TurkAmerikaliGroup Forum

<< Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  

kanadaya dikkat

February 9 2005 at 7:04 AM
No score for this post
  (no login)
from IP address 195.175.37.27

Merhaba ben kanadaya 2 yildir geldim. Burasi abartildigi gibi bir yer degil gecim cok zor burda. Hersey cok pahali. Kira 1 oda yer 700-800 dolar, aylik gida 500-600 oda en asgari hep evde yersen, ulasim cok pahali. Is varmi yok olan is insaat, temizlik kısın oda yok yani siz bakmayin palavra buralar turkiye iyi yine ben bin pismanim para bulsam donucem ama ev, araba herseyi sattim bir sey kalmadi geride.Kolay degil burda her sey cok zor. Bırde ilticaci onurunu satmis turkler var, midem bulaniyor vatanlarini satip iltica etmis bunlar. mahkemede yalan soyluyor ama sukurki hepsi surunuyor boya, temizlik isleri yapip cok kotu yasiyorlar iyi yasasalar uzulurdum. Bence once tr yi zorlayin yoksa amarikaya gidin burda bir sey yok.

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply

(no login)
195.175.37.71

meraba

No score for this post
February 15 2005, 8:13 AM 

sevgili sibel işin detayını daha geniş anlatırsan çok sevinirim e mail im lionheart07@mynet.com

(no login)
193.140.38.156

- - -

No score for this post
March 2 2005, 11:24 AM 

- - - sibel sen - - - canada neyapsın?bana cevap yaz ok?

This message has been edited by turkamerikali from IP address 24.15.1.89 on Mar 10, 2005 7:47 AM

Anonymous
(no login)
195.175.37.55

ONCE SEN KONUSMAYI OGREN KALAS

No score for this post
March 10 2005, 2:47 AM 

- - - ONCE SEN TERBİYELİ OL, MEDENİ OL SONRA YAZI YAZ
YONTULMAMIŞ VAROŞLARDAN YURTDIŞINA GİTMEK İSTEYEN - - -

This message has been edited by turkamerikali from IP address 24.15.1.89 on Mar 10, 2005 7:48 AM

(no login)
88.234.110.38

deneme

No score for this post
August 28 2007, 2:39 PM 

deneme

(no login)
69.156.100.248

Hakli soze hasan agam ne desin

No score for this post
March 16 2005, 2:15 PM 

Selam bazi kisler bu sozleri cok yadirgarlar ama ne varki gercek olan sey bu ve bizler hezaman icin gerceklerden kacmisizdir hep sahte seylerlen hayallerlen yasamaya alismisizdir bakin ben buraya geldim ve issizim is ariyorum ne saniyorsunuz burasi firsatlar ulkesimi? sahsen ben oyle saniyordum hem okula gidiyorum hemde is ariyorum ne okulubu diye soran olursa dil okulu ve cok iyi derecede ingilizce bilmen gerek isbulman icin suda var burada bizim turklerin hicbirzaman yapmadigi milliyetcilik var zaten ne kaybediyorsak bu yuzden kaybediyoruz nasilmi? bir is yerine eleman gerekliyse forum aliyorlar taki birtane gercek kanadali basvurana kadar egerki cok zorda kalirlarsa ozaman kanadali disinda eleman aliyorlar turk is adamlari var onlar bile turk calistirmakdan cekiniyor nedenmi az calisinca ya hastalik ya bilmem ne bahanesiyle isten ayrilip havadan para gelmesi icin nekadar uckagitcilik nekadar dolandiricilik varsa onlarin pesinde olduklari icin bu sozlerimi yanlis anlamayin hani derlerya yarasi olan gocunuz kimse gocunmasin ama burasi firsatlar ulkesi olmadigini kesinlikle soylerim arkadasin dedigi gibi ya insaat ya temizlik peki bu temizlik yapanlara yada insaatda calisanlara sonu sorayim siz kendi ulkenizde bu temizlik isini yada insaatlarda bu derece calisa idiniz disaridan romenler gelip sizin yerinize calisirmiydi? bizim ulkemizde romen isciler cok kanadada da biz romen olduk yemez icmez artirip tr gidip hava atmak icin baska bunun aciklamasi yok ve kismetse ben geri donecem egerki ben esseksem ulkemde essekgibi calisip yasama devam etmek isterim TURKIYE Biz var oldugumuz surece TURKIYE olarak kalir sen ben onlar sunlar sahip cikmazsak kimsede cikmaz ve canada ya gelirken sakinha benim tanidigim var ve bana yardim eder diye dusunmeyin cunki turk olduklari anlasilmasin kimse yapismasin kimse birsey sormasin diye ya konusmazlar yada ingilizce konusurlar ve gelirken sakin ben doktorum ben muhendisim ve isimi yaparim diye gelmeyin ben canadaya insaatda calismak icin gidiyorum diyin fazlasini beklemeyin ozelliklende ilk 3 sene sonra gerisi size kalmis birsey saygilar benden de bukadar yolda gorsem selam bile vermem diyemiyorum diger bana selam vermekden kacinanlar gibi elimden geleni madi olarak degil belki ama manevi olarak yardimci olmak isterim herkesin yasamlarinda dileklerinin gercek olmasini dilerim Mehmet

(no login)
85.99.248.182

selam

No score for this post
March 30 2005, 12:25 PM 

sibel gel benimle türkiyede evlilik yap sana bu evliliğin karsılığını fazlasıyla verim . benim durumum cok farklı bana yardımcı olursan sevinirim .benim adresim ferhatbaran1@hotmail.com bu adrese e mail atarsan beni mutlu edersin çünkü sevdiğime kavusamıyorum buda beni öldürüyor ....

(no login)
74.98.235.52

Toronto veya Vancouver'e dil okuluna gitmek mi istiyorsunuz?

No score for this post
September 3 2007, 3:16 PM 

Toronto veya Vancouver'e dil okuluna gitmek mi istiyorsunuz?
Okul kayit islemleriniz ile Homestay ayarlanir. Cok dusuk bir ucret karsiliginda size yardimci olabilirim. Email adresime cekinmeden msjlarinizi yollayabilirsiniz; nil_mutlu@mynet.com

(no login)
74.98.235.52

Toronto

No score for this post
September 3 2007, 3:19 PM 

Toronto'da olanlar tanismak isterseniz emailime ileti yollarsaniz tanisabiliriz.

(no login)
88.242.104.171

Re: Toronto

No score for this post
September 11 2007, 1:38 AM 

ben sahsen sibelin durumuna cok üzüldüm umarım kendisine kısa bir süre içerisinde bir cıkıs yolu bulmasını dilerim.sibel dertleşmek istersen bana mail atabilirsin
celebicelebi@hotmail.com

(no login)
78.186.16.163

re

No score for this post
January 10 2009, 4:09 AM 

slm sibel.vermiş oldugun bilgiler gercekten cok guzel.bence turkiyeye gel derim.burda insanlara verilen kıymet daha iyi ve sadakatli.yolda birine adres sorsan yine soylerler.benimle konusmak dertlesmek istersen hatta evlenmek istersen ben gayet ciddiyim
00905359613242
mehmeterdis@hotmail.com

Current Topic - kanadaya dikkat
  << Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

****************** TurkAmerikali Group Siteleri *******************

CT's Chicago Pix
CT's Naples,FL Pix
Turk Amerikali
GreenCard2003Express
Kanada Rehberiniz

Zirve100, en iyi siteler

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.