TurkAmerikaliGroup Forum

<< Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  

amerikada dogum

December 18 2003 at 10:57 AM
Score 2.0 (1 person)
  (no login)
from IP address 149.225.100.64

arkadaslar biri bana doruyu aciklarmi? kismet ise haziranda dogum yapacagim. esim ile amerikada dogum olsun diye kararlastirdik. fakat herkes baska birsey diyor. benim merak ettigim özellikle tahmini nekadar tutacagini arti cocuk amerikan vatandasi olunca bana ve esimede oturum ve calisma müsadesi veriyorlarmi. cevaplariniz icin simdiden cok tesekkür ederim. hepinize iyi günler...
:=) filiz

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply
MR GREENCARD
(no login)
68.58.69.124

ABD DE DOGUM

No score for this post
December 19 2003, 11:47 AM 

FILIZ MERHABA,
SENIN GIBI TURIST OLARAK GELECEK GREENCARD YADA VATANDASLIK SAHIBI OLMAYAN BIRININ EN UCUZ DOGUMU 8000 USD BUNA DOGUM VE HASTANEDE KALIS DAHIL.
COCUK ABD VATANDASI OLUR AMA VATANDASLIGININ SANA YADA BASKASINA HIC BIR FAYDASI YOK.
IYI SANSLAR
MR GREENCARD
http://www.greencard2003express.4t.com

(no login)
149.225.70.240

abd de dogum

Average Score 3.0 (2 people)
December 20 2003, 1:52 AM 

ilk önce tesekkür ederim cevabin icin. 8000 bin dolari okuyunca sok oldum. yapma yaaa. ben almanyada yasiyorum, alman vatandasindayim. 2 ay önce gidip, bir sorun olmadiktan sonra sadece birkere doktora kontrola gidip ondan sonra doguma girmeyi planliyordum. 1kontrol arti dogum 8000 bin dolara mi mal olur diyorsun. hani 3000 dolar göze almistim ama böyle olursa....
tekrar infolar icin sagol
selam
filiz

MR GREENCARD
(no login)
68.58.69.124

SAGLIK SIGORTASI

No score for this post
December 20 2003, 8:20 AM 

RICA EDERIM.
EVET MALESEF ABD YASAMAYAN VE BURDAN SIGORTASI OLMAYANLARA UCRETLER BOYLE YUKSEK BEN BUNU BURDA INDIANADA BIR TURK ARKADASIMIN ESI ICIN ARASTIRIP BULDUM AMA MIAMI YE FALAN GIDENLER 15 BIN VE UZERI ODUYOR.
SAGLIK SIGORTANI ALDIGIN SIRKETLE BIR TELEFON KONUSMASI YAP SIGORTANIN ABD DE GECERLI OLUP OLMADIGINA DAIR CUNKU BAZEN BAZI ULKELERLE ABD BAZI KONULARDA ISBIRLIGI ICINDE VE ALMAN SAGLIK SIGOTAN BURDA GECERLI OLURSA VERECEGIN HASTANE BASRAFI COK AMA COK UCUZ OLUR.BEN KENDI ESIMINKINDE TAM 5 GUN HASTANEEDE DR GOZETIMINDE KALMASINA RAGMEN YALNIZCA 50 USD VERDIM:)SIGORTA SAYESINDE.
IYI SANSLAR
MR GREENCARD

(no login)
195.175.37.39

abdli bebegin haklari

No score for this post
September 23 2004, 9:41 PM 

merhaba esimin isi dolayisiyla amerikada yasama sansi elde edebiliriz devlet adina 4 yil doktara yapicak bu sure icinde zamanimizi cok iyi degerlendirmek istiyorum ben dishekimiyim amerikada dishekimi olarak bir doktorun yaninda sigortasiz calisabilirmiyim yada mesleki olarak yada olmadan neler yapabilirim amerikada cocugumuz dogarsa ne gibi avantajlara sahip olabilir cifte vatandas olabilir mi amerikada saglik sigortalarin fiatlari ne civarda? bu konularda aydinlatabilirseniz cok mutlu olurum.

(no login)
79.100.135.16

cidi evlilik

No score for this post
March 18 2009, 3:27 AM 

slm nasilsinis sizi yakindan tanimak isterim eyr mumkunse meyilime tel no brakin bende veriyorum tel no ben romaniyadan katiliyorum sizi yakindan tanimak isterim 0040734219655 bana bu numaradan ulasabilirsinis cevabinizi bekl saygilar

(no login)
85.97.28.47

Amerika'da dogum

No score for this post
June 19 2006, 3:19 PM 

Merhabalar,

Ben su anda 3.5 aylik hamileyim, ve bebegimi Amerikada yada Ingilterede dogurmak istiyorum. Nasil olacagi hakkinda hicbir fikrim yok. Eger bilginiz varsa ve paylasirsaniz cok memnun olurum. Turkiyede bu olayi organize eden kurumlar var mi? Orada her isteyen gidip dogum yapamaz herhalde, sartlari nedir? Bilen biri varsa ve yardimci olursa cok tesekkur ederim.

(no login)
195.175.37.54

merhaba filiz

Score 5.0 (1 person)
November 26 2004, 9:04 AM 

filiz yazdiklarinizi okudum amerikada dogum yapacagini yazmissin bilgi sen öteki arkadasa bakma amerikada kanunlar eyalet eyalet degisiyor sana sunu söyleye bilirim sen amerikaya git dogum yap parayi hic düsünme cünkü sen dogum yapar yapmaz cocugun amerikan vatandasi oluyor paraya gelisin senden hemen para almiyor senin verecegin adrese gönderiyorlar sende söyle güzel bir adres verirsin :) olur biter ben ögle yapiyorum hastalandigim zaman veya ayda 40 dolar verirsin saglik sigortasindan fayadalanirsin.bana sormak istedigin ne varsa sora bilirsin e mail adresim yaziyor

Anonymous
(no login)
88.239.38.62

Re: merhaba filiz

No score for this post
November 17 2007, 10:05 AM 

selam benim eşim 10 yıldır amerikada fakat kart alamdı ve mühtelemde bizi aldıramıyor benim iki kızım var ne olur bana yol gösterin amerikaya nasıl gele bilirim eşim amerikadan gelemk istemiyo ne yapabilirim selam mukadder

(no login)
85.101.235.198

MERHABA DERYA

No score for this post
June 17 2008, 1:36 PM 

BENDE HAMILEYIM VE AMERIKADA DOGUM YAPMAK ISTIYORUM..EGER UYGUN FIYATLA KALICAK YER VE HASTANE KONUSUNDA YARDIMCI OLURSAN COK SEVINIRIM..SIMDIDEN COK TESEKKUR EDERIM

Chicagoda Dogum
(no login)
68.165.154.29

Amerikada Dogum

No score for this post
September 3 2009, 12:39 PM 

www.chicagodadogum.com sitesine bi bakin isterseniz.

(no login)
173.59.231.37

dogum

No score for this post
December 12 2009, 11:25 PM 

Derya boyle islerle turklerin adini kotuye cikarma biraz serefli olun
madde 1 hamile bir kadinin ucmasi doktarlarca tavsiye edilmez
2 ya bir terslik olursa dogumda kendisine ve ya bebeye allah gostermesin 6ay hastanede kalsa bebe no olur bu aile ozaman bakacakmisin kisacasi boyle islere burnunu sokma

Ercan Yildiz
(no login)
211.193.142.88

Really?

No score for this post
February 27 2009, 6:50 PM 

Dear Filiz,

Sen ve senin gibi yalaka zihniyetli , asagilik kompleksine sahip kusbeyinlilerle ayni ulkede yasamaktan hakikatten utanc duyuyorum! Senin kendine hic saygin yok mu? Turk oldugundan utanc mi duyuyorsun? Dumbass!

Maverick9371
(no login)
88.232.27.148

You are the Dumbass

No score for this post
April 7 2009, 12:43 AM 

Sen Turkvatandasi oldun da sana bu ulke ne firsat yaratti bir anlatirmisin? Gozunu biraz Dunyaya ac 3. sinif insan muamelesi gormekten asagilanmaktan sikilmadiysan sen gel bulusalim birazda ben seni asagilarim!

(no login)
211.193.142.88

Wanker!

No score for this post
April 7 2009, 8:11 PM 

Senin gibi asagilik kompleksli , yalaka bilmemneler yuzunden daha cok Amerikan usleri goruruz bu ulkede...

Ayrica , eger Turkler yurtdisinda 3. sinif insan muamalesi goruyorsa bunun nedeni senin gibi DAMAT FERIT, Emre Akoz zihniyetindeki , kendi ulkesini asagilayip , yavurun yaninda (ya da kucaginda) yavru kopege donen zibidi gerizekalilar yuzundendir. Su hale bak: Eger Amerika da dogum yapsam bana oturma izni verirlermiymis... Ha evet , kaziga oturturlar seni , Gerizekali...

Bu arada ben Turkiye de yasamiyorum, Ingiltere de alaninda Dunya nin en buyuk Oil& Gas sirketinde Engineering Manager olarak calisiyorum (aylik : USD$ 30000) , yani senin muhtemelen 2 yillik kazancin. Ama hala Turkum , senin gibi de asagilik kompleksim de yok ve de yavurun bana saygisi oldukca fazla yani senin gibi ulkemi kotuleyip, yalakalik yapma gereginde kalmadim bunun icin...

Now , p..s off!

vatandas!
(no login)
88.241.20.176

Seni zevzek iyi oku !

No score for this post
December 12 2009, 2:14 AM 

Yavurlar sana saygi duyacagina, ulkende calisda milletin sana saygi duysun sapsal ! Ayrica senin gibi ukalalar ancak yavurun parasini yiyip, kendi vatandasina milliyetcilik dersi verir. Gel ulkende milliyetcilik tasla seni gerizekali !

(no login)
173.59.231.37

dogum

No score for this post
December 12 2009, 11:13 PM 

Selam dogum sehirden sehire hastaneden hastaneye degisir aen az $5000.00 dolarda baslar herhangi birterslik olursa $100.000.00 dolari bulur sen ve kocana gelince faydasi olmaz bolsanslar

Current Topic - amerikada dogum
  << Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

****************** TurkAmerikali Group Siteleri *******************

CT's Chicago Pix
CT's Naples,FL Pix
Turk Amerikali
GreenCard2003Express
Kanada Rehberiniz

Zirve100, en iyi siteler

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.