het J&J forum terecht gekomen. Ik kom er hier al bijna      1 1/2 jaar langs, lees mee of reageer.

Tot zover, Alice mv Bo* en Lotte

 

 


 
 Respond to this message   
Eelke mv Evelien (14-10-2004) + foto
(Inloggen Eeelke)

En ik ben.... (+foto)

February 14 2005, 12:53 PM 

Ook ik ben via het borstvoedingsforum 'naar binnen geslopen' en lees nu een paar weken mee. Heel af en toe heb ik een berichtje geplaatst. De handleiding heb ik pas zojuist gelezen en ik had me ook nog niet voorgesteld. Bij deze dus maar.

Ik ben Eelke, 31 jaar en momenteel lekker thuis met ouderschapsverlof. Op 14 oktober vorig jaar ben ik moeder geworden van een dochtertje. Zij heet Evelien en haar kun je hieronder bewonderen op de foto.
 
 Respond to this message   

(Inloggen mammajoran)

ook even ....

February 14 2005, 12:55 PM 

Hoi,
Ik zal me ook via dit draadje even voorstellen (kan me eerlijk gezegd echt niet meer herinneren of ik dit ooit officieel gedaan heb...??? FOEI!!!) Ik heb een zoontje van ruim 16 maanden, Joran. Momenteel een enooorm ondeugend ondernemend mannetje. Maar wel een superlief boefje!!! Hij krijgt nogsteeds borstvoeging al ben ik wel heeeeeel langzaam aan het afbouwen... Kindje 2 is onderweg en wordt de 2e helft van augustus verwacht (komende vrijdag de termijnecho dus dan weet ik meer.... )
Ik ben, zoals velen, via het borstvoedingsforum hier op Jip en Janneke verzeild geraakt en ik denk dat dit inmiddels toch al wel een jaar terug is (?) Ik heb periodes van alleen lezen en periodes van zo nu en dan posten en periodes van vaker posten. Er gaat hier bijna geen dag voorbij of ik kijk wel even (of heel lang) op het forum. Een beetje verslaafd ben ik dus wel... Buiten dat ik af en toe best wat opsteek hier, vind ik het ook gewoon wel erg leuk...

Groetjes, Krista, mamsie van Joran (09-10-2003) en zwanger (rond 21-08-2005) 
 Respond to this message   
Marjan mv Lieke
(no login)

En hier zijn Lieke en Marjan

February 14 2005, 12:56 PM 

Bedankt Jip en Janneke voor het starten van dit forum, het is erg verslavend!!!!
Ik ben Marjan, 32 jaar, getrouwd en sinds 12 november 2003 moeder van Lieke en we hopen eind augustus een broertje of zusje te mogen verwelkomen. We wonen in Utrecht. Wil je nog meer weten?
GRoetjes van marjan

 
 Respond to this message   

(Inloggen irene_mv_elise)

hier... (foto)

February 14 2005, 12:58 PM 

...zit Irene, 32 en tegenwoordig in Eindhoven. Ben getrouwd met Mark, werkende mama van Elise (20 en Gijs (5 mnd).

Op het plaatje zie je mij met kindertjes, moeder en poes Toby.


Irene, mv Elise 10-10-02 en Gijs 11-09-04

 
 Respond to this message   
Heidi, mv Jules 21/09/02 en Nina 25/07/04
(no login)

Re: Even voorstellen .........

February 14 2005, 1:02 PM 

Hoi Hoi,

Ik ben Heidi, getrouwd met Geert, mijn super man met wie ik zo graag samen ben. We hebben twee kindertjes waar we gek op zijn en dikwijls hoofdschuddend van bewondering en liefde naar kijken over babbelen: Jules en Nina. Jules is er bijna 2,5jr en Nina een goeie 6 maand.
Wij wonen in Brussel.
Ik werk voor een consultancy bedrijf maar ben nu in uitgebreid zwangerschapsverlof, sinds juli, en nog tot eind april.
Samen met Nina ben ik een heel grote fan van de draagdoek (we hebben een hug-a-bub): heeeeerlijk.

veel groetjes,
Heidi, mv Jules 21/09/02 en Nina 25/07/04


PS, ik ben die Heidi die al twee jaar meeschrijft en leest als 'Heidi' en dus zonder vermelding van de namen van mijn kinderen, een gewoonte die ik nu ga veranderen ...

 
 Respond to this message   

(Inloggen Jacolien)

ik ben.....

February 14 2005, 1:02 PM 

Jacolien en 23 jaar oud. Ben getrouwd met Jasper en we hebben een zoon Jelmar van bijna 1 1/2. Momenteel ben ik 31 weken zwanger van de tweede. We wonen in Nieuw-Amsterdam (Drenthe) en ik werk twee dagen per week als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor en heb daarvoor een 2-jarige HBO-opleiding Office Management gevolgd.

Dit forum heb ik zoals velen gevonden via het borstvoedingsforum. Jelmar heb ik 15 maanden bv gegeven. Hij is zelf gestopt toen ik een aantal maanden zwanger was van de tweede.

Ik schrijf niet heel erg vaak, maar lees sinds ongeveer halverwege vorig jaar geregeld mee.
Jacolien mv Jelmar (19-08-03) en zwanger (20-04-05)

 
 Respond to this message   
natalie mv merel en 'mini-me'
(Inloggen natalie155)

Hallo

February 14 2005, 1:05 PM 

hallo

ik ben Natalie, weldra 30 en woon in het buitenland in Antwerpen(centrum).
Ik werk in overheidsdienst maar neem na de zwangerschap een jaar loopbaanonderbreking omdat ik dat het belangrijk vind ivm bv en hechting om bij mijn kind(eren) te zijn.
Wij zijn gehuwd en hebben een dochter Merel van bijna 2. Zij heeft 20m bv gehad. Zij is een erg allergisch kindje maar vooral een heerlijk meisje.
Ik ben momenteel zwanger maar moet nu rust houden.

groetjes

Natalie mv Merel 28.2.03 en 'Mini-Me' (13.04.05)

 
 Respond to this message   
Thekla mv Sterre en Stijn
(Inloggen Thekla)

verhaaltje

February 14 2005, 1:06 PM 

Hoi!

Ik ben Thekla(31), getrouwd met Sergej(33). We wonen iets ten oosten van Utrecht. We hebben een dochter en een zoon. Sterre is 3,5 en Stijn is 1,5. Ik heb tot de geboorte van Stijn o.a. gewerkt als loopbaanadviseur, reintegratieconsultant en personeelsadviseur. Door een reorganisatie ben ik tbm geworden en sinds ruim een half jaar ben ik daar heel blij mee.

Ik zorg nu voor de kinderen, geef cursussen Shantala babymassage en ben bestuurslid van de vrije peuterspeelgroep van Sterre. Daarnaast sport ik (graag?) en houd ik wel van een lekker avondje sauna en lekker (uit) eten.

Ruim een jaar geleden kwam ik via het bv forum hier. Sterre heeft 7 mnd bv gehad en Stijn 15 maanden.

Thekla, mv Sterre (10-08-01) en Stijn (17-06-03)

 
 Respond to this message   
Barbara
(Inloggen Barbertje)

En mijn naam is..... (foto verkleind door fb)

February 14 2005, 1:07 PM 

dus Barbara. Ik ben getrouwd met Rolf en we wonen sinds een jaar in Aerdenhout. We hebben een dochter Nynke (06-07-03) en een zoon Bengt (12-10-04) en gisteren zijn ze gedoopt!
Mijn man werkt (meer dan) fulltime, en ik werk drie dagen als loopbaanadviseur bij een bedrijf in Amsterdam. De balans werk/privé is voor mij op deze manier optimaal.
Naast werken en voor de kinderen zorgen is er niet heel veel tijd over, maar ik probeer altijd wel 1 a 2 keer per week te sporten.
Nynke & Bengt zijn allebei gezond en uiteraard de mooiste, liefste en meest grappige kinderen die er zijn. De liefde die je voor je kind kunt voelen overviel me enorm bij de geboorte van Nynke.
Ik kom sinds een maand of twee op dit forum, ook via het borstvoedingsforum. Nynke kreeg 6 maanden BV, Bengt nu maar 3, want hij werd steeds erg onrustig tijdens de voedingen terwijl hij altijd zeer tevreden aan een flesje lag te lurken. De BV ben ik dus gestopt. Het gaf ons beiden te veel stress.
Bengt heeft nu net 2 nachten achter elkaar doorgeslapen, dus laten we hopen (eigenlijk roep ik het natuurlijk over mezelf af door het hier op te schrijven, maar ja...) dat dat zo blijft!

Hartelijke groet,
Barbara


 
 Respond to this message   

(Inloggen mdianakist)

voorstellen

February 14 2005, 1:14 PM 

ik ben diana, 34 jaar, woonachting in het mooiste dorp van drenthe. ben trotse mama van sophia (14012004)

op 31 oktober vorig jaar heb ik de relatie met haar papa verbroken, dus moest vanaf toen "de kar alleen trekken". dat gaat hartstikke goed, met ups en downs, maar dat is logisch.

sophia is een lief ontzettend vrolijk meisje. ze gaat 3 dagen naar een kdv en 1 dag naar opa en oma. op het kdv heeft ze het reuze naar haar zin, ze vindt andere kindjes heel erg leuk. als er voorgelezen of gezongen wordt dan voert ze het hoogste woord. bij opa en oma is het ook heel gezellig. ze leren haar kunstjes, ze kan zwaaien en dag zeggen (táááág), en in de handjes klappen. knuffelen met opa en oma vindt ze fijn, want het is een lekker knuffelkontje en wil altijd kusjes geven.

ik werk dus 4 dagen als schadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij. leuke job. geen reuze spannend werk maar heb hele fijne collega's en een goede sfeer op de werkvloer.

naast mijn kleine meisje heb ik nog de zorg over een hondje, pippi, een jack russell van 5 jaar.

ben op dit forum, en het borstvoedingsforum, terecht gekomen via mijn tweelingzusje sandra (mv rick en iris). afgelopen jaar keek ik bij haar af en toe mee, of op mijn werk in de pauze of zo (stiekem, want privé-internet is niet toegestaan). heb eind december een nieuwe pjoeter gekocht. op nieuwjaarsavond heb ik adsl geïnstalleerd en kon ik zelf online!

dat was mijn verhaal........!

groetjes,

diana

 
 Respond to this message   
esther
(no login)

en ik

February 14 2005, 1:20 PM 

Hallo,ik ben dus esther (schrijf mijn naam altijd met een kleine letter ter herkenning) en lees en leef mee met dit forum vanaf de allereerste dag.
Ik ben moeder van een dochter en twee zoontjes .
Ik reageer maar zelden omdat ik liever niet teveel informatie over mezelf geef en daarom soms het gevoel heb dat ik niet actief mee kan doen aan de diverse draadjes.

 
 Respond to this message   
natasja mv jarno en josha
(Inloggen jarnojosha)

wij zijn...

February 14 2005, 1:20 PM Natasja (alweer bijna 33 jaar...), Jarno (28-06-00) en Josja (28-09-03).

Goed idee dit draadje. Ik heb bij mezelf de irritatie niet gemerkt van al die nieuwe onbekende gezichten. Ik zocht de oorzaak bij mezelf, mijn talent ligt niet bij het onthouden van namen en gezichten of combinaties hiervan.
En omdat ik het handig vind om iedereen weer even op rij te zien, doe ik ook mee aan dit voorstelrondje.

Jarno kan ik het best omschrijven als een lief en gevoelig mannetje, een lekker dromertje, die het liefst met zijn auto's speelt. Hij draait inmiddels volop mee op de basisschool.
Josha is een heerlijk wijffie, ziet het lopen nog niet zo zitten, maar kletst inmiddels de hele dag door. 's Nachts is het een spookje, maar een slokje mamamelk doet haar altijd guaw weer geruststellen en slapen.

Ik werk 20 uur p.w. in de bibliotheek, klantenservice en uitleenbalie. En verder zijn mijn dagen goed gevuld met 2x pw sporten, naailes, spelletjesmoeder op school en vrijwilligerswerk bij de spelotheek.
Ik ben gelukkig en getrouwd, mijn man is momenteel werkzoekend (wie een leuke functie weet voor een technisch/commerciele man (sales/marketingmanager) met als specialiteit kabel en draad en meet- en regelinstrumentatie, mag me mailen...).

Ik ben hier bijna dagelijks wel te vinden, en zolang ik nog geen klachten krijg dat het gezin of het huishouden eronder lijdt, zullen jullie me de komende tijd hier nog vaak zien.

Natasja mv Jarno(28-06-00) en Josha (28-09-03).

 
 Respond to this message   

(Inloggen LindaVoormolen)

ook weer even voorstellen

February 14 2005, 1:28 PM 

Hoi,

Ik ben Linda mv Shane en kom vanaf juni 2003 op dit forum. Wel ben ik soms een poosje wegens drukte niet actief, maar ik lees wel al die tijd al mee.

Ik ben 25 jaar, getrouwd met Sean en de moeder van Shane (14.04.2003)
Ik werk 20 uur in de week als assistente bij een projectontwikkelaar.
Inmiddels ben ik 12 weken zwanger van nummer twee.

Goed idee zo'n voorsteldraadje.
Groetjes

Linda mv Shane 14.04.2003
en zwanger 2-9-2005

 
 Respond to this message   

(Inloggen Eline01)

hoi, hoi

February 14 2005, 1:36 PM 

Ik ben Eline (30) en woon samen met Paul (32). We hebben een dochtertje Mayra die nu 11 maanden is. Ik werk 4 dagen en Paul ook. Mayra gaat 3 dagen naar het kdv. Mayra is een vrolijk meisje, veel lachen en erg ondernemend. Ze stapt al lekker in het rond. We genieten echt super van haar. Via bv-forum hier terecht gekomen. Leuk om mee te lezen en af en toe te schrijven.

groetjes,

Eline mv Mayra (5 mrt 04)

 
 Respond to this message   
Gabry mv Finley
(Inloggen Gaab)

ik ben...

February 14 2005, 1:50 PM 

Gabry, sinds 1 januari 2003 moeder van Finley.
Ik ben 31 en woon samen met Peter in het Noorden van Nederland.
Zoals velen ben ik via het bv-forum op dit forum terecht gekomen. Ik schrijf hier eigenlijk niet echt aktief mee, af en toe post ik wat maar meestal lees ik alleen gezellig mee.

Finley is nu 2 en krijgt nog steeds bv al probeer ik het wel af te bouwen en ermee te stoppen. Maar goed, dat roep ik ook al een half jaar, Finley is het er namelijk niet mee eens!
Op de dagen dat ik thuis ben (ik werk 3 dagen in de week als ontwerper) drinkt hij nog zeker 3 keer, op dagen dat ik werk alleen 's morgens en 's avonds.
Ik zal er nog even een fotootje bijdoen van mijn lieve kleine ventje!
groetjes,
Gabry, mv Finley (16-01-2003)

 
 Respond to this message   
Jessica mv lisanne en jorinde
(no login)

hoi

February 14 2005, 1:51 PM 

Ik ben jessica ben 26 jaar en moeder van Lisanne (09-01-03) en Jorinde 04-09-04. Ik ben getrouwd en woon in drenthe.
Sinds de geboorte van onze eerste dochter ben ik via het bv forum op deze site gekomen, waar ik nog bijna dagelijks op kom (hetzijn reageren, of lezen).

Mijn eerste dochter heb ik 15 mnd bv gegeven en bij mijn jongste zitten we nu al bijna op 6 mnd en het gaat prima.
Ik ben tbm en hiervoor werkte ik fulltime voor een krant.

 
 Respond to this message   

(Inloggen plukkie)

ok dan ik ook

February 14 2005, 1:57 PM 

Mijn naam is dus Petra,ik ben 32 jaar en ben nu bijna 8 jaar getrouwd met Marcel (34) en we hebben samen twee prachtige, lieve, mooie en geweldige zonen
Kevin van 6,5 jaar en Bryan van net 2,5 jaar.
Ik werk gemiddeld 9 uur per week volgens rooster als bejaardenverzorgende in een verzorgingshuis, alleen de ochtenduren.
Als ik moet werken dan komt mijn moeder bij ons in huis om te zorgen dat de kinderen uit bed komen, zich aankleden, eten krijgen en naar school gaan. Kevin zit in groep 3 van de basisschool en Bryan gaat sinds vorige week een ochtend en een middag naar de psz.

Ik kom hier zo'n klein anderhalf jaar op dit forum na een tip van mijn schoonzusje.

Groeten van Petra mv Kevin (2-8-98) en Bryan (29-7-02)

 
 Respond to this message   

(Inloggen xswhite)

wat gezellig...(+foto)

February 14 2005, 2:03 PM 

Lieve allemaal,

Al kennen de meeste mijn persoontje wel ondertussen (tenminste denk ik).....

Ik ben Bernice, geboren op 26-04-1976 te Den Helder.
Getrouwd met Mark (5 jaar ouder) en nog steeds helemaal verliefd (om maar even in de Valentijnssfeer te blijven).

Ik ben 2,5 jaar gelden gestopt met werken, daar voor werkte ik als receptioniste (en daarvoor bij een Bank).
Manlief is ondernemer in de Grafische sector, werkt hard en is daardoor weinig thuis.

Wij zijn de troste ouders van 3 appies:
Romy-Anne van 7 (25-11-1997) een heerlijke banjer die in groep 3 leert lezen en schrijven en lekker begint te zwemmen....nou dat A diploma nog!!!

Luca van 2 (07-12-2002) een echte knul, vol energie (helaas ook elke nacht). Dol op Films van Winnie de pooh en op zwemmen en fietsen. Maar zijn grote liefde gat uit naar molens en Tractors.

En Isis van bijna 1 (28-02-2004) en dotje!!
Maar wel een meiske waar we onze handjes goed vol aan hebben, door dat ze een vorm van een opengehemelte heeft (pierre Robin sequentie) en zelf niets eet.
Daarnaast zijn haar niertjes door de vele operaties zwaar beschadigd en dat geeft ons een enorme angste voor wat de toekomst voor haar zal brengen.

Kortom, huisje Roer-me-niet.
Maar wel een heel gelukkig huisje!!!

En nog een plaatje van een stukje mij en een boel Isis!!


dikke kus Bernice 
 Respond to this message   
Martine (Sam en Josja)
(Inloggen Kniertje)

Even voorstellen.........

February 14 2005, 2:07 PM 

Ik ben Martine (bouwjaar 1970), getrouwd met Stefan (1969). Samen hebben we twee zonen; Sam (05-09-2000) en Josja (27-10-2002). We wonen in een gezellig, klein dorp tussen Utrecht en Hilversum.

Ik werk 20 uur per week bij een woningcorporatie, Stefan werkt zo'n 28 uur als leraar natuurkunde. Josja gaat 2 dagen naar een kinderdagverblijf. Sam zit op school en blijft over op die 2 dagen.

Ook ik kom hier via het borstvoedingsforum. Sam heeft 11 maanden BV gehad. Josja krijgt nog steeds.

Groetjes,


Martine
Moeder van Sam (05-09-2000) en Josja (27-10-2002)

 
 Respond to this message   
Annemarie
(Inloggen AnnemarieB)

ik stel me ook voor

February 14 2005, 2:12 PM 

Ben hier beland via het bv-forum en Eurolac (daar heb ik me in ieder geval wel voorgesteld, maar hier.... het is zoals iemand al schreef: zoveel bekende namen van de andere 2 forums, dat ik daar helemaal niet over nagedacht heb). Ik ben 33, getrouwd (zooooo'n lieve man, kreeg vandaag een Pandora-armband, hihihi, komt door dit forum) en moeder van Simon (23 12 03). Ik ben nu bijna 6 maanden zwanger van een broertje of zusje. Tijdens mijn zwangerschap werd al duidelijk dat mijn baas (ik werkte als communicatiemedewerker) het niet zag zitten met een part-time 'werkende moeder'. Na mijn verlof werd dat helemaal duidelijk en verloor ik mijn baan. Op zich niet erg, want ik vond het toch al niet zo leuk meer, maar ik merk dat ik nog steeds veel last heb van het gevoel aan de kant gezet te zijn. Vroegah was ik overigens reisleidster en woonde ik in Spanje. Voor de toekomst wil ik niet terug naar het bedrijfsleven, ik volg nu een versnelde deeltijdopleiding aan de PABO. Inmiddels ben ik wel officieel werkzoekend, maar met de omvang van mijn buik wil dat momenteel niet zo lukken en dat vind ik niet zo erg nu.

 
 Respond to this message   
leontine
(no login)

kennis maken ? hoeft niet !

February 14 2005, 8:34 PM 

Hoi Annemarie,
Je zus heeft jip & Janneke gevonden, leuk om mijn eigen zus op zo'n forum tegen te komen.
Ook maar even voorstellen dan, voor iedereen die ik nog niet ken hier.Leontine, 31 jaar, zus van Annemarie. Moeder van Iris (bijna 5) Renske (bijna 3) en Jonas (11 weken). Tante van Simon.Sinds juni ben ik cp van de vbn, in Hengelo.Ik hoop de tijd te vinden om regelmatig op het forum te komen "buurten".

 
 Respond to this message   
Maja
(Inloggen MajamvJoy)

Graag nog een keer voorstellen..

February 14 2005, 2:23 PM 

Ik ben Maja ,28 herfsten jong, getrouwd met Remco,26 zomers jong, en mama van Joy,bijna 1 jaar. We wonen sinds 2 jaar in Hoofddorp.
Ben op dit forum terecht gekomen via het bv forum, en ben nu ook inderdaad een jj- verslaafde.
Werk 2 dagen in de week in een parfumerie, en geniet de andere vrije dagen van mijn bulletje cq borstverslaafde dochter Joy en natuurlijk mijn man niet te vergeten.
Helaas hebben jullie nog nooit een foto van ons gezien,maar die komt er echt hoor! Als ik uitvogel hoe ik dat voor elkaar krijg!!!!

Groetjes Maja mv Joy (6-3-2004)

 
 Respond to this message   
Annemart mv Nine en Noor
(Inloggen annemart)

Ik ook even....

February 14 2005, 2:24 PM 

Hoi allemaal,
Ik ben Annemart, moeder van Nine en Noor. Ik kom hier via het BV-forum en ben ook een 'insluiper', nooit de handleiding gelezen en gewoon gaan reageren.

Ik woon samen met partner, kinderen en 2 honden en 2 katten in een klein huisje in Den Haag. Ik werk op een Montessorischool in Delft als juf.

Ik heb Nine 5 maanden BV gegeven en toen was ik 'op', het liep in het begin erg slecht en deed veel pijn. Uiteindelijk heb ik maar opgegeven. Bij Noor (nu 5 maanden) deed het weer zoveel pijn en kreeg spruw, weer een tijd ellende totdat ik het BV-forum ontdekte, daar kreeg ik tips en steun. Uiteindelijk gaat het best goed, maar de spruw tiert welig helaas, de rest doet nu gelukkig geen pijn meer, dus ben wel van plan nog lang te voeden.

Inderdaad prettig zo'n voorstel rondje, nu kan ik als redelijke nieuwkomer ook even iedereen leren kennen.

Tot ziens allemaal!

Groetjes van Annemart mv Nine 10-9-2003 en Noor 17-9-2004

 
 Respond to this message   

(Inloggen sanneke)

even voorstellen

February 14 2005, 2:30 PM 

Ik ben Sandra, 34 jaar. Woon samen met Wim in een verbouwde boerderij in een klein dorpje in het noorden van Drenthe. We hebben 2 kinderen, Rick (28-9-2001) en Iris (23-12-2003); ons koningskoppel Verder maakt van ons gezin ook nog deel uit de volgende veestapel: 2 hondjes, 1 cavia, 2 konijnen en 2 shetlandponies. Ik werk twee dagen in de week bij een reclamebureau waar ik de boekhouding verzorg. Rick en Iris gaan beide dagen naar het kdv dichtbij. Met twee kleine kinderen, de beestenboel, een huis wat nog altijd in verbouwing zit, 2 dagen buitenshuis, het huishouden, is het moeilijk om nog tijd over te houden voor hobbies. Tussen de bedrijven door zoek ik vaak de computer even op (fora, msn). Vroeger las en naaide ik veel, daar komt nu nog maar weinig van, maar zodra ik meer tijd om handen krijg en/of meer fut krijg (gebroken nachten) ga ik me daar weer op toeleggen. Vanaf september 2001 ben ik al actief op het bv forum, en zodoende vanaf het prille begin ook op dit forum. Evenals het p & k forum.

Groetjes Sandra

 
 Respond to this message   
Lysbeth mv Lieke
(Inloggen Lyske)

Hallo!

February 14 2005, 2:38 PM 

Ik ben Lysbeth, woon samen met Eelco in Leeuwarden, en we hebben een heerlijke dochter: Lieke (18-03-04)
Ik kom hier nu 3 maanden, via het BV-forum.
Lieke krijgt BV op verzoek en ze slaapt bij ons in bed. Over een paar maanden gaat ze naar de dreumesgroep van de vrije school, daar spelen dreumesen met andere kinderen en mama of papa erbij.

Ik ga volgend jaar een kleutertoneelvoorstelling maken, en geef nu les en speel soms, en werk daarnaast 9 uur per week in een hele leuke kinderwinkel.

Ik vind J&J geweldig!

Groetjes, Lysbeth mv Lieke (18-03-04)

 
 Respond to this message   

(Inloggen Nabila27)

Voorstelling + foto

February 14 2005, 2:43 PM 

hallo,

Mijn naam is Nabila, ben 28 jaar, marokkaanse van origine, maar in België geboren (zullen jullie aan mijn schrijfstijl al wel ondervonden hebben).
Ons geschenkje (want geraakte niet zo makkelijk zwanger), heet Anas en is 14 maanden oud.
Ik werk 4 dagen/week halftijds en vind dat soms al te lang om van mijn zoontje te zijn.
Maar ik heb een "nieuwe" man en die heeft er voor gekozen om overdag bij zijn zoontje thuis te blijven en wanneer ik thuis ben een paar uurtjes te gaan werken.

Ik kom ook van de BV-forum, omdat mijn bv heel moeizaam ging, baby met koemelkallergie (mocht dus achteraf zelf geen melkproducten eten of drinken tijdens het geven van bv), kon niet goed aanleggen, mensen die mij niet steunden (geef die jongen toch de fles), want hij kwam niet goed bij.
Maar dankzij de bv-forum heb ik mijn zoontje toch nog 1 jaar bv gegeven!!!
Wel met vallen en opstaan, groeispurten, nachtvoedingen, enz. maar heb het wel met alle plezier gedaan. Vind het jammer dat het weer voorbij.
En hij is nog steeds een slechte eter, dus lag echt niet aan de mamamelk.

groetjes,

 
 Respond to this message   

(Inloggen juakali)

Ook even voorstellen...

February 14 2005, 2:46 PM 

Ik ben Chantal de mama van Jua, die geboren is op 11 oktober 2004. Wij wonen samen met de papa (Martin) van Jua en 3 poezen en 2 katers in Vught, N-Brabant.

Na wat opstartproblemen (Jua heeft bij zijn geboorte een zenuwbeschadiging in zijn schouder opgelopen en heeft koemelkallergie) gaat het nu erg goed met Jua. Hij gaat 2 ochtenden in de week naar het kdv (en heeft het daar erg naar zijn zin) zodat zijn mama kan solliciteren.

Ik ben dus nog op zoek naar een leuke baan in de buurt van Den Bosch, maar dat wil tot nu toe nog niet erg lukken. Verder hou ik erg van lezen en ik maak graag kleding voor Jua.

O ik moet nu stoppen, want Jua krijgt honger... Tot "mails"

Groetjes,

Chantal

Chantal mv Jua (11-10-2004)

 
 Respond to this message   

(Inloggen mama_anne)

Hallo Allemaal

February 14 2005, 2:46 PM 

Ik zal ook nog een keer voorstellen.

Mijn naam is Anita en ben moeder van Maura (23-09-2003).
Ik ben ( net 1 dag) 30 jaar. Inmiddels al weer bijna 6 jaar getrouwd maar ken mijn man al vanaf mijn 13de. We zijn dus al aardig lang bij elkaar.

Voorheen heb ik gewerkt als tandartsassistente en ook als secr. medewerkster. Toen ik zwanger was van Maura besloot ik om thuisblijfmoeder te worden en dat bevalt me nog steeds prima. 
 Respond to this message   
Marie
(no login)

Over ons

February 14 2005, 2:48 PM 

Hallo,

Ik ben Marie, moeder van Anja (2,5 jr) en Michiel (1,5 jr). Ik ben 37 en heb al 10 jaar een relatie met Bart, de papa van Anja en Michiel. Onze kinderen zijn hele slechte slapers. 6 keer per nacht eruit is meer regel dan uitzondering maar het zijn grote schattebouten.
Ik ben hier heel regelmatig sinds de geboorte van Anja. Uiteraard heb ik J&J gevonden via het BV-forum, dankzij welke ik een fanatiek langvoedster ben geworden. Mijn omgeving vindt het allemaal grote flauwekul maar Michiel krijgt nog 3 keer per dag BV. Wij zijn erg voor gezonde voeding en dat valt niet mee om vol te houden in deze omgeving.
Ik werk ongeveer 32 uur per week, verdeeld over 7 dagen, als organisatieadviseur in ons eigen bedrijf. De kinderen gaan 3 dagen per week naar een KDV en vinden het daar geweldig. We wonen in de buurt van Den Haag.


Groeten van Marie

 
 Respond to this message   

(no login)

Oké dan!

February 14 2005, 2:52 PM 

Ik zal me ook nog een keer voorstellen. Sinds ongeveer een jaar ben ik (soms wel, soms niet) actief op dit forum. Via het bv-forum (waar ik via een mede-kolvende collega terechtkwam) ben ik hier gekomen.

Ik ben Gaby, sinds ongeveer een maandje 32 jaar oud. Ben (vandaag precies) 2 jaar getrouwd met Marco van 33 en we hebben samen een zoon, Sem die geboren is op 28-10-2003. Met onze 2 katten en vis wonen we in Eindhoven.

Vandaag ben ik precies 11 weken zwanger van onze tweede, die we voorlopig Fred genoemd hebben. Ergens in augustus ga ik via een keizersnede bevallen van onze Fred en dan is Sem 22 maanden oud.
Sem heeft 10 maanden borstvoeding gehad en toen was het wat hem betreft genoeg helaas. Hopelijk kan ik nummer 2 nog langer zelf voeden!!

Ik werk 3 dagen in de week in een administratieve functie op het hoofdkantoor van een bank en op die dagen gaat Sem naar het kinderdagverblijf. Hij heeft het daar gelukkig erg goed naar zijn zin en kan daar ook lekker zijn energie kwijt. Sem is erg druk en bewerkelijk, en hij is ook de liefste, grappigste en leukste die er is.

Volgens mij heb ik het zo wel gehad!

Groeten,
Gaby mv Sem (28-10-2003) en "Fred" (05-09-2005) 
 Respond to this message   

(Inloggen Anne-Rachel)

Re: Even voorstellen .........

February 14 2005, 2:54 PM 

Hoi,

ik ben Anne-Rachel (de meeste mensen zeggen gewoon Rachel, op z'n Frans ). Via het Borstvoedingforum ben in september 2004 hier terechtgekomen, het was (en is) hier gezellig, dus ik ben blijven hangen.

Ik heb 2 zoons (Melle & Douwe, zie handtekeing) en woon samen met hen & mijn vriend op Texel.
Ik werk op dit moment 2 dagen op kantoor en daar komen hoopelijk nog 2,5 dag thuis bij.
Verder heb ik ook nog een paard én ik heb me aangemeld voor de opleiding tot VBN-contactpersoon (ja, waar haal ik de tijd vandaan????).

Melle heeft tot 1 week voor zijn 1e verjaardag BV gehad (toen zijn we in overleg gestopt) en Douwe is op dit moment nog zwaar verslaafd (drinkt ook 's nachts nog om de 2 uur). Melle is ons kadootje (echt!) en Douwe is daar heel bewust bijgekomen. Douwe heeft ons leven behoorlijk op z'n kop gezet met zijn enorme verlatingsangst en gevoelige wezentje (wat hij doorgaans luidkeels duidelijk maakt ).

Tot zo ver, wie meer wil weten mag dat altijd vragen .

Anne-Rachel
mv Melle 18-11-2001 & Douwe 12-02-2004

 
 Respond to this message   

(Inloggen BreTui)

Ik zal me ook ff netjes voorstellen.....

February 14 2005, 3:00 PM 

Ik ben Brenda, 28 jaar geleden stond mijn wieg in Den Helder. En nog steeds woon ik met veel plezier in de marinestad.

Samen met man Dennis (29), dochter Rianne (1,5) en hond Laika (bijna 7) betrek ik hier een appartementje.

Ik ben nu nog TBM, maar hoop gauw een baan te vinden in de buurt of eventueel thuis (het aanbod van werk in de regio valt nogal tegen.. )

Ook ik ben hier terecht gekomen via het alom bekende borstvoedingsforum  Rianne heeft mede dankzij de support van de moeders op beide fora ruim 14 maanden borstvoeding gehad (en is mijn bv-enthousiasme ontstaan)

In mijn vrije tijd zing, acteer en dans ik bij de plaatselijke musical vereniging. In mei brengen we het stuk "Little shop of Horrors" ten tonele. dus we zijn nu druk bezig met de voorverkoop van de kaarten, het maken van kostuums en decors...

Verder ben ik als chat-master betrokken bij een gezellige chatbox; Dat houdt dus kortweg in dat ik (volgens rooster) de gesprekken in de gaten hou (of men zich aan de huisregels houdt) en zal ingrijpen mocht er wat gebeuren. Maar ook de chatters welkom heten, wegwijs maken in de "box" en gesprekken starten/sturen bij stiltes e.d. behoren tot mijn taak als chatmaster.

Andere hobby's (rhönradturnen en jureren bij wedstrijden) staan momenteel ff op een laag pitje.

Tja, en verder?! Als je meer wilt weten, mail me maar....

Groetjes, Brenda mamma van Rianne (29-07-03)

  smile.jpg


 
 Respond to this message   

(no login)

Ook hallo...

February 14 2005, 3:04 PM 

Hallo!

Heb me in een draadje geleden al een keer voorgesteld, zal dat nu nog eens doen. Ik ben dus Simone, 32 jaar en trotse moeder van Maaike (29-10-02) en Roel (31-10-04). Via het BV forum ben ik hier binnengeslopen....

Ik lees vaak even snel de topics bij, reageer niet zo vaak. Ik woon net over de grens in Belgie, en werk vier dagen in de week. Ik kom uit de zorg, zit nu in de IT.
Mijn man werkt normaal ook vier dagen in de week, maar heeft sinds 1 jan. ouderschapsverlof, en werkt dit jaar drie dagen in de week...

 
 Respond to this message   
Cindy mama van Thomas & Tijmen
(no login)

wij zijn...

February 14 2005, 3:16 PM 

Hallo,

Kan me niet herinneren of ik me ooit netjes heb voorgesteld (vrees van niet, sorry!), dus dit is een mooie gelegenheid. Ik ben Cindy, nu nog 30, getrouwd met Jerôme (28) en mama van Thomas (26-03-03) en Tijmen (22-11-04). Wij wonen nu bijna een jaar in Hellevoetsluis, waar ik geboren en getogen ben. Mijn man komt uit Rotterdam. Hiervoor woonden we in Schiedam.

Ik ben hier terechtgekomen via het borstvoedingsforum, meer dan een jaar geleden. Thomas heeft 15,5 maanden bv gehad, maar toen ik 20 weken zwanger was kwam er geen melk meer uit mijn borsten en hield hij het voor gezien. Nu lust hij het niet meer Maar Tijmen geniet er inmiddels alweer 12 weken van (wat vliegt de tijd!).

Thomas was altijd een erg makkelijk en vriendelijk mannetje, maar is nu alweer een poosje aardig aan het peuterpuberen. Hij kan dan behoorlijk driftig zijn. Momenteel krijgt hij zijn laatste kiesjes en dat in combinatie met de storm maakt dat er soms geen land met hem te bezeilen valt. Tijmen is een heerlijk lachebekje (ik ben helemaal verliefd!) dat tot nu toe snel tevreden is. Sinds een aantal weken slaapt hij gelukkig in zijn eigen bedje, wel bij ons op de kamer. Sinds die tijd komt het wel regelmatig voor dat Thomas bij ons in bed slaapt, vooral als het stormt want dat vind hij doodeng.

Sinds december 2003 ben ik tbm. Daarvoor werkte ik 3 dagen per week als (directie)secretaresse. Thomas ging toen naar het kdv waar hij het erg naar zijn zin had. Vanwege onze verhuizing ben ik gestopt met werken, en omdat het ons te zwaar werd. Heb bijna 10 jaar lang overal en nergens gewerkt en heb dat vak nu wel gezien. Het gaat wel weer kriebelen om iets te gaan doen, moet nog even stoeien hoe en wat. Om te beginnen waarschijnlijk iets creatiefs (heb altijd erg van teken, schilderen etc. gehouden en was er ook goed in) en ik wil ook nog verder in de "alternatieve" (blwg, wat een rotwoord toch) geneeskunde. Heb al een halve opleiding en aantal cursussen gevolgd, maar de drempel was altijd te hoog om er echt iets mee te doen...
Het lukt ons nu net om van één salaris rond te komen, maar we hebben dan ook (nog) geen auto.

Het lukt me de laatste weken nog net om een beetje mee te lezen, iets tikken bijna niet meer en dat is best jammer. Hopelijk komt daar binnenkort weer verandering in met een extra pc beneden net als in ons vorige huis. Ik ben nl. ook zo'n J&J-forumverslaafde... Als ik ooit tijd over heb, dan wil ik nog wel eens proberen wat foto's te plaatsen. Nu verzuip ik nog in het huishouden omdat het hier nog een puinhoop is vanwege het verhuizen/verbouwen. Zucht. Kleine kindjes en grote opruiming houden/stevig klussen gaat niet echt goed samen. Dat krijg je met een omgekeerde volgorde... (eerst kindjes, dan trouwen en dan huis)

Groetjes,
Cindy

 
 Respond to this message   

(Inloggen Mamidaliel)

voorstellen

February 14 2005, 3:24 PM 

Hoi allemaal,
Ik ben Miranda, 34 jaar, mv Daphne en Lieke (beide 20 jan 98) en van Elke (12 juni 04). Drie meiden dus en we zijn dolgelukkig met ze. Ik werk fulltime maar heb nu 1 dag per week ouderschapsverlof. Mijn man idem, dus dat gaat prima. We hebben twee dagen oppas in huis. Onze oudsten zitten al in groep 3. Er zit nogal wat leeftijdsverschil tussen omdat ik 4 jaar heb gestudeerd. Ik ben hier terecht gekomen via het bv forum. Ik lees ook actief mee op het bijvoedingsforum en eurolac. Het werkt verslavend! Ik moet nu gauw mijn oudsten van school halen, tot gauw!

Groetjes Miranda mv Daphne, Lieke (beide 20 januari 1998) en Elke (12 juni 2004)

 
 Respond to this message   

(Inloggen nicolettemvcarlo)

halllloooo

February 14 2005, 3:26 PM 

Ik ben Nicolette, ben 28 jaar en moeder van een heerlijk mannetje Carlo Jr. Ik ben getrouwd met Carlo Sr en ik heb een boxer Liz. In juli verwachten wij ons 2e kindje, die ik vanmorgen voor het eerst heb gevoeld (heerlijk weer)!
Verder werk ik 2 dagen in de week op een reisburo, waar het op het moment niet zo erg druk is en ik lekker op dit forum kan lezen en schrijven.

Groetjes...
 
 Respond to this message   
Tineke mv Rik, Irene en Esther
(Inloggen agmu)

Ik ben............

February 14 2005, 3:39 PM 

Tineke dus, woon in Almere, werk ook in Almere als fysiotherapeut en moeder van Rik (20-09-02) en Irene en Esther (01-12-04). Moeder van drie kinderen dus sinds kort waarvan Rik 11 maanden BV heeft gehad en de meisjes om en om BV/KV krijgen. Ze krijgen nog maar 5 voedingen per dag en slapen van 8 tot 4 uur 's nachts, erg goed dus. Wel iets meer op schema als bij Rik omdat er nu eenmaal minder tijd is. Ook hier via BV-forum sinds een anderhalf ??????? jaar denk ik. Lees wel, reageer niet altijd want zoals gezegd druk. Maar wel heel leuk en interessant.

 
 Respond to this message   

(Inloggen Leontien76)

En ik ben

February 14 2005, 3:42 PM 

Leontien, tbm van Rob die nu alweer ruim 3 maanden bv krijgt.

Nadat ik ca. 2,5 jaar geleden gescheiden ben is mijn leven in een stroomversnelling gegaan:

Ik ben verhuisd van Zwolle naar het mooie Zwartsluis, ik ben gaan samenwonen met de vader van Rob, we hebben in no-time een huis gekocht en toen raakte ik ook nog zwanger!

Alhoewel ik vol overtuiging gestopt ben met mijn werk als telefoniste/adm. medewerkster bij een jachtwerf om voor Rob te gaan zorgen begin ik me nu langzaam aan een beetje te vervelen. Gelukkig kan ik binnenkort administratief thuiswerk doen voor iemand die verbonden is aan diezelfde jachtwerf.

Verder ben ik lid van de vrijwillige brandweer in ons dorp. Ik zou ook nog graag een studie willen gaan volgen, maar ik vind zoveel dingen leuk om te doen dat ik nog niet weet wat.

En niet te vergeten ben ik behoorlijk verslaafd geraakt aan dit forum. De laatste tijd probeer ik dit een beetje binnen de perken te houden door niet zoveel meer te reageren en het voornamelijk bij lezen te houden.

Groetjes van

Leontien, mv Rob 30-10-2004

 
 Respond to this message   

(no login)

Hallo!

February 14 2005, 3:53 PM 

Ik ben Hanneke, moeder van Steijn (23-10-2001) en Sweder (16-07-2003). Ik ben getrouwd met Michiel en we wonen met z´n allen in Hilversum. Bij ons wonen ook nog twee katten (Zusje en Plus!kat) en daarmee is het huis echt wel vol
Ik werk 4 dagen per week, nu nog in Almere en vanaf 1 maart in Hilversum (jippie!!) als financieel analyst / assistent controller. De jongens gaan die 4 dagen naar KDV De Notebalk, waar hel goed voor ze gezorgd wordt.

En tsja, hobbies: zingen, golf en lezen, maar helaas eigenlijk overal te weinig tijd voor......
De jongens zijn dol op alles wat actief is, dus ik kan al een stuk beter voetballen dan vroeger . Geduld voor het maken van mooie tekeningen of leuk knip en plakwerk hebben ze (nog?) niet, gelukkig houden ze wel van lekker boekjes lezen anders werd het wel heel vermoeiend.

oh ja, ik ben hier terecht gekomen via het BV forum, zoals de meesten...

Hanneke

 
 Respond to this message   

(Inloggen HelgaR)

Hallo,

February 14 2005, 4:00 PM 

Ik ben Helga. Ik woon met man en 6 kinderen (leeftijd 0 tot 9 jaar) in Noord-Friesland. Ik ben tbm.
Toen Sietse een paar maanden was, werd juist dit forum opgericht. Door mijn zus werd ik hierop gewezen, waar ik nog altijd heel blij mee ben.
Erwin, onze oudste zoon is behept met het Williams-syndroom. Meer over hem en ons kun je lezen op onze website.

Groetjes Helga

gelukkige moeder van
Erwin (4 jan 1996); Miranda (12 jan 1997); Sylvia (12 apr 1998); Daniëlle (20 aug 1999); Sietse (29 dec 2001) en Femke (2 feb 2005)

Erwins site: members.lycos.nl/helgarv

 
 Respond to this message   
Marielle
(no login)

En dit zijn wij..

February 14 2005, 4:01 PM 

Ik ben Marielle, 32 jaar en ben hier gekomen via het BV-forum. Ik ben geboren in Hardinxveld en woon al weer 4 jaar op Urk. Heb daaarvoor ook nog in Gorinchem en Schelluinen gewoond. Mijn huspuppie heet Juriean en wij hebben 3 geweldige kinderen. Elyse Mary-Anna Apolonia van 5, Floris Cornelis Tjalling van 4 en Randy-Aryse Alexandra Victoria van 10 maanden. Elyse en Floris zijn volledig geflest en Randy-Aryse krijgt nogsteeds volledig BV.

C'est ca.

Groetjes,
Marielle
mv3kids

 
 Respond to this message   

(no login)

wij ook.

February 14 2005, 4:11 PM 

Aha, een voorsteldraad.

Storm zegt dat ie Somme is, 26 maanden en zo druk als zijn naam suggereert. Geboren na bijna 42 weken, ingeleid door hartritmestorotnissen bij hem. Gevolgd door 5 maanden van clustervoeden, ondervoeding, LC's, artsen, ondergewicht & bijvoeding. Inmiddels ruim 15 kilo hollands welvaren met een uitgesproken mening, maar echt een goedzak die alles best vind & altijd blij is.

Fee slaapt, maar ze is ruim 10 maanden, een echte dame, erg vindingrijk, actief en zeer doelbewust. Ze is thuis geboren na weer bijna 42 weken, begonnen met 24u pd clustervoeden gedurende 20 dagen om op gewicht te blijven, na een maand helaas moeten gaan bijvoeden met een BVhulpset met FV, na 3 maanden weer op geboortegewicht en inmiddels alweer een flinke dame die haar 1e stappen aant zetten is.

Mama is zelf 28, bijna een jaar getrouwd met de liefde van haar leven & de papa van de kindjes. Van opleiding ben ik industrieel ontwerper, nu thuiswerkend in een eigen minibedrijf en altijd bezig. Zoals elke mama wil ik het beste voor mijn kinderen & ben daar erg standvastig in, zo ook met BV, het dragen van kinderen, zorgen voor verantwoorde voeding, omgeving enz enz.

Ik lees al vrij lang mee...al sinds Storm een maand of 4 is denk ik, maar de laatste tijd durf ik ook af en toe iets te posten.

Yvon, mama van Storm & fee


 
 Respond to this message   

(Inloggen EllisvH)

hoi allemaal

February 14 2005, 4:19 PM 

Ik ben Ellis. mv Toby en Gydo. Getrouwd met Dennis. Ik ben 26 jaar en van beroep CAD-tekenaar. Maar op dit moment lekker thuisblijf moeder.


Dit zijn wij.
Tot schrijfs
Ellis mv Toby (19-01-02)en Gydo (13-09-04)

 
 Respond to this message   
Karlijn mv Daan
(no login)

ook even voorstellen:

February 14 2005, 4:29 PM 

Het is nog niet zolang geleden dat ik mij voorstelde op dit forum. Ik lees en schrijf pas zo'n twee maanden mee. Erg gezellig, interessant en verslavend... ! (Ik ben door het bv-forum doorgelinkt) Bijna elke dag ben ik wel even op het forum te vinden.

Ik ben Karlijn, 24 jaar oud en sinds twee jaar getrouwd met Willem, een wereldvent! Samen hebben we een prachtige zoon van 7 maanden, Daan. Verder woon en werk ik met veel plezier in Zwolle.

Groetjes, Karlijn mv Daan (15-07-04)

ps: leuk draadje!

 
 Respond to this message   

(Inloggen SandraK12)

Hallo + fotootje van Mischa!

February 14 2005, 4:51 PM 

Hoi,
Ik lees sinds de geboorte van Mischa in januari 2004 af en toe mee. Sinds een tijdje reageer ik zelf ook op een berichtje, of stel een vraag.
Tijd om mezelf voor te stellen dus!
Ik ben Sandra, 37 jaar, en getrouwd met Onno. We hebben een zoontje gekregen op 18 januari 2004. Ik geef hem de hele dag en nacht (!) bv. Hij groeit er zo goed op dat hij sinds zijn geboorte nog nooit is afgevallen. Mischa is een vrolijk ventje, supersnel en sterk. Hij liep al met 10,5 maanden door de kamer!
Op dit moment ben ik TBM, maar ik ben op zoek naar een leuke parttime baan. Als het tenminste lukt om Mischa wat minder uit de borst te laten drinken...

groetjes, Sandra
Mischa bijna 13 maanden!

 
 Respond to this message   
Suus, mv Maud
(no login)

Ik....

February 14 2005, 4:57 PM 

ben Suus, mv Maud van 21 maanden en zwanger van "Purk" die op 8 juli 2005 is uitgerekend (vrijdag zit ik op de helft!). Maud heeft 6 maanden BV gehad, waarvan de laatste 2,5 maanden niet volledig (op het KDV kreeg ze 2 flesjes). Na 6 maanden vond Maud het zelf welletjes en is gestopt. Ik ben bij "Purk" zeker weer van plan het minimaal 6 maanden vol te houden. Ik ben hier natuurlijk ook via het BV-forum gekomen (een lichtje in donkere BV-tijden!). Ik ben getrouwd. Ik werk als jurist, de ene week 3 en de andere week 4 dagen. Maud gaat 3 dagen naar het KDV en de weken dat ik 4 dagen werk komen de opa's en oma's om de beurt oppassen. Ik woon in Zutphen. Ik kom hier een paar keer per week langs en reageer als ik een draadje zie dat me aanspreekt.

Groetjes,
Suus mv Maud 21 maanden en bijna 20 weken zwanger van "Purk".

 
 Respond to this message   
Sabien mv Sien en Mart
(Inloggen sabien)

Re: Even voorstellen .........

February 14 2005, 5:04 PM 

Ik ben Sabien, wordt weldra 30 en ben getrouwd met Bert. We wonen in België, dichtbij Leuven en hebben 2 geweldige dochters, Sien (bijna 3) en Mart (8 weken). Ik ben verpleegkundige en werk als verantwoordelijke in een kinderdagverblijf, maar momenteel geniet ik nog lekker van mijn zwangerschapsverlof. Ik kom sinds augustus 2002 op dit forum via het bv-forum en kom ook regelmatig op het P/K-forum. Ik ben geen erg actieve schrijfster, maar lees wel zeer geregeld mee.Sabien, mv Sien(24-04-02) en Mart(22-12-04)

 
 Respond to this message   
Leontine mv Jimme 17 juli 04
(Inloggen leontine)

hoi

February 14 2005, 5:06 PM 

Ik ben Leontine, 30 jaar, getrouwd met Ronald en mama van Jimme. Wij wonen in een rijtjeshuis in Purmerend, waar ik ook vanaf volgende week weer een kleuterklas draai. Dat doe ik op maandag, donderdag en vrijdag. Op maandag en vrijdag gaat Jimme naar het kvd en op donderdag is papa lekker thuis. Ik ben hier gekomen via het bv forum, lees regelmatig en tik soms. Meestal lees ik even als Jimmenet op bed ligt, en die is meestal met 1/2 uurtje weer wakker dus tikken komt er dan vaak niet van. Ik lees en schijf nu een krap halfjaar mee en ben al aardig verslaafd aan het forum en ook nog aan bv-en.


 
 Respond to this message   

(Inloggen LuCasper)

ook Purmerend

February 21 2005, 3:49 PM 

Hoi Leontine,

Wij wonen ook in Purmerend, in de Gors. Waar wonen jullie?

Ik zal mij anders meteen ook even voorstellen in dit rijtje. Ik ben Debbie, 32, getrouwd en moeder van Lucas 5 jaar en Casper 3 en een half jaar oud.

Ik werk niet meer sinds Casper er is. We wonen dus in Purmerend. Erg naar ons zin trouwens.Groetjes van Debbie
Lucas, 5 jaar 21-01-00
Casper, 3.5 jaar 23-08-01
www.primaprijs.com

 
 Respond to this message   
Miranda
(Inloggen jipirene)
Forumbeheer

Ik doe ook mee!

February 14 2005, 5:30 PM 

Ik zal me ook opnieuw even voorstellen en met name omdat ik tegenwoordig onder mijn eigen naam post en dat voorheen deed onder Luna-Soleil (ondertekende wel altijd met mijn eigen naam). Misschien heeft dat voor wat verwarring gezorgd.

Ik ben dus Miranda, 30 jaar, mama van Thijs en Sara, getrouwd met Marco en woonachtig in Den Haag. Sinds de geboorte van Thijs ben ik thuisblijfmama. Wel ben ik contactpersoon bij de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en in die hoedanigheid probeer ik ook wel vragen te beantwoorden op het borstvoedingsforum. Beide kinderen drinken nog borst. Sara meerdere keren per etmaal, Thijs een paar keer per week.
Ik lees denk ik meer dan ik post, maar ik post hier wel meer dan op het peuter/kleuter-forum.
Nog meer weten? Vragen staat vrij!

Groetjes, Miranda
mama van Thijs, 26-03-01 en Sara, 18-08-03 
 Respond to this message   

(Inloggen MrsZe)

Vervelend forum ;-)

February 14 2005, 5:59 PM 

...ben de hele dag al dit draadje aan het lezen

Dag, ik ben Francis, 29 jaar, getrouwd en gezegend met 2 prachtige, gezonde meisjes: Julia & Maartje. Beide dames zijn 20 aug. jl. geboren d.m.v. een keizersnede a.g.v. pre-eclampsie en poging tot inleiden. Ze krijgen om de dag borstvoeding en kunstvoeding. Alleen de eerste voeding 's ochtends krijgen ze allebei (meestal tegelijkertijd) borstvoeding en als ik er wakker genoeg voor ben, is dat wel m'n meest favoriete moment van de dag: 2 van die hummels die tevreden aan het drinken zijn met hun handje op m'n borst of aan m'n pyjama aan het frutselen.Ik hoop dat ik de BV nog even vol kan houden, want ik ben pas weer begonnen met werken en nog een beetje aan het stuntelen met kolven / tijd durven vrijmaken, teruglopen van de productie en ukken die af en toe niet meer aan de borst willen drinken (maar dat komt geloof ik een beetje omdat de boel op dat moment 'leeg' is, ben ik bang). Ik werk 2 dagen/week als poli-assistente. De ene dag gaan Julia & Maartje naar het KDV (wat ik achteraf toch wel moeilijk vind) en de andere dag mag manlief zich met beiden vermaken (en dat gaat 'm soms beter af dan mij ).

Mijn hobbies zijn onder andere knutselen, handwerken en lezen, maar behalve dat ik momenteel niet echt ruim in de tijd zit, lees ik ook nog eens (errug) langzaam, dus meestal kom ik niet echt aan reageren toe (en probeer ik regelmatig om hier wat minder te komen omdat het toch wel erg verslavend is, maar dat is tot op heden nog niet echt gelukkig ).
'k wou toch ook nog even het resultaat van mijn speelkleed laten zien. Eind dec./begin jan. waren een aantal van jullie zo lief om jullie speelkleed te laten zien, waarna ik verwoed aan de gang ben gegaan. Om een apart draadje er aan te wijden vind ik ook zo wat, maar ik wil 'm toch graag even laten zien.Nou ja, het is een beetje lang geworden, maar ik reageer niet zo vaak, dus dan compenseert dat elkaar toch een beetje?!

Groetjes,
Francis
mv Julia & Maartje (20-08-2004)

 
 Respond to this message   

(Inloggen jacquelientje)

ook maar even voorstellen

February 14 2005, 6:04 PM 

Ik ben Jacqueline, 39 jaar, getrouwd met Elvis (ook 39) en moeder van Joël (10), die een vorm van autisme heeft, en Jeremy (7).
Ik ben nu thuisblijfmoeder en oppasmoeder, voordat ik kinderen kreeg was ik secretaresse.
Ik zit al vanaf het begin op dit forum en zou eigenlijk allang op het P&K forum kunnen (moeten?) zitten. Maar omdat ik IRL genoeg kennissen met even oude kinderen heb, heb ik daar weinig behoefte aan, en hier vind ik het nog reuze interessant, ook vanwege het oppaskindje.

Dit zijn mijn boefjes:

 
 Respond to this message   
Renate mama van Robert-Daan en Rose-Belle
(no login)

Hoi pipeloi

February 14 2005, 6:09 PM 

Ik ben Renate mv Robert-Daan 23.7.2001 en Rose-Belle 13.4.2003.
Ik heb Irene leren kennen op de chat van vbn in dec. 2001 en direct toen dit forum het levenslicht zag, ben ik meegegaan hier naartoe.
Ik kom hier dus ook vanaf april 2002.
Ik ben tbm en dat bevalt goed.

Gr.

 
 Respond to this message   
Ceesy
(no login)

en ik ben

February 14 2005, 6:11 PM 

en ik ben Ceesy, moeder van Florian van 8 maanden oud. We wonen met ons viertjes, ons manneke, zijn vader, ik en de kat. De kat en Florian zijn vier pootjes en twee handjes op 1 buik.

Ik geef nog steeds met veel plezier borstvoeding en hoop dit nog even vol te houden. De komende weken hoef ik even niet te werken en gaan we verhuizen. Dus druk wordt het toch wel.

 
 Respond to this message   
paula mv ben (24-06-'03) en zwanger
(no login)

hallo

February 14 2005, 6:23 PM 

hier nog zo´n verslaafd, vervent lezer.. maar nauwelijks poster..(wel voorgesteld in het verleden)
Kan me voorstellen dat je dan ook van mij denkt: wie is dat nou weer?
Maargoed.. dus een heerlijk kindje van 1,5, met een 2e kindje op komst..
net een nieuw huis gekocht, dus een verhuizing in de planning.. (jeeeuuuhhh!) Ben heeft tot afgelopen week borstvoeding gekregen, maar er komt nu inmiddels niks meer uit.
Het is ook dusdanig vervelend voor mij nu om met die auw, auw tepels te voeden dat ik het ook niet erg meer vind..


 
 Respond to this message   
Mirjam mv Jurre
(Inloggen mirjamjurre)

Hoi!

February 14 2005, 6:28 PM 

Mijn naam is Mirjam, ben (nu ik dit schrijf) 23 jaar en ben sinds 26 februari 2004 moeder van mijn zoon Jurre. Ik woon samen met Arnold (29) in Zwolle.

Van beroep ben ik maatschappelijk werker, maar sinds de geboorte van Jurre ben ik niet meer aan het werk geweest. Ik ben op dit moment volop zoekende naar een passende baan.

Jurre krijgt vanaf zijn geboorte borstvoeding. Op dit moment nog 2 maal daags. Jurre is een druk baasje waarmee ik veel leuke avonturen beleef . Hij heeft een eigenzinnig karaktertje en is erg sociaal ingesteld. Kortom, een geweldig lief mannetje waar ik als mama heel erg trots op ben!

Groetjes,
Mirjam mv Jurre (26-02-2004)

 
 Respond to this message   
Bianca mama van Sophie-Madelief
(Inloggen bika)

nieuwhier groet allen

February 14 2005, 6:28 PM 

Hallo allemaal,

Zoals waarschijnlijk anderen met mij, lees ik hier regelmatig mee.
Had eens 1x anoniem gepost, en nu dan toch maar eens serieus voorstellen.
ik ben Bianca, 26 jaar en mama van Sophie-Madelief van bijna 11 maanden.
Ik geef borstvoeding, enne Sophie draagt een redressiehelm.( dat is om haar platte achterhoofdje te corrigeren)
Ik denk dat dit forum behoorlijk verslavend kan zijn..maar bovenal erg gezellig!!

Groetjes van Bianca mama van Sophie

 
 Respond to this message   

(Inloggen JanineV)

Hoi

February 14 2005, 6:32 PM 

Hoi, ik ben Janine, 35 jaar en moeder van Marilou (10 juli 2004). Ze is een lief, ondernemend frutseltje (en ze krijgt nog steeds bv).
Ik ben getrouwd met Jos en woon in de Bommelerwaard. Ben thuisblijfmoeder en al een aantal jaar vrijwilliger bij dierenasiel hier in de buurt (ben een kattenfan). In een vorig leven was ik dtp-er/grafisch ontwerper. Heb aantal jaar kunstacademie gedaan en de academie voor psycho-sociaal welzijn.
Ik hou van tekenen, schilderen, films en lezen. Tegenwoordig komt alleen van het laatste nog wat terecht, maar de rest komt wel weer.

Groetjes, Janine

 
 Respond to this message   

(Inloggen 2lingmama)

Hallo

February 14 2005, 6:40 PM 

Ik ben JOlanda, bouwjaar 1970 moeder van drie kanjers en zwanger van de vierde.
Kyra is een heerlijke meid van vier die het enorm naar haar zin heeft op de basisschool. Lekker stoeien met letters en veel met vriendinnetjes spelen.
Jurgen is een lekkere knul van vier, die een moeilijke start achter de rug heeft. Net als zijn zus zes weken te vroeg geboren, maar hij was heel ziek. Gelukkig is het helemaal goedgekomen.
Het kostte heel wat moeite om hen aan de borst te krijgen, mede door de 'aanwijzingen' van het ziekenhuis. Maar na drie maanden dronken ze zonder tepelhoedjes, zonder schema, zonder voor en na wegen, zonder bijvoeden met moedermelk... Jippie!
Sverre is bijna anderhalf en ondeugender dan zijn broer en zus bij elkaar ooit geweest zijn Een heerlijk ventje, ik vergeet wel eens dat hij pas één is, zo doet hij met zijn broer en zus mee.
Hij ging natuurlijk heel makkelijk aan de borst.
Nummertje vier, tja, hoe die zal zijn, dat weet ik nog niet. 1 oktober 2005 wordt hij of zij verwacht...

Ik werk momenteel twee dagen (woensdag nog ouderschapsverlof) in het onderwijs als IB-er en als ADV vervanger.
Mijn man werkt 4 dagen in het onderwijs.
Sverre zit dus een dag op het kdv. Voor mijn oudsten heb ik na school een wereld oppas!

mv Kyra & Jurgen 14.1.01 en Sverre 21.9.03 en ... okt 2005

 
 Respond to this message   
Yvonne mv Alicia 10-10-2004 en Rodric (mei00)
(no login)

voorstellen dus

February 14 2005, 6:42 PM 

Ik ben Yvonne, bijna 33 jaar jong, al heel wat jaartjes gelukkig getrouwd en trotse mama van Rodric en Alicia. Ik werk 28 uur in de week bij een semi-overheidsinstelling (gewoonlijk 32, maar 4 uurtjes ouderschapsverlof )
Rodric gaat naar school en wordt na schooltijd opgevangen door papa, mama, buurvrouw en buurman. En Alicia gaat 5 dagdelen in de week naar de creche en is de rest van de tijd thuis met papa of mama. Ons gezin bestaat verder uit twee monsters van katten van elk ongeveer 8 kilo per stuk.
Dit forum heb ik via het BV-forum gevonden, en het BV-forum heb ik gevonden via Google.

 
 Respond to this message   
Minka
(Inloggen Minka001)

voorstellen

February 14 2005, 7:00 PM 

Mijn kind heet Biko, is geboren op 13 december 2000, hij is nu dus alweer 4 jaar oud.

De borstvoeding verliep in het begin niet echt makkelijk en daardoor belandde ik op het VBN forum. Daar werd het op een gegeven moment wel erg gezellig, ik kreeg mailcontact met een moeder waarmee ik veel overeenkomst heb. Haar reken ik inmiddels tot mijn vriendinnen. Het forum was heel verslavend maar over het borstvoedingsonderwerp alleen raakte ik een beetje uitgesproken. Jip en Janneke's forum was inmiddels opgericht en ik heb er ook een kijkje genomen....tja zo is het gebeurd. Inmiddels ben ik meer deelnemer van peuter-kleuter geworden maar omdat ik ook hier meelees en af en toe mijn toetsenbord roer stel ik me hierbij voor.

Ik heet Minka, ben 40 jaar oud. Werk 4 dagen per week en deel de zorg voor Biko met zijn vader, mijn ex. We zijn co-ouders en delen een huis. Biko heeft 2 jaar en 7 maanden borstvoeding gehad.

veel forumplezier voor iedereen !


Minka 13/8/1964 moeder van Biko 13/12/2000

 
 Respond to this message   

(Inloggen JesseMonica)

ik ook!!

February 14 2005, 7:05 PM 

Ik ben Angela, ik ben 28 jaar en woon samen met Maikel. Wij hebben 2 kinderen, Monica van bijna vijf en Jesse van 6 maanden oud. Ik werk niet en ben dus lekker thuis bij Jesse. monica is doof en gaat naar een speciale school en het arme kind is daardoor van 'ss morgens 7.15 uur tot 's middags 16.00 uur van huis.
Jesse is een super mannetje die altijd lacht!!

Dit forum is echt geweldig en soms een beetje TE. Verslaving is niet weg te denken. Ik hoop dat dit forum nog laaaaaaaaaaaang zo doorgaat!!

Helaas even geen foto van Monica bij de hand.Groetjes Angela mv Monica (21-02-2000) en Jesse (04-08-2004)

 
 Respond to this message   
Angela, mv nick en jelle
(Inloggen mama_nick_jelle)

toevallig

February 14 2005, 8:55 PM 

ik ben dus Angela, 31 jaar en ruim 8 jaar geleden getrouwd met Maikel.
Op onze 5e trouwdag kregen we het mooiste huwelijkscadeau dat we konden wensen, nl Nick. Hij heeft 3 maanden bv gehad.
Nu bijna een jaar geleden is Nick grote broer geworden van Jelle, die 11 maanden bv heeft gehad.
We komen uit Brabant (bij Breda) en ik werk 2 dagen in de week op de crediteurenadministratie van een groothandel. Mijn man werkt fulltime als tuinbouwmedewerker.
ook ik ben hier terecht gekomen via de bv-site. Dat zal ongeveer een jaar geleden zijn. Ik probeer regelmatig te komen, maar helaas komt het er niet altijd van.


groetjes,

Angela
mv Nick (27-09-2001) en Jelle (23-02-2004)

 
 Respond to this message   

(Inloggen JesseMonica)

Beetje errug late reactie :)

June 6 2005, 11:11 PM 

Maar dit is zeker wel heel erg toevallig!!! Hihi, dezelfde voornaam en dezelfde mannennamen (ook nog op deze aparte manier geschreven). Is hij gewoon nederlands? Maikel (de mijne komt uit Cuba.

Groetjes Angela mv Monica (21-02-2000) en Jesse (04-08-2004)

 
 Respond to this message   
Angela mv Nick en Jelle
(Inloggen mama_nick_jelle)

nog latere reactie terug

August 2 2005, 11:14 PM 

"Mijn" Maikel is een kwartje Indo. Dus eigenlijk wel "gewoon" nederlands te noemen
Het voordeel is dat ik 2 (of eigenlijk 3) ventjes heb die makkelijk bruin worden en niet verbranden (Terwijl ik er dan zo rood als een kreeft naast zit)

groetjes,
Angela
mv Nick (27-09-2001) en Jelle (23-02-2004)

 
 Respond to this message   
Rineke (mv Julia 28-02-2004)
(Inloggen remcomee)

hallo,

February 14 2005, 7:12 PM 

Ik ben Rineke en ben getrouwd met Remco, wij hebben sinds 28-02-04 een dochtertje Julia.
We wonen in zuid-holland.
Julia is een erge eigenwijze tante die geen seconde stil zit en altijd een weerwoord heeft (ah, oh, jaaa, enz..)
verder is ze over het algemeen een erge vrolijke tante mits ze moe is of honger heeft.
Ze heeft 11 maanden de borst gehad en is nu gek op koeiemelk!!!!!


Rineke (mv Julia 28-02-2004)

 
 Respond to this message   

(Inloggen BrendamvRaven)

Hoi! (+kleine foto)

February 14 2005, 7:17 PM 

Nou daar gaat íe!

Ik ben Brenda, ik ben bijna 28 jaar (27-2) en ik ben bijna 3 jaar getrouwd met Hans. (3 jaar geleden op deze dag gevraagd...).
Wij zijn op 23 juni vorig jaar papa en mama geworden van een geweldige zoon, Raven.


Raven drinkt nog steeds elke dag een keer of 6 aan de borst. Hij heeft kma en ik ben dus al weer een hele tijd op dieet.

Buiten dat ik mama ben én vrouw van, ben ik (nog veel meer natuurlijk ) juf op een ontwikkelingsgerichte basisschool. Ik sta gemiddeld 2,5 dag in de week voor groep 4.

We wonen in een nieuwbouw/rijtjeshuis en we hebben een poes van 15 jaar oud.

groetjes van Brenda mv Raven 23 juni 2004

 
 Respond to this message   

(Inloggen MartinemvKyle)

Re: Even voorstellen .........

February 14 2005, 7:18 PM 

Hoi,

Ik ben Martine (32 jaar) en getrouwd met Nick (38 jaar), wij hebben een zoontje van nu 13,5 maand: Kyle. Een verschikkelijk lief ventje
Ik werk fulltime, mijn man zit thuis en zorgt, met af en toe wat hulp van o.a. mijn moeder, voor Kyle (dit wegens zijn ziekte, hij zit namelijk thuis omdat hij MS heeft).
We wonen in het schone zeeuwse land op een bijna kinderboerderij (nogal wat beestjes dus).
Ik ben hier gekomen via het borstvoedingsforum en ben meteen verslaafd geraakt

Groetjes,
Martine mv Kyle (27-12-2003)en nog steeds bv


 
 Respond to this message   

(Inloggen yvon1)

Hoi

February 14 2005, 7:22 PM 

Ik ben Yvon, 27 jaar, en de trotse mama van Sijmen (30-10-2003), gelukkig getrouwd met Eric, 32 jaar. We wonen met z'n 5en in Heemskerk, de hondjes Charlie en Spencer daarbij mee gerekend. Ik ben een bewuste tbm. Ik houd onder meer van fotograferen (digitaal), lezen en bloemschikken.


Groetjes Yvon mv Sijmen

 
 Respond to this message   
Anne mv Sofie (10-03-03)
(no login)

Dan zal ik ook...

February 14 2005, 7:32 PM 

Hallo allemaal,

Ik lees regelmatig op dit forum (ook het enige!) maar schrijf zelden. Misschien dat het na voorstellen wat makkelijker wordt te reageren....

Ik ben Anne, 36 jaar en woon samen met Hans (40). We hebben nog steeds gewoon "verkering" maar dan al wel ruim 20 jaar. We wonen met dochter Sofie van bijna twee in Amsterdam. We zijn net verhuisd naar een koopwoningwijkje aan de rand van Zuidoost. Daar staat ook de school waar ik 4 dagen werk in groep 6. Hans werkt 3 dagen (ouderschapsverlof) en Sofie gaat 2 dagen naar Takke (is Anneke) toe. Ook zij woont in deze wijk en bijna in de school, dus dat is mooi geregeld.

Verder hebben we nog poes Saartje en hadden we tot vorige week kat Bram... Helaas heb ik die te snel naar buiten gelaten en die is dus verdwenen. We geven de hoop nog niet op, maar met dit koude weer en regen....

Als jullie nog meer willen weten dan hoor ik het wel!

Anne.

 
 Respond to this message   
Anna
(no login)

hi

February 14 2005, 7:37 PM 

Ook ik lees al een tijdje mee (en bericht af en toe) maar heb me nooit echt voorgesteld. Ik ben Anna, 27 jaar. Ruim 5 jaar getrouwd en moeder van een zoon: Jel (22-01-02) en een dochter May (18-08-04). Ik woon in een klein dorpje in Friesland en ben via het borstvoedingsforum hier terecht gekomen.

groetjes Anna

 
 Respond to this message   
Lysbeth mv Yorik en Ramon
(Inloggen Lizette5)

Lysbeth dus

February 14 2005, 7:47 PM 

...ook ik had me niet goed voorgesteld. Mijn naam is dus Lysbeth, ik woon in de buurt van Nijmegen en ik heb twee zoons: Yorik (7-7-2002) en Ramon (25-5-2004). Ik lees meer dan dat ik reageer, maar ik vind het forum vaak wel heel interessant.

groeten, Lysbeth

 
 Respond to this message   
Wiep mv Lizelotte (17-12-04)
(no login)

mama Wiep haakt aan!

February 14 2005, 7:59 PM 

.. Mama Wiep! Sinds 17 december jongstleden hangt er tussen outdoor-, motor- en kantoorjassen een extra jasje met konijnoortjes aan de kapstok bij ons thuis! In dat jasje zit geregeld ons kleine meisje, Lizelotte. Onder die kapstok het favoriete plekje van mijn twee besnorde vierpotige vriendjes, Syl en Grijs
 
 Respond to this message   
Stance
(no login)

hoi, wij zijn...

February 14 2005, 8:16 PM 

Hoi,

Ik ben Stance (32 jaar) en getrouwd met Rob (ook 32 jaar), onze zoon Jan is geboren op 23 augustus 2003 en is nu dus al bijna 1,5 jaar. Wij wonen in Amsterdam-West in een torenflat aan de Sloterplas.

Ik werk 28 uur als beleidsmedewerker bij de overheid, mijn man 32 uur. Jan gaat 2 dagen naar het kinderdagverblijf en 1 dag komen mijn ouders voor hem zorgen. Een ideale combi, vinden wij!

Stance, moeder van Johannes (23-08-03)

 
 Respond to this message   
Lois mv Thom (24.-10-02)
(Inloggen LoisThom)

Poeh zeg...

February 14 2005, 8:30 PM 

dit duurt wel een paar dagen voordat ik klaar ben met lezen...

Nou, eerst maar zelf voorstellen:
Ik ben Lois (= mijn bijnaam, mijn echte naam is Loes, maar o.h.a. word ik hier in Duitsland op de een of andere manier Lois genoemd). Ik ben 33 jaar, samenwonend met een Oostenrijker, heb 1 zoontje (Thom, nu 2) en begin september komt hopelijk onze 2e op de wereld. Ik woon sinds 7,5 jaar (samen) in München en ik ben hier op J&J beland via het bv-forum. In Duitsland was de info en begeleiding voor bv geven heel karig (hoewel je hier doodgegooid wordt met zgn. "Stillgruppen" oftewel bv-clubjes, maar die zijn niet altijd even informatief, wel gezellig). Ik heb ontzettend veel steun en info van het bv-forum gekregen en ben daar nog steeds heel blij mee (geef geen bv meer maar heb er nu het volste vertrouwen in dat het bij de volgende wel meteen goed gaat). Ik ben nu inmiddels meer op P&K te vinden omdat Thom al 2 is en de vragen en probleempjes dan toch wat veranderen, maar ik ben ook nog steeds met veel interesse hier aan het lezen (en af en toe reageren), dus stel ik me in ieder geval voor!

Ik hoop hier nog veel gezellige kletspraat en enerverende discussies mee te mogen maken (vind ik erg interessant om te lezen ) want door J&J voel ik me toch weer een klein beetje "thuis" in Nederland, en dat is echt goud waard.

Groetjes
Lois
mv Thom (24-10-02) en "knoopje" (08-09-05)

 
 Respond to this message   
liek mv Finn
(Inloggen liekpeeks)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

February 14 2005, 8:33 PM 

Hoi allemaal,
ik ben Angelique maar iedereen noemt me Liek. (daar ben ik zelf mee begonnen toen ik ongeveer 1.5 jaar oud was, ik kon mijn eigen naam niet uitspreken)Ik ben 32 jaar en een hele gelukkige mama van Finn (24-11-03) en happy married met Sven, ook 32 jaren jong. Ik verdien mijn boterham en Finn z'n luiers bij het Marine Beveiligingskorps net zoals papa, hihihi.
Ik woon in het mooie Julianadorp met lieve buurtjes om ons heen.
En omdat het me nog steeds niet lukt(snaputnie)om foto's te uploaden kan ik m'n poepie nog steeds niet showen.

groetjes Liek mv Finn (24-11-03)

 
 Respond to this message   
Sandra mv Joost en Astrid
(Inloggen Sandra1969)

hoi hoi

February 14 2005, 8:41 PM 

Hoi hoi allemaal,

Ik ben Sandra, 35 jaar, wonende in Apeldoorn, gehuwd. Moeder van 2 heerlijke kids. Joost (bijna 2) en Astrid (bijna een half jaar).

Ik ben nu TBM omdat ik vanwege reorganisatie vorig jaar ontslagen ben. Ik mis wel mijn werk vooral de uitdagingen en de contacten. (Oke, de kinderen zorgen ook voor genoeg uitdagingen, maar die zijn wel anders!hihihi)

Hobby's (als ik er tijd voor kan vinden......): lezen, esoterische zaken (tarot, reiki e.d.), muziek luisteren en trompet spelen, reizen, natuur(inventarisatie).


Groetjes,
Sandra mv Joost (3-3-3) en Astrid (23-8-4) beiden aan de borst


 
 Respond to this message   
Liesbeth, mv Lucas 19-11-2003
(Inloggen liesluc)

Ik ben dus

February 14 2005, 8:48 PM 

Liesbeth, 33 jaar. Moeder van Lucas, bijna 15 mnd en partner van Corstiaan, ook 33 jaar. Wij wonen in Alblasserdam, samen met poes Zowie en goudvissen Blub en Flipke. 2,5 dgn werk ik buitenshuis, papa werkt 4 dgn. Lucas is na een dag heftige (nutteloze) weeen geboren dmv een ks, hij wilde niet indalen. Hij heeft 13 mnd bv gehad en eet nu alles wat los en vast zit. Iedere dag genieten wij van hem! Heel soms betreuren we het, dat we granol hebben en geen behang. Want waar moeten we hem dan achterplakken, als hij aan het peuterpuberen is? !!!

Groeten
Liesbeth, mv Lucas 19-11-2003

 
 Respond to this message   
margreet mv Timon juli '03, zwanger juli '05
(Inloggen pmvb03)

hallo

February 14 2005, 8:50 PM 

hallo allemaal,
Ik lees al een poosje mee.. nu even voorstellen. Ik ben Margreet, moeder van Timon en zwanger van nummer 2.
Ik heb Timon tot recent gevoed, maar omdat het voeden nu met zulke pijnlijke tepels echt geen feest is niet meer aangedrongen op voeden. Nu komt er bijna geen melk meer en vraagt Timon er bijna niet meer om..
Dus zo is het goed.
Ik wacht met spanning de komst van ons 2e kindje af en ben heeeel benieuwd hoe dat gaat zijn..

 
 Respond to this message   

(Inloggen plaskoe)

wij ook!

February 14 2005, 8:54 PM 

Hoi!

Ik ben Vivian 29j en trotse mama van mijn grote vriendin Tisja 170103.
Inmiddels 4j getrouwd met Michael, en we verwachten in Juli ons tweede kind.
Ik ben hovenier van beroep, trouwens mijn man ook.
Maar ben sinds de geboorte van Tisja thuis, heb wel in 2004 9 mnd gewerkt, bij een tuincentrum en in de schoonmaak.
Vanaf Januari dit jaar weer thuis, contract niet verlengd.

Groetjes, Vivian

 
 Respond to this message   

(Inloggen Esmv3)

en ik ben..

February 14 2005, 8:54 PM 

Esther, 35 jaar, en moeder van Joris, Rinske en Karlot (resp.5,5 3,5 en 1,5 jaar). Ik ben getrouwd met Jaap en werk 3 dagen per week als juriste. De meisje gaan die dagen naarde creche, Joris naar school en BSO. Ik ben op dit formum gekomen (een maand of 10 geleden denk ik) via het BV forum. Foto plaatsen lukte me net bij het bv-foto draadje niet, maar wie weet, nu wel. Nee dus. Volgende keer beter.


 
 Respond to this message   

(Inloggen josephinedebont)

En ik ben

February 14 2005, 9:09 PM 

dus Josephine, 32 jaar jong, getrouwd met een weduwnaar die de oudste 4 kinderen meebracht.Samen nog 3 prachtdochters mogen krijgen, en dus nu een groot gezin, met  alle leeftijdsfases door elkaar.Meestal genieten we van het hele spul, soms worden we er gek van , maar dat heb je volgens mij ook met 1 kind

Sterre heeft 11 maanden bv gehad, de jongste 2 krijgen nog steeds allebei. Ook de oudste 4 hebben overigens allemaal minimaal 9 maanden bv gehad van hun moeder.

Via Kaatsheuvel, Leiden en Voorschoten nu in Eindhoven wonend, en voorlopig staat verhuizen niet op het programma.

Naast forummen houd ik me bezig met de scholen van de kinderen, Gezin op Zondag in de kerk, tarotkaarten en shoppen.

Ik kom hier sinds een jaar of 2,5.Josephine, , moeder van Sterre van 17-08-98 en Githa 26-10-02,en Mare (16-11-04).tweede moeder van Sanne,Jelle,Sjoerd en Bart(19,18,16,13)

 
 Respond to this message   
Lies mv Kim 22 apr 02 en Twan 6 jan 04
(no login)

Hallo

February 14 2005, 9:10 PM 

Ik ben dus Lies, nu 33 jaar. Ik kom hier praktisch sinds de oprichting aangezien dat gelijk viel met de geboorte van Kim. Deze gebeurtenis heeft geleid tot het aanhaken via het BV-forum.

Ik ben na de BV van Kim en voor de BV van Twan even buiten beeld gegaan. Ook omdat toen het P/K forum werd opgericht en ik daar niet was toegelaten.

Ik werk 4 dagen, echtgenoot ook. kids gaan daardoor 1 dag naar schoonmoeder en moeder, en 1 dag naar het kdv. Deze combinatie werkt gelukkig voor ons.

Ik gebruik dit forum met name voor het praktisch: Wat doen jullie als en hoe zouden jullie dit oplossen?

En af en toe wordt het persoonlijk.
De sfeer bevalt me hier, ten opzichte van andere fora is het toleranter.

groetjes, Lies

 
 Respond to this message   

(Inloggen kaatvg)

hè, hè, nu mag ik...

February 14 2005, 9:13 PM 

Pfff, da's een werk, al die voorstel-berichtjes lezen!!!
Ben er nu al zeker een kwartier mee bezig, maar nu heb ik het einde bereikt en mag ik:

Ik heet Karen, ben 31 jaar oud en bijna 2 jaar getrouwd met Eric. Op 23 januari 2004 zijn wij ouders geworden van Noud, een stoer mannetje.
Na enkele jaren voor de klas gestaan te hebben, ben ik nu 2,5 dag in de week intern begeleider op een basisschool.

Ik woon in het zuiden van het land, ben een fervent carnavaller (met álles eromheen)en mijn hobby's? Tja, daar kom ik eigenlijk niet echt aan toe....

Ja, forummen! Zeeeeeeeeeer verslavend!!

Groetjes!Kaat
 
 Respond to this message   
Erica mv Lisa
(no login)

Hallo, ik ben.........

February 14 2005, 9:17 PM 

.......... Erica, nog heel even 33 jaar, en mama van Lisa, zij is geboren op 01-02-03 en is dus net twee geworden. Ik geef nog steeds BV, 's morgens en 's avonds en als ik er ben tussen de middag, en indien nodig 's nachts.
Ik werk twee dagen in de week, mijn partner drie, zo zorgen we samen voor Lisa en voor een inkomen.
Groetjes van Erica mv Lisa 01-02-03.

 
 Respond to this message   
Daniëlle
(Inloggen bwdmegws)

dan doe ik ook even mee:

February 14 2005, 9:21 PM 

Hallo allemaal,

Ik ben Daniëlle, 32 jaar, sinds ruim 4 jaar getrouwd met Wouter en sinds 13 juni 2004 mama van Freek. Via het borstvoedingsforum ben ik hier terecht gekomen. En ja, sorry, ik ben een van diegenen die zich niet eerst heeft voorgesteld. Excuses.

Ik woon in Woerden (nog meer mensen uit Woerden hier? ik ken nog maar weinig mensen) en werk in Den Haag (4 dagen per week). Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst aan mijn man en mijn zoon en ook graag aan vrienden en familie. Verder hang ik graag voor de TV, lees boeken en tijdschriften en surf een beetje op het Internet.

De rest lezen jullie wel in mijn posts.

Groetjes,

Daniëlle
mv Freek (13 juni 2004)


 
 Respond to this message   

(Inloggen Inge1)

voorstellen

February 14 2005, 9:26 PM 

Hoi,

Ik ben Inge, moeder van 4 koters in de leeftijd van 11 tot 2,5 jaar. Ik woon in een klein dorpje, Jisp, in Noord Holland. Ben sinds 3,5 jaar TBM, maar sinds september 2004 ben ik een eigen bedrijfje begonnen dat ik vanuit huis kan runnen, nl. het decoreren van taarten voor de verkoop. Ik post niet vaak, heel af en toe. Ben ook een beetje uit de baby's eerlijk gezegd, meer op zoek naar "hoe behandel ik een puber in wording" en welke keuze ná het basisonderwijs, maar kom hier nog wel graag.

Groetjes,

Inge

mv Robin (11), Amy (8), Julie (5) en Milo ( 2,5 jaar en wil nog steeds bij mama "inken")
En de link naar mijn ""taartpraktijk": http://www.taartopmaat.nl

 
 Respond to this message   
Vivian mv Anna
(Inloggen mvanna)

fascinerend forum

February 14 2005, 9:31 PM 

Vivian, mv Anna (11 maanden), ik ben 30 jaar, getrouwd en ik woon in Zeeland. Anna krijgt nog bv.
Ik kom hier via het bv-forum en lees hier vaak en post niet zo vaak. Ik vind het geweldig dat ik hier zoveel gelijkgestemden vind, ik geloof wel meer dan in real life! Er is hier een echte virtuele gemeenschap ontstaan, waarvan velen elkaar nog nooit hebben gezien, maar waar wel alles met elkaar gedeeld wordt. Fascinerend vind ik dat.
Ik vraag me af hoe lang dit door kan gaan, als onze kindjes 2 zijn mogen we naar J&J peuter/kleuter, maar daarna? Puber? Als we bejaard zijn, forummen we dan nog?

 
 Respond to this message   
warna
(Inloggen warna)

Hallo

February 14 2005, 9:32 PM 

Bijna een jaar geleden heb ik me denk ik hier voor het eerst voorgesteld.

Ik ben Warna, de moeder van Inte. Inte is geboren op 12 augustus 2003. Ze is een heerlijke meid die erg hard aan het parten is. Elke dag komt er wel een woordje bij. Een van de leukste woorden tot nu toe vind ik "booi" (mooi). Ze vindt alles "booi", de lampen, d'r t-shirt en zelfs d'r moeder!

Ik werk 4 dagen per week als jurist bij de rijksoverheid. De vader van Inte werkt ook 4 dagen en Inte gaat 3 dagen naar de creche. Wij wonen in den Haag, maar ik heb ook een groot deel van mijn leven in Groningen gewoond en in en rond Utrecht.

Warna mv Inte


 
 Respond to this message   
Linda mv Richelle
(no login)

en ik

February 14 2005, 9:33 PM 

ben dus Linda, trotse mama van Richelle. Richelle is nu 16 maanden en we genieten enorm van haar! (nu met name van woordjes die ze ineens kan zeggen, wat een ontdekking!)
Wij zijn 3,5 jr getrouwd en we wonen in Gelderland. Ik werk nog 14 uur per week (financieel/administratief), waarvan 6 uur thuis (super werkgever!).
Tsja, veel reageren doe ik niet op dit forum, maar lezen wel! Naar mijn gevoel heb ik nooit zoveel toe te voegen, maar vind alles wel erg interessant, ook verslaafd dus...

Groetjes,
Linda mv Richelle 06.10.03

 
 Respond to this message   
Katja mv Robin 13 juni 2003
(Inloggen Katja01)

Katja

February 14 2005, 9:41 PM 

Dag dames,

Ik ben Katja, 32 jaar oud, getrouwd en heb een super lief zoontje van 20 maanden.
Ik werk 4 dagen in medewerkersontwikkeling bij een groot bedrijf, hou van sporten, lezen, reizen en nog meer.
Ik ben door het BV forum hier gekomen en probeer altijd wel op vragen te reageren.

Oh, ik woon in de buurt van Amstelveen - wie nog???
In de zomer ben ik in mijn vrije tijd samen met Robin vaak op de kinderboerderij van Aalsmeer te vinden - heeft een supergaaf speelterrein voor alle leeftijden!

Liefs van Katja
mv Robin (13/6/03) ("nee, ik wil niet dat hij op vrijdag de dertiende geboren wordt", riep zij om 5 uur 's ochtends maar er was geen weg terug en om half negen was Robin geboren met 4116g en 53cm... inmiddels is hij 20 maanden, zeker 88cm+ en 14kg)

 
 Respond to this message   

(Inloggen babette10)

wij zijn...

February 14 2005, 9:43 PM 

ik ben Babette (30 jaar) mv drie zonen Joshua, Raphael en Isaak. Ik ben getrouwd met de vader van mijn kinderen, Fermino en wij wonen in Brielle.
Ik probeer wat geld binnen te brengen door 20 uur in de week als B verpleegkundige rond te hobbelen bij Delta psychzh. dat worden wel wat minder uren wanneer mijn zwangerschapverlof voorbij is.
Ik ben sinds 2003 op het forum te vinden al is het de laatste tijd minder actief, maar wel meelezend met het wel en wee van iedereen.


babette mv Joshua(7nov.01)Raphael(8jan.03)& Isaak(30jan.05)
www.fermino.nl

 
 Respond to this message   
Senta mv Luna
(no login)

wat een lange lijst al zeg

February 14 2005, 9:43 PM 

Hoi allemaal,

Ik ben Senta mv Luna (8 januari 2004) en vanuit bv-forum hier terecht gekomen. Ik ben getrouwd met André en werk 3,5 dag per week als beleidsmedewerker in Den Haag.
Inmiddels lees ik nauwelijks meer op het bv-forum, maar gemiddeld 2 avonden per week hier. Afhankelijk van het onderwerp reageer ik ook. Ik ben ook lid van de bv-plus list en de kolvende moeders list. Luna drinkt nog steeds veel BV, vooral 's nachts.
Luna slaapt bij ons in bed, wat mijn man en ik supergezellig vinden.
Daarnaast dragen we haar vaak in een sling, (hebben we altijd) en koken we nog steeds vers voor haar. Je zou ons dus ook in de AP "hoek" kunnen zetten.
Inmiddels zet ze haar eerste pasjes rond, wat natuurlijk je als papa en mama een bijzonder gevoel geeft.

Groetjes Senta mv Luna

 
 Respond to this message   
chris
(no login)

Re: wat een lange lijst al zeg

February 14 2005, 9:51 PM 

ook via het bv forum hier gekomen. Moeder van een inmiddels bijna 9 maanden oude dochter die lekker rondtijgert door de hele kamer. Ze krijgt nog steeds bv, al kolf ik er met 4 dagen werken bijna niet meer tegenop en heeft ze vandaag voor het eerst een flesje kv gekregen. Ik ben 1,5 jaar getrouwd met een enorme lieverd

 
 Respond to this message   
Jenn
(Inloggen jenn814)

Re: Even voorstellen ......... (foto)

February 14 2005, 9:52 PM 

Ik ben Jenn(ifer) mv Justin.

Justin zit elke dag met mij opgescheept .
Hij is geboren op 08 januari 2004 dus hij is
nu 13 maanden en 6 dagen.

Meestal zet ik geen foto erbij
maar zal er nu toch een keer 2 bij zetten.

Hier had hij nog een volle bos haar


Het danootje wilde hij ook zelfuh doen
en met een stukje minder haar....
Groetjes

Jenn mv Justin 08-01-04

 
 Respond to this message   
Nauka mv Bo
(Inloggen Nauk)

ok dan...

February 14 2005, 10:00 PM 

Nauka is de naam ben sinds 11 juli vorig jaar de super trotse Mama van Bo (ons draakje ) ik woon samen met de man van mijn dromen en mocht het ons gegund zijn dan proberen we over een paar jaartjes weer zwanger te worden.
Ben door mijn 'grote' zus Kim hier gekomen en heb het hier (als ik tijd heb) behoorlijk naar mijn zin
Probeer zo vaak mogelijk te reageren op berichtjes maar uiteraard lukt dat niet altijd
Groetjes van Nauka
mama van Bo (11.07.2004)


 
 Respond to this message   
Martine mv Sunne
(no login)

en ik ben...

February 14 2005, 10:05 PM 

Martine, moeder van Sunne (10 juni 2003) en zwanger (uitegrekend op 23 augustus 2005)! Ik woon in Amsterdam en werk 3 dagen per week als manager bij een bemiddelingsbureau voor kinderopvang. Sunne gaat twee dagen per week naar de leukste creche van Amsterdam. De derde dag is pappa-dag.
Ik lees elke dag wel even mee en reageer soms. Ik post zelf eigenlijk alleen maar vragen, maar vind het leuk om alles te lezen.
Groetjes,
Martine

 
 Respond to this message   
Stefania mv Renzo(8-3-03)
(Inloggen Stefania26)

Ook even voorstellen

February 14 2005, 10:18 PM 

Hallo allemaal..

Ik ben Stefania,26 jaar oud en ik kom uit Vleuten(Utrecht).
Ik heb een zoontje van bijna 2 jaar oud..ik woon samen met Peter en we hebben 2 hondjes.Ik werk in een snackbar,4 dagen.en het bevalt goed...mn zoontje heet Renzo en is een heerlijke vent die lekker speelt en supervrolijk is...

groetjes Stefania

 
 Respond to this message   
Dorien mv Nanne en Rianne
(Inloggen Dorien_mv_Nanne)

Ook even voorstellen

February 14 2005, 10:25 PM 

Wat een goed idee, zo'n nieuw draadje. Dan kan iedereen nog eens teruglezen!

Ik ben dus Dorien, moeder van Nanne, een gezonde hollandse jongen die 27 maart al weer twee jaar wordt, en Rianne, een fijn klein meisje die 5 november 2004 is geboren. Ik heb al 16 jaar een relatie met Erik, waar ik 8 jaar geleden mee ben getrouwd.

Ik ben op dit forum gekomen via het bv-forum en ik ben momenteel aan het tandemen (beide kinderen drinken bij mij!)Dorien mv Nanne (27-03-03) en Rianne (5-11-04) beide aan de borst!


 
 Respond to this message   

(Inloggen wendyschuurmans)

hallo

February 14 2005, 10:31 PM 

hoi, ik ben Wendy, mama van Marit van ruim 2,5 en Krijn van ruim 1 jaar oud. Ik ben 4.5 jaar getrouwd met Ruud. We wonen in België, in Noord-Limburg.
Ik werk aan 80% als verpleegkundige. Van opleiding ben ik kinderverpleegkundige, maar voorlopig kan ik niet terug terecht op de kinderafdeling en werk ik dus gewoon bij volwassenen (
Ik vind het heel leuk om hier af en toe eens mee te lezen en af en toe een berichtje te plaatsen. Vooral de foto's vind ik altijd zalig om te kijken...

Wendy, mama van Marit (23/6/02) en Krijn (15/01/04)

 
 Respond to this message   

(Inloggen wendyschuurmans)

nu met handtekening

February 14 2005, 10:33 PM 

daarnet wilde het maar niet lukken!


Wendy, mama van Marit (23/6/02) en Krijn (15/01/04)

 
 Respond to this message   
Bianca Smits
(Inloggen BiancaS)

en....

February 14 2005, 10:35 PM 

Ik ben Bianca (bijna 29, nog 15 nachtjes), moeder van Carsten (23 juli 2003). Wij wonen sinds een paar maanden met z'n tweetjes in een dorpje in het noorden van Groningen. We delen een deel van ons leven met mijn nieuwe liefde Dennis. Carsten's papa woont in Brabant, zij (en zij) zien elkaar om het weekend en genieten dan intens van elkaar.

Ik heb Engels gestudeerd in Groningen en ben nu gedwongen maar overtuigd tbm, die naarstig op zoek is naar passende vacatures .

gr, Bianca, mv Carsten 23.07.03

 
 Respond to this message   
Laura mv Anne en Lisa
(no login)

voorstellen

February 14 2005, 10:43 PM 

Ik ben Laura, 35 jaar en sinds gisteren moeder van 2 dochters. Anne van bijna 2 (22-2-2003) en Lisa van nu 1 dag oud (13-2-2005).

Ik werk 4 dagen, net als mijn partner. We hebben dus elk een papa-dag resp. mama-dag en Anne gaat 3 dagen naar het kdv, net als Lisa straks zal doen.
Ik heb nu verlof tot 1 juni.

Ik ben hier gekomen via het bv-forum (heb Anne gevoed tot ruim 1,5) waar ik nu ook wel weer eens zal gaan kijken denk ik, en ga straks na 22-2 ook eens op het peuter-kleuter forum kijken, dus dat worden dure telefoonrekeningen............ want ik blijf zeker ook hier!

groetjes,
Laura
 
 Respond to this message   

(Inloggen mvquintenfay)

ook ik

February 14 2005, 11:00 PM 

Hoi allen,
Ook een stukje van mij;
Ik ben Miranda, 27 jaar, getrouwd met Arno (29) alweer bijna 3.5 jaar.
We hebben samen twee schattige kindjes Quint is nu 2.4 jaar en Fay is 7.5 maand.
Allebei borstkinderen en via de VBN ben ik hier in april 2003 terecht gekomen.
Ik werk 2 dagen in de week als tandartsassistente en mijn man is metselaar/zelfstandig ondernemer.
Oh ja..wij wonen in Brabant (gem St.-Michielsgestel)
Ik ben een erg actieve lezer en een wat mindere poster; meestal zoiets als spuit elf
Veel groeten en tot schrijfs,


Miranda mv Quint (10.10.02) en Fay (25.06.04)

 
 Respond to this message   

(Inloggen ConjaGerritzen)

Hi! (+ foto)

February 14 2005, 11:08 PM Dit zijn wij. Merle Mus en ik. Lekker op de bank, ik dromend, Merle met gevuld bv-buikje; slapend.
Ik ben Conja, 30 jaar en woonachtig te Groningen. Na 5 jaar gewerkt te hebben als personeelsadviseur ben ik nu weer student. Ik ben mijn droom achterna gegaan, en doe de opleiding Docent Drama in het Noorden van het land. Namelijk; theater is mijn grote passie!

Merle is nu bijna 2, nou ja is 21 maand. Ik kom nu een jaar op JJ, soms wat actiever dan andere keren. Voor de volledigheid; Merle heeft 11 maanden bv gehad, zolang ze zelf wilde.....

Nou, dit was ik in vogelvlucht.....

Groetjes Conja

Conja (mv Merle 30-5-03)

 
 Respond to this message   
Lieneke
(Inloggen LienekeB)

ook nog even voorstellen

February 15 2005, 8:46 AM 

Ik ga me ook nog even voorstellen.

Ik ben dus Lieneke, ik ben 27 jaar en moeder van Talitha (18-09-03). Ik ben nu 33 weken zwanger van ons tweede kindje (03-04-05). Ik werk 3 dagen per week, maar nog 1 weekje en dan heb ik lekker verlof!

Ik ben opgegroeid in Zwijndrecht maar woon nu al weer bijna 5 jaar in Nijmegen. In mijn vrije tijd kom ik dus graag op dit forum en lees ik graag een boek. Ik kom bijna elke dag op dit forum berichtjes lezen. Dus verslaafd ben ik wel een beetje. Ik ben via het bv forum hier terecht gekomen. Binnenkort hoop ik weer borstvoeding te gaan geven en ik moet zeggen dat ik door dit forum wel heel wat fanatieker daaraan ga beginnen dan de vorige keer!

Groetjes van Lieneke,

 
 Respond to this message   
Jos
(Inloggen jos.)

voorstellen

February 15 2005, 8:47 AM 

Hallo ik ben Jos, 40 jaar (eind van de week alweer 41) en moeder van 2 jongens. Ik werk sinds de geboorte van Maas nog (maar) drie dagen in de week bij een instituut voor advies en onderzoek naar sociaal beleid in Noord-Holland. Ook ik ben hier gekomen via het borstvoedingsforum. Vlieger heeft ongeveer 7 maanden bv gehad, stopte er toen mee tot mijn grote spijt, maar tot mijn verrassing bleek ik zwanger te zijn van Maas. Maas heeft tot zo'n 18 mnd. bv gehad. Nu zegt ie nog wel af en toe borstje drinken, gaat er ook 'aanhangen' maar zegt zelf dat het op is.

Jos mv Vlieger(3.04.02)Maas (26.05.03)

 
 Respond to this message   
Hester mv Simea
(Inloggen Hester-mvSimea)

voorstellen (met foto)

February 15 2005, 8:47 AM 

Ik ben Hester (36) met dochter Simea (1). Wij wonen samen met vriend en vader Henk-Jan (33) in Amsterdam-Buitenveldert. Ik ben 2,5 weekdagen met Simea thuis en werk ook 2,5 dag als administratief medewerkster bij het Internationaal Informatiecentrum en Archief voor de Vrouwenbeweging (IIAV). Henk-Jan is twee weekdagen met zijn dochter en werkt drie dagen als programmeur in de IT. De halve dag dat wij er beide niet zijn, zorgt oom Gerben met veel liefde voor zijn nichtje. Omdat Henk-Jans ouderschapsverlof afloopt, zijn we per 1 mei op zoek naar een kdv voor 1 dag p.w.

Na een paar maanden in de wieg naast het bed te hebben geslapen, is Simea verhuisd naar ons bed waar ze tot aller tevredenheid heerlijk in mama's armen slaapt en 's nachts regelmatig nog een paar slokken drinkt. We genieten nog erg van het delen van de borstvoeding en zo lang we blijven genieten, gaan we lekker door. Wil je hier meer over lezen, dan beveel ik mijn colums op borstvoeding.com aan : http://www.borstvoeding.com/hester_column.htmGroet,


Hester mv Simea 10.02.04

 
 Respond to this message   
Roos (mv. Mirte en Thijs)
(Inloggen JenJPK)
Forumbeheer

En ik ....

February 15 2005, 8:58 AM .. ben Rosalie, kortweg Roos en ben de trose moeder van Mirte en Thijs. Getrouwd met Mark en ik werk 18 uur in de week als neonatologie verpleegkundige op een couveuseafdeling. Op mijn werk zit ik in de borstvoedingscommissie die zich bezig houdt met de toekomstige certificering. Ik ben hier gekomen via het BV forum en dat is nu ruim 2 jaar!
Mirte heeft 11 maanden borstvoeding gehad en Thijs geniet nu nog steeds van de borstvoeding, en mama ook! Hij drinkt nog 3 x per dag en ik vind het hééééérlijk...
Hobby´s zijn lezen, spannende film kijken, forummen.

Groetjes, Roos mv Mirte (21-02-02) 11 maanden bv gehad en Thijs (09-01-04) al ruim een jaar aan de borst! 
 Respond to this message   

(Inloggen Ollekebolleke)

Hier is...

February 15 2005, 9:13 AM 

Yvonne mv Bente en binnenkort nog zo'n lekker ding
Moeder, vrouw van Marco, groepsleidster op een leefgroep voor verstandelijk gehandicapten (19,01 uur p.w.) en nog veel meer dingen
Ben hier ooit terecht gekomen via het bv forum waar ik kwam om kolf vragen te stellen, Bente heeft nooit live gedronken (dus hier geen bv foto's) en daarom 8 mnd gekolfde melk gehad. Vanwege Bente's eczeem heb ik me flink ingelezen in allergieen en eczeem, dus in dat soort draadjes ben ik zeker te vinden. En voor de rest hang ik hier een beetje rond en reageer zo hier en daarYvonne mv Bente (18-2-2003) en wuppie (verwacht rond 20-3-2005)

 
 Respond to this message   

(Inloggen willianne123)

hier ben ik

February 15 2005, 9:20 AM 

Hallo allemaal,

Ik ben willianne en ben 24 jaar, kom uit Vleuten (utrecht). Ben getrouwd met Rene (36) en heb 2 fantastisch mooie zonen. Daan 10-09-2002 en Bas 20-08-2004. Werk ongeveer 3,5 dag als bedrijfsleider in een snackbar en dat bevalt goed! Verder kom ik nu een maand of 4 hier en vind het geweldig allemaal. Door dit forum ben ik borstvoeding nog anders gaan bekijken! (bedankt nog).

Liefs Willianne

 
 Respond to this message   
Heidi, mv Lonneke en Marit
(Inloggen heidivk)

ik ook dan maar..

February 15 2005, 9:25 AM 

Heidi, 32 jaar, werk 20 uur per week, mama van Lonneke 3,9 en Marit 1,1. Getrouwd met Patrick. We wonen in Hulst Zeeuws-Vlaanderen. Lonneke heeft 6 mnd BV gehad en Marit drinkt nog steeds.

Heidi, mv Lonneke 29-05-01 en Marit 14-01-04

 
 Respond to this message   
juul, mv jelle en eline
(no login)

voorstellen.......

February 15 2005, 9:46 AM 

hallo, ik ben julia, 36 jaar en getrouwd.
heb een dochtertje en een zoontje, eline en jelle.
zijn over iets meer dan drie maandjes alweer drie jaar!!!!!!
benhier terecht gekomen door een vriendin.
en lees en schrijf soms mee alweer 2 jaar.
we wonen in het mooie zuiden, dus limburg.
en ik werk 20 uur per week als verpleegkundige, eerst 10 jaar in het ziekenhuishuis, nu in een verzorgingstehuis, bij dementerende ouderen.
doei, juul, mama van jelle en eline 21-05-02

 
 Respond to this message   

(Inloggen irenenas)

hallo!

February 15 2005, 9:58 AM 

Ik ben Irene, 32 jaar, getrouwd met Michel en moeder van Julia (16-10-2003). Wij zijn allebei in de muzieksector werkzaam, ik als violiste, hij als saxofonist/klarinettist, ik zelf in orkesten en een kwartet, hij meer in theater- en musicalproducties...Voor ons allebei geldt dat we van onze hobby ons beroep hebben kunnen maken, daarin voelen we ons bevoorrecht! Ook zijn we vaak overdag vrij (moet dan wel vaak studeren, maar dat kan ik zelf indelen), dus zijn we heerlijk vaak bij ons kleine meisje en dat zouden we ook niet anders willen, want we zijn stapelverliefd op haar:-)
Ze is een erg aktief, vrolijk meisje, met een onuitputtelijk energie:-) Verder is ze nog steeds gek op de borst (bosjt in haar eigen woorden:-)
Ik ben erg blij met dit forum, stel niet zo vaak vragen, maar lees wel veel mee!


Groetjes,

Irene, mv Julia 16-10-2003

 
 Respond to this message   
Kim
(Inloggen KimmvJens)

Oke

February 15 2005, 10:46 AM 

Ik ben Kim, bijna 22, anderhalf jaar getrouwd met Jeroen en sinds vijf maanden mama van Jens!
Tot mijn zwangerschapsverlof werkte ik op de planning van een kraambureau en ik heb zelf ook in de kraamzorg gewerkt (met bv-cursus!). Nu blijf ik lekker thuis voor Jens.
Tja, wat valt er nog meer te vertellen.. Ik woon in Voorhout (dichtbij Leiden/Noordwijk)en dat bevalt goed!

Groetjes,
Kim mv Jens 20-09-04

 
 Respond to this message   

(no login)

re-introduce...

February 15 2005, 11:31 AM 

hoi ik ben Yvette, 33 jaar en woonachtig in N-brabant. Na de geboorte van sytze 12-12-02 via mieke, toen nog mv Boris en nu mv Boris en Madelief en een zeer gewaardeerde oud-collega van me, op het bestaan van Bv-forum en J&J gewezen en sindsdien met vlagen meer en minder verslaafd. Sytzes grootste vriend Tobias (zv Monique & bv Jeina) hebben we leren kennen dank zij dit J&J, dus dat is wat waard!
Ben werkzaam in de woningcorporatiesector, maar nu even niet. tot half september blijf ik thuis bij sytze en zijn zusje "bertje" ...


groetjes, yvette mv sytze 12-12-02 en ± 30 wk zwanger van " bertje" 
 Respond to this message   
Karine, mv Christan en Roan
(Inloggen Kaatjekikker)

en ik ben

February 15 2005, 11:43 AM 

Karine, 27 jaar en getrouwd met Sandor van 35.

Samen zijn we de trotse ouders van spookje Christan (19-12-01) en kaboutertje Roan (9-11-03).

Ik werk 20 uur per week als verzorgende in een verzorgingshuis. De jongens gaan één dag per week naar het kdv en verder kunnen we het met een paar uurjes oppas per week redden. Mijn hobbies zijn: lezen (daar wil ik meer tijd voor maken), internetten, sinds kort fanatiek zelf kleding maken.Groetjes Karine, mv Christan (19-12-01) en Roan (9-11-03)
Kijk ook eens op onze site http://www.xs4all.nl/~sheese


 
 Respond to this message   

(no login)

Eindelijk

February 15 2005, 11:48 AM 

Nou, dat heeft m'n ochtend gekost. Wat een reacties, maar wel erg leuk om iedereen zo te leren kennen. Hier dan ook mijn introductie.

Ik ben Marlies, 29 jaar getrouwd met Paul (alweer 10 jaar) en moeder van drie kinderen. Onze dochter Jesse 4 jaar (juni 2000), onze zoon Micha 2 jaar (april 2002) en onze zoon Rory (januari 2004). Wij wonen in het prachtige Land van Maas en Waal, met veel plezier. Mijn man is zelfstandig ondernemer (waarvan ik de boekhouding doe) en ik werk twee ochtenden in de week als boekhoudkundig medewerkster bij een groothandel in electrische verwarming. Daarnaast ben ik sinds januari ook zelfstandig ondernemer. Ik ben begonnen in borstvoedingskleding. Ik ontwerp en produceer zelf een aantal modellen en daarnaast importeer ik een collectie die ik op internet wil verkopen. Ook ben ik bezig om te kijken of ik hier in de buurt misschien een borstvoedingscentrum kan openen. Binnekort gaat mijn website "open". Verder ben ik bestuurslid van onze peuterspeelzaal en redactielid van ons dorpsblaadje. Ik vind het erg leuk om te schilderen en te lezen.

Dit forum heb ik pas sinds kort ontdekt. Ik vind het nog moeilijk om te reageren, ook omdat ik daar vrij weinig tijd voor heb en ik meestal alleen aan lezen toekom. Ik probeer een aantal keren per week te forummen. Ik vind het vooral leuk om te merken dat er nog meer moeders zijn die dezelfde ideeen hebben over borstvoeding, slapen en dragen. (Die zijn hier in de buurt nauwelijks te vinden. Ik voel me meestal een eenling hierin.)

Tot binnenkort!

Groetjes, Marlies


 
 Respond to this message   
Anne mvA
(no login)

ik ook

February 15 2005, 12:00 PM 

even voorstellen.. ik ben sinds de geboorte van mijn zoontje op dit forum via het bv-forum terecht gekomen. Ik ben Anne 32jr., mv A van bijna 5 maanden en getrouwd en woon in Rijswijk zh. Lees errug graag mee en post af en toe ook eens een berichtje. Ik vind dit een geweldig en verslavend forum!!


 
 Respond to this message   

(Inloggen goossesu)

zoooooo, wat een lijst!

February 15 2005, 12:24 PM 

Een paar dagen geen forum (zwaar afzien) en dan deze hele lange lijst. Een superleuk draadje om terug te lezen. En nu iets over mezelf.

Ik ben dus Suzanne, 32 jaar, mamma van Claudia, 2 jaar. Ik ben getrouwd met Johan en we wonen in Haarlem. Ik werk normaal gesproken 3 dagen in de week als praktijkopleider maar heb helaas even een soort van "werkcrash". Ben druk bezig de draad weer op te pakken. In september ga ik dan eindelijk de PABO doen (jaha, de knoop is door) en ik hoop dus snel een andere, leuke baan van 2 dagen te vinden.
Claudia heeft 8,5 maand borstvoeding gehad via de kolf. Toen vond ik het wel welletjes (snif sif). Ze gaat 2 dagen naar een kinderdagverblijf en 1 dag naar oma.
Het moeder zijn vind ik een geweldige ervaring. Intens met mooie momenten en soms heftig met "heerlijke peuterbuien". Het heeft ons leven verrijkt. We zouden dan ook graag een tweede willen en daar wordt hard aan geklust


Suzanne (mv Claudia 1-12-2002)

 
 Respond to this message   

(Inloggen MiekeMaud)

Wie ben ik?

February 15 2005, 12:32 PM 

Ik ben Mieke, moeder (TBM) van Maud (14 oktober 2002) en Jip (1 februari 2005!) en getrouwd met Frank. Wij wonen in het Gooi. Frank werkt 36 uur per week en ik werk één dag in de week in een verpleeghuis als medewerker Reminiscentie (praten over vroeger met dementerende ouderen). Maud gaat in april twee dagdelen naar de Montessori-peuterspeelzaal en op de dag dat ik werk, wordt zij, en ook Jip straks, opgevangen door mijn zus of opa/oma.
Mijn hobbies zijn lezen, computeren en fotograferen.


Groetjes, Mieke
(mv Maud 14/10/02 en Jip 01/02/05)

 
 Respond to this message   

(Inloggen Marina_)

volgende poging

February 15 2005, 12:33 PM 

van de week hier al een verhaal getypt maar die is 'verschwunden'.

Nog een poging;

Ik ben Marina, ben bijna 35, getrouwd met Denny en moeder van Sharón Aimée (15/8/96) en Desirée Destiny (29/8/01). Ik heb geen betaalde baan maar steek heel veel tijd en energie in m'n vrijwilligerswerk op het gebied van borstvoeding.

Ik stond mede aan de wieg van dit forum (1 van de dames met wie J&J het veels te gezellig hadden op de bv-forum-chat ) en kom hier dus al heel lang. Ben er nog steeds trots op en blijf dan ook hier geregeld komen (al heb ik dus geen baby of dreumes meer).

Marina


 
 Respond to this message   

(Inloggen Denise78)

Ook wij doen mee....

February 15 2005, 12:47 PM 

Ik ben Dénise, 26 jaar en 2 jaar gelukkig getrouwd met Patrick.
Samen hebben wij een dochtertje, Fabiënne van bijna 23 maanden.
Zij krijgt nog steeds bv op verzoek, en daar genieten we samen nog enorm van, lekker een moment van ons samen!
Wij wonen in Maassluis. Ik ben op dit moment bewust thuisblijfmoeder, als Fabiënne naar school gaat, ben ik van plan wel weer te gaan werken, op de tijden dat zij op school zit.
Voordat Fabiënne geboren was, was ik kraamverzorgster, wat ik altijd metplezier heb gedaan, maar ik persoonlijk vind dat dat niet te combineren valt met een kindje.
Ik ga straks in Juni wel 2 dagen in de week op de baby van mijn zus passen en daar heb ik erg veel zin in!
Ik lees nu anderhalf jaar mee op dit forum, ik ben hier gekomen via het bv forum.
Maar ik ben meer een lezer, dan dat ik iets typ.
Ik heb wel vreselijk veel aan dit forum, als ik een vraag heb, staat er vrij direct een antwoord terug.
Verder heb ik niks meer om over ons te vertellen.Groetjes van Dénise ( mv van Fabiënne 02-04-2003 en nog steeds bv op verzoek )

 
 Respond to this message   
Lydia mv Leroy (11-10-2003)
(Inloggen lydiamvleroy)

in het zelfde schuitje

February 15 2005, 1:08 PM 

als veel andere moeders en daarom ben ik ruim een jaar geleden hier (via het bv-forum) gekomen. Mijn eerste vraag was: Wat te doen bij berg? en zag gisteren deze vraag (hoofd vol berg) weer langskomen:-). Blijkbaar zitten we met dezelfde vragen en onzekerheden en wil je:
de bevestiging dat je het goed doet,
weten dat je niet de enige bent
weten hoe anderen ergens mee omgaan
of andere inzichten (ik zou het anders doen....)bijv op gebied van onderwijs, tbm of (deels) werken, samen slapen, uit logeren ed.

Ik lees veel mee maar schrijf weinig.
Kort profielschets: 34 jaar, getrouwd, academische opleiding, werkzaam aan universiteit, woon in de achterhoek. Leroy heeft 15 maanden mm gehad de eerste 2 maanden volledig gekolfd voordat hij de borst snapte. Dus daar zit pijn die bij bv-kv discussies weer de kop op steekt.....

Groeten,
Lydia moeder van Leroy (11-10-2003) bijna 15 maanden MM.

 
 Respond to this message   

(Inloggen Askimo)

En ik...

February 15 2005, 1:19 PM 

...dan ook maar! Saskia van 29, moeder van Ask van bijna 2. Werkzaam als verpleegkundige op een kraamafdeling. Verslaafd aan JJ sinds een ruime anderhalf jaar, maar de laatste tijd wat minder vaak aanwezig ivm een turbulent privé-leven (scheiding). Geen foto beschikbaar momenteel, omdat ik (dankbaar) gebruik maak van de pc van een ander!

Saskia mv Ask (21-03-2003)

 
 Respond to this message   

(Inloggen maaike4)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

February 15 2005, 1:20 PM 

Ik ben maaike (30), getrouwd en moeder van 2 jongens (3.3 en 1.5 jr).
Ik vind dit een heerlijk forum waar je terecht kunt met al je vragen, problemen en leuke dingen. Lezen doe ik best vaak (nu denk ik ong. 3/4 jaar?) reageren zo nu en dan. Ook ik heb dit forum gevonden via het borstvoedingsforum,dat las ik regelmatig tijdens het kolven onder werktijd. Ik ben twee dagen per week onderbouwjuf op een montessorischool.

 
 Respond to this message   
Susan (mv Ticho en Xavi)
(no login)

Nog eens opnieuw

February 15 2005, 1:33 PM 

Hoi Allemaal,

Ik zal ook nog eens opnieuw vertellen wie ik ben:

Ik ben Susan, 29 jaar, tbm, gelukkig getrouwd met Raymond, de man van mijn dromen, en trotse moeder van 2 heerlijke boefjes!

Ticho is alweer 3 jaar (5/11/01) en wordt met de dag meer en meer een echte stoere bink!

Xavi is bijna anderhalf jaar (9/9/03)en is hevig druk met zijn ontdekkingstour!

Ik kom nu ruim 1 jaar hier, via het bv forum dat ik weer via mijn buuf Charlotte hoorde!
Ik vind het hier super gezellig, altijd iets leuks te kletsen, en soms ook voor een luisterd oor, kortom; ik vind het hier geweldig!!!


Groetjes Susan
mv Ticho 5/11/01 en Xavi 9/9/03

 
 Respond to this message   

(no login)

Hallo allemaal!

February 15 2005, 1:35 PM 

Eén van de laatste misschien, maar goed...

Ik ben Reggy Lindsen-Verbeet (06-12-75), getrouwd met Hans en moeder van Zhenga (09-09-03).
Momenteel ben ik 23 weken zwanger (14-06-05)en woon ik in Berg en Dal (bij Nijmegen).
Als huisdieren hebben wij 2 honden.
Ik ben werkzaam als dierenartsassitente en doe dit 21 uur per week.
Ik wandel graag met de honden in het bos, rijd eens per week paard en verder heb ik nog wel wat hobby's alleen ontbreekt het aan tijd, zoals bij velen van jullie.

Via een voorlichtingsavond over bv ben ik aan het bv-forum gekomen en sinds een jaartje kom ik nu ook regelmatig op dit forum.

Tja....verder nog vragen???

Groeten, Reggy mv Zhenga en zwanger

 
 Respond to this message   

(Inloggen jessicaslop)

Ik ook nog even

February 15 2005, 1:47 PM 

Ik ben dus Jessica, ben 26 geworden, heb een dochtertje Tessa van 14 mnd en ben getrouwd met haar papa. Ben hier ook via het bv-forum terecht gekomen en verslaafd met vlagen. Tessa is een schatje en bijna altijd vrolijk. Ze heeft echt van die binnenpretjes en dat heeft ze van haar papa. Zowel zij als ik zijn verslaafd aan de bv en hopen daar nog lang van te genieten.


groetjes Jessica mv Tessa 15-12-'03

 
 Respond to this message   
Moniek mv Bert
(Inloggen mbeest)

ook ik volg :-)

February 15 2005, 1:58 PM 

Ik ben Moniek, mama van Bert van 8 augustus 2002 en sinds 14 weken zwanger van het broertje of zusje van Bert

Ik ben op het JJ forum gekomen via het bv forum, zoals zo velen Ik geloof dat ik ergens in september of oktober 2002 voor het eerst gepost heb, iets over verkoudheid of zo, en sindsdien ben ik blijven hangen. Sommige tijden ben ik meer actief en andere veel minder. Dit laatste komt oa door de drukte thuis met onze nee-zeggende peuter , maar vooral ook doordat ik 4 dagen per week werk en dan dus niet veel tijd heb om rustig te forummen (tenzij illegaal op het werk, maar dat is dan toch ook weer niet echt de bedoeling). Ik lees wel bijna iedere dag mee, maar voor reageren of echt meedoen in een discussie blijft dan veel minder tijd over, vandaar dat misschien sommige (zeker van de wat nieuwe mensen) mij minder goed kennen.
Topics die ik altijd met liefde en soms ook ergenis lees gaan oa over BV, iets wat mij zeker nog aan het hart gaat, omdat Bert nog drinkt (of doet alsof ) bij mij en straks de nieuwe baby natuurlijk ook bv krijgt. Maar ook alle discussies over wel/niet samen slapen, doorslaapproblemen en de combinatie werk vs thuis vind ik interessant en zie ik als een manier om voor mezelf een mening te vormen in wat ik nu belangrijk vind, en dat heb ik ook nog eens bijgesteld . En natuurlijk de meeste foto draadjes, altijd leuk om mensen en kinderen als gezicht bij de verhalen te zien

Goed idee dit draadje, ik ga nu maar eens uitgebreid lezen over de andere poststers

Groetjes van Moniek, mv Bert (8-8-2002) en zwanger (~16-08-2005)

 
 Respond to this message   

(Inloggen esmamero)

om de lijst nog langer te maken

February 15 2005, 2:14 PM 

Zal ik me ook nog even voorstellen: Ik ben Ester (ja zonder h)30 jaar. Ik ben getrouwd met Dennis en we wonen in Haarlem samen met onze geweldige boefie Kayen van 2. Ook hebben we 2 katten. Ik ben tbm, maar heb vanalles en nog wat gedaan voor ik niet meer mocht werken. We hopen dat er binnen niet al te lange tijd een broertje of zusje voor Kayen mag komen, maar het kost weer aardig wat klus-uurtjes. Ik kom nu zo;n 22 maanden op dit forum, en het blijft erg leuk. Er zijn periodes dat ik veel reageer en soms ook niet, maar ik lees bijna alles.
Groetjes, Ester

 
 Respond to this message   

(Inloggen deniseham)

En ik...

February 15 2005, 2:14 PM 

... ben Denise, 32 jaar, en moeder van zoon Bauke van bijna 20 maanden. En medio juli hoop ik de mama te worden van een nieuw spruitje. Ik ben getrouwd met Richard en nu nog werkzaam als officemanager bij een detacheringsbureau voor 3 dagen per week. Nog tot eind april, dan nok ik ermee! Na m'n verlof ben ik lekker thuisblijfmama voor zolang als wij dat leuk blijven vinden (en dat is vast heeeeeeeeeeeeeeeel lang!).

Zo, dat was ik, dus. Lees overigens altijd mee met het forum, maar post niet dagelijks. En nu nog kijken of ik de tijd vind om alle bovenstaande berichtjes te lezen! Poeh!

Gegroet, Denise.Bauke (18-6-2003) en ?? (17-7-2005)

 
 Respond to this message   

(Inloggen deniseham)

Correctie...

September 11 2005, 8:50 PM 

... op het bovenstaande: inmiddels op 15-6 bevallen van een tweede zoon, Mathijs. Na een zwangerschap van iets meer dan 35 weken (wéér schrikken, Bauke was ook een maand te vroeg) kwam Mathijs na een voorspoedige bevalling op de wereld!

Gegroet, Denise.Denise, mv Bauke (18-6-2003) en Mathijs (15-6-2005)
Kijk ook eens op http://www.familieham.nl

 
 Respond to this message   

(Inloggen Sylvia1973)

En dit zijn wij...

February 15 2005, 2:31 PM 

Hallo

Ik ben Sylvia, 31 jaar en trotse mama van Laura 16-09-2002 en Sanne 31-01-2005,en ik ben getrouwd met Roy.

Laura heeft 14 mnd bv gehad en via het bv forum ben ik in juni 2003 ongeveer hier terecht gekomen. Ik werk pt op een uitzendburo als consulent maar nu heb ik heerlijk zwangerschaps en ouderschapsverlof.

Sylvia mv Laura 16-09-´02 en Sanne 31-01-´05

 
 Respond to this message   
nynke
(Inloggen nynkemamavanmaud)

zooooo, dat was lang lezen!

February 15 2005, 2:35 PM 

Hallo!

Daar was ik wel eventjes zoet mee, al die berichtjes lezen! Lijkt me een mooi moment om mezelf en mijn kleine meisje ook even voor te stellen! Het lijkt me namelijk erg leuk om met jullie mee te schrijven!

Mijn naam is Nynke, ik ben 25 jaar, getrouwd met Chris en sinds 8 april 2004 zijn wij de trotse papa en mama van Maud! Maud is een heel lief (en soms wat eigenwijs!) schatje van tien maanden, eigenlijk is ze wat jonger, dit komt doordat ze ruim twee maanden te vroeg geboren werd.
Na een spannende start mocht ze na 6 weken gelukkig mee naar huis, eenmaal thuis leerde ze pas echt goed uit de borst drinken, en dat doet ze nu nog steeds!

Ehm, wat valt er verder nog te vertellen, ik ben thuisblijfmoeder en mijn hobby's zijn: kleertjes voor maud maken, beetje lezen en in de keuken bezig zijn.

P.S. Ik zag dat er hier meer mama's van Maudjes mee schrijven, ik hoop dat ik het niet te onoverzichtelijk maak nu?

Ik zal nog even proberen of het me lukt om een kleine foto van m'n meisje te plaatsen, maar ben bang dat dat niet gaat lukken, ben niet zo heeeel technisch...

Tot schrijfs!

nynke mv maud (8-4-2004)

 
 Respond to this message   
nynke
(Inloggen nynkemamavanmaud)

toch nog even foto proberen...

February 15 2005, 2:55 PM 
Jaaaaaa!!! toch nog gelukt een foto te plaatsen! Hier Maud toen ze net uit bad kwam, schatje he? (zei de trotse mama...)
Wel een beetje onduidelijk volgens mij door het bewerken, maar ik hoop dat de foto niet te groot is?!

groetjes,

nynke mv maud (8-4-2004)

 
 Respond to this message   

(no login)

hier nog een Nynke :-)

February 17 2005, 10:04 AM 

deze naam kom je niet zo vaak tegen op het forum, dus ik dacht kom ik zet mijn "voorstelverhaaltje" onder jou neer.
Deze Nynke is getrouwd met Martijn, is 36 jaar en heeft een zoontje van bijna 3 die Robin heet. Verder ben ik nu een maand of 6 zwanger.
We wonen op dit moment in Denemarken (vanwege werk man) maar waarschijnlijk verhuizen we eind van dit jaar terug naar Nederland.
groetjes Nynke mv Robin en zwanger.

 
 Respond to this message   
Chanya mv Yara en 40 wkn zwanger
(Inloggen ch8ntal)

zal mezelf toevoegen,,,,,,,,,,

February 15 2005, 2:40 PM 

Hoi Dames...........

Ook ik zal me maar ff opnieuw voorstellen.......

Ik ben Chantal en de trotse mama van Yara (09-05-2003) en momenteel 40 wkn zwanger van ons tweede wondertje (16-02-2005).
Ik ben 31 jaar en ben getrouwd met Gunnar 33 jaar.
Wij hebben een huis in het Brabantse land.......Den Bosch wel te verstaan.

In het verleden heb ik gewerkt als Z verpleegkundige maar momenteel ben ik fulltime thuis.
Ik ben net contactpersoon geworden namens de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk

Mijn hobby's zijn buiten mijn kindje(s), achter de pc zitvlees kweken....zwemmen en ik maak iedere vrijdag met mijn man samen muziek.........ik speel klarinet.

Ehhhhhhhh heb ik nog meer te liegen.............? Wink
Als je vragen hebt mag je die natuurlijk altijd stellen...........Groetjes Chantal

mv Yara 09-05-2003 en "febje" 16-02-2005
http://groups.msn.com/kinderklets


 
 Respond to this message   
Margot
(no login)

ik ben

February 15 2005, 2:42 PM 

Margot, 31 jaar, getrouwd en woon in de randstad.
Ben sinds november 2003 moeder van een prachtige zoon Abel. Abel heeft borstvoeding gekregen totdat ik weer zwanger werd. Nummertje 2 wordt hopelijk rond half juli geboren.
Ik werk 2 dagen in de week als kleuterjuf op een Montessori school.

Groetjes
margot

 
 Respond to this message   

(Inloggen riekiemvkeesrikisa)

hier ben ik dan

February 15 2005, 2:46 PM 

Mijn naam is Riekie (33 jaar). Getrouwd met Maurice (34 jaar). Samen hebben we 3 kinderen Kees (5), Rik (4) en Isa (21 mnd). Van oorsprong ben ik musicus heb conservatorium gedaan, maar ben nu overtuigd thuisblijfmoeder. Aangezien Maurice vaak en veel in het buitenland is voor zijn werk, heb ik het druk genoeg.
Isa die drinkt nog lekker bij mama en dat zal ze voorlopig ook nog wel blijven doen. Mijn interesse in borstvoeding en opvoeding is heel erg groot en ik ben daar heel veel mee bezig. Wij zijn met de opvoeding vooral vanuit de kinderen bezig, zonder overigens alle bslissingen aan de kinderen over te laten. Het leuke is dat ik nu bij Kees ook daar duidelijk het effect van merk. Ik vul mijn vrije tijd met baby en peuterbijeenkomsten van LLL en natuurlijk met het internet. Verder lees ik erg graag.

 
 Respond to this message   

(Inloggen riekiemvkeesrikisa)

nog even met handtekening

March 4 2005, 1:46 PM 

en foto's dus

Riekie (17-7-71)mama van Kees (26-9-1999), Rik (18-5-2001) en Isa (29-4-2003 en nog bv klokje rond)


 
 Respond to this message   
Ingrid mv Merel
(no login)

Ook voorstellen

February 15 2005, 3:02 PM 


Hallo,

Ik ben Ingrid (32, maar dat wil ik eigenlijk niet weten ), getrouwd met Johan en moeder van Merel van 2. We wonen sinds een jaar in Breda.

Sinds de geboorte van Merel heb ik niet meer gewerkt, wel heb ik een jaartje gestudeerd, maar dat ging te veel tijd kosten, dus ben ik daar mee gestopt. Momenteel ben ik op zoek naar werk, maar met een diploma van de zeevaartschool kom je in Brabant niet echt makkelijk aan de bak.

Ik weet niet meer zo goed sinds wanneer ik ben gaan meelezen, maar dat is al zeker ruim een jaar geleden. En sindsdien trouw meelezer, en zo af en toe meeschrijven.

Groet, Ingrid


 
 Respond to this message   
Marlies mv Marc en Daphne
(Inloggen marliesmarcdaphne)

voorstellen

February 15 2005, 3:13 PM 

Hallo, mijn naam is Marlies en ik ben moeder van Marc (2,5 jaar) en Daphne (1 jaar), en ben getrouwd. Mijn kinderen zijn de leukste liefste mooiste kinderen van de wereld. Helaas neem ik geen tijd om me in de pc te verdiepen zodat ik dus nooit foto's van ze laat zien hier.
Ik ben jurist maar doe daar verder niets nuttigs mee. Ik werk 2 dagen in de week als rijksambtenaar. Het is geen motiverende baan, maar het brengt geld op en ik ben er even uit (ik ben namelijk anders niet weg te slaan van Marc en Daphne).
O ja, voor de Jip en Janneke-achtige facts: Marc en Daphne hebben resp. 9 en 8 maanden bv gehad, ben in bezit van een combisleeper (nutteloos in de kast), bijna een Mirena, en heb geen Pandora-ketting


Marlies (mv Marc - 2 1/2 jaar- en Daphne -1 jaar-)

 
 Respond to this message   

(Inloggen Droombes)

nu mag ik...

February 15 2005, 3:15 PM 

Ik, Tosca (33), ben getrouwd met Rob (39) en onze zoon Sam is nu 19 maanden oud. Wij wonen in Oss vanwaar ik 4 keer in de week met de trein naar Amsterdam reis om te werken. Heel leuk werk (wetenschappelijk onderzoek), maar toch veel reizen. Maar per 15 maart ga vier dagen in Uden werken. Scheelt zo'n 3 uur reizen per dag!
Mijn man werkt 5 dagen in de week in een eigen bedrijf. Papa is degene die Sam 's ochtends wast, aankleedt en naar het KDV brengt en 's avonds weer ophaald. Goed he?

Toen ik 6 maanden zwanger was, wilde Sam al de wereld verkennen, maar gelukkig konden de weeenremmers hem tot week 38 in mijn buik houden. Een spannend tijd was dat. Met heel veel plezier heb ik 11 maanden BV gegeven. Toen wilde Sam niet meer en ik vind dat nog steeds erg jammer.

Sam is een ontzettend lief mannetje, hoewel hij erg allergisch is voor het woord "nee". Dan wordt hij vreselijk boos op ons. Verder wordt zijn woordenschat per dag groter, hij kan echt al heel veel zeggen en duidelijk maken. Kusjes geven doet hij niet graag, behalve aan zijn spiegelbeeld
Tosca (mv Sam 11-7-03)

 
 Respond to this message   
Martine
(Inloggen MartinemvSem)

Nog een Martine!

February 15 2005, 3:40 PM 

Hallo, ik ben Martine supertrotse moeder van Sem (14 juli 2004). Ook ik ben hier gekomen via bvforum. Sem krijgt nog steeds bv hoewel we heel verdrietig even op fles zijn overgegeaan ivm medicijnen. Ik ben druk aan kolven omdat ik hierna weer gewoon verder wil gaan. Sem is een vrolijk en innemend mannetje en we zijn super blij met hem. Zowel papa als ik hebben in A'dam gestudeerd en wonen nu in Amstelveen (binnenkort verhuizen naar een groter huis met tuin!!). Papa werkt fulltime en ik werk 3 dagen. Sem gaat 2 dagen naar het kdv en een dag is oma er voor hem.

Groetjes,
Martine mv Sem 14/07/'04


 
 Respond to this message   
Yvonne mv Lotte en Anne
(Inloggen Lotte18-April-2003)

En ik ben....

February 15 2005, 3:58 PM 

Yvonne , 26 jr woon samen in Amstelveen met Marcel en we hebben twee dochters Lotte 18-04-2003 en Anne 31-01-2005 en een border collie Nobel
Ik ben dierenartsassistente en Marcel is dierverzorger bij de gemeente Amstelveen op Speelboerderij Elsenhove te Amstelveen.
Ik lees sinds juli 2003 mee op dit forum.Groetjes Yvonne mv Lotte en Anne

 
 Respond to this message   
yvonne mv Jennifer, zwanger (27-06-2005)
(no login)

nelletsroov/voorstellen

February 15 2005, 6:59 PM 

Hallo

ik ben Yvonne wordt in juni 32 jaar en moeder van Jennifer (19-07-2002) getrouwd met Peter en woonachtig in Amersfoort. Geboren in Maartensdijk en getogen in Julianadorp. Ik ben huismoeder en daarnaast heb ik een 4uurig contract in de kinderpsychiatrie te weten een logeerhuis. Dus veel werken in het weekend wat heel handig is omdat mijn man dan thuis is Verder mocht ik aan hobby's toekomen dan doe ik verschillende dingen met de pc momenteel ben ik druk om alle video's van Jennifer via de pc te bewerken en op dvd te branden. Ook vind ik allerlei crea dingen leuk om te maken en ben ik graag buiten in de natuur. We hebben een hond (blonde labrador teef) pascha en twee katten (Bikkel en Chaos).
Momenteel ben ik zwanger en uitgerekend 7 juni. Een totaal onverwacht kadootje voor ons want we hadden inmiddels verschillende IUI pogingen achter de rug en een pauze ingelast i.v.m. mijn net ontdekte diabetici. Dus Dit levert nu wel wat gedoe op i.v.m insuline spuiten en ziekenhuis bezoeken ((
Eeh en verder tja vraag maar zou ik zeggen.

Groetjes Yvonne

 
 Respond to this message   
joyce mv Noa 28-05-2004
(no login)

dit zijn wij

February 15 2005, 7:40 PM 

Ik ben Joyce 26 jaar , moeder van Noa 8en halve maand. Ik woon in de buurt van Rotterdam. Ik werk 3 dagen als juf in groep 5. Ik woon samen met Arjen, de vader van Noa. Ik ben sinds een week een cursus fotografie aan het volgen. Verder vind ik alles leuk wat met freubelen te maken heeft. Ik ben een buiten mens en kijk al echt uit naar t voorjaar. Ik ben hier gekomen via het bv forum die mij enorm geholpen heeft omdat mijn bv geven niet zo gemakkelijk ging. Inmiddels is Noa van de borst af ( Na 7 maanden) maar ik heb er wel enorm van genoten! Helaas ging het echt niet meer.
Ik kijk een keer of 10 per dag op dit forum, beslissen jullei maar, ben je dan verslaafd?

 
 Respond to this message   
nathalie m/v Noah
(Inloggen natnoah)

potverdikkie ...

February 15 2005, 7:48 PM 

hier sta ikkie
zomaar op het forumblad
roep victory potjandorrie
wat prettig vind ik dat.
(sorry kon het niet laten)

hallo,

Ik ben nathalie moeder van een lief zoontje Noah, hij is nu 16 maanden en ben echte een trotse moeder maar ja wie is dat niet. Verder heb ik nog een man, hond, poes en chinchila. ik geef nog steeds bv en ben tbm die toch weer enkele uurtjes aan het werk is. Ik schrijf soms maar lees meer en dat nu bijna voor een jaar en vind het heel leuk om foto;s te plaatsen van noah.
groeten van nathalie m/v Noah 5-10-03

 
 Respond to this message   
Monique, mv Linde en Zenne
(Inloggen Euqinom)

Hoi

February 15 2005, 7:54 PM 

Ik ben Monique, 29 jaar oud en mama van 2 meiden, Linde van 2,5 en Zenne die net 1 geworden is. Ik woon samen met Jan Willem in Drenthe. Ik ben 18 uur (2 dagen) werkzaam bij het ministerie van LNV.

Ik schrijf vnl op een besloten augustus 2002 forum. We kennen elkaar
al vanaf de zwangerschap van Linde en ontmoeten elkaar regelmatig. Maar ik vind het gezellig om ook hier geregeld een kijkje te nemen en af en toe een berichtje te plaatsten.

Hoe lang en via welk kanaal ik hier binnen ben gekomen, heb ik eigenlijk geen flauw idee van. Gewoon, viavia.

Gr Monique, mama van 2 geweldige dochters
Linde (5-8-2002, 1 jaar bv) en Zenne (9-2-2004)

 
 Respond to this message   

(no login)

kweenietofditnoggelezenwordt...

February 15 2005, 8:00 PM 

Wat een lijst!

Ik ben Monique. Geboren in november 1967, woon in brabant (Gemert). Getrouwd met Bas.
Trotse moeder van Hanna (oktober 2000), Sien (mei 2003) en zeer binnenkort een babietje (verwacht begin maart). Van beroep leerkracht (10 jaar dovenonderwijs, na geboorte Hanna invalkracht regulier onderwijs), maar nu thuisblijfmama.

Hobbies: zingen, gek op koken, lezen, speel fagot (maar die is al een tijd niet uit de tas geweest... forummen.
Tja, wat betreft dat forummen: ik lees zeker elke dag, maar reageer zeer weinig. Niet omdat ik dat niet leuk vind, maar omdat dat er vaak niet van komt...Wil wel even kwijt dat ik het hier erg prettig vind, vaak goeie discussies en tips! Ga zo door allemaal!
Ben niet zo'n computertechneut en ook niet digitaal qua foto's, maar ga proberen er een te laten plaatsen, omdat ik het zelf ook wel fijn vind een gezicht bij een verhaal te kunnen plaatsen.

Groetjes, Monique

 
 Respond to this message   
tamara
(no login)

ook weer voorstellen

February 15 2005, 8:13 PM 

Hoi,

Ik ben tamara en werk op een kdv als groepsleidster en op kantoor.
Ik woon in brabant samen met mijn man en 2 heerlijke knullen.
Nick is ruim 3 jaar en Sam 9 mnd.
Nick heeft 6 wk bv gehad en beide waren we opgelucht dat we ermee stopten.
Sam krijgt nu nog bv, ook dit ging niet zo gemakkelijk in het begin.
Via het bv forum ben ik op dit forum terecht gekomen, ik lees al een tijdje mee en na twee keer posten heb ik mij ook voorgesteld. Maar bij deze nog een keer.

groetjes Tamara mv Nick 24-08-2001 en Sam 19-05-2004

 
 Respond to this message   
Eveline, m. van mees en eva..
(no login)

hoi

February 15 2005, 8:29 PM 

Hallo, ik ben Eveline, moeder van Mees (12-08-2002) en Eva(22-10-2004). Ben ik hier ruim 2 jaar geleden via het BV forum gekomen.
Ik ben getrouwd met Teun en woon in prinsenbeek (bij Breda)
en werk part time als verpleegkundige op een intensive care voor kinderen.

 
 Respond to this message   
Boukje mv Hylke (2,9) en Hester (1)
(no login)

Even voorstellen

February 15 2005, 8:34 PM 

Toen ik 8 maanden borstvoeding gaf aan Hylke ben ik via het borstvoedingsforum hier verzeild geraakt.
Inmiddels is Hylke bijna 3 en Hester is pas 1. Beiden hebben ze ruim een jaar borstvoeding gehad.
We zijn 5 jaar getrouwd, wonen als Friezen om utens in Amsterdam. Mijn man werkt full-time en ik werk 3 dagen op het hoofdkantoor van een bank.

 
 Respond to this message   

(Inloggen Suzanne.mv.Louisa)

En..

February 15 2005, 8:36 PM 

Ik ben Suzanne, 24 jaar, moeder van Louisa en zwanger van de tweede.

Ik kom hier nu ruim 2 jaar en ben ook via het bv forum hier verzeild. Ik lees hier heel veel, maar schrijf alleen niet zo ontzettend vaak.Liefs Suzanne 22-11-1980 mv

Louisa 23-11-2002

 
 Respond to this message   

(Inloggen fennan)

kunnen wij er nog bij? (met een klein fotootje)

February 15 2005, 9:18 PM 

jeetje, wat een lijst!

Wij zijn:
Nanne, 32 jaar
Emma, 7 jaar
Sam (=meisje), 6 maanden

en zo zagen we er 6 maanden geleden uitgroetjes!!!

 
 Respond to this message   

(Inloggen fennan)

en dan nu nog ons verhaaltje...

February 16 2005, 3:12 PM 

sorry, had gisteren weinig tijd om te reageren, maar het is natuurlijk niet zo netjes om me er zo snel van af te maken, dus alsnog:

Ik ben Nanne, 32 jaar, woon in Zwolle met vriend Arjan, dochters Emma en Sam, poes Jannes en visjes Zoe, Ziggy en ZsaZsa, Tim en Rocky.

Emma is 7 jaar en is geboren in Amerika, waar zij nog 2 keer per jaar naartoe gaat om met haar vader vakantie te vieren! Een tweetalig dametje dus. In 1999 zijn Emma en ik terug gekomen naar Nederland en sinds 2001 wonen wij samen met Arjan in Zwolle. Arjan en ik hebben vorig jaar samen een dochter gekregen: Sam. En met haar is ons plaatje compleet. Sam is nu 6 maanden oud, nog compleet bv-verslaafd en net aan het proeven van haar eerste vaste hapjes.

Wil je meer weten over ons, dan kan je me natuurlijk mailen en anders kom je me soms tegen op dit forum of soms op het bv-forum.

groetjes, Nanne

 
 Respond to this message   

(Inloggen Quarline)

Ik ook, ik ook

February 15 2005, 9:29 PM 

Hallo allemaal

Ik ben Karlijn en ben 29jaar oud. Ik ben getrouwd met Arno en we hebben sinds 11-12-'03 een zoon, Giddo.
We wonen in Zaltbommel en ik werk in Utrecht.
Verder lees ik nu zo'n 7 maanden mee met dit forum.

groetjes
Karlijn mv Giddo(11-12-'03)

 
 Respond to this message   
Sora
(Inloggen SoraM)

Ook nog even............

February 15 2005, 9:49 PM 

..... voorstellen. Mijn naam is Sora, ik ben 37 jaar, gertrouwd, heb een dochter van 4,5 jaar en een zoontje van 15 maanden. Ik ben voornamelijk nog op het bv-forum te vinden, maar lees hier ook geregeld mee.
Groetjes,
Sora

 
 Respond to this message   
liesbeth (mv Arthur en Juliette)
(Inloggen liesbethdesmedt)

hihi !

February 15 2005, 9:49 PM 

Ook maar even voorstellen
Ik ben dus Liesbeth (onlangs 30 geworden) en gehuwd met Peter, een schat van een man die eveneens een fantastische papa is.

Arthur is onze oudste zoon (hij wordt over twee weken 4). Het is een enorm leergierig kereltje die heel graag naar school gaat en vooral heel lief is voor zijn mama en zijn papa

Hij is bovendien dol op zijn zotte zus Juliette (hij zegt trouwens 'soeljetje'). Die is bijna 16 maand en een echte schat Het is een dametje met veeeeeel pit die nu al goed weet wat ze wil.

Verder ben ik nog veel bezig met de scouts waarin ik mijn jeugd doorbracht. Ik ga nog elk kamp mee als kookouder en geniet dan ook met volle teugen van "de jeugd in actie". Mijn twee kinderen gaan al sinds ze geboren zijn mee op kamp en worden dan natuurlijk verwend door al die jonge gasten.

Ik ben op dit forum terecht gekomen via het bv-forum. Dat is nu dus zo'n 15 maand geleden. Verder ben ik ook te vinden op het peuter/kleuter-forum.
Ik was ook even actief op Dik voor mekaar, vanwege enkele kilootjes teveel, maar gezien mijn derde zwangerschap, staat dieten nu even helemaal achteraan in mijn woordenboek

Welkom aan alle "nieuwelingen" en ik vond het heerlijk om al jullie voorstelletjes te lezen
Mijn "lichte" irritatie is dus toch goed geweest voor ietsLiesbeth
mama van Juliette 06-11-03 en Arthur 01-03-01
en zwanger van bolleke (15 september!!)

 
 Respond to this message   
Sandra mv Meeke (24-09-03) en zwanger
(Inloggen sandradenissen)

ff voorstellen

February 15 2005, 10:01 PM 

Ik ben Sandra en 25 jr. Ik woon samen met Maikel die 7 jr ouder is. Sinds 16 mnd hebben wij een dochter Meeke.

Meeke krijgt nog 2 á 3 keer per dag bv en dat vind ze nog goed onlangs de zwangerschap. Meeke is 8 dagen te vroeg geboren en deed het vanaf het begin goed. Maar ze groeit wat minder goed. Ze is nu ruim 16 mnd en weegt 7645 gram. Hiervoor lopen we op het moment ook bij een kinderarts.
Wij maken ons hier minder zorgen over, ze is klein maar doet het erg goed. Ze is erg actief en ondernemend. Maar het is erg goed dat ze 't in de gaten houden op het ziekenhuis.

Ik ben nu (denk ik) 9 weken zwanger van nummer 2. Ik krijg vrijdag een eerste echo dus dan weet ik meer

Ik werk 20 per week in een Duimeland babyspeciaalzaak in Tilburg, waar we ook in de buurt wonen. Meeke gaat anderhalve dag naar oma en de andere dag is papa thuis.

Groeten Sandra

 
 Respond to this message   
Liesbeth mv Arthur
(no login)

Zo ik heb nog veel te lezen

February 15 2005, 10:03 PM 

Onthouden doe ik een stuk minder goed sinds ik 29-7-2004 van Arthur ben bevallen (dus draadje maar bewaren).
Ikzelf ben 33 jaar, werk als projectmanager 3 dagen in de week (eigenlijk 4 maar ik heb 1 dag ouderschapsverlof). Arthur gaat deze 3 dagen naar een kdv met als achtergrond Reggio Emilio. Ik ben in 2001 getrouwd. In oktober vorig jaar hebben we een huis gekocht en nu na ca. 6 mnd klussen hopen we 5 maart te gaan verhuizen.

Ik geef nog volledig bv (pff niet handig te kombineren met klussen) en meneer komt nog steeds meedere keren in een nacht.

hobby's naast mijn mannen, zeilen, parapenten, motorrijden en badmintonnen.

Ik ben echt verslaafd geraakt aan dit forum en als het even kan (en ook als het niet kan) kijk ik even.

Zo das nog best lang geworden.

 
 Respond to this message   

(Inloggen Michelle.R.)

wij ook nog!

February 15 2005, 10:03 PM 

Passen we er nog bij?
Ik ben Michelle, 25 jaar, mama van Liv (6-9-02) en Tess (10-8-04) uit Noord-Holland. In juni al weer 3 jaar getrouwd met Dennis en we zijn zeer happy met elkaar en onze meiden. Ik werk part-time, maar ben uiteraard het liefst thuis bij Liv en Tess. Ik ben hier gekomen via het BV-forum, zo'n 2,5 jaar geleden. En lees altijd mee en reageer zo nu en dan ook. Ik hoop hier ook nog lang te komen en heb al veel geleerd van jullie co-moeders.

Groetjes Michelle

Neem een kijkje op mijn homepage: http://pages.ivillage.com/miesemuis/ 
 Respond to this message   

(Inloggen LindaJager)

Hallo.

February 15 2005, 10:05 PM 

Ik ben Linda(36) en woon al ruim 12 jaar samen met Gerard(36). We hebben 2 zonen. Lucas van ruim 4 en robert van net 2. Ook hebben we 2 ex-katers, Tom en Sjef.
We wonen inmiddels in het zuiden van Friesland.

Linda mv Lucas 11-10-2000 & Robert 24-12-2002

 
 Respond to this message   

(Inloggen LindaJager)

O,ja.

February 16 2005, 8:43 AM 

Ik ben hier beland via het bv forum, in juni 2003. Lucas heeft 7 maanden bv gehad en Robert drinkt tot op de dag van vandaag bij mij.
Verder ben ik tbm maar heb altijd als naaister bij een wasserij gewerkt.

Linda mv Lucas 11-10-2000 & Robert 24-12-2002

 
 Respond to this message   

(Inloggen Willemyn)

Willemijn mv Sybrand (foto)

February 15 2005, 10:31 PM 

Hoi iedereen,
leuk dat dit idee meteen is overgenomen

Ik ben sinds 10 juli 2004 trotse moeder van Sybrand. Ik ben nog steeds verbaasd hoe ontzettend gaaf het moederschap is. Niet altijd makkelijk, maar toch veel mooier dan de droom die ik had.. echt waar. Vooral het borstvoeding geven is gewoon de mooiste ervaring uit mijn leven. Sybrand heeft zijn naam te danken aan de Friese achternaam van zijn vader, daar vonden we Sybrand mooi bijpassen. We zijn ook beide dol op Friesland. Ik kom er al mijn hele leven erg vaak.

Foto van ons (staat op mijn eigen site, hoeft dus niet verkleind voor de schijfruimte):

Deze foto is me heel dierbaar, het eerste moment dat ik Syb weer zag na onze scheiding vlak na de bevalling. Ik moet nog altijd een traantje wegpinken als ik ons daar zo zie.. alletwee zo klein.

We wonen in Amsterdam maar ik ben opgegroeid in het oosten, Zutphen. Heb nog altijd heimwee, en dat is niet minder geworden sinds Syb er is. Heb biologie gestudeerd, maar ben nu even werkzoekend (heerlijk om veel bij Syb te kunnen zijn). Ben deelraadslid in stadsdeel Zeeburg hier. In een grijs verleden nog even op de vooropleiding van het conservatorium in Arhnem gezeten hoofdvak piano. Mijn man is theoretisch natuurkundige en is aan het promoveren. Hobbies verder koken, zeilen, wandelen en piano spelen.... en internetten.

Nog eentje, 7 weken oud op de boot van mijn ouders (in Friesland natuurlijk):


Groeten Willemijn

--------------
Willemijn mv Sybrand

7 maand BV!

 
 Respond to this message   

(Inloggen Willemyn)

Nu Mijntje mv Syb

March 25 2005, 10:46 PM 

Zoals in een ander draadje ook aangekondigt, ga ik voortaan als Mijntje mv Syb door het forumleven,
http://www.network54.com/Forum/thread?forumid=193828&messageid=1111737984

Groetjes Willemijn (laatste keer)

 
 Respond to this message   
Geertje mv cis&jan
(no login)

ik sluit me aan

February 15 2005, 10:55 PM 

Hallo allemaal,

Geweldig wat een lijst zeg! Omdat ik me ook nog niet eerder heb voorgesteld ga ik dat hier even rechtzetten.
Mijn naam is Geertje (zondag word ik 35) en ben moeder van cis (10-06-2001, 14 mnd bv) en Jan (31-05-2004, dagelijks bv). Sinds september vorig jaar getrouwd met Tom (31 jr)en met z'n vieren wonen we in een dorp vlak bij Eindhoven.
Ik werk 3 dgn per week als personeelsconsulent, dan gaan de kids met veel plezier 2 dagen naar mijn ouders en 1 dag spelen bij het kdv. Tom is in januari een bedrijf gestart, Cis gaat dit jaar naar de grote school en Jan heeft eindelijk z'n eerste tandje. Genoeg te beleven dus...

Ook ik ben hier terecht gekomen via het bv-forum, waar ik na de geboorte van Cis met m'n bv vraagjes terecht kon. Sinds een paar maanden lees ik hier regelmatig mee en post af en toe. (voelde me een beetje een inbreker, hopelijk verdwijnt dat nu ik me voorgesteld heb).

Ik hoop hier nog vaak te komen en met veel plezier te schrijven.

Groetjes,
Geertje

 
 Respond to this message   

(Inloggen Juut1978)

ook ik

February 15 2005, 10:56 PM 

zal me even voorstellen.
Ik ben Judith, 26 jaar, getrouwd met Erik en de trotse mama van 2 prachtige zonen. Justin is bijna 4 ( 22-04-01) en Dennis is ruim 1,5 (03-07-03).
Wij wonen in het hoge noorden, in Heerenveen om precies te zijn.
Op dit moment ben ik thuisblijfmama en doe ik vrijwilligerswerk voor de VBN, ik ben contactpersoon, maar ik wil wel graag weer een beetje gaan werken. Het liefst in de zorgsector maar daarvoor moet ik een opleiding volgen en dat lijkt me niet zo makkelijk met een gezin.
Voorlopig houd ik het dus nog even op thuismama tot beide jongens naar school gaan.


Gr, Judith mv Justin (22-04-01) & Dennis (03-07-03)

 
 Respond to this message   

(Inloggen saskia_helmus)

voorstellen

February 15 2005, 11:23 PM 

Zoals zovelen ben ik via het BV forum hier terecht gekomen. Ik lees regelmatig mee, maar schrijf (nog) niet zo veel. Het meelezen is even goed verslavend!

Ik ben dus Saskia, getrouwd met Mark en zeer trotse mamma van Jessica. We wonen in Lisse. Ik werk 4 dagen in de week bij een verzekeringsmaatschappij, Mark werkt ook 4 dagen en dus gaat Jessica 2 dagen naar het KDV en 1 dag naar haar Oma. Jessica vindt dit een prima weekschema!

Jessica krijgt nog steeds borstvoeding en ik kolf daarvoor nog 2 keer per dag (1 keer op mijn werk). Naast de mm eet ze inmiddels ook al een flinke hap (fruit, warm eten, danoontje, boterham) en groeit als kool.

Dankzij Mark die in de IT werkt beschik ik over laptop, ADSL en een draadloos netwerk zodat ik overal in huis kan forummen. Favoriete plaats en tijd is dan ook 's-avonds een uurtje voor het slapen gaan, zittend in bed.

Tot schrijfs,

Saskia mv Jessica (26-3-2004)

 
 Respond to this message   

(Inloggen RianneJa)

Ben benieuwd hoeveel pagina's deze draad wordt :-)

February 15 2005, 11:48 PM 

Hoi,
Ik ben Rianne, getrouwd en trotse moeder van Anneke die nu 14 maanden oud is. Zelf ben ik 39 jaar en we wonen in Hilvarenbeek. Ik werk fulltime als hoofd personeelszaken in de gezondheidszorg. Mijn man is in verband met zijn ziekte (ziekte van Crohn) thuisblijfpapa en zorgt merendeel voor Anneke. Omdat hij dat fysiek niet volledig op kan brengen, gaat ze 1 dag in de week naar het kdv en komt een schoonzusje 1 dag in de week bij ons passen en komt mijn moeder regelmatig bijspringen. Zelf ben ik om en om de vrijdag vrij.

Ik geef nog gewoon lekker bv (3x per dag). Naast mijn werk studeer ik rechten en ik ben op dit moment bezig met mijn scriptie....of eigenlijk moet ik nog beginnen Ik ga afstuderen richting sociaal recht.Groetjes,
Rianne mv Anneke 12-12-03

 
 Respond to this message   
Petra (mv Floor 21-02-2005)
(Inloggen ptermeulen)

Ook maar eens voorstellen

February 16 2005, 8:51 AM 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Petra en ik ben 30 jaar oud. Ik ben de trotse moeder van Floor, zij wordt al weer bijna 1 jaar! Ik heb me volgens mij nooit officieel voorgesteld, dus bij deze gelijk een excuus daarvoor. Ik ben hier terecht gekomen via het borstvoedingsforum. Ik ben meer een lezer, dan een schrijver, maar af en toe wil ik wel eens een berichtje plaatsen of een reactie schrijven, dus vandaar dat het netjes is om me eens voor te stellen.

Ik werk drie dagen in de week als adviseur van vrijwilligersorganisaties en woon in Papendrecht. Ik ben gelukkig getrouwd met Steven, al weer bijna 3 jaar, we zijn bijna 13 jaar samen. We hebben een heerlijk dijkhuisje waar we zalig wonen.

Floor is een hele lieve dame, we genieten volop van haar. 's Nachts is zij vaak nog onrustig en dat breekt ons wel eens op, maar over het algemeen is ze een makkelijk en erg vrolijk kind. Floor krijgt nog borstvoeding, meestal nog 3 keer overdag en dan vaak nog een keertje 's nachts. Maar ook vaker als het uitkomt. Ik voed dus nog steeds op verzoek en dat bevalt prima. Floor gaat op de dagen dat ik werk naar het KDV en dat gaat ook erg goed, ze heeft het daar heel goed naar haar zin.

Tja, dat was het wel denk ik.

Groet,

Petra

 
 Respond to this message   

(Inloggen Natascharobin)

Ik ook maar

February 16 2005, 9:15 AM 

even voorstellen. Ik ben Natascha 25 jaar en hele trotse moeder van Robin 2,3 jaar oud. Wij wonen met z'n tweetjes. Robin is een heel stoer ventje die 2 maal per week naar de psz gaat.
Wij wonen sinds 1,5 jaar weer in Nederland, in Midden Limburg. Daarvoor in Spanje, waar hij ook geboren is.
Heb opleiding verkeersvlieger gedaan, maar daar kan ik nou niks meer mee, dus ben druk aan het kijken voor iets anders.
Ik kom sinds November 2002 op dit forum, en het is begonnen via het bv forum, welke ik via mijn moeder heb gevonden . Ik lees hier iedere dag, maar voor reageren heb ik vaak geen tijd. Vind het een geweldig forum! Als je ergens mee zit, zijn er altijd wel die met je meedenken!
Voor de rest heb ik niet zo'n spannnend leven

Groetjes Natascha (5-12-1979) en Robin (27-10-2002)

 
 Respond to this message   

(Inloggen thinsa72)

Voorstellen

February 16 2005, 9:48 AM 

Hoi,
Ik ben Christianne, 32 jaar en getrouwd met Onno. Samen hebben wij twee dochters van 3,5 jaar en een zoontje van een jaar. Wij wonen in Vlijmen, bij Den Bosch.

Groetjes,
Christianne, mv Sarah en Inge (5-8-2001) en Thijs (22-12-2003)

 
 Respond to this message   

(Inloggen bvisokee)

Ook nog even.

February 16 2005, 10:30 AM 

Wat een enorme lijst.
Goed idee van Debora om een link te plaatsen!

Ik ben Mariët
Ik woon in Kampen met man Jan, Louise van 4 (2 jr bv) en Jauke (1 jr bv) van 1 jaar.
Eind april verwachten we hummeltje nr 3. (Kijk er naar uit om weer bv te gaan geven!)
Jan en ik zijn beide leerkracht, op dit moment ben ik echter tbm.
Tot half maart heb ik nog 2 dagen in de week een oppaskindje.
Als ik tijd heb, vind ik het leuk om op dit forum te zijn, kleren te naaien, lezen, of af te spreken met vriendinnen.


Groetjes van Mariët

 
 Respond to this message   
Carine
(Inloggen caja)

beetje laat.......

February 16 2005, 10:34 AM 

....tijdje weggeweest!!!!!

Ik ben Carine, 32 jaar, en heb samen met Jan 2 kinderen.
Julie, van bijna 4, en Sofie, net 2.
We wonen in Emmen, waar Jan een eigen (hele mooie!) meubelzaak heeft.

Ikzelf ben leerkracht in het basisonderwijs, op het moment werk in 1 dag in de week in groep 6, evt. een dag meer over een tijdje.Carine, mamma van
Julie, bijna 4 jaar
Sofie, 2 jaar

 
 Respond to this message   

(no login)

Ook ik ..

February 16 2005, 10:52 AM 

zal me nog even opnieuw voorstellen.

Ik ben Marjan, 24 jaar en mama van Rosanna (9 april 2004). We wonen in Drenthe.

Sinds enige weken lees ik hier ook mee, maar van reageren komt het nog niet zo vaak. Dit forum heb ik ook gevonden via het Borstvoedingsforum.

Momenteel werk ik niet, ben bewust thuisblijfmoeder. Hiervoor heb ik oa gewerkt als secretaresse.
Rosanna krijgt nog (volop) borstvoeding en ze ligt nu even een dutje te doen bij mij in de draagdoek.

groetjes Marjan

 
 Respond to this message   
diane mv Jonathan 12-11-02 en Daniël 27-11-04
(no login)

Re: Even voorstellen .........

February 16 2005, 11:29 AM 

Hallo medemama's

Ik zal me nog een keertje voorstellen want ik schrijf niet echt regelmatig en het is al een hele tijd geleden dat ik me heb voorgesteld (2 jaar geleden). Ik ben Diane 35 jaar en getrouwd met Henze 46 jaar en we wonen in Groningen.
We hebben 2 zonen. Jonathan van 2 en Daniël van bijna 3 maanden.
Ik ben hier gekomen via het borstvoedingsforum. Ik heb Jonathan met behulp van alle adviezen van BVF 15 maanden borstvoeding kunnen gegeven.
Ik bezoek het jip en janneke forum nu elke week wel weer een paar keer maar ik reageer nog niet zo vaak. Nu Daniël geboren is hoop ik weer wat vaker mee te doen. vandaar dat ik me weer voor wil stellen.
Ik ben nu een thuisblijfmoeder. Voordat Jonathan werd geboren heb ik als projectassistent gewerkt bij een organisatiebureau. (organiseren van bedrijfsfeesten) en een tijdje als huishoudelijke hulp bij de thuiszorg.

Groetjes Diane 
 Respond to this message   
Marleen (mv Robin)
(no login)

Ook voorstellen

February 16 2005, 1:22 PM 

Na zovelen kunnen natuurlijk ook wij niet achterblijven!
Ik ben Marleen 26 jaar, moeder van Robin (12-04-2004) en vriendin van Arno.
Met z'n drieën wonen wij in het gezellige Apeldoorn.
Ik werk twee dagen op de administratie van een internationaal bedrijf. Robin is dan één dag bij oma, en één dag bij papa. Hij moet mama's lekkere
(.)(.)melk dan missen. Daar lust hij wel pap van (maar heeft het't lieft gewoon 'live'
Dat was het wel zo'n beetje!

 
 Respond to this message   

(Inloggen Annie73)

Verleidelijk, daarom ik ook...

February 16 2005, 2:22 PM 

Hi allemaal,
Ik lees al een tijdje mee en heb net besloten nu het zo 'makkelijk' gemaakt wordt, ons voor te stellen aan jullie.
Mijn naam is Leanne en ik ben mama van Justus, geboren 9 december 2003. Inmiddels weer in verwachting van Boontje, uitgerekend 13 augustus 2005.
Getrouwd, 31 jaar oud en werkzaam bij een mobiele telefoonoperator in het Zuiden. We wonen in Eindhoven. Ik ben hier terecht gekomen via het borstvoedingsforum. Justus heeft aanleg voor eczeem en mede daarom 6 mnd volledig bv gehad (zonder problemen) en tot 9 mnd nog ochtend en/of avondvoedingen. M.n. berichtjes van mama's van kindjes in de leeftijd van Justus volg ik met interesse...

Groetjes, Leanne mv Justus (09.12.03) en 'Boontje' (13.08.05)

 
 Respond to this message   
Monique T&J
(Inloggen moosje)

Ik ben

February 16 2005, 3:01 PM 

Monique moeder van Tobias & Jeina.
Ik ben getrouwd met Bart.
Ik woon in Brabant.
Ik ben 31 jaar.
Ik ben contacpersoon bij Vereniging Borstvoeding Natuurlijk.
Ik werk als natuur/scheikunde docent in het voortgezet onderwijs. Nu nog wel, maar ik twijfel of ik ermee ga stoppen en full-time moeder ga worden.
Ik vind kokkerellen erg leuk.
Ik ben dol op gezelschapsspelletjes (rikken, risk, colonisten van Catan, enz).
Ik speel volleybal, niet fanatiek, gewoon voor de gezelligheid.

Groetjes Monique
mv Tobias (28-9-02, 13mnd bv, 3mnd via de kolf)
& Jeina (sinds 23-1-04 aan de borst)


 
 Respond to this message   
Marije mv Gijs
(no login)

en ik ben

February 16 2005, 3:46 PM 

Hoi,

Ik ben Marije, moeder van Gijs van 2, en zwanger van nummer 2 die half juli wordt verwacht. Ik werk 3 dagen per week als milieukundige. Ik woon vlak bij Breda, hobby's: lezen, sporten, fietsen en knutselen. Oja, en lid van de bv-maffia, Gijs krijgt nog steeds bv

groetjes
Marije mv Gijs

 
 Respond to this message   
Gerda mv Louise
(Inloggen GerdaLouise)

hallo

February 16 2005, 6:47 PM 

Ook ik zal me nog even voorstellen, ik lees meer dan dat ik schrijf maar ik doe wel mee dus vandaar:

Ik ben Gerda, 32 jaar, samenwonend met Sander in Randwijk (betuwe, tussen Nijmegen en Arnhem) en werk 2 dagen per week als office manager bij een reclamebureau in Nijmegen. Onze dochter Louise is nu bijna 2,5 jaar en een heerlijk meiske, we genieten volop van haar groeien met alles wat daarbij hoort .
Mijn hobbys zijn tennissen en rummy'en bij gamesquare en natuurlijk kletsen met andere mama's (ik schrijf voornamelijk bij een besloten forum van mama's met augustus 2002 kindjes).
Ik ben hier via via gekomen, maar nog niet zo heel lang (een klein jaartje denk ik). Ik vind het erg makkelijk en handig om hier tips te lezen en dingen te lezen die ons ook overkomen!

groetjes van Gerda mv Louise 08-09-2002

 
 Respond to this message   
Catharine (mv. Janthe en zwanger)
(Inloggen jipirene)
Forumbeheer

Dan ik ook maar ...

February 16 2005, 7:01 PM 

Mijn naam is Catharine en ik ben getrouwd met Dick. We wonen in Utrecht, tegenover Marieke, de moeder van Sara .
Onze dochter Janthe is nu 20 maanden en ze besloot met 10 maanden dat ze voldoende b.v. had gehad.
We zijn erg gelukkig dat we rond 3 september 2005 ons tweede kindje verwachten.
Momenteel zit ik in de ziektewet en ben ik bezig om me om te scholen. Van oorsprong was ik docent Frans op een middelbare school, maar de werkdruk was te hoog (ik ben minder belastbaar vanwege ernstig ongeluk in het verleden) en moest ik omzien naar iets anders.
Ik heb gekozen voor de opleiding tot doktersassistente en dat doe ik met veel plezier, in de avonduren.
In april ga ik twee dagen per week stage lopen en gaat Janthe naar het kinderdagverblijf.
Als alles goed gaat, ben ik eind juni 2006 klaar met de opleiding. Ik wil dan ook graag weer gaan werken.

Dat was het wel ongeveer.


 
 Respond to this message   

(no login)

en ik ben

February 16 2005, 7:19 PM 

Geertje. Mama van Jasper 02-06-02 en Steven 17-07-2004. Sinds 24 oktober 2003 getrouwd met Robbert. Samen met onze katten Max en Iza wonen we in Eindhoven. Ik heb de HBO-V gedaan en werk nu als wijk/longverpleegkundige voor de thuiszorg voor 11 uur in de week en als praktijkverpleegkundige voor 13 uur in de week voor 5 huisartsen. Dit alles verdeeld over 3 dagen.

Groetjes Geertje
mv Jasper en Steven

 
 Respond to this message   
Bianca
(no login)

Hekkensluiter

February 16 2005, 7:49 PM 

Waarschijnlijk is dit het laatste berichtje maar toch maar even voorstellen.
Ik ben Bianca en reageerde vaak als Sunny, maar als ik me dan toch voorstel kan ik voortaan wel met mijn eigen naam reageren.
Ben 31 jaar en getrouwd.
Wij hebben 4 kindjes Thomas 4 jaar 4 mnd BV
Nienke 3 jaar 4mnd BV
Jasper bijna 2 3 weken BV
Sander 5 mnd volledige BV
Ben hier gekomen via he BV forum. Ben thuisblijfmoeder en woon in Gelderland.

Groetjes Sunny

 
 Respond to this message   
Albertine, mv Diederick
(no login)

en ik ook!........ff voorstellen.......

February 16 2005, 7:34 PM 

ik ben Albertine, mama van Diederick 28-5-2003 en 5 en een half jaar getrouwd met Paul. Ik heb een goedlopend bedrijf aan huis en omdat het bijna allemaal internet-verkopen zijn lees ik hier veel mee. Soms post ik wat

Dit forum is me Dierbaar, omdat de discussies zo eerlijk en open zijn en omdat mensen ook je oprecht een warm hart toedragen. Ik kan niet beschrijven hoeveel dat voor mij heeft betekend.

Daarnaast leer ik hier heel veel over de dingen die me te wachten staan en wordt ik gesterkt in mijn zelfvertrouwen betreffende de keuzes die ik voor mezelf en mijn gezin maak.

groetjes,
Albertine

 
 Respond to this message   

(Inloggen IsmayFay)

En nu zijn wij

February 16 2005, 7:41 PM 

Ik ben Mariska, 24 jaar en de mama van het mooiste meisje van de hele wereld ; Ismay Fay (15-04-2004).
We wonen samen met de papa van Ismay, waarmee ik alweer bijna 3 jaar getrouwd ben, in Oss, Noord-Brabant. Edwin, de papa van Ismay, is precies 25 jaar eerder dan Ismay geboren.
Ik ben hier ook via het bv-forum gekomen.
Mariska, mama van Ismay (15-04-2004)

 
 Respond to this message   

(Inloggen barbera2)

ook even weer voorstellen

February 16 2005, 8:27 PM 

Hoi ik ben Barbera en 33 jaar. Ik ben TBM, maar hard op zoek naar werk en ik word daarbij geholpen door een reïntergratieburo. Ik ben geboren en getogen in de stad Groningen. Ik ben getrouwd met Zon-ni en ik heb twee kinderen Milay (zoon) van 6 en Dian-nai ( dochter) van 27 maanden. Ik ben via de BV Forum bij jullie terecht gekomen. Dian drinkt nog steeds een paar keer per dag en nacht bij me. Ze slaapt ook nog steeds niet door dus het draadje van een paar pagina's terug heb ik met veel interesse gelezen. Geen gouden tip gevonden maar wel veel herkenning wat erg fijn is.


barbera(mv Milay 3/2/99 & Dian-nai 22/11/02 nog aan de borst)

 
 Respond to this message   
eva
(no login)

beter laat dan nooit

February 16 2005, 8:42 PM 

Ik ben Eva en heb een zoontje van 14 maanden Kenzi geheten.
Ik woon samen in Hoorn en kijk elke dag wel ff op het forum
Ik werk in een fitness club en voor mijn schoonmama zet ik geregeld leren slofjes op het marktplaatje (vind ik wel leuk dat handelen)
Ik ben nu 7 weken zwanger en hoop dat alles deze keer goed gaat! (had in sept een miskraam)

 
 Respond to this message   
Mirjam mv Sjoerd
(no login)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

February 16 2005, 8:51 PM 

Hoi,

Ik ben Mirjam, getrouwd met Arno en moeder van Sjoerd (27-10-2004).
Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs. Voorheen fulltime en sinds de geboorte van ons zoontje nog twee dagen. Ik ben na de kerstvakantie weer begonnen na mijn zwangerschapsverlof.
Als ik ga werken gaat Sjoerd een dag naar het kdv en de andere dag naar mijn moeder. Ook is mijn man vaak thuis en kan hij dus lekker thuis bij papa blijven.
Ik ben op dit forum terecht gekomen via het borstvoedingsforum. Tot nu heb ik vooral veel op dit forum gelezen, maar daar komt vast ng wel verandering in.

Groetjes Mirjam mv Sjoerd (27-10-2004) 
 Respond to this message   

(Inloggen SandraRik)

Ik en Rik

February 16 2005, 8:52 PM 

Hallo
Ik ben Sandra, 25 jaar en moeder van Rik. Rik is geboren op 9 november 2003. Ik ben getrouwd met Eric en woon sinds 1,5 jaar in ons nieuwe huis.
Verder werk ik part-time in het onderwijs. Ik sta 3 dagen voor de klas, voor groep 6. Erg leuk, klein klasje met lieve kids.
Verder ga ik iedere week met Rik naar babyzwemmen, wat meneer helemaal geweldig vind.

Nou dit is het in het kort zo ongeveer wel.
Voor een gezicht bij een naam, hieronder een foto van Rik


 
 Respond to this message   
Marianne
(Inloggen Izaakmarianne)

Ik ben

February 16 2005, 8:53 PM 

Marianne (31), moeder van Jente (10-07-2003). Ik ben twee en een half jaar getrouwd met Izaak en woon ik de Hoekse Waard.
Twee en een halve dag per week ben ik werkzaam als orthopedagoog bij een schoolbegeleidingsdienst.

Jente is een heerlijke, vrolijke, pittige en ondernemende dame. Ze heeft tot vorige week borstvoeding gekregen (19 maanden, met koemelkvrij dieet). 'T was mooi geweest zo.

Ik koekeloer elke dag wel even op het forum en af en toe post ik ook eens wat.

Groetjes,


Groetjes, Marianne mv Jente 10-07-2003

 
 Respond to this message   
Cindy mv Inez
(no login)

Wij ook....

February 16 2005, 8:58 PM 

Ik ben Cindy, 27 jaar en getrouwd met Bent (33). We wonen in Utrecht. We hebben een dochter, Inez Marguerita van 20 maanden en in mei verwachten we onze tweede.
Inez heeft 18 maanden bv gehad, toen ik 3 maanden zwanger was ben ik gestopt.

Ik heb medische microbiologie gestudeerd, maar ben na 4 jaar laboratorium werk (patientenmaterialen onderzoek (diagnostiek) en lever-onderzoek (research)), bewust tbm. Ik heb een verkeerde beroepskeuze gemaakt en hoop nu in september de Pabo te gaan doen, deeltijd.

Op dit forum ben ik ruim een jaar geleden via een vriendin gekomen, ik lees vooral mee en reageer maar af en toe.

Leuk om dit van iedereen te lezen.


 
 Respond to this message   
Melanie mv Floor en Thijs
(no login)

ben ik dan de laatste??

February 16 2005, 9:23 PM 

Zal ik dan maar de bezemwagen zijn?

Ik ben Melanie Hanemaaijer en bijna drie jaar gelukkig getrouwd! We hebben een lieve dochter Floor van 22 maanden oud en een lief klein knulletje Thijs van bijna 6 weken oud. We wonen in Maassluis. Sinds vandaag heb ik m'n baan als secretaresse opgezegd, wat ik twee dagen in de week deed. Maar ik ga me nu volledig op m'n werk als gedragsdeskundige voor honden storten en heb daar heel veel zin in. Verder geef ik ook nog les op een hondenschool. Dus ja, tot ons gezinnetje behoort ook nog een hond en een kat.

M'n dochtertje heb ik 15 maanden borstvoeding gegeven en Thijs krijgt nog volop en ik hoop er nog heel lang mee door te kunnen gaan!

Ik ben hier terecht gekomen via het bv-forum en kom hier nu zo'n 1,5 jaar. Lees heel veel mee, maar schrijf nog niet zoveel. Maar vind het een heel goed forum!

Groetjes,
Melanie

 
 Respond to this message   
more Miranda
(no login)

ik ben de vijfde

February 16 2005, 9:34 PM 

De vijfde Miranda die zich in dit rijtje voor zal stellen (als ik goed geteld heb).
Mama van een dochter en een zoon, drie-en-half en nog net geen jaar oud.
Na lezen, vragen en reageren op het bv-forum toen mijn dochter en ik onze eerste bv-stapjes deden nam ik ook de afslag J&J toen die geopend werd. Ik ben meer een lezer dan een schrijver, vaak is er al veel gezegd wat ik ook denk en ik hou er niet van om te reageren om het reageren en dus draadjes daardoor onnodig lang te laten zijn.
Ook op J&J p/k lees ik mee en reageer zo heel af en toe.

Zijn er nog meer Miranda's tussen de J&J-mama's?

 
 Respond to this message   

(Inloggen HelgaR)

Wel een dochter

February 17 2005, 8:55 AM 

die Miranda heet. Een lieve meid van 8 jaar. En met een mooie naam.

Groetjes Helga

 
 Respond to this message   
gera
(Inloggen ruskab1)

eindelijk..(na 3 weken zonder internet)...

February 16 2005, 9:52 PM 

... hier ook een berichtje van mij. 'k Weet niet of het nog echt interessant is voor jullie, maar wil me eigenlijk nog wel even voorstellen, want was stellig van plan om meer te schrijven op dit forum. Ben wel een zeer actief meelezer overigens.

Ik ben dus Gera, 33 jaar jong, mama van 2 kids, Nikkie (3 1/2)en Jitse van 16 maanden. Ben al > 10 jaar gelukkig getrouwd met Jan en wonen in het altijd mooie Giethoorn. Hond, kat: huisje, boompje, beestje dus en dat bevalt prima.
Momenteel werk ik 18 uur in de week, wat voor mij een ideale combinatie is met de kinderen.

Ik hoop weer met veel plezier deel te kunnen nemen aan dit forum.

Groetjes
GeraGera, mv Nikkie 01.07.01 en Jitse 11.10.03

 
 Respond to this message   
Sandra mv Chipper
(Inloggen SandramvChipper)

dit zijn wij

February 16 2005, 10:23 PM 

Hallo allemaal,

Ik ben Sandra, 32 jaar en moeder van Chipper, 19 maanden.
Ik woon samen in Haarlem met Mark, mijn vriend en papa van Chip. Helaas geen tbm'er, maar een bijna ft werker wat me het leven soms wel heel erg vermoeiend maakt. Daarom post ik ook niet zoveel meer als in het begin. Mijn huishouden begon daar verschrikkelijk onder te lijden. . Ik lees wel heel regelmatig en leef vaak met jullie mee. Soms zit ik met een brok in mijn keel achter de pc of keihard te lachen om de streken van de kids.
Ik ben hier ooit via het bv forum terecht gekomen omdat ik net als bijna alle bv moeders wel wat goede tips en opbeurende woorden kon gebruiken.
Het BV forum heeft er behoorlijk toe bij gedragen dat ik nu nog steeds met veel plezier borstvoeding geef. En op momenten als nu dat Chip niet lekker is, ben ik daar steeds dankbaar voor.Groetjes Sandra en Chipper

 
 Respond to this message   

(Inloggen SandramvChipper)

SORRY FB!!!! Veel te grote foto!!!!! (gt)

February 16 2005, 10:24 PM 

xÚ+Î/*ª,%F‰Qb° YŸ

 
 Respond to this message   
Esther
(Inloggen estori)

beter laat dan nooit (hoop ik)!

February 16 2005, 11:12 PM 

Hallo allemaal!

Jemig, wat een leeswerk was dat! Nu ben ik alles alweer vergeten... ben ik bang. Hoewel sommige namen blijven 'hangen' doordat je ze steeds tegenkomt. Of bepaalde fotootjes die je gaat herkennen he?
Vandaar dat ik me (beetje laat...) toch ook maar even voorstel, wel net zo netjes:
Ik ben Esther en 32 jaar (jemig, alweer zo oud?!). Sinds 21-12-03 supertrotse mama van Marjolijn. Ik ben getrouwd en woon & werk in Hoorn. Ik kijk regelmatig op dit forum (bereikt via bv-forum; Marjolijn drinkt nog 1x pd), lees veel en reageer soms. Ik werk in het onderwijs en de combinatie mama zijn en werken bevalt mij prima! Marjolijn blijft dan of bij haar papa of ze gaat naar de oppas.

Groetjes en tot spreeks!
Esther


 
 Respond to this message   
Esther
(Inloggen estori)

+ fotootje

February 16 2005, 11:21 PM 

... van Marjolijn (het lukte eerst niet... nu wel dus...)
Ze is hier 8 maanden.


 
 Respond to this message   
Marike
(no login)

Ook nog even voorstellen

February 17 2005, 7:53 AM 

Ook ik zal me nog even voorstellen.

Ik ben Marike, moeder van Myrthe en Geeske. Myrthe is nu 2 jaar en drinkt 1 tot 4 keer per dag bv. Geeske zit net op de basisschool. Ik ben getrouwd met Loek, die een eigen bedrijf heeft waar hij 4 dagen per week aan besteed, en ik werk drie dagen als adviseur bij een agentschap van de overheid. Twee dagen in de week gaat Myrthe naar het KDV (een prima KDV met eigen kinderboerderij) en gaat Geeske naar de NSO (waar Geeske het prima naar haar zin heeft). We wonen in Delft, in een penthouse met prachtig uitzicht, maar willen tzt wel naar een huisje-met-een-tuintje. Omdat je slecht een hypotheek krijgt op het salaris van drie dagen (dat van Loek wordt nauwelijks meegeteld...) en de huizenprijzen hier schrikbarend zijn, zijn wij al haast aangewezen op huur en dat valt ook niet mee. Een andere optie is verhuizen naar Friesland, Groningen, Overijssel of Gelderland. Wie heeft er een leuke baan in de aanbieding? ?

Marike mv Myrthe (9/12/02) en Geeske (4/1/01)

 
 Respond to this message   

(no login)

ook maar even dan,

February 17 2005, 11:01 AM 

hallo allemaal, ik ben bianca en al acht maanden de trotse moeder van menno, momenteel werk ik een dag in de week en de papa van menno werkt vijf dagen, de dag dat ik werk komt mijn moeder bij ons thuis om voor menno te zorgen,
menno krijgt momenteel nog steeds bv ( afgekolft omdat het verdikt moet worden omdat hij reflux heeft) en volg ik een koemelkeiwit vrij dieet i.v.m. allergie van menno

 
 Respond to this message   

(Inloggen mamadaantom)

ook nog (foto's)

February 17 2005, 11:39 AM 

Ik ben Kim, ik ben geboren op 08-01-1973 en ben dus net 32 jaar ...
ik ben al bijna 9 jaar getrouwd met Marcel en samen hebben we twee zoontjes ...
Daan is geboren op 15 september 1998 (nu dus 6,5 jaar) en precies twee weken
voor zijn vierde verjaardag werd Tom geboren, op 1 september 2002 (hij is nu 2,5 jaar).

Onze "pasfoto's" ...


Wij wonen vlakbij Arnhem, nu al bijna 12 jaar ...
maar ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek (Aalten) ...
in de tussentijd heb ik ook nog een paar jaar gewoond in Utrecht,
daar zat ik op kamers.


Nog een paar foto's ...


Groetjes van Kim
mama van Daan 15.09.1998 en Tom 01.09.2002

 
 Respond to this message   
Nauka mv Bo
(Inloggen Nauk)

geweldige foto's zeg!

February 17 2005, 11:45 AM 

leuk leuk leuk

Geef ze een dikke knuffel van Tante NaukGroetjes van Nauka
mama van Bo (11.07.2004)


 
 Respond to this message   
Alinda mv Anne Martine en Willianne
(no login)

even voorstellen....

February 17 2005, 12:22 PM 

Ik ben Alinda, 25 jaar oud en trotse mama van Anne Martine 28-03-2002 en Willianne 22-10-2004. Ik kom hier via het Bv-forum, waar ik met veel plezier meelees en af en toe een vraagje stel. Als het hier net zo leuk is, ben ik helemaal niet meer achter de PC weg te branden!
Ik ben getrouwd met Adriaan en op dit moment ben ik thuisblijfmoeder. Ben wel op zoek naar iets van thuiswerk omdat mijn beroep als verpleegkundige moeilijk te combineren valt ivm het aantal uren dat ze vragen.
Verder geef ik Willianne nog steeds bv en ik hoop dit nog een tijdje vol te kunnen houden.

Groetjes,
Alinda mv Anne Martine 28-03-2002 en Willianne 22-10-2004.

 
 Respond to this message   

(Inloggen kimpiedimpie)

Eindelijk!

February 17 2005, 3:27 PM 

Eindelijk zet ik mij nu ook in het rijtje. Ik wilde even de echo van vanmorgen afwachten.

Ik ben Kim, 34 jaar oud, tbm van Aiken, geboren 20-01-2004. Ik ben dit jaar 7 jaar getrouwd met Rene en woon in Oss. Ik geef Aiken nog BV (6-8x per dag), hij draagt katoenen luiers, hij slaapt samen met ons in ons XXL bed en hij wordt dus GROTE BROER! Ik ben uitgerekend op 21 september 2005 van ons 2e kind.

Ik heb de Beebiedreumescontactgroep opgezet door dit forum, er zijn dan ook veel leden van hier ook op die lijst te vinden. De groep is enkel voor contact, voor de gezelligheid hebben we tenslotte dit Jip&Janneke forum wat supergezellig is! Neem eens een kijkje op:
Click to join ap-nlVerder ben ik lid van diverse groepen waaronder de AP groep, de BV plus lijst, de draagdoekengroep en de katoenen luiergroep. Ik lees en fitness graag maar kom er tegenwoordig bijna niet aan toe. Aiken is een heerlijk kind maar heeft veel aandacht nodig en slaapt erg weinig overdag.Groetjes,
Kim tbm van Aiken 20-01-2004 en 'spruit' 13-09-2005
www.aiken.nl

 
 Respond to this message   

(Inloggen kimpiedimpie)

o jee

February 17 2005, 3:29 PM 

o jee, spruit komt dus een weekje later... de 21e september, niet de 13e zoals in mijn vorige handtekening stond...

Groetjes,
Kim tbm van Aiken 20-01-2004 en 'spruit' 21-09-2005
www.aiken.nl

 
 Respond to this message   
Linda mv Hugo & Ernst
(Inloggen boekenwurm)

Eindelijk maar toch!

February 17 2005, 5:25 PM 

Ik probeer al drie dagen mijn berichtje hier neer te zetten, maar er komt steeds iets (iemand) tussen...
Ik ben dus Linda, moeder van Hugo, net 2 en een hele vrolijke, actieve en af en toe zeer dwarse peuter, en Ernst, een ontzettend lieve baby van 3,5 maanden.
Ik ben getrouwd met Lennert (34 jaar, ik ben zelf 35 jaar) en we wonen in de buurt van Leiden. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen en daar heb ik af en toe een beetje heimwee naar.
Ik werk 3 dagen per week op een GGD bij de tuberculosebestrijding (heel actueel). De mannetjes gaan die dagen naar een prima kdv hier vlak bij, ik zit in de oudercommissie daarvan.
Ik lees ontzettend graag (Engelse literatuur, thrillers en op het moment graag boeken over ontwikkelingspsychologie, opvoeding e.d.), naai en brei graag kinderkleertjes en hoop in het voorjaar weer wat te gaan skaten.
Ik lees al bijna 2 jaar mee op dit forum en reageer bij vlagen op berichtjes hier. Op het moment heb ik daar weer erg weinig tijd voor, met een peuterpuber die veel aandacht nodig heeft, een baby die niet zo goed groeit dus zeer regelmatig gevoed moet worden en een echtgenoot die ook veel achter de computer zit...
Oh ja, beide mannetjes krijgen borstvoeding, hoewel ik Hugo zo weinig mogelijk probeer te laten drinken omdat Ernst genoeg moet krijgen. Hugo is zelf echter nog veel te dol op de 'borsj' om te stoppen...
Ik ben ook cp van de VBN, maar heb daarvoor op dit moment nog bevallingsverlof; in het voorjaar wil ik gaan beginnen met voorlichting geven.

Groetjes,

Groetjes,
Linda mv Hugo (02-02-2003) en Ernst (31-10-2004)

 
 Respond to this message   

(Inloggen Eline_mv_Melle)

Re: Even voorstellen .........

February 17 2005, 7:40 PM 

Ik ben Eline, 32 jaar en moeder van het allerliefste mannetje Melle (30-05-2004)
Met mijn man Stijn en 2 half langharige katten Lama en Yeti (we kregen ze na onze reis door Noord India) wonen we in Amsterdam. Binnenkort in ons nieuwe huis in de Westerparkbuurt.
Ik heb HBO Tekstschrijven gestudeerd met als afstudeerrichting scenarioschrijven maar werk nu als webredacteur bij de onderwijsresearchafdeling van een hogeschool. Stijn heeft een eigen bedrijfje wat 3d computeranimaties maakt (zoiets als finding nemo, korte filmpjes en reclames)
 
 Respond to this message   

(Inloggen MirjamE)

Zal ik dan toch ook maar...

February 17 2005, 7:44 PM 

Ha,

Jeemig wat een mega draad. Maar ja, dat is logisch natuurlijk. Ook maar een voorstelberichtje van mijn kant. Mijn naam is Mirjam, kom hier sinds 1,5 jaar en ben zoals zovelen via het bv forum hier gekomen. Sinds bijna 2 jaar ben ik de trotse moeder van Leah. Nummertje 2 verwachten mijn man en ik in mei. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal zijn!

Verder werken we allebei 4 dagen, heb ik 20 maanden bv gegeven (dat wil ik bij nummer 2 ook, ik hoop dat dat gaat lukken!) en is mijn man duitser. Leah proberen we 2-talig op te voeden.

Nou dat lijkt me wel voldoende.

Groetjes,

Mirjam mv Leah (11/3/03) en zwanger (12/5/05)


 
 Respond to this message   
Marieke mv Luna
(no login)

Ik wil ook wel meedoen:)

February 17 2005, 7:59 PM 

Bijna een jaar geleden heb ik me al eens voorgesteld, maar daarna bijna nooit meer gereageerd, dus nu nog maar een keertje:).

Ik ben dus Marieke en moeder van Luna, een prachtige dochter van inmiddels bijna 14 maanden oud. Ik ben getrouwd en woon, samen met man en dochter, in Best. Ik werk momenteel 3 dagen per week, maar sta geregeld in dubio of ik niet beter kan stoppen met werken.

Ik heb Luna borstvoeding gegeven met de intentie dit 6 maanden vol te houden, maar uiteindelijk vonden we het saampjes pas vorige week mooi geweest:).

Ik ben trouwens op dit forum terecht gekomen door een tip van Yvonne mv Bente:).

Groetjes en tot forums

Marieke


 
 Respond to this message   
Inge
(no login)

voor wie nog zin heeft om te lezen...

February 17 2005, 9:08 PM 

Ik ben Inge, 28 jaar, moeder van Stijn (mei 2003) en Carmen (okt. 2004).
Ik ben 5 jaar getrouwd met Henry en werk sinds 6 jaar op een kleine locatie van een school voor voortgezet onderwijs. Ik geef daar les in geschiedenis en maatschappijleer. Wij wonen heerlijk in de Achterhoek.

 
 Respond to this message   
Bianka mv Martijn en Harmen
(no login)

Wat een draak van een draad!

February 17 2005, 9:19 PM 

Tja, dan moest ik me ook maar weer eens voorstellen...

Ik ben Bianka (17 juli 1977), moeder van Martijn (25 april 2003) en Harmen (5 september 2004). Getrouwd met André en woonachtig in Olst. Jawel, van het spoorwegenlijntje Deventer-Olst-Wijhe-Zwolle...

Ik kom sinds een dik jaar op dit forum. Post niet zo heel veel maar lees wel veel. Sinds wij internetten via de kabel is mijn bezoekfrequentie drastisch gestegen!

Hobbies: naaien, hoorn blazen in het plaatselijke harmonie-orkest, schilderen (vandaag nog gevingerverfd met Martijn! ), fotografie en nog veeeel meer. Eigenlijk vind ik alles interessant, maar kom nooit ergens aan toe Misschien moest ik eens wat minder gaan forummen...

Spreek jullie verder wel in andere draadjes!

Groetjes, Bianka

 
 Respond to this message   

(Inloggen mamavanbas)

ik ben

February 17 2005, 9:20 PM 

Ik ben Anne en kom uit de buurt van Zwolle.
Heb een zoon Bas van net 2 en een dochter Eline van 3 maanden.
Bas heeft 10 maanden bv gehad waarvan 4 maanden gekolfd.
Eline krijgt alle voedingen nadat ik het eerst gekolfd heb.

Op het jip en jan kom ik nu bijna 2 jaar.

Ik ben doktersassistente van beroep maar sinds de geboorte van Bas tbm.

Ik kom helaas veels te weinig op dit forum. Dit heeft alles te maken met de komst van Eline. Het kolven kost veel tijd en daarnaast komen er steeds meer medische problemen met Eline.

Groetjes,
Anne mv Bas (15 feb 2003) en Eline (17 november 2004)

 
 Respond to this message   
José, mv Marilène (22mnd) & Laurens (8 mnd)
(no login)

beetje late reactie, maar....

February 18 2005, 1:11 PM 

...ik wil me toch ook nog even voorstellen!!

Ik ben José, trotse moeder van Marilène (27-03-03) en Laurens (24-05-04) en ik lees hier al vrij lang mee, en af en toe reageer ik. Ik ben hier, net zoals vele anderen,terecht gekomen via het borstvoedingsforum. Mijn 2 kleintjes krijgen allebei nog borstvoeding, ik ben hier heel blij mee en vind het ook erg leuk om te lezen dat de meesten van jullie hierin hetzelfde zijn

Wij wonen in 't Gooi samen met onze kater Bertus. We zijn vanuit Amsterdam hiernaartoe verhuisd, voor de rust en de kindvriendelijke omgeving. Toch mis ik Amsterdam best nog wel.
Verder: ik ben arts en werk 2 dagen in de week. Als het financieel haalbaar zou zijn zou ik het liefst de komende jaren niet werken en echt tbm zijn. Nu passen mijn man en mijn moeder allebei 1 dag in de week op. Zo blijven de kinderen toch nog lekker thuis en bij familie. Het Attached Parenting-ideaal spreekt mij heel erg aan.
Dit was het even in het kort, ik reageer niet zo heel erg vaak maar lees wel vaak mee !!

groetjes José

 
 Respond to this message   
Annemarie mv Yann en Alice
(no login)

en ik ben ...

February 18 2005, 2:02 PM 

Hoi,

Ik ben Annemarie, mv Yann (24-03-03) en 'verse' Alice (19-01-05). Ik woon in Gouda, en werk drie dagen maar ben nu nog lekker met zwschapsverlof. Mijn vriend is Frans, en we willen onze kinderen ook tweetalig opvoeden. Ik ben hier via het BV forum terechtgekomen. Yann heeft zo'n 16 mnd BV gehad, en Alice vindt het ook weer heerlijk (en ik ook!) dus hopelijk gaat dat nu weer lukken.

Leuk trouwens om dit zo beij elkaar te lezen!

Groetjes,
Annemarie

 
 Respond to this message   
Judith m van Annemarie en Eline
(Inloggen Judith31)

even voorstellen

February 18 2005, 2:16 PM 

Lees al zo'n 2 jaar mee op het borstvoedingsforum en sinds kort op dit forum. Ik ben Judith, bijna 33 en getrouwd met Ronald. Wij zijn trotse ouders van 2 mooie dochters: Annemarie (25-03-2003) en Eline (22-12-2004).We wonen in Gouda. Sinds de komst van Annemarie ben ik thuisblijfmoeder wat me prima bevalt. Ik heb Annemarie ruim 16 maanden borstvoeding gegeven (ze is er zelf mee gestopt) en ben van plan om Eline ook lang borstvoeding te geven.
groeten, Judith

 
 Respond to this message   
mv Louise
(no login)

En ikke

February 18 2005, 8:29 PM 

Ben dus Anne, de moeder van Louise welke afgelopen maandag 1 jaar is geworden en dus geboren is op 14-02-2004. Ons valentijntje krijgt nog zo'n 2-3 keer per dag BV en vindt het nog steeds nodig om á avonds laat (en het liefst)'s nachts nog een keer brullend wakker te worden.
Ik woon samen met Johan en 2 birmaantjes (katten) en een goudvis. Ik werk 3 dagen per week en Louise gaat 2 dagen naar het KDV en papa is (nog)1 dag thuis.

Ik lees hier alweer geruime tijd mee en moet zeggen dat ik na een paar dagen afwezigheid echt een beetje heimwee heb naar dit forum

Groetjes Anne

 
 Respond to this message   
Kristel mv Daan
(no login)

wij...

February 18 2005, 8:47 PM 

zijn Kristel 6-2-1972 en Daan 29-6-2003. Ik lees al mee vanaf dat Daan 5 maanden was en ik geen bv meer gaf, maar wel verslaafd was geraakt aan het forummen. in mijn omgeving wordt er niet zoveel over de kinderen gekletst terwijl ik zelf niet over mijn schatje op kan houden!!! Daarom is forummen zo fijn. En voor de kleine praktische problemen en de grote die je redelijk anoniem kwijt kan.
'K kan 't niet missen..............

XXX kristel

 
 Respond to this message   
nancy mv Karlijn (08-03-2004)
(no login)

Hekkensluiter

February 18 2005, 10:47 PM 

Als hekkensluiter wil ik me ook nog even kort voorstellen. Heb nog niet zoveel gepost hier, maar ben wel al enige maanden actief (geweest) op het BV forum en lees hier nu regelmatig. Ik ben Nancy en getrouwd met Marc, we hebben een dochtertje Karlijn van bijna 1 jaar en wonen in Brabant. Karlijn is een echt schatje van nog geen 7.500 gram (een heel fijn, maar ook heel vrolijk en actief meisje). Ik werk zelf 28 uur en papa werkt 32 uur waardoor ons meisje 1 dag bij de oppasoma is en 1 dag naar het KDV gaat. Nou ik weet niet of er nog veel mensen dit lezen, maar ik spreek jullie vast nog wel op dit forum.

groetjes Nancy

 
 Respond to this message   

(Inloggen anna10)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

February 18 2005, 11:13 PM 

Ik kijk wel af en toe, maar heb minder tijd om te posten dus ik kom er nog achteraan kakken.

Ik ben Antoinette. Ik heb een dochter van 7 maanden nu en ben getrouwd met Frans.
Ik werk drie dagen in de week en we wonen in de omgeving van Rotterdam.

groeten.

 
 Respond to this message   

(no login)

Ook nog even voorstellen..

February 19 2005, 4:56 AM 

Ik ben Marieke, ik ben sinds alweer bijna 2 jaar getrouwd met Jose Luis (roepnaam Pepe) en we hebben een geweldige dochter: Isabel, die inmiddels alweer een jaar is! Ik kom hier al een tijdje en heb me toen ook netjes voorgesteld, maar meestal heb ik alleen tijd om te lezen, dus velen zullen mij waardschijnlijk niet kennen.

Mijn man en ik hebben elkaar leren kennen in Schotland en wonen nu in Santa Cruz, in de tropische laaglanden van Bolivia. Ik ben onwikkelingssociologe en coordineer een project van Creative Aid op arme staatsscholen in de stad, maar dat is eigenlijk meer een hobby van me dan een echte baan. Mijn andere hobbies zijn kleren voor Isabel naaien, lezen en schilderen. Daarnaast werk sinds Januari parttime als lerares Engels en maatschappijleer op de Duitse School (lager en middelbaar onderwijs). Het is helemaal geinspireerd op de Klippert methode (leerspiralen) en ik ben benieuwd of er hier iemand is die daar ervaring mee heeft (sorrie, een beetje o.t.). Pepe is veearts en docent aan de universiteit. Hij houdt zich voornamelijk bezig met epidemiologisch onderzoek en training van veeartsen op het platte land.

Groetjes Marieke, mv Isabel 06-02 2004


 
 Respond to this message   
Christine
(Inloggen christine68)

Voorstellen

February 19 2005, 9:21 AM 

Mijn naam is Christine, ik ben 36 jaar, getrouwd en heb twee dochters. Ik werk drie dagen per week als reïntegratieconsulent/trajectmanager.
Ik ben via het bv-forum op dit forum gekomen. Mika, de oudste, heeft 1 jaar en een paar maanden bv gehad en stopte daarmee toen ik een paar maanden zwanger was. Danae drinkt nog steeds bv en geniet daar nog zeer van. We zien wel wanneer het stopt.........

Tot op het forum!
groet,

Christine mv Mika (11/10/2000) en Danae (2/9/2002)


 
 Respond to this message   

(Inloggen erikaj)

Ook nog even

February 19 2005, 10:02 AM 

Ik ben Erika getrouwd en moeder van Iemke 16-11-1999 Daniel 16-10-2001 en Reinier 7-11-2003. De jongste krijgt nog een beetje BV 1 a 2 keer per dag.
Ik werk als begeleider wonen op een EMG groep (ernstig meervoudig gehandicapten) voor 24 uur, momenteel met 4 uur ouderschapsverlof.

Ik woon in het hoge noorden. Ik ben hier gekomen na Reinier zijn geboorte via het BV forum.

Groetjes Erika

 
 Respond to this message   

(no login)

Meelezer, toch eventjes voorstellen

February 19 2005, 5:06 PM 

Hallo dames,

Ik ben voornamelijk een lezeres van dit geweldige forum, (vanaf het aller eerste begin) maar ik zal me toch netjes eventjes voorstellen want soms reageer ik wel.
Ik ben Helma, 28 jr, woon samen met Peter en samen hebben we drie dochters. De oudste dochter is zes en heet Sanne, dan komt Daniek van vier, en als toetje Niene van ruim vier maanden nu.

Groetjes Helma

 
 Respond to this message   
mandy
(no login)

wij zijn

February 19 2005, 11:08 PM 

Mandy, 25 jr, ylse van een jaar en papa, 28 jr.

we wonen in zuidlimburg.

Ik werk 3 dagen papa 5, ze is dan bij oma.

groetjes, mandy

 
 Respond to this message   

(Inloggen Jennifer30)

Voor de volledigheid

February 20 2005, 1:37 PM 

zal ik me ook nog even voorstellen (denk niet dat iemand dit nog leest, maar geeft niet )

Ik ben Jennifer, net 33 geworden, moeder van Sanne en Jasmijn en 33 weken zwanger van nr. 3. Ik woon in Brabant, in de buurt van Bergen op Zoom, ben getrouwd met Sascha, 29 jaar, netwerk/systeembeheerder. Ik werk niet, ben gestopt 2 weken voor Sanne werd geboren en sindsdien ben ik thuis.
Daarvoor heb ik 5 jaar gewerkt, en daarvoor 5 jaar gestudeerd in Maastricht, aan de Rijkshogeschool Tolk-Vertaler. In 1995 behaalde ik het HBO-diploma vertaler Engels/Spaans.

Mijn hobbies zijn internetten, lezen en cursussen volgen.
Nou ja dat was het wel zo'n beetje, dus groetjes!

Jennifer, mv Sanne (20-8-2000), Jasmijn (24-3-2002), en 'beeb nr. 3' (8 april 2005)

 
 Respond to this message   
Jennifer, mv Sanne en Jasmijn
(no login)

O ja nog vergeten:

February 20 2005, 2:21 PM 

Ik lees en reageer (dat laatste de ene periode meer dan de andere ) hier al mee sinds Jasmijn 5 maanden was, dus 2,5 jaar nu.

En verder doe ik hier de zwangerenlijst, en op Dik voor Mekaar hou ik ook het lijstje bij van (het gewichtsverlies van) de deelneemsters

Groetjes
Jennifer

 
 Respond to this message   
Annemarie
(Inloggen anne555)

zal ik dan ook maar?

February 20 2005, 1:54 PM 

Ik ben hier niet heel actief, maar ik kan me af en toe toch niet bedwingen om te reageren , dus ik zal me ook maar eventjes voorstellen.

Ik ben dus Annemarie, TBM, ik word volgende week 32 jaar. Ik ben hier 2,5 jaar geleden terechtgekomen via het bv-forum. Sara en Mees hebben beide een jaar bv gehad en Tijn bijna 2 jaar.
We zijn bijna 10 jaar getrouwd en wonen in het oosten des lands.

Annemarie, mv Sara (07-05-97), Mees (23-01-99) en Tijn (08-03-02)

 
 Respond to this message   
Martine
(no login)

ach ja

February 20 2005, 7:02 PM 

Ik lees ook meer mee, dan dat ik reageer. Wij (Martine & edward) zijn de gelukkige ouders van Hugo (20-3-4) Hugo is ons kunst en vliegwerk wonder, dwz een IVF-cryo kind. Wij willen wel graag een tweede maar zitten daarvoor weer aan de medische molen vast. daardoor ben ik momenteel weer actiever bij freya en minder hier. Soms wel het gevoel dat iedereen hier erg makkelijk zwanger wordt. Maar dat is mijn gevoeligheid, want ik weet dat hier ook meer moeders zijn waar het niet eenvoudig ging.

Martine, dus

Hoeveel zouden er nog komen

 
 Respond to this message   
Mirjam mv Bram
(no login)

Ook nog

February 20 2005, 9:07 PM 

Hoi, ik ben Mirjam, 33 jaar en lees hier ongeveer een jaar mee nu. Bram is intussen 2 jaar, een echte peuter, en drinkt nog steeds een slokje aan de borst. Dank zij dit forum heb ik mijn weg als moeder een beetje kunnen vinden Vooral op het gebied van bv (de sociale kant ervan), slapen en de behoeftes van kinderen.

Groetjes, Mirjam mv Bram (01-12-02)

 
 Respond to this message   
Petra
(no login)

Ook even voorstellen

February 20 2005, 9:42 PM 

Hi,

Ik ben Petra, mv Babette en lees al een paar weken mee op dit forum en ben hier via het borstvoedingsforum gekomen.

ik ben 30 jaar, woon samen met vriend en dochter in Alphen aan den Rijn en ik werk 4 dagen per week.

 
 Respond to this message   

(Inloggen sandrabo)

Tijd om me voor te stellen

February 20 2005, 11:34 PM 

Hallo allemaal,

Ik ben bijna 35, getrouwd en moeder van Irene nu ruim 2,5 jaar. Ze heeft een jaar BV gehad. Intussen was ik zwanger van Steven, ze vond toen de melk niet meer lekker genoeg en is er zelf mee gestopt. Steven is nu 15 maanden drinkt nog bv, ikke erg trots . Wel merk ik dat ie alleen half slapend nog goed drinkt. Als ie wakker is heeft meneer geen tijd. Het zal dus binnenkort wel afgelopen zijn

Ik ben ook al bijna 2 jaar (min of meer gedwongen) thuisblijfmoeder. Mijn kids gaan wel nog één dag per week naar het kdv. Dit vinden ze hardstikke leuk. Intussen probeer ik een leuke parttime baan te vinden in de regio Eindhoven-Helmond, dit valt niet mee.

Inmiddels ben ik fanatiek aan het fitnessen om wat van mijn overtollige kilootjes kwijt te raken. Heerlijk, het bevalt me prima (afvallen gaat wel langzaam, maar het gaat).

Via het Borstvoedingsforum hier terechtgekomen en lees ik al een tijdje. Ik reageer helaas maar af en toe, meer door tijdgebrek. Ik ben wel intussen verslaafd
Ik vind het mooi hoe hier op dit forum de grappige, informatieve en ontroerende gebeurtenissen worden verteld door vrouwen die ook een gezin hebben met jonge kids, heel herkenbaar soms. Hoe graag mensen elkaar helpen met moeilijke dingen, echt fijn.

Groejes,
Sandra mv Irene 6-6-02 en Steven 3-11-03

Hierzo de (eindelijk eens)foto's van mijn schatjes

 
 Respond to this message   
Mies
(Inloggen Mies-)

Spuit 11

February 21 2005, 10:03 AM 

Hier dan spuit 11.

Ik ben Mies en ik woon samen met mijn vriend en onze kleine grote man (24-05-2003) in Breda. Tijdens mijn bevallingsverlof (ik werk gemiddeld 3,5 dag per week) ben ik via het BV-forum hier verzeild geraakt.

Door J&J:
* Heb ik verschillende leuke mede-moeders leren kennen;
* Draagt onze kleine grote man nep-zootjes van de schoonmoeder van Eva;
* Eet ik weer hutspot (tip: uien bakken i.p.v. meekoken);
* Gaan we in mei via SNP naar Andalusië;
* Ben ik een tevreden combisleeper gebruiker
* En vast nog wel meer

Zeggeh forumbeheer, is het geen idee dit draadje net zoals de handleiding bovenin te 'hangen'? En dan actualiseren zodra een nieuw persoon zich voorstelt?

Adios,
Mies

 
 Respond to this message   
Gwen m.v. Marlon 31.01.2004
(no login)

beter laat dan nooit

February 21 2005, 3:28 PM 

Hoi allemaal,

Ik lees al weer een tijdje mee, heb hier nog nooit gepost, maar wel op het BV-forum. Daar heb ik heel veel aan gehad, want Marlon drinkt nu al een jaar naar beider tevredenheid BV (nog zo'n vier keer per dag). Op het BV-forum heb ik me ook nog nooit voorgesteld, wist eigenlijk niet dat dat zo hoorde, maar nu is dus een perfecte mogelijkheid! Ik ben dus Gwen, 32 jaar, getrouwd en heb een prachtige zoon Marlon. Ik ben momenteel TBM, zoek eigenlijk wel werk maar vind het fulltime thuis zijn ook heerlijk. Ik verveel me geen moment! Ik woon in het oosten van het land. Hobbies: lezen, schrijven, muziek en film.

Groetjes

Gwen

 
 Respond to this message   

(Inloggen kimquilynn)

Nou vooruit dan maar (foto)

February 21 2005, 4:35 PM 

Ik ook nog even, ik post hier niet dagelijks, ben een beetje uit de baby's intussen, ik ben Mélanie, getrouwd met Richard en moeder van drie dochters. Ik woon in Zeeland, en werk in de wijkverpleging.
ky.jpg  Nog even een kleine foto van mezelf, de kinderen komen toch wel af en toe aan bod .Mélanie
mv Kim(6),Quinty(4)en Lynn(2)

 
 Respond to this message   

(Inloggen olga1973)

meelezer

February 21 2005, 9:41 PM 

Hier nog een meelezer,
Olga (32 jaar) getrouwd met Jurgen en sinds 19-6-03 moeder van Joeri. Ik werk 24 uur per week op het laboratorium van het ziekenhuis. Wij wonen in Apeldoorn.
Joeri is met 43 weken geboren als een kleine reus (4800 gram en 58 cm) met een groot hoofd. Hij is ook door een osteopaat behandeld voor Kiss.
Dankzij het borstvoedingsforum krijgt Joeri nog steeds BV. In het begin ging het zeer moeizaam vanwege het Kiss syndroom en wilde ik er mee stoppen maar Joeri vertikte het om kv te drinken (slimme vent) en nu ben ik blij dat we hebben doorgezet en genieten er samen nog van.
Joeri is nu 20 maanden en loopt nog niet..... maar wel bilschuiven! En een echte kletskop die gek is op boekjes lezen. Joeri heeft nog steeds fysio om zijn grove motoriek te stimuleren en hopenlijk begrijpt Joeri binnenkort dat hij die voeten heeft om op te lopen want hij is wel een beetje zwaar om te tillen.

Tot nu toe alleen meegelezen en misschien durf ik nu ik me heb voorgesteld ook wel te reageren.

Groetjes Olga mv Joeri (19-6-03)

 
 Respond to this message   

(Inloggen mama_anne)

HOEVEEL ZIJN HET ER NU

February 22 2005, 8:08 AM 

Wie helpt me even. BEn aan het tellen met hoeveel we op het forum zitten maar raakt telkens de tel kwijt.

Met hoevelen zijn we nu.

gr. Anne

Grote groep trouwens zeg.

 
 Respond to this message   
Nadine
(Inloggen nadinepien)

En ik ben....

February 22 2005, 8:29 AM 

hier ook terecht gekomen via het borstvoedingsforum.
Mijn naam is Nadine, ik ben 25 jaar en sinds 10-10-2004 mama van Amy.
Ik ben nog steeds thuis, want heb 3 maanden ouderschapsverlof genomen, wat vandaag waarschijnlijk nog eens met 3 maanden verlengt mag worden... Ik moet er nog niet aan denken om te gaan werken namelijk!

 
 Respond to this message   
Anne-Marie
(Inloggen AnneMarie67)

op verzoek

February 22 2005, 10:08 AM 

Omdat er gevraagd werd of echt iedereen zich even wil voorstellen ga ik ook nog maar een keertje.
Ik ben Anne-Marie, mama van Liam, een grote jongen van zeven en Merijn, al weer bijna twee jaar. Ik ben TBM, daarnaast actief als vrijwilliger voor VBN in de hoedanigheid van redacteur van hun blad BN. Zelf ben ik al weer 37, oud vergeleken de meeste hier, en dit jaar 12 jaar samen met Antal. We wonen in Breda, Haagse Beemden, en ik spreek dan ook regelmatig af met andere J&J mama's uit de buurt.
Ik voed mijn kinderen op met het motto: "Volg het kind" wat o.a. inhoudt dat Merijn nog borstvoeding krijgt, ik hem veel gedragen heb, dat wordt nu minder want hij wil graag veel zelf lopen, en hij iedere nacht een paar uur bij ons in bed ligt, niet structureel want hij en ik hebben ook een duidelijke behoefte aan apart slapen. Liam heeft een jaar borstvoeding gehad, veel te kort achteraf, maar in die tijd was ik nog wat onzekerder en luisterde goed naar het cb, nu niet meer want ik heb o.a. jullie voor advies!
Vroeger was ik administratief medewerkster, nooit echt leuk werk gevonden, dus stoppen met werken was niet echt een straf voor mij. Ik ben zo iemand met twee afgebroken HBO opleidingen, wel het potentieel maar niet het doorzettingsvermogen om wat af te maken. Hou zoiezo veel van dromen. Als je nog vragen hebt, laat maar weten!


Anne-Marie, mama van Liam (24/10/97),een jaar bv, en Merijn (18/05/03), borstverslaafd.

 
 Respond to this message   

(no login)

Ook ik dan maar

February 22 2005, 10:51 AM 

Nou, ook ik dan maar in dit voorsteldraadje.
Ik ben Judith en moeder van een zoontje Marijn (27-06-2003)
Sinds bijna een jaar ben ik alleenstaande moeder. Marijn gaat eens per twee weken een weekend naar zijn vader.
Ik ben 31 jaar en woon en werk in Leiden.

Groetjes Judith mv Marijn

 
 Respond to this message   
Isobel (mv Lisa 6 en Sander 2 jr)
(Inloggen Isobelle)

ik nog

February 22 2005, 11:13 AM 

pffff, wat een draadje! Ik kon me er maar niet toe zetten mijn aanvulling te doen. maar goed: hier volgt ie alsnog.

Ik ben dus Isobel (mijn echte naam is Marijn, maar die gebruik ik liever niet ivm mijn werk). Ik ben sinds 1998 moeder van Lisa en sinds 2002 van Sander. Ik ben hier destijds gekomen via het Bv-forum en schrijf hier al weer een hele poos mee (anderhalf jaar ofzo). Ik ben getrouwd en werk als docent psychologie (in de deeltijdopleiding). Ik ben eigenlijk ontwikkelingspsycholoog.

jeempie, wat hebben we al een groot forum!

Groetjes,
Isobel

 
 Respond to this message   

(no login)

HOI

February 22 2005, 11:14 AM 

hoi,ikzal me zelf ook effe voorstellen!
ben sandra mama van rhys 5 jaar en sverre 1 jaar.ben getrouwd met de leukste vent van de hele wereld,en we wonen in de achterhoek.
werk 24 uur als bedrijfleidster in een kledingzaak.

veel forumplezier allemaal!!!

 
 Respond to this message   
Eveline, m.v. David, 7,5m, Laura 3,5 jr
(no login)

dit ben ik

February 22 2005, 11:15 AM 

Dag dames, ik weet echt niet meer of ik me nu ooit heb voorgesteld, maar er staan er nu zoveel, dat ik het toch ook nog maar een keertje doe! Ik ben Eveline, ik werk 75 % in het onderwijs (recht) en ben ook mediator, een opleiding die ik vorig jaar heb afgerond en die ik inmiddels ook zelf geef. Ik ben 39 en woon samen met de papa (40) van de kindjes (oftewel: de man die denkt dat ie de vader is, zoals ik altijd verkondig, vind ie niet echt leuk).
Ik kijk regelmatig mee op dit forum, vind het reuzeleuk, maar de papa is enigszins computerverslaafd en de peuter kan er ook wat van. Dus voor mij blijft er niet veel over. Maar als de baby slaapt en de peuter zit in bad, kijk ik altijd even op eht BV-forum en op dit forum. Aan het kleuterforum kom ik dan niet eens meer toe.....

 
 Respond to this message   
carla
(no login)

we gaan voor de 300!

February 22 2005, 11:32 AM 

Hoi dames,

Om de lijst nog groter te maken stel ik me ook even voor.
Mijn naam is Carla, ik ben 27 jaar en al 2 jaar gelukkig getrouwd. We hebben een zoontje Yourie Jesper van 10-9-2003.
Ik werk op een wasserij als kwaliteitsmederkster. Yourie gaat dan 2 dagen naar mijn schoonmoeder en 1 dag naar mijn moeder. Ze genieten daar enorm van en Yourie ook.
Hij heeft 9 maanden (.)voeding gehad waar ik erg trots op ben omdat in mijn omgeving het meestal niet eens geprobeerd wordt om de meest uiteenlopende redenen. Via het (.)voedingforum ben ik hier terecht gekomen. Ik lees veel (weet niet of mijn baas daar zo blij mee is )maar reageer niet zo veel.

Nou wie doet mee om de lijst nog groter te maken?

Groetjes Carla

 
 Respond to this message   
Sonja mv Jarra
(no login)

wij zijn

February 22 2005, 11:40 AM 

Sonja en Jarra, moeder van 31 jaar en dochter van 18 maanden. Jarra is pas 18 maanden aan de borst en als zij ZEGT dat ze het niet meer wil, dan stoppen we ermee (moet er niet aan denken). Ik werk 40 uur per week, nu nog in zuid Duitsland, binnenkort in het Ruhrgebiet. Ik kolf nog steeds trouw af op het werk. Op dit forum gekomen via het borstvoedingsforum en lees graag over de belevenissen van moeders in mijn vaderlandje.

Sonja mv Jarra 17082003

 
 Respond to this message   
Katja (mv Tymen 20-08-04)
(no login)

dit zijn wij

February 22 2005, 12:00 PM 

Omdat ik hier niet zo vaak kom heb ik me nog niet voorgesteld, maar nu het zo'n lange lijst wordt wil ik daar natuurlijk niet bij achterblijven!

Ik ben Katja (1974), sinds augustus moeder van Tymen en sinds december 2000 samen met Carlo. We hebben ook een kat, Moos alias Cookie. Ik werk, maar nog niet naar m'n zin, dus ben ik aan het solliciteren. Lukt niet zo goed. Vorig jaar afgestudeerd als Humanisticus. Tymen gaat twee dagen naar het KDV. Hij is een actief en erg soicaal mannetje, dat het liefst niet alleen is.

BV-forum en nu Rapley-forum ben ik regelmatig op te vinden, hier heel af en toe, maar dat wordt misschien meer nu Tymen ouder wordt.

 
 Respond to this message   

(Inloggen Katebel)

ook bekend als

March 12 2005, 10:28 AM 

zo vinden jullie me ook hier:

Katebel mama van Tymen 20-08-04

 
 Respond to this message   

(Inloggen DomimvMerel)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

February 23 2005, 12:19 PM 

Lieve allemaal,

ook ik schrijf alweer ongeveer een jaartje mee en ben hier terechtgekomen via het borstvoedingsforum, waar ik heel veel steun aan had. Wegens het vele bijlezen wat veel mensen nog moeten doen, zal ik het even héél kort houden.
Ik ben 31 jaar, leerkracht in het speciaal onderwijs en getrouwd met Marco. En... trotse mama van ons geweldige meisje Merel, waarvan ik nu EINDELIJK een fotootje kan plaatsen!

Veel liefs van Domi


 
 Respond to this message   

(no login)

ik ben...

February 23 2005, 12:31 PM 

Hoi!

Ik ben patricia (27) getrouwd sinds dik 3 jaar met paul (25) en we hebben 2 kids: Eva-Lianne (18-8-03) en Sefanya (10-2-05). We zijn werkzaam als straathoekwerkers / jeugdwerkers in een achterstandswijk.
Wonen nu nog in Roermond maar verhuizen naar Rotterdam. In maart verlaten we ons huis en wonen tijdelijk in de buurt van Gorinchem dan.
Aan hobbies komen we niet echt meer toe....nou ja...J&J dan wel natuurlijk.

groeten! Patricia
PS duurde lang voor ik op dit draadje reageerde zeg!

 
 Respond to this message   
astrid
(no login)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

February 23 2005, 1:04 PM 

Ik ben een werkende moeder van een dochter van anderhalf en in verwachting van een tweede (half september). Ik houd het even bij mijn (echte) naam, maar hoop op begrip dat ik de naam van mijn kind en man niet noem. Ik lees veel mee en soms beantwoord ik ook!

groeten,
Astrid

 
 Respond to this message   
m&m
(no login)

ik doe het toch maar

February 23 2005, 1:07 PM 

Dag allemaal,

Zo af en toe neus ik hier bij j&j, via het bv-forum. Ik had al een paar keer alle "voorstellen" gelezen en ik dacht iedere keer, nee doe ik maar niet, maar ik zag net dat er iemand ook nu pas vandaag heeft gereageerd. Dus...

Mijn naam is Marlon, moeder van Merle (net 1 jaar). Merle heeft bijna 11 maanden bv gehad. Ik heb veel gelezen op bvforum en lees daar nu nog mee, maar ook af en toe hier.

Doeg, wie weet tot schrijfs, Marlon & co

 
 Respond to this message   
Iris
(no login)

zal ik dan de laatste zijn???

February 23 2005, 2:22 PM 

Hoi allemaal

Leuk om van alles over iedereen te lezen. Ook ik kom via het borstvoedingsforum bij het J&J forum terecht. Ik ben Iris en ben sinds augustus de trotse moeder van een heel lief zoontje Koen. Ik ben getrouwd en we hebben een goudvis Blub.
Ik heb dit forum nog maar sinds kort ontdekt, dus ik zal in de toekomst ook meer gaan reageren. Ik vind het in ieder geval een heerlijke manier van ontspannen om hier mee te lezen. Ik vind er veel herkenning en hele nuttige tips en adviezen. Op dit moment geef ik Koen nog volledige bv. We zijn net gestart met een fruithapje, maar hij vindt het nog niet echt lekker. Hij kan in ieder geval hele mooie gezichten trekken wanneer er iets nieuws in zijn mondje komt.

Groetjes Iris

 
 Respond to this message   

(Inloggen rebeccavt)

nog één...

February 23 2005, 4:27 PM 

Ik ook dan nog maar!

Mijn naam is Rebecca, ik ben 23 jaar oud, getrouwd met Daan en sinds 26 november 2003 mama van een zoon, Mischa. Rond 2 augustus verwachten we ons 2e kindje. Wij wonen in de regio Utrecht en ik ben tbm met veel plezier.
Ik probeer geregeld mee te lezen en af en toe ook te reageren.

Groetjes Rebecca
mv Mischa 26-11-2003 en uk 2-8-2005

http://mischa.zijnthuis.nl

 
 Respond to this message   
merijn
(Inloggen merijn1)

hallo

March 4 2005, 1:09 PM 

Hallo allemaal,

Bij deze wil ik me graag even voorstellen;
Mijn naam is Merijn, ik ben 26 jr. getrouwd met Ronald en samen hebben wij 1 dochter; Anne (10-9-2004)en een kat
Ik heb dit forum gevonden door BV-forum.

Groetjes Merijn!

 
 Respond to this message   
Moon mv Maya
(no login)

ahum...

March 4 2005, 6:12 PM 

Ik lees en schrijf (niet altijd even fanatiek) al een tijdje mee, maar heb me nog nooit officieel voorgesteld (schaam schaam). Bij deze dan dus maar:
Ik ben Moon (29) moeder van Maya (15 maanden), woon samen in Leiden, maar ga binnenkort verhuizen naar het Haagse. Maya doet het fantastisch, is een hele vrolijke meid die iedereen om haar vinger weet te winden. Alleen doorslapen wil nog niet zo lukken, maar bij papa en mama in bed gaat het meestal wel...
Groetjes
Moon mv Maya (03/12/2003)

 
 Respond to this message   
Monica (mv. Connor)
(Inloggen JenJPK)
Forumbeheer

Mag ik even opnieuw beginnen.

March 6 2005, 10:11 PM 


Hoi, ik wil me graag even opnieuw voorstellen. Ik post niet eens zoveel op dit forum (en vroeger op het BV-forum), maar als ik dat deed, deed ik dat onder de naam Gwen m.v. Marlon 31.01.04. Maar zo heten wij helemaal niet (schaam). Dat zit zo: Toen ik begon te posten op het BV forum, kende ik eigenlijk geen fora waar je je onder je eigen naam voorstelde. Eigenlijk was ik een forum-dummy . Ik bedacht dus de naam Gwen (omdat ik dat wel een mooie naam vond) en Marlon was één van de namen op het lijstje dat we voor een jongen hadden bedacht. Maar naarmate de tijd vorderde kwam ik erachter, dat jullie allemaal (misschien op een paar uitzonderingen na) onder je eigen namen posten. Zeker toen ik na verloop van tijd het Jip en Janneke forum ontdekte.

Ik leef al een tijd met jullie allemaal mee en geniet van de foto's en de leuke verhalen. Het is voor mij een forum dat zeer uiteenlopende emoties kan opwekken, van ontroering tot verdriet, van vrolijkheid tot verontwaardiging. Ik kijk (bijna) elke dag en lees veel van de draadjes (niet allemaal, want daar heb ik helaas geen tijd voor, uh, maak ik geen tijd voor).

De drempel om me onder m'n eigen naam voor te stellen werd echter steeds groter. Het voorsteldraadje was natuurlijk een mooie aanleiding geweest, en toch heb ik daar weer Gwen m.v. ... neer gezet. Stom, ik weet ook niet waarom. Wat mij nu toch overgehaald heeft was eigenlijk dat Yvonne m.v. Tijn in het 'je bent verslaafd aan' draadje jullie haar bv-vriendinnen noemde. Zo voel ik dat ook eigenlijk (al zal het wel eenzijdig zijn, want de meesten van jullie kennen mij helemaal niet, omdat ik niet zoveel post): ik heb met jullie veel meer raakvlakken dan met de mensen in mijn omgeving waarvan de meesten het maar raar vinden dat ik "nog steeds" bv geef.

Okay, ik ben dus Monica, 32 jaar, moeder van een geweldige lieve en mooie zoon, genaamd Connor. Wel geboren op 31.01.2004 en we zijn allebei bv-verslaafd. Ik woon in Enschede (hoi Mathilde en Maud! ) en ben getrouwd met Lodi (36). Ik ben tijdelijk TBM, al bevalt het mij prima. Heb hiervoor bij een bank gewerkt, maar mijn afdeling ging verhuizen naar Apeldoorn. Dat vond ik te ver reizen. Ik ben veel liever bij mijn kleine ventje! Ik studeer HBO Communicatie via de LOI en mijn hobbies zijn naast samenzijn met Lodi en Connor, lezen, schrijven, internetten (duh), fotografie, films en muziek.

Met Connor gaat het eigenlijk heel erg goed. Nooit ziek, altijd vrolijk, hij kan al staan en loopt overal langs (maar nog niet los). Hij is soms wel eenkennig, maar dat vind ik niet erg. Hij slaapt niet (meer) door, maar ook daar maak ik geen probleem van. Hij wil meestal 's nachts nog maar een keer drinken en is zo makkelijk 's nachts, Lodi haalt hem eruit en "klik"-hij drinkt en we slapen later samen weer gezellig in. Connor begint de laatste week met dingen aanwijzen en vindt het prachtig als je dan benoemt waar hij naar wijst. Ook geeft hij heerlijke natte kusjes! Uhm, wat is nog meer interessant voor jullie om te weten: ik gebruik voor Connor voorgevormde katoenen luiers en dat bevalt prima. Hij lust bijna alle groentes en fruit en dat maak ik vers voor hem klaar (want potjes lust ie niet )

Ohja, Forumbeheer, als dit berichtje in het voorsteldraadje moet, hoor ik dat graag, ik wil hem anders daar ook wel even plaatsen? Inmiddels gedaan door FB.

Nou, ik hoop hier nu wat vaker te posten en hoop dat jullie me mijn berichtjes onder pseudoniem niet kwalijk nemen.

Groetjes,
Monica (32) m.v. Connor (31.01.2004) 
 Respond to this message   
Jutta (mv. Liv)
(Inloggen JenJPK)
Forumbeheer

Opnieuw voorstellen (verplaatst door fb)

March 6 2005, 10:13 PM 

Het is al lang geleden dat ik hier een berichtje gepost heb, dus zal ik melzelf even opnieuw voorstellen.
Ik ben jutta, 24 jaar jong en moeder van Liv. Liv is op 10-10-2002 geboren met een zwangerschapsduur van 25 weken en 4 dagen. Wij wonen in het brabantse land vlakbij Breda.

Nu het volgende;

Ik heb vrij snel na de bevalling een koperen spiraal laten plaatsen. Dat ging het eerste jaar redelijk goed maar het laatste jaar niet meer. Ik ben ruim 2 weken en soms wel 3 weken ongesteld. Ik begin er nu steeds meer van te balen en wil het koperen spiraal laten verwijderen. Maar wat dan? Ik zit te denken aan een Mirena spiraal. Zijn hier meer moeders die een Mirena spiraal hebben en die borstvoeding geven? En hoe is het na het plaatsen van een Mirena gegeaan met de menstruatie? Je hoort verhalen dat vrouwen wel 3 maanden bloedverlies hebben.

Ben benieuwd naar jullie reacties.

Groet,

Jutta (mv liv 10-10-2002)
 
 Respond to this message   
Suus (mv. Nova)
(Inloggen JenJPK)
Forumbeheer

Voorstellen (verplaatst door fb)

March 6 2005, 10:15 PM 

Voorstellen
March 4 2005 at 11:50 AM Suus (Inloggen suusmvnova)

--------------------------------------------------------------------------------

Ik lees af en toe mee, ben hier gekomen via het BV-forum.

Ik kon geen draadje vinden om mij voor te stellen dus ben ik zo vrij er 1 te openen. (mocht er wel 1 bestaan, excuus)

Ik ben Suus, 28 jaar en sinds 20-02-2004 mama van Nova (Susanne Louise).

Nova is een lekker meisje van net 1 jaar. We hebben de afgelopen maanden veel "problemen" gehad met haar, maar gelukkig gaat het nu erg goed!

Tja... dat was het wel zo'n beetje in het kort.
Als er vragen zijn, stel ze gerust!


Liefs
Suus

 
 Respond to this message   
Cisca mv Ian en Tygo
(no login)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

March 7 2005, 12:15 AM 

Nou, ik vraag me af of men dit nog wel leest, maar zal me ook maar even voorstellen.
Ik ben Cisca, 29 jaar, moeder van 2 jongens: Ian (7-9-03) en Tygo (9-12-04).
Wij wonen samen met papa in een nieuwbouwwijk aan de rand van Rotterdam.

Momenteel ben ik fultime moeder. heel af en toe draai ik nog een dienst op mijn oude werk. Dit is groepsleidster in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Ik ben op dit forum gekomen door de BV site. Heb dit hele forum principe net ontdekt, maar heb het idee dat het flink verslavend werkt....

Groetjes

 
 Respond to this message   
Diane mv Serena en Diane
(no login)

beetje laat...

March 7 2005, 3:45 PM 

ten tijde van dit draadje was ik op vakantie en heb dus niet eerder kunnen reageren...

Ik ben Diane, kom uit de buurt van Rotterdam en ben de trotse moeder van Serena (06-02-02) en Maria (16-06-03) Getrouwd met een echte Italiaan. Ik ben hier gekomen eigenlijk vanaf het begin, toen ik Serena bv gaf. Dat heeft ze 9 maanden gekregen en toen werd ik zwanger van Maria en wilde Serena niet meer (tot mijn grote spijt...) Maria heeft geen bv gehad, ivm een lang ziektebed en verschillende operaties)

Ik ben er een poosje tussenuit geweest wegens gebrek aan internet, maar nu weer op volle sterkte terug!!!

Groetjes Diane

 
 Respond to this message   
Simone (mv Zoë 09-09-03)
(Inloggen Simoontje)

hallo

March 10 2005, 7:17 PM 

Hallo allemaal,

Ik lees al een tijdje mee, maar had tot nog toe weinig tijd of puf om mee te schrijven. Maar ik merk dat ik nu al een aantal keer gereageerd heb op draadjes, dus wordt het tijd dat ik me even voorstel!
Ik heet dus Simone, ben 37 jaar en woon samen met Gerrie.
Sinds 9 september 2003 zijn wij de trotse ouders van Zoë Shannon. Zij is nu dus alweer 1,5 jaar oud!
Zoë krijgt nog steeds borstvoeding, zo'n 4x per dag, tot ons beide plezier!
Vanwege allergie bij haar (en mij) volg ik sinds Zoë 2 maanden is een kma-dieet. Gelukkig gaat het nu goed met haar en gebruiken wij allebei sinds ze 14 maanden is melk- en sojaproducten. Maar nog geen ei, noten, zaden en pinda's.
Ik werk 3 dagen per week als informatie-manager bij een bank en kolf nog 1x per dag. Al wil ik dat toch 'ns gaan proberen af te bouwen....

groetjes
Simone
mama van Zoë, al 1,5 jaar aan de borst!
 
 Respond to this message   
Laura mv Christina
(no login)

Ook even voorstellen

March 11 2005, 10:39 PM 

Hallo,

Ik ben Laura, 28 jaar, getrouwd met Thomas, en samen hebben wij een dochter; Christina (geb. 03.08.04) die nu nog meestal Chrisje genoemd wordt.
Ik werk 2 dagen per week als CWI-consulent en Thomas werkt fulltime in de beveiliging. Christina is op de dagen dat ik werk 1 dag bij mijn moeder, en 1 dag is Thomas thuis.
Ik heb dit forum ontdekt via het Borstvoedingsforum.
Christina krijgt sinds haar geboorte borstvoeding, en ik ben sinds die tijd een echte borstvoedingsfanaat geworden.
Dit lijkt me een gezellig forum, leuk om ervaringen uit te wisselen met andere moeders, daarom hoop ik af en toe eens mee te "kletsen".

Groetjes,

Laura

 
 Respond to this message   
Tineke mv Sander en "Spruitje"
(no login)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

March 12 2005, 9:50 AM 

Ik zal me ook maar eens even voorstellen. Lees nu al een klein poosje mee en reageer ook af en toe. Ik ben Tineke, ik ben 27 jaar en moeder van Sander (01-01-04) en 30 weken zwanger van onze tweede (20-05-05). Ik werk twee dagen per week als logopedist en werk daarnaast nog thuis als vertaler Engels. Verder zing ik nog in een popkoor bij ons in het dorp.

Groetjes, Tineke

 
 Respond to this message   

(no login)

Hallo

March 12 2005, 11:31 AM 

Ik ben Ilona mv Nina. Nina heeft tot 14 maanden borstvoeding gehad, waar ik erg trots op ben.
Ik ben 28 jaar en werk in de zorg in een verpleeghuis waar ik als extra taak heb om leerlingen te begeleiden.
Ook ben ik getrouwd met Piet 32 jaar.
Ik ben geboren in Bergen op Zoom en woon al mijn hele leven in Ossendrecht.

Groet, Ilona mv Nina (05-10-03)

 
 Respond to this message   
sonja mv julian 080804
(no login)

ik ben

March 13 2005, 2:38 PM 

Sonja. Ik ben 33 jaar.
Ik ben getrouwd met René (47) en ik heb een zoon Julian, 7 maanden oud (8 augustus 2004).

Borstvoedingsfan: ik vind het heerlijk om te doen en hou er voorlopig niet mee op. Ik kom al een weekje op dit forum (via bv-forum) en ben helemaal hooked. Zal wel weer minder worden, hoop ik. Ik vind het leuk om informatie uit te wisselen of wat heen en weer te discussieren.

Ik werk thuis en mijn man ook. Fijn om Julian zoveel mee te kunnen maken en handig met borstvoeding. Hij gaat niet naar de opvang of zo.

Ik geef juridisch advies en ik begeleid sociale processen in groepen. Ik ben juriste en NLPer. Momenteel heb ik geen betaalde opdrachten maar ben ik een lastige maar onbetaalde klus aan het afronden.

Geliefde bezigheden die me zo te binnen schieten zijn: dansen, star trek kijken, lezen.

Tot mails op dit forum,
Sonja

 
 Respond to this message   

(no login)

en ik dan...

March 13 2005, 8:33 PM 

Mijn naam is dus jeannette ik ben 31 jaar en woon in deventer. mijn man en ik zijn allebei beeldend kunstenaars en daarnaast ben ik ook nog goudsmid. wij hebben twee prachtige kinderen zoon hobbe van 3(17-02-02) en dochter jip van 1(20-02-04).
ik ben hier ook terecht gekomen via het bv forum, hobbe heeft 15mnd bv gehad, op de dag dat ik zwanger was van jip (of eigenlijk 1 dag later;)), hield het op. gelukkig heb ik nu jip weer aan de borst en hoop dat nog even vol te houden!
groetjes, jeannette

 
 Respond to this message   
Petra (mv Dione 13-7-04)
(no login)

Wat een lang draadje

March 13 2005, 9:17 PM 

Maar niet langdradig hoor. Leuk om iedereen een beetje te leren kennen.
Ik zal ook even wat over mijzelf vertellen. Ik ben getrouwd met Marco en woon in Nieuw-Vennep. Sinds 13-7-04 zijn wij de trotse pppa en mamma van Dione. En heel lief meisje die bijna alleen maar kan lachen. (maar gelukkig ook kan huilen want dan kan ik haar lekker troosten
Ik ben verpleegkundige en werk momenteel op een opname/observatie afdeling voor verstandelijk gehandicapten met epilepsie.
Ik kom op dit forum via mijn schoonzus Suzanne (mamma van mijn allerliefste nichtje Claudia). Zij heeft mij ook enthousiast gemaakt voor het geven van bv wat ik nu dus al 8 maanden met veel plezier doe.
Verder schrijf ik niet zo veel maar lees bijna elke dag (verslaafd???)

Groetes Petra

 
 Respond to this message   

(Inloggen iesman)

Hallo!

March 14 2005, 4:41 PM 

Ik ben Ina, 25 jaar (in mei word ik 26) en ik ben getrouwd met Thomas. We wonen in Ter Aar. Sinds 16 november 2004 zijn we de trotse ouders van Micha: een ontzettend lief ventje dat lekker in zijn vel zit nu hij geen last meer heeft van krampjes! In de eerste drie maanden heeft hij het daar best moeilijk mee gehad, en wij met hem! Nu hij bijna vier maanden oud is, kan hij heerlijk zelf spelen in de box maar vindt hij het nóg fijner als papa of mama met hem speelt!
Micha krijgt borstvoeding en dat bevalt ons allebei goed. Na een wat moeizame start (kloofjes, beginnende borstonsteking) gaat het nu prima. Hij groeit er goed op!
Op dit moment ben ik werkloos, omdat mijn werkgever failliet ging tijdens mijn bevallingsverlof. Ik ben druk aan het solliciteren en wil weer drie dagen gaan werken. Micha gaat dan naar de opa's en oma's, en om de week is papa een dag thuis bij Micha.

Het lijkt me leuk om op dit forum ervaringen uit te wisselen!

Groetjes, Ina

 
 Respond to this message   
Carola
(no login)

Zal me ook nog ff voorstellen

March 26 2005, 9:16 AM 

Hoi, mijn naam is Carola, ik ben (nog 1 maand) 29 jaar. Ik woon samen met Rick en wij zijn de trotse pappa en mamma van onze zoon Meddy 3 en onze dochter Bobbie 1. We wonen in de buurt van Rotterdam. Ik werk 2 dagen per week en dan gaan komt oma hier in huis om op de kids te passen. Ik lees al een tijdje mee op dit forum (schrijf niet veel) en ben hier ook gekomen via het borstvoedingsforum.
Groetjes Carola

 
 Respond to this message   
Gabrielle mv Eva
(no login)

nieuw hier

March 26 2005, 11:07 AM 

Hoi allemaal,
ik ben hier nieuw en kan me dus meteen voorstellen.
Ik ben Gabrielle (29) en sinds 18/11/2004 moeder van Eva. Ik ben zeer gelukkig getrouwd met Pieter (33) en woon in Almere.
Ik ben scheikundedocent op een vmbo/havo/vwo school in Amersfoort. Op het moment heb ik ouderschapsverlof en werk ik twee dagen in de week, na de zomervakantie wil ik drie dagen werken.
Eva krijgt nu al ruim 4 maanden volledig bv, intussen tot groot plezier van ons alledrie (papa vindt het ook helemaal geweldig). Ze is op maandag thuis bij papa en op vrijdag gaat ze naar opa en oma.
Ik hou erg van lezen maar kom daar op het moment niet veel aan toe, behalve hier dan en het bv forum Jullie zullen me wel vaker zien/horen/lezen.
groetjes van Gabrielle

 
 Respond to this message   
janna mv Luca (12-07-04)
(no login)

Beter laat dan nooit...

March 26 2005, 12:12 PM 

Hi ik ben Janna, moeder van Luca (12-07-04). Ik kom hier al een tijdje maar het komt er steeds niet van om me even netjes voor te stellen of een account aan te maken...

Ik ben thuisblijfmoeder en 1 dagje per week beeldendkunstenaar. Ik ben hard bezig met een collectie kunst voor kinderen en wil dat via indeternet en kleine kinderwinkels gaan verkopen. Als mijn site helemaal klaar is laat ik het weten

Vlak voor de geboorte van Luca ben ik getrouwd met mijn grote liefde Martin. We zijn heel erg dol op Luca, hij is een heel blij, tevreden maar ook erg druk en vooral ook eigenzinnig ventje.

Ik ben hier ook via het bv forum terecht gekomen.

groetjes Janna

 
 Respond to this message   

(Inloggen bergdan)

Ook maar eens wat plaatsen

March 29 2005, 8:33 PM 

Ik ben eind vorig jaar en begin dit jaar regelmatig op dit forum geweest. Na lange tijd afwezig te zijn geweest ben ik weer terug in j&j land :D

Mijn naam is Daniëlle en ik woon in Leiden. Ik ben 29 jaar en werk 3 dagen per week als personeelsadviseur. Michael (de papa) en mijn zoontje sem (08-09-03) zijn de mannen in mijn leven.Daniëlle mv Sem (08-09-03)

 
 Respond to this message   
Babette (mv Bram & Isabel)
(no login)

Nu dan eindelijk...

March 29 2005, 9:00 PM 

Ha!

Elke keer als dit draadje langskomt denk ik: ik moet me ook nog even voorstellen, maar dan komt het er weer niet van, maar nu wel!

Ik ben dus Babette, getrouwd met Marinus en moeder van Bram van 1 augustus 2002 en Isabel van 24 augustus 2004.

Ik werk 2 dagen in de week, dan doe ik de administratie voor een praktijkschool (voortgezet onderwijs) en ik fröbel wat met websites in de avonduren (nog in beginnende fase hoor).

Ik ben hier terecht gekomen via het BV-forum en lees hier (en schrijf af en toe) alweer twee en half jaar! Het is dat ik al zeer intensief meeschrijf op een forum met allemaal mama's die een uk hebben gekregen in augustus/juli 2002 (ik kom er hier regelmatig eentje tegen ), anders was ik vast actiever geweest op dit forum, maar nog meer internettijd trekt manlief niet . Ik vind het te gek om de ervaringen van andere moeders te lezen, heb al heel vaak wat gehad aan jullie verhalen/antwoorden.

Bram heeft anderhalf jaar BV gekregen en Isabel geniet er nog volop van!

Gr.
Babette

 
 Respond to this message   

(Inloggen JessiemvJenMeesFem)

Even voorstellen

April 1 2005, 9:27 AM 

Hoi!
Het leek mij wel gepast om mezelf even voor te stellen aangezien ik al vrij lang meelees, maar tot nu toe niets van me heb laten lezen. Ik ben Jessie (30), getrouwd met Edward (36) en heb drie kinderen;
Jen (jongen, 21-12-99)
Mees (meisje, 26-6-02)
en Fem (meisje, 1-2-05)
Ik ken deze site via het BV Forum waar ik ook al heel lang meelees en veel goede tips heb opgepikt, waardoor ik al mijn kids succesvol bv kan geven en heb gegeven.

Misschien laat ik vanaf nu wel wat vaker wat van me lezen, ben in ieder geval bijna dagelijks bij jullie (zoals al vaker is gezegd, deze site is verslavend).

Groetjes van Jessie

 
 Respond to this message   
Petra
(no login)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

April 1 2005, 12:34 PM 

Hoi allemaal ( wat zijn het er veel)

Dan ik ook maar !!!!
Mijn naam is Petra ik ben 35 jaar getrouwd met Helmut 36 jaar
Trotse moeder van Martin 6j,Pascal 4j en Evi 25/09/2004.
Woonachtig in de polders van ZeeuwschVlaanderen IK werk 2 dagen pw .
Door een tip van een vriendin ben ik hier verzeild geraakt.
Petra

 
 Respond to this message   

(Inloggen Rosa28)

Hoi

April 1 2005, 10:35 PM 

Ik ben Rosa, 28 jaar en ben sinds 18 december moeder van Norah. Wij wonen samen met (papa) Kenneth en (hondje) Bobby.

Een vriendin vertelde over dit forum, dus ben toen maar eens gaan kijken...

Ik geef bv en hoop hier nog een tijdje mee door te kunnen gaan. Noor vindt het erg smakelijk (krijgt al lekkere spekarmpjes en -beentjes).

Ik werk, voorlopig nog 2 dagen, als doktersassistente en Kenneth werkt 4 dagen (projectleider). Norah gaat de ene week een dag naar mijn moeder en de andere week naar Kenneth zijn moeder.

Het lijkt me gezellig af en toe mee te kletsen.

Groetjes,

Rosa

 
 Respond to this message   
anniekaa
(Inloggen anniekaa)

ik ben

April 2 2005, 4:58 PM 

anniekaa, ik ben 31 jaar. We hebben 2 kinderen de oudste heet wybe en is bijna twee en een half jaar, de jongste heet pippi en is negen en half maand. Ik werk als verpleegkundige, 10 dagen in de 4 weken. Mijn man werkt ook onregelmatige diensten dus al met al een heel geplan. De kinderen gaan 1 dag in de week naar de creche, gelukkig kunnen we dat flexibel inplannen, en daardoor hebben we ook erg flexibele kinderen

 
 Respond to this message   

(Inloggen Joanne75)

dit zijn wij

April 6 2005, 1:19 PM 

Hallo allemaal,
Dit is de eerste keer dat ik een berichtje schrijf op dit forum, het is dus allemaal nog nieuw voor me.
Mijn naam is Joanne (spreek uit: jo-anne). In februari van dit jaar ben ik moeder geworden van Jasper (09-02).
Ik ben in oktober 2004 getrouwd met Ted. Daarvoor woonden we al ruim vier jaar samen in Den Bosch.
Ik werk als jobcoach met moeilijk opvoedbare en moeilijk lerende jongeren. Door middel van arbeidstraining en stages proberen we deze jongeren aan een baan te helpen. Ontzettend leuk werk, hoewel het niet altijd meevalt. Na mijn verlof ga ik drie dagen werken. De oma van Jasper (mijn schoonmoeder) gaat twee dagen oppassen. De derde dag is nog een probleem. Ik breng hem liever nog niet naar een KDV, maar ja als het niet anders kan.
Dit forum heb ik leren kennen via Marichel, een vriendin van me.
Ik hoop veel aan dit forum te hebben.

groetjes

Joanne mv Jasper (09-02-05)

 
 Respond to this message   

(Inloggen PaulavG)

Even voorstellen

April 9 2005, 10:24 PM 

Hoi allemaal,

Ik ben Paula 29 jaar getrouwd met Ferry en moeder van Lisanne 2-9-2000 9dgn bv helaas moeten stoppen van vk. Steijn 7-2-2005 5 keer bv live en 2 keer bv via flesje.Ik ben tbm maar daarvoor verpleegster op een revalidatie afd. Ik ben hier vandaag komen kijken omdat ik al een aantal keer op de bv forum link hier heen zag. Ik wil graag deel nemen aan deze forums omdat ik een lang en breed incest verleden heb en dit nogal de nodige angsten en onzekerheden rondom zwangerschappen, moeder worden, bv, kolven, en opvoeden geeft en hoop op de forums steun herkenning en ontspanning te vinden.

Groetjes Paula

 
 Respond to this message   

(Inloggen CarlaB)

opnieuw... na heel lang....

April 10 2005, 11:34 AM 

Hoi, ik heb me in een ver grijs verleden wel eens voorgesteld maar ben nogal afwezig geweest.
Ik ben Carla, moeder van Daniëlle (30-9-99) en Nienke (28-10-03)en als het goed gaat van nog een ukkie (3-11-05?).
Ik ben hier terecht gekomen via het bv-forum, ik heb Nienke zo'n 14 maanden zelf gevoed en toen vond zij het genoeg (helaas).
Ik ben getrouwd met een marineman, dus sta er regelmatig alleen voor, maar dat mag de pret niet drukken.
Verder werk ik nog 20 uur per week met onregelmatige diensten.
Nou, dit was het wel zo'n beetje. Vanaf nu zal ik proberen wat vaker mijn gezicht te laten zien

Groetjes van Carla, mv Daniëlle (30-09-99),Nienke (28-10-03) en ... (3-11-05?)


 
 Respond to this message   
Maya mv Roy (23-03-04)
(Inloggen MayaRoy)

even voorstellen

April 24 2005, 10:51 PM 

Hallo!

Ik ben Maya, ik ben (net geen) 32 jaar en de trotse mama van een flinke zoon, Roy, 13 maanden oud. Ik woon in Antwerpen, werk voorlopig nog als leerkracht tekenen, maar ga vanaf 1 mei in loopbaanonderbreking om voor mijn zoontje te zorgen.
Dankzij Natalie (mv Merel en Sterre) ben ik op dit forum terecht gekomen. Eerst heb ik een tijdje alleen mee gelezen, maar nu wil ik ook graag mee schrijven.

groetjes

Maya, mv Roy (23-03-04)

 
 Respond to this message   
chella
(Inloggen engelencochella)

was ik bijna vergeten!

April 24 2005, 10:59 PM 

Volgens mij heb ik al een keertje gepost zonder mezelf voor te stellen. Dat was niet zo netjes van me!
Ik ben Chella, getrouwd met Antoine. Samen hebben we 5 kinderen. De oudste is zaterdag 16 geworden en de jongste is 2 en half. De 3 anderen zijn 10, 8 en bijna 4 jaar oud.
Ik werk in een groot restaurant als supervisor en ben vrijwilliger bij Vereniging Borstvoeding Natuurlijk.
Verder ben ik bezig met mn propedeuse omdat ik als ik later groot ben graag verloskundige wil worden.

groet, Chella

 
 Respond to this message   

(Inloggen deHeus)

voorstellen

April 24 2005, 11:49 PM 

Hallo allemaal

Ik ben Diane. Mv Lisa (6 jaar) Kas (3 jaar) en Madée. Ben hier terecht gekomen via Bv forum. Madée krijgt nog volledige bv. Dit ook omdat ze verdacht wordt van koemelkeiwitallergie. Ook heeft ze een reflux. Komt er ook bij dat ze heel weinig groeit. Maar ze doet het verder goed.
Ik werk als peuterleidster in de kinderopvang en de jongste 2 gaan mee naar hetzelfde kdv. Waardoor ik Madée dus gewoon live kan voeden. Een nadeel, Madée komt nog 3 keer op een werkdag dus dat is soms wat lastig met weggaan van de groep (spits tijden). Maar dat gaat langzamer hand wat beter.
Dat was het wel voor nu.
Gr Diane mv (Lisa, Kas en Madée) 
 Respond to this message   

(Inloggen SuusmvDaanenRoos)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

April 28 2005, 9:46 AM 

Hoi hoi,

Ik ben ook lid geworden hier en al me dus even voorstellen.

Ik ben Suzan voor de meeste gewoon Suus. Ik ben Samen met Frank Paps en Mams van Daan die nu 3,5 jaar oud is en Roos die sinds 7 weken ons gezin heeft versterkt.
Ben hier gekomen via het bv Forum waar ik met Daan en nu ook met Roos weer veel aan heb. Maar inderdaad je hebt ook wel eens een vraag die niet met bv te maken heeft, vandaar dat ik ook hier verzeild ben geraakt.
Als ik geen vrouw en moeder ben, ben ik een collega en dan werk ik als groepsleidster bij dove verstandelijk gehandicapten met gedragsproblemen. 3 van de 4 clienten met wie ik werk zijn autistisch. Als je verder nog iets wilt weten hoor ik het graag!

GRoetjes Suzan

 
 Respond to this message   
Mireille
(Inloggen peruaantje)

nog interesse

April 28 2005, 12:59 PM 

Voor degene die nog interesse heeft om nog meer forumbezoekers te leren kennen:
Ik ben Mireille, getrouwd met Menno, we hebben een zoontje van 4 mnd (23-12-04) die Danilo heet. Mijn man komt uit Perú, en mijn zoontje heeft de geweldigste ogen die ik ooit gezien heb... Naast zijn papa natuurlijk. Ik verdrink er dagelijk in, in die prachtige ogen van hem. Ik geef met veel plezier borstvoeding, na hele zware eerste maanden, en ik ben dolblij dat het voeden nu goed loopt. Mijn zoontje heeft een koemelkallergie, dus als het om eczeem, berg en dauwworm gaat, of verkoudheid, ben ik al een hele expert... Wat leer je toch veel als je kinderen krijgt.
Verder ben ik bijna afgestudeerd als maatschappelijk werkster, alleen nog even het eindgesprek en dan is alles achter de rug. Eindelijk dan! Ik heb mijn scriptie geschreven tijdens mijn zwangerschap, en nog wat laatste verslagen gemaakt in de afgelopen maanden na de geboorte van Danilo, dus ik ben héél blij dat het nu bijna klaar is!
Ik vind het leuk om met mama's te kletsen over onze kinderen, en kennis die ik (soms moeizaam) vergaard heb te delen.
Groetjes! Mireille

 
 Respond to this message   
Vera
(Inloggen Vera73)

Effe (alsnog) voorstellen

May 4 2005, 4:03 PM 

Hallo Allemaal,

Ik kom er net achter dat je je "officieel" even moet voorstellen. En dat terwijl ik al druk aan het posten was. (Sorry sorry, wist het echt niet).
Dus hierbij:
Ik ben Vera, ben getrouwd en sinds 6 februari 2004 moeder van Wouter. Ik werk niet. Ik geef wel nog borstvoeding. Ik ben ook via het bv-forum hier terecht gekomen.
Verder heb ik een straatvreesachtergrond, waar ik soms last van heb.
En ik ben 31 jaar oud.
Nouja, sorry dat ik me pas zo laat voorstel dus. Maar bij dezen dus toch gedaan!

Vera, mv Wouter(15 mnd en bv)
Wouter's foto...

 
 Respond to this message   
Irma
(Inloggen IrmaS)

... Heb ik dus ook nog niet gedaan.

May 4 2005, 4:48 PM 

Hallo allemaal,
Sorry, maar ik heb me dus ook nog niet voorgesteld, maar praat wel al lekker mee.
Ik ben Irma, sinds 23 april 2004 de trotse moeder van zoon Bram, die 10 maanden volledige BV heeft gehad en nu nog 3 à 4 keer BV krijgt per dag.
Verder ben ik al ruim 15 jaar samen met mijn partner Huub en zijn we onlangs verhuisd. Ik werk 3 dagen, ben 37 en ben hier beland via het BV-forum.
Irma, mv Bram, 23-04-2004

 
 Respond to this message   

(Inloggen Tienne1357)

Ook maar even

May 4 2005, 6:11 PM 

Hoi allemaal

Ik lees sinds een paar dagen mee en wilde dat niet meer doen zonder me even voor te stellen. Ik ben dus Tienne en zwanger van ons eerste kindje. Dit zal in het begin van September geboren worden als alles goed mag gaan. Dus ik lees me suf momenteel over alles wat los en vast zit over kinderen. En aangezien hier genoeg te lezen is vermaak ik me voorlopig nog wel!

Willje meer weten roep dan maar!

Groetjes Tienne

 
 Respond to this message   

(Inloggen erins_mammy)

Hoi

May 9 2005, 12:42 PM 

Even voorstellen,

Ik ben Jennie de mama van een kleine meisje, Erin, geboren op 21/11/2004 om17:30 na een bevalling van maar 4 uur!

Wij genieten nu dus al bijna zes maanden van elkaar. Erin krijgt nog BV en wij zijn begonnen met wat vaste voedsel (Rapley) maar dat gaat lekker rustig aan.

Ikzelf kom uit Ierland en woon nu rond zeven jaar in Nederland. Ik werk drie dagen per week en mijn man Nico blijft een dag thuis om van Erin te genieten en ze gaat de andere twee dagen naar de KDV.

Groetjes,
Jennie

 
 Respond to this message   

(Inloggen mamatje)

Voorstellen

May 9 2005, 12:53 PM 

Hallo,

Mijn naam is Inge en ben de trotste moeder van Marie & Josse.
Ik ben sedert 4j getrouwd met Tom en we wonen in België, Tongeren om precies te zijn.
Op 20 mei vier ik mijn 27ste verjaardag (oh jee) en ben vroedvrouw van beroep.
Ik vindt het daarbuiten heerlijk om op het forum te komen, lekker mee te lezen en ten gepaste tijde te reageren.

Vele groeten,

Inge


 
 Respond to this message   

(Inloggen tamaramvRiley)

Ik ook even voorstellen

May 9 2005, 1:29 PM 

Hallo, ik ben Tamara, ik ben 20 jaar en de trotse mama van Riley(27-11-2004) Ik was 19 jaar toen ik (gepland) zwanger raakte en ook 19 toen ik beviel. Ik ben op mijn 18e samen gaan wonen in den Haag met Bas (25) en we zijn op 6-7-2004(ik was toen 18 weken zwanger) getrouwd. We zijn niet getrouwd vanwege de zwangerschap, maar het huwelijk stond al een half jaar vast.

xxx Tamara
Moeder van Riley Murphy 27-11-2004


 
 Respond to this message   
irma mv Fleur 09-03-05
(Inloggen Irmamvfleur)

Ik ben

May 19 2005, 10:39 AM 

HoI,

Ik ben Irma 9 maart 2005 moeder geworden van Fleur. Ik woon samen met Peter. Fleur krijgt bv via de fles, omdat ze helaas niet live wil drinken. Ik hoop het kolven nog een tijd kan volhouden, want Fleur doet het er erg goed op.

Groetjes Irma

 
 Respond to this message   
mirjam mama van eva
(Inloggen mirjamschut)

voorstellen, eindelijk dan!

May 19 2005, 7:19 PM 

hallo, ook ik zal eens even zo netjes zijn om me voor te stellen. Ik lees al een tijdje mee en wil soms graag reageren, maar heb dat tot nu toe niet gedaan. eerst maar even voorstellen dacht ik zo!
Goed, ik ben dus Mirjam, 27 jaar en mama van Eva. Eva is geboren op 11-11-2004 en is de leukste, mooiste en liefste meid die er is (maar nu zal ik vele moeders over me heen krijgen denk ik!!) ik ben hier terecht gekomen via het bv-forum en geef nu al ruim 6 maanden mijn meiske heerlijke mama-melk! verder ben ik nu af en toe te vinden op het bijvoedingsforum. oja ik werk drie dagen in de week als maatschappelijk werkster, ben getrouwd, maar zie hem nog steeds heel eigenwijs als mijn vriendje en ben erg gelukkig!

Ik hoor het wel als jullie nog vragen hebben!

groetjes, Mirjam mama van Eva

 
 Respond to this message   

(Inloggen 13082004)

Hoi Allemaal!

May 26 2005, 9:33 AM 

Ik lees ook al een tijdje mee op dit forum en zal me nu ook voorstellen.
Ik ben Carlinda (30 jaar) en mama van Fenne die nog steeds borstvoeding krijgt.
Ik ben dan ook op dit forum gekomen via het borstvoedingsforum.

 
 Respond to this message   
Marjolijn
(Inloggen Marjolijn76)

ook even voorstellen

June 6 2005, 9:01 PM 

Hoi allemaal,

Ik ben Marjolijn, ik ben 29 en ik woon in het oosten des lands. Ik ben bijna 10 jaar samen met mijn vriend en sinds 11 november vorig jaar zijn wij de trotse papa en mama van onze dochter Jente. Ik werk 3 dagen per week en mijn vriend 4.

Ik heb dit forum ontdekt via het bv-forum, waar ik vrij regelmatig iets post. Ik lees al een tijdje mee en ik wil me nu ook af en toe met de gesprekken gaan bemoeienGroetjes,

Marjolijn, mv Jente (11-11-04)

 
 Respond to this message   

(Inloggen sssunny)

ik ben

June 6 2005, 9:24 PM 

Sunny 32 jaar en heb 4 kids van 0 tot 4 jaar.
Ik ben tbm en lees veel opde forums, maarpost soms wat heb het daar vaak te druk voor.

Ik vind het heerlijk om de forums te lezen en kom veel nuttige tips tegen.

Groetjes Sunny

 
 Respond to this message   

(Inloggen moedervesther)

wat is tbm?

June 6 2005, 10:02 PM 

of is dat een domme vraag.................

 
 Respond to this message   
Linda mv Lucas & Robert
(Inloggen LindaJager)

Tbm...

June 6 2005, 10:03 PM 

is thuisblijfmoeder.

Linda mv Lucas 11-10-2000 & Robert 24-12-2002

 
 Respond to this message   
trudie,mv drie
(Inloggen moedervesther)

hallo allemaal!

June 6 2005, 10:00 PM 

Ik ben Trudie, moeder van drie; Sietze, 7, Christine, % en Esther, 5 maanden en zij krijgt nu borstvoeding.
Ik ben al sinds 19 december 1996 getrouwd met Willem, ja ik was dus 19!
Ik heb dit forum pas ontdekt via het bv forum, en ik ben al verslaafd! Erg leuk, en hier kom ik ook mensen tegen van het bv forum! Ik hoop op een gezellige tijd, met veel leuke kletspraatjes en veel informatie wisselen enzo.
Groetjes, Trudie

 
 Respond to this message   

(Inloggen etlie)

o,jee helemaal vergeten

June 6 2005, 10:14 PM 

Zie zo vaak dit draadje voorbij komen en zeg dan tegen mezelf: Marian, dat moet je straks even doen. Maar bij deze dus.
Ik ben Marian(30 jaar) ben getrouwd met Gerrit sinds mei 2002. Wij zijn de trotse ouders van Daan (24-9-2002) en Sander (8-11-2004).
Ik kom sinds februari 2002 op het bv-forum en had al snel mijn weg gevonden naar het j&j-forum.
Ik heb veel veranderingen meegemaakt, niet allemaal evengoed, maar dat doet er nu niet meer toe! Ik heb het erg naar mijn zin op dit forum en lees graag mee, af en toe post ik wat!

Marian(28-1-1975) mv Daan (24-9-2002 en 23 maand borstvoeding) en Sander (8-11-2004 en sinds die tijd borstvoeding)
Wil je ons zien:http://daantje.beebiesite.nl
http://sander.beebiesite.nl


 
 Respond to this message   

(Inloggen Lamier)

Hee Hallo!

June 7 2005, 8:43 AM 

Hallo allemaal,
Ja, al druk gepost, terloops mezelf een keer voorgesteld, maar hier dan 'officieel' bij dit draadje.

Ik ben Petra, 31 jaar en woonachtig in Brabant, net over de grens van Limburg. Samenwonend met Marco, in een zojuist verbouwd huis.

Op 13 maart jl. is ons dochtertje Janne geboren. Wij genieten ontzettend veel van haar.

Via het bv-forum ben ik hier met veel plezier en interesse gaan lezen.

Ik ben werkzaam op een kdv waar ik Janne mee naar toe mag nemen. Wat een geluk heb ik he!


Tot de volgende berichtjes!

Groetjes,

Petra, mv Janne

 
 Respond to this message   

(Inloggen Lamier)

ziehier....

June 17 2005, 12:00 PM 

als het tenminste lukt, ons meisje Janne.

Groetjes,
Petra, mv Janne (3mnd)

 
 Respond to this message   
grietje
(Inloggen grietje_mv_mila)

ik doe mee vanuit Finland

June 7 2005, 9:36 AM 

Hoi allemaal,

Ik zal me ook even voorstellen.
Mijn naam is 'Grietje' (niet echt dus, sorry) en woon samen met mijn man Hans (wel z'n echte naam, hahaha) en ons lieve dochtertje Mila in een klein geel houten huisje in Finland. Mila is vandaag precies 4 maanden oud en leeft nog volledig op borstvoeding. Ik heb nog tot 11 november verlof (prettig geregeld hier) en lees en schrijf dus lekker mee in al mijn vrije tijd.
groetjes
grietje mv Mila

 
 Respond to this message   

(Inloggen bvisokee)

Heej, weer een Grietje

June 7 2005, 9:46 AM 

Welkom Grietje!

Die naam heb ik ook een poos gebruikt hier.
Het is een van mijn doopnamen.
Maar ik kwam er achter dat je hier prima je eigen naam kunt gebruiken.
(Zou ik op andere fora niet zo snel doen)

Veel plezier hier en ik weet niet of je in de mogelijkheid bent om een foto te plaatsen, maar ik word heel nieuwsgierig naar je huisje.

Groetjes van Mariët
(Marchje Grietje)

 
 Respond to this message   
grietje
(Inloggen grietje_mv_mila)

foto's

June 7 2005, 10:40 AM 

ga het proberen....net eventjes wat kiekjes geschoten, dus vers van de pers...
dit is ons huisje:

en dit is onze sauna (achter de groene deur) en schuur:

zoals je ziet is het vandaag prachtig weer hier.
groetjes, grietje (toch nog maar even, d'r is maar een nederlandse vrouw in finland met mijn echte naam)
 
 Respond to this message   

(Inloggen riekiemvkeesrikisa)

Mooi zeg

June 7 2005, 10:42 AM 

het lijkt wel op het huis van mijn zusje in Zweden.....
Hoe kom jij zo in finland verzeild?

 
 Respond to this message   

(Inloggen bvisokee)

Wat heerlijk!

June 7 2005, 11:05 AM 

Wat wonen jullie prachtig zeg!
Geniet van het mooie weer!

Mariët

 
 Respond to this message   

(Inloggen kimquilynn)

Mooi hoor!

June 7 2005, 4:42 PM 

Ziet er prachtig uit, hoe kom je in Finland terecht dan?

Iig veel plezier hier op het forum.Mélanie
mv Kim(6),Quinty(4)en Lynn(2)

 
 Respond to this message   
grietje
(Inloggen grietje_mv_mila)

werk

June 7 2005, 4:59 PM 

itt Nederland zijn hier nog wel banen te vinden voor een stel wetenschappers. Mijn man en ik zijn hier 7,5 jaar geleden naar toe verhuisd en werken allebij als researcher in de medisch wetenschappelijke hoek.
Nu Mila er is begint het toch wel meer te trekken om weer naar de familie in Nederland terug te komen, maar het is helemaal niet makkelijk om daar weer een baan te vinden


 
 Respond to this message   
Lois
(Inloggen LoisThom)

nou ja, als iedereen er dan al staat...

June 7 2005, 10:39 AM 

dan doe ik ook maar mee. Eigenlijk vind ik dit een beetje een irritant lang draadje, maar een meer of minder maakt ook niet meer uit.

Dus:
ik ben Lois (=bijnaam, dat maakten die duitsers ervan want Loes spraken ze altijd uit als Leus of Lois, en nu noemen ook vrienden e.a. mij dus Lois of Louise). Ik hou het maar bij Lois, vind ik wel leuk. Ik ben nu 33 jaar, word in november 34. Ik woon in Duitsland (München), al sinds een jaar of 8. J&J is voor mij een beetje het anti-heimwee-forum, dan heb ik weer een beetje het gevoel in Nederland te zijn

Ik woon samen en heb 1 zoontje, Thom (geboren 24-10-02). Onze tweede is op komst (uitgerekend begin sept. 2005) en dat wordt (is) een meiske. Ben heel benieuwd hoe dat zal zijn: ben eigenlijk alleen maar jongens gewend (ook van vriendinnen enzo).

Ik heb een eigen firma die niet echt denderend loopt (de eerste 2 jaren wel, nu niet meer, is echt prut) maar voordeel is dat ik veel tijd voor mezelf en Thom en de zwangerschap heb. De geldzorgen, ach, daar komt wel weer een oplossing voor.

Zover mijn relaas. Ik ga nu maar eens alle anderen bestuderen, is hoognodig, geloof ik.

Ciao!
Groetjes
Lois

 
 Respond to this message   
Kat
(Inloggen droopy_kat)

Ik schaam schaam heb me nog niet voorgesteld.. bij deze:

June 8 2005, 12:18 PM 

Hoi,

Ben dus Kat (ff tellen!) 34 jaar oud en sinds 5 1/2 jaar getrouwd met een fantastische vent: Patrick.

Na 3 laattijdige miskramen zijn we sinds 1/2/2002 de trotse ouders van Chloé, die energie heeft voor iedereen in huis. Ze is heel lief als ze dat zelf wil, en zeer druk net als het wat rustiger zou moeten zijn!
Wegens allerlei allergiën (we hadden niet zo'n goede kinderarts die dit niet herkende) heeft Chloé 1jaar gesukkeld met asthma en diarrhee. Dan ben ikzelf eindelijk op dieet gegaan en toen ging het snel beter....... Kende ik dit forum toen maar, had ons een hele hoop ellende kunnen sparen.

Op 20/8/2004 werden w voor de 2de maal trots papa en mama van een tweede dochter geheel onverwacht (door pilslikken heen zwangerworden.... geef toe had wel gastro enteritis in november 2003 wel 2 weken lang!)

Noémie is tegenpool van Chloé:ze is onze rustige lachebek, ben wel meteen na bevalling op dieet gegaan en ze sliep door met 4 weken, heeft geen diarrhee en hoest met mate!

Ikzelf kreeg tijdens zwangerschap CMV virus maar Noémie is gelukkig CLEAN! Ik zit tot op de dag van vandaag 14 maanden na begin infectie nog steeds met actief CMV.
Sinds 4/2/05 zit ik thuis met Nekhernia die op 11/5/05 geopereerd werd. Zenuwpijnen zijn weg maar nachten nog moeilijk wegens stijve hals. Kan weer voor eerst in 4 maanden zelf Noémie optillen. KDV was reuze hulp tijdens eerste 3 maanden hernia mocht haar daar life gaan voeden en ze legde haar aan en al.... Enkel lof voor KDV!

Zo dat was het, werd wel behoorlijk lang....

droopy_kat mv Chloé (1/2/2002 16 maanden BV) en Noémie (20/8/2004 nog steeds BV)
 
 Respond to this message   

(Inloggen kat2005)

voor 't dossier

June 8 2005, 12:28 PM 

stel ik me ook even voor in dit draadje, snel, tewijl het toch bovenaan staat. Ik Stelde me eerder voor in een apart draadje, maar mss is het toch handig als alle achtergronden van de dames hier samen staan!

Ik ben Kat, 27, al dik 10 jaar samen met m'n vriend. Wij hebben twee lieve kindjes, die ons voorlopig van onze tweede passie afhouden: sportief/avontuurlijk reizen. (nu reizen we kindvriendelijk...!)

Ik werk 5 dagen (pfff, veeel!!), m'n vriend is veelal twee werkdagen thuis bij thore en Anke, maar moet dan soms in het weekend werken.

Ik geef (nog steeds, 11 maand nu) BV, en kwam hier dan ook terecht via het BV-forum!

Ik woon in Belgie


kat, mama van Thore 01/2003 en Anke 07/2004

 
 Respond to this message   
Ilona mv Nina en "Nijntje"
(Inloggen ilonamvnina)

nu ik

June 8 2005, 4:13 PM 

Ik ben Ilona (bijna 29), ik ben getrouwd met Piet (33).
Ik werk in een verpleeghuis (24 uur)
Als extra taak begeleid ik de leerlingen.
Nina gaat 1 dag naar een KDV en 1 dag naar opa en oma (mijn ouders). Ik werk om het weekend en dan is het papa weekend.
Verder doe ik aan steps en zit ik veel achter de computer.Groet, Ilona mv Nina (05-10-03)en Nijntje (02-02-06)

 
 Respond to this message   

(Inloggen mdow)

ook even voorstellen

June 13 2005, 5:25 PM 

Hallo allemaal,

Ik zal me ook nog even voorstellen.
Ik ben Maaike, 30 jaar, en getrouwd met Rutger.
Sinds 29 december 2004 zijn wij de trotse ouders
van Nienke Anika. Ik ben werkzaam als musicus.
Dit forum heb ik gevonden via het bv-forum.

Groetjes,
Maaike mv Nienke 29-12-04


 
 Respond to this message   

(Inloggen evaw75)

Hallo dames

June 17 2005, 11:29 AM 

Hallo allemaal,

Ik werd net op dit 'voorstel-draadje' gewezen en zal hier dus ook even wat over mezelf vertellen.

Ik ben 30 jaar, ik ben getrouwd met Arnaud en we wonen (sinds kort) in Rijswijk. Begin februari is ons zoontje Berend geboren.

Ik werk in Amsterdam bij een energiebedrijf als leidinggevende van de afdeling Onderhoud & Service (van verkeerslichten ). Dat doe ik vier dagen in de week. Mijn man werkt ook vier dagen in de week. Berend gaat drie dagen in de week naar het KDV.

Ik vind het super om de ervaringen van anderen te lezen en mijn eigen ervaringen te delen. Van het bv-forum heb ik in ieder geval al heel veel opgestoken. Maar vooral de gezelligheid is verslavend!

Groetjes,
Eva mv Berend (5-2-2005)


 
 Respond to this message   
Plonie
(Inloggen ploniet)

eindelijk maar eens voorstellen :)

July 4 2005, 10:04 AM 

Het moet er nu toch echt maar eens van komen, ik lees hier ondertussen alweer een maand of 3 mee en heb "onofficieel" al enkele reacties gegeven, maar:

Ik ben dus Plonie (30 jr) mv Leeza Lynn Doris, geboren 19 februari 2005. Ik schijn een heftige bevalling te hebben gehad (oa 2 uur persen op eigen kracht) maar dankzij de "oogkleppen" van m'n zw.yoga heb ik het niet zo ervaren. Ik had van te voren niet kunnen bedenken wat een inpact het hebben van zo'n ukkie het heeft op je dagelijkse leven, ik begrijp nu waar je als tbm de hele dag mee bezig kan zijn En ik vind het heerlijk, het liefst zou ik fulltime tbm zijn, maar financieel gezien is het toch verstandig dat ik voor min. 16 uur wat erbij zoek. Gelukkig willen opa&oma en tante Maartje wel op mijn lieve Leeza passen. Verder ben ik al 6 jaar gelukkig getrouwd met Rob (35 jr) en hebben we ook nog een witte poes Nikita. We wonen in een rijtjes huis in de buiten wijk van een dorp in NH, maar houden allebei als geboren Amsterdammers ook nog van de grote stad.

Ik heb het J&J forum gevonden via het borstvoedingsforum en vind het hier bere gezellig en zeer verslavend

Plonie mv Leeza 19-2-2005

 
 Respond to this message   

(Inloggen annemarie_mv_guusje)

hallo

July 6 2005, 2:45 PM 

ik ben Annemarie 33 jaar getrouwd met Ard 37 jaar en mama van Guusje 8,5 maanden oud. Ik lees al een tijdje met jullie mee, maar post eigenlijk nooit.

groeten Annemarie mv Guusje 14-10-2004

 
 Respond to this message   

(Inloggen paolazi)

Eindelijk

July 6 2005, 3:05 PM 

Ik dacht altijd om in de "Even voorstellen...." draadje iets te schrijven en nu eindelijk ...:

Ik ben Paola, 32 jaar moeder van Marco die over een maand alweer een jaar is (9-8-04). Ik geef nog steeds borstvoeding.

Ik ben een buitenlander (italiaans) en ik woon samen met een nederlander, werk vier dagen per week in een bedrijf dat ik samen met twee andere partners begin dit jaar heb opgericht in de "Medical Imaging" sector.

Hieronder een foto van mij en Marco van een maand geleden.Paola


Paola mv Marco, 09-08-2004

 
 Respond to this message   
Andrea
(Inloggen andrealucas)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

July 17 2005, 8:54 AM 

Hallo allemaal

Ik ben Andrea, ben 34 jaar, en sinds 8 april 2005 de moeder van Lucas. Het is een geweldig ventje, altijd vrolijk en gezellig , behalve als hij honger heeft, dan moet er aktie ondernomen worden.
Ik ben getrouwd met Peter sinds oktober 2005, en ivm allerlei persoonlijke ellende heb ik mijn baan per 1 juli moeten opzeggen. van de ene kant vind ik dit heel vervelend, omdat ik er niet zelf voor heb gekozen, aan de andere kant vind ik het erg fijn om bij Lucas te zijn.
Alles voelt erg dubbel op het moment.

even mijn complimenten over dit forum, ik vind het erg interessant allemaal en probeer iedere dag even mee te lezen. Het is erg prettig om over mijn eigen interesses te lezen, Baby's
Groetjes Andrea

 
 Respond to this message   
Petra (mv Luka)
(Inloggen Petra-Luka)

Ook maar even voorstellen

July 18 2005, 2:20 PM 

Hallo,

Ik ben Petra, 24 jaar en getrouwd. Sinds 31 december 2004 trotse mama van Luka! Ik werk 2 dagen in de week als administratief medewerkster. Luka gaat dan naar het kdv. Ik ben op dit forum gekomen via het borstvoedingsforum. Ik geef zelf ook nog borstvoeding.
Ik las al een tijdje mee op dit forum, maar het is zo verslavend, dat ik me nu toch maar voorstel!

Groetjes Petra

 
 Respond to this message   

(Inloggen kleinsnuit)

he, een voorsteldraad!

July 18 2005, 8:26 PM 

Zit ik hier al een tijdje te posten en te lezen, heb me zelfs al eens voorgesteld in een "los" draadje, komt er zo ineens een voorsteldraad omhoog!

Dus nog een keer, om bij de officiele draad te horen:

Ik ben Marieke, mv Puck (april 2003)
Puck is een zalige meid, heel erg sociaal en vriendelijk. Ondernemend, speelt heel graag in de speeltuin met andere kindjes....kortom, ik ben erg trots!

Groetjes,


Marieke, mv Puck (april 2003 en sindsdien bv)

 
 Respond to this message   

(Inloggen mariscamvanne)

even voorstellen

July 18 2005, 9:36 PM 

Hallo,

Ik kom hier al een tijdje, maar heb me eigenlijk nog nooit voorgesteld, dus bij deze:
Ik ben Marisca en ben 23 jaar oud. Sinds 18 november 2004 ben ik moeder van Anne. Op 3 mei 2004 ben ik getrouwd met Dennis.
Ik werk 28 per week op een afdeling voor langerdurende zorg aan mensen met een psychiatrisch ziektebeeld.
Ik ben hiet terecht gekomen via het borstvoedingsforum. Net na de geboorte van Anne las ik daar veel berichten, maar nu Anne wat groter is en mijn interesses en vragen zich ook uitbreiden, kom ik hier vaker.
Anne krijgt nog wel zo'n 5 a 6 keer per dag borstvoeding, maar ik merk dat het voor haar overdag soms wat te veel is om zolang stil te zitten. Maar 's avonds en 's ochtends en soms 's nachts geniet ze er nog heel erg van, en ik dus ook.

groeten Marisca


 
 Respond to this message   

(Inloggen Daanemy)

voorstellen

July 25 2005, 2:28 PM 

Hallo ik ben Jose en ik heb een zoon hij heet Daan en is geboren op 13-09-2002 en een dochter zei heet Emy en is geboren op 18-05-2005. Ik en mijn vriend wonen op een boerderij in drenthe.

Gr Jose

 
 Respond to this message   

(Inloggen hesternolan)

even voorstellen..

July 26 2005, 12:05 PM 

Hallo allemaal!!
Ik ben Hester, 32 jaar, en moeder van Nolan 1 jaar (26-07-05). Ik woon samen met Antonio en zijn zoon Dion van 10, en ben dus ook 'stiefmama'. We wonen in Leeuwarden en hebben een vrij heftig jaar achter de rug vanwege bevalling (Helpp-syndroom), overstroming van ons huis vlak voor de bevalling (dus geen kraamweek thuis) en verhuizing rond de jaarwisseling. Op dit moment zitten we nog een beetje in de verbouwing, maar alles gaat verder goed!
Ik geef tekenles op een middelbare school in Drachten. Ik ken deze site trouwens via Lysbeth mv Lieke (niettemin sta ik nog open voor roddels over haar )
Nolan is een hele lieve, vrolijke, actieve jongen die wel weet wat ie wil. Ik ben sinds vorige week gestopt met het geven van bv.

Hester mv Nolan (26-07-05)

 
 Respond to this message   

(Inloggen jeenymvromyenlevy)

even voorstellen

August 2 2005, 12:33 PM 

halla allemaal ik ben jenny mv romy 26-2-2003 dochter en levy 4-2-2005 zoon
mijn man is laborant levensmiddelen technologie en ikzelf ben fulltime moeder.zat eerst bij bv forum totdat mijn vriendin kaat mij hierop wees en moet zeggen dit is nog leuker.

 
 Respond to this message   
Vanessa (mv Jannick en Matthias)
(Inloggen matthias-jannick)

nog maar eens voorstellen

August 2 2005, 12:57 PM 

Hoi meiden
Ik heb maar van de week al voorgesteld, alleen nu weet ik niet of ik dat goed heb gedaan. Vandaar nog maar een keer.
Ik ben Vanessa 23 jaar en moeder van 2 jongens. Jannick 24-10-2003 en Matthias 06-02-2005. Ik ben getrouwd en werk heel af en toe een keertje, voor de rest zit ik lekker thuis bij mijn jongens. Ik ben invalkracht op een orthopedagogisch dagcentrum, Op een groep met kinderen met een verstandelijke beperking en of ontwikkelingsachterstand in de leeftijd van ongeveer 3-6 jaar. Mijn moeder of schoonmoeder past dan op de kids.
Ik hoop lekker mee te kunnen babbelen, maar dat gaat volgens mij wel lukken hier.
Groetjes Vanessa

Oh jah ik kom uit Emmeloord

 
 Respond to this message   

(Inloggen hieke)

Re: Even voorstellen ......... (svp bij topic blijven)

August 3 2005, 11:28 AM 

Ik ben Jenny, moeder van Timo en Ruben. Ik lees vaak mee, maar reageer haast nooit. Vandaag toevallig wel weer, dus dacht ik dat het ook wel netjes zou zijn als ik me even voor zou stellen.

jenny

 
 Respond to this message   
Loes mv Tycho (22-9-02) en Philine (17-8-04)
(Inloggen loesio)

ook nog

August 3 2005, 4:32 PM 

Nu deze superlange draad weer bovenaan staan, stel ik mij ook maar even voor:

Loes, mama van Tycho en Philine. Bijna 3 en bijna 1 nu. Tycho 3 mnd bv gehad, Philine nu nog volop aan de borst.

Verder werk ik 4 dagen per week.

Loes

 
 Respond to this message   

(Inloggen marjoleinbaasje)

Even voorstellen

August 4 2005, 10:00 AM 

Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Marjolein, 29 jaar en sinds 7 maart 2005 trotse moeder van onze zoon Daniel. Sinds januari dit jaar ben ik tevens ook een trotse echtgenote van Eric, we zijn in januari (zwanger) getrouwd! Daniel is een heerlijk kereltje: actief en altijd vrolijk en groeit als kool.

Ik werk al een aantal jaren als psychiatrisch verpleegkundige op een gesloten opname-afdeling voor jongeren van 12-20 jaar. Daarnaast doe ik veel met fotografie, vormgeving en webdesign. Andere hobbies zijn o.a. tekenen, tuinieren, duiken en toneel.Liefs, Marjolein mv Daniël (07 maart 2005)


 
 Respond to this message   

(Inloggen miriammvzoe)

ik ben

August 4 2005, 11:01 AM 

Mijn naam is miriam en ben 27 jaar.
Ik heb een dochtertje genaamt zoe (3 jaar) en wij wonen samen met de papa van zoe in eindhoven.
Ik kom veel op j&j p/k forum en lees hier vanaf vorige maand weer zo af en toe mee.
Dit omdat ik bezig ben zwanger te worde dus soms is het wel fijn om even je geheugen weer op te frissen.

Groetjes van miriam en zoe


http://groups.msn.com/huilbabies
http://www.network54.com/Forum/274897

 
 Respond to this message   

(Inloggen mokele)

Ook maar voorstellen

August 18 2005, 11:48 AM 

Hallo Mama's

Mijn naam is Claudia ik ben 27 jaar, thuisBLIJmoeder en heb een zoon: Joaquim( 3-11-2004)
Ik ben getrouwd alweer bijna 6 jaar.
Uhhhh ja wat moet ik verder vertellen o ik ben verslaafd aan het borstvoedingsforum en heb hier weer een nieuwe verslaving gevonden denk ik hahahaha

Grtz Claudia mv Joaquim


 
 Respond to this message   
sonmary
(Inloggen sonmary)

Hallo uit Noorwegen

August 20 2005, 8:51 PM 

Hallo

Ik ben Sonmary en ben 30 jaar. Ik woon samen met Knut (mijn Noorman) en Isak (ons mengelmoesje) van 4 maanden.

Ik woon sinds 2000 in Noorwegen en het bevalt me tot nu toe prima. Ik heb momenteel zwangerschapsverlof (1 jaar, nog tot begin 2006 dus) en daarna ben ik werkeloos (tenzij dat ik een baan krijg of course). Ik heb hier 5 jaar op een basisschool gewerkt in de BSO en als lk Nederlands voor een stel NL-kids, maar ben pas op onaangename wijze 'ontslagen'

Ik heb in Leiden orthopedagogiek gestudeerd en hoop na mijn verlof een baan meer in die richting te krijgen.

Mijn hobby's zijn saxofoon spelen, fotografie en fietsen, als ik hier tenminste tijd voor vind. Want mijn 2 tijdvreters zijn momenteel Isak en InternetKlem Sonmary mv Isak (060405)

 
 Respond to this message   

(Inloggen Raoxshna)

via bv-forum

August 24 2005, 3:35 PM 

Hoi, ik ben hier geraakt via het borstvoedingsforum en dacht dat het leuk zou zijn om eens een kijkje te komen nemen...
Aangezien er verwacht wordt dat je jezelf even voorstelt, wordt dat bij deze gedaan:

Ik ben Katia, ben 19 jaar, woon samen met mijn vriend en we hebben een dochtertje van 3 maand...
Troia is dus geboren op 10 mei 2005

Tja, voor de rest weet ik niet wat belangrijk is om nog te weten...

Lieve groetjes
Katia

 
 Respond to this message   

(Inloggen moemskie)

effies voorstellen

August 24 2005, 4:19 PM 

Hallo iedereen!!!
Een aantal zal mij wel kennen via het bv. forum maar voor de anderen even een hallo babbeltje van mijn kant.
Ik ben dus Sacha en ben moeder van 3 nachtrustverstoorders.
Van 1 stiefdochter Ilja (17), 1 eigen dochter Anita (9) en van zoontje Nathan (4 maandjes).
Ik ben sinds jan. getrouwd met Ronald met wie ik 6,5 jaar samenwoon.
we zijn een mini dierentuintje met een duitse herder, een kat, 3 cavia's en een aquarium (binnenkort 3).
Ik werk in de gehandicaptenzorg met geestelijk gehandicapten (met lichamelijke complicaties) en ik werk thuis als enquetrice voor TNS NIPO.
Ik ben erg pro bv. op verzoek, de methode van Rapley vind ik ook een goede manier om met der tijd ukkie aan vast voedsel te wennen en ik ben van mening dat een kind dicht bij de moeder (of vader) hoort te zijn als het enigzins mogelijk is. Volgens Ronald ben ik een tuttelmoeder.
In iedergeval wat mij betreft leuk om kennis te maken en tot horens op het forum!!

 
 Respond to this message   
Linda mv Hugo(28-03-2005)
(Inloggen linda_mv_hugo)

Ook eventjes voorstellen

August 24 2005, 10:15 PM 

Lees en schrijf al geruime tijd mee op het borstvoedingsforum, zit ook af en toe op de chat daar. Zodoende hier terecht gekomen. Lees al een tijdje mee en nu kwam ik het voorstel-draadje tegen, dus ik zal me even voorstellen.

Ik ben Linda, 27 jaar en moeder van Hugo. Om het nog verwarrender te maken, ik woon ook in Leiden (net zoals als Linda mv Hugo en Ernst (dat ben ik dus niet!)..., over toeval gesproken ). Ik werk drie dagen per week op de IT-afdeling van de FMO (bank voor ontwikkelingssamenwerking) in Den Haag.

Mijn grootste hobby is momenteel het verslinden van informatie over bv, hapjes, opvoeden etc. Als ik nog tijd overhou speel ik badminton of lees een spannend (kinder)boek (Harry Potter-fan!).

Tenslotte hou ik, met name voor de verre familie een web-log bij. Kom maar eens kijken als je het leuk lijkt.

Groetjes, Linda mv Hugo (28-3-2005)
http://www.bumpertje.web-log.nl


 
 Respond to this message   
Linda mv H & E
(Inloggen boekenwurm)

Ha naamgenoot!

August 24 2005, 10:26 PM 

Welkom hier! Verwarrend hoor, maar ja, Hugo is ook zo'n mooie naam!
Overigens wonen wij niet in Leiden, maar wel vlakbij... (Hazerswoude-R)
En onze Hugo is ook in het Rijnland geboren... (even op je weblog gekeken; leuk hoor!)
Veel plezier hier!

Groetjes,
Linda mv Hugo (02-02-2003, 27 maanden bv) en Ernst (31-10-2004 en tot op heden bv)


 
 Respond to this message   
meike mv Stijn
(Inloggen meike1)

voorstellen

August 24 2005, 10:47 PM 

Hallo, ik ben de mama van Stijn en ik heb jullie pas ontdekt. Wel zo netjes dus om me even voor te stellen, anders voel ik me zo "gluurderig"
Ik heb niet alle voorstelmails gelezen....pfff wat een boel mensen hier zeg. Dat moet wel heel gezellig zijn!
Ik ben Meike, mama van Stijn 16-04-04. getrouwd met Ivo. Wij wonen in het zuiden van het land. Ik werk 24 uur en als ik vrij ben probeer ik tegenwoordig vriendjes te worden met de naaimachine. Dit met wisselend succes. Stijn is een heel vrolijk mannetje, hij wordt elke morgen lachend wakker (helaas 's nachts ook nog regelmatig)
Willen jullie meer weten, dan roep maar.
groet Marjan

 
 Respond to this message   

(Inloggen sssunny)

Lees vaak mee

August 25 2005, 9:21 AM 

heb niet zo vaak tijd om wat te posten ben 32 jaar.
Ik heb vier kinderen van 5 tot bijna 1 jaar en vind het altijd gezellig om mee te lezen. Helaas heb ik nioet zo vaak tijd voor de comp.

Groetjes Sunny

 
 Respond to this message   
Louba
(Inloggen louba)