Merhaba ben şuan meslek lisesi kimya bölümü mezunuyum 23 yaşındayım.
yurtdışında hem çalışıp hemde dil eğitimi almak istiyorum
bana yardımcı olacak arkadaş arıyorum..
Git önce bir gör bakalım, sanki orda yolda yatanlar yok herkes zengin, işsiz dolu her yer, hırsızlık, tecavüz cinayet abd birinci bunlarda.
Irkçılık çok kimse size ne iş verir ne ev. orda sürünürsün ancak. Bilmeden görmeden atıp tutmayın hanyayı konyayı anlar yerine oturur haline şükredersin
Merhaba Dubaide faaliyet gösteren inşaat firmamıza diksiyonu ,ileri derece ingilizcesi ve şıklığı ile bize vizyon olabilecek en az 3 sene inşaat alt yapı sanatsal yapılarda deneyimli seyahat engeli bulunmayan bu konularda kendini ifade edebilen ikna kabiliyeti yüksek bayan eleman aramaktayız (25 yaş üstü)
müracat numaraları büro:0262 335 11 69 ..0262 335 63 33…Dubai B.A.E/+971502931509 (Proje müdürü Erol KÜÇÜK) Yönetim kurulu üyesi(Ramazan Kosdik 0532 739 37 69)
BEN 21 YAŞINDAYIM AMARİKADAKİ KIZLARA DUYRULUR BENİMLE EVLENMEK İSTEYEN OLURSA HEMEN EVLENİRİM YAŞ FARKETMEZ.ÇOOK YAKIŞIKLI BİR GENCİM KIZLAR HABER BEKLİYORUM
MERHABALAR BEN TÜRKİYEDE YAŞIORUM VE YURTDIŞINDA ÇALIŞMAK İSTİYORUM ÖZELLİKLE NEWYORK TA SİZİN TAVSİYELERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...BU ARADA 28 YAŞINDA BAYANIM MESLEĞİM MUHASEBE.
slm arkadaşlar ben otuz yıllık inşaat ustasıyım yurdumun muhtelif yerlerinde sayısız inşaatlar yaptım ama kırız nedeniyle işsiz kaldım iş arıyorum ve ağır vasıta ehliyetimde vardır lütfen ilgilenen beni bu telefondan arasın. 05372382664
Kaan, Ege Universitesinde Spor Bolumunu bitirdim (bir kac alttan dersim var sadece) antrenorluk yapiyorum Meslegim geregi ABD ve Canada da calismam gerekiyor (ISVEC-DANIMARKA-NORVEC DE OLABILR)Daha once ABD de 4 ay yasadim ve calistim. Ama bu sefer devamli olarak orda yasayip calismak bir hayat kurmak istiyorum Normal evlilik de olabilir anlasmali evlilik de olabilir. Boyle bir bayan varsa lutfen bana ulassin Resimlerimi ekliyorum buraya ve facebook adresimi de ekliyorum ordan bakarak beni taniyabilirler ve daha sonra icin konusabiliriz