TurkAmerikaliGroup Forum

<< Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  

ILTICA ETMEK İSTİYORUM.

August 18 2005 at 12:58 AM
No score for this post
  (no login)
from IP address 85.99.110.204

Merhaba ben 24 yaşındayım.İstanbulda ikamet ediyorum.Yurt dışına çıkma hayalim küçük yaşlardan beridir var.Mesleğim muhasebe ve 4 yıldır bu işi yapıyorum.Yurt dışına çıkma isteğimin nedeni ülke ekonomisi,şartlarıdır.Yurt dışında vatandaşlık alma şartlarında birinin evlilik olduğunu biliyorum.Ve herşeye razıyım.Anlaşmalı evlenmeyi göze alıyorum.Austuralya işçi almaya başlamış ama oraya nasıl başvuracağım bilemiyorum vede yabancı dilim pek iyi sayılmaz.Yardımlarınızı bekliyorum.Yaptığınız ve yapacağınız tüm yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

Tel :(+90)536 290 05 50

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply

(no login)
78.181.77.210

türkiye vatandaşlığından çıkartılmak

No score for this post
December 30 2008, 10:57 AM 

sözde insan haklarının varsayıldığı, bu ülkede yaşamsal sıkıntılarımında arttığı,gerekçesiyle,gerek ben gerekse ailem için tamamiyle yaşamak bu ülkede artık bana dayanılmaz bir acı vede hüsran vermektedir.oyüzden türkiyeden iltica etmek istiyorum.

(no login)
78.183.41.217

a

No score for this post
July 2 2009, 12:42 AM 

size katılıorum arkadaslar bende kucukluqumden beridir bu ülkeden cıkmak istiorum beni yanlıs anlamayın sadece bu ülkenin hukuk kanun vs gibi hak ve kuralları bana gore deil

Current Topic - ILTICA ETMEK İSTİYORUM.
  << Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

****************** TurkAmerikali Group Siteleri *******************

CT's Chicago Pix
CT's Naples,FL Pix
Turk Amerikali
GreenCard2003Express
Kanada Rehberiniz

Zirve100, en iyi siteler

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.