TurkAmerikaliGroup Forum

<< Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  

anlaşmalı evlilik

January 12 2006 at 1:37 PM
No score for this post
  (Login funforgirls)
from IP address 85.96.92.40

28 yaşında bir erkeğim. yaklaşık 2 ay sonra green card sıram gelecek, yani green card ı almaya 3 ya da 4 ay gibi bir süre var sanırım. green cardı almam konusunda şüphem yok, diğerlerine göre daha eligible olduguma inanıyorum. üniversite mezunuyum ve ingilizcem çok iyi, aynı zamanda passımın üzerinde 3 tane avrupa vizesi var. onlarında green cardı alırken küçükte olsa bir referans sağlayacağını düşünüyorum. şimdi söyleyeceğimin özüne geleyim. hiç param yok ve acele para toplamam gerekiyor biyerlerden..evlilik olayının bu forumda cılkını çıkarmak istemiyorum sadece ihtiyaçlarımı karşılamak istiyorum. herhangi bir bayanla(çocuklu da olabilir farketmez) anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum..formalite evliliğin dışında herkes kendi yaşamına sahip olacak zaten..otomatikmen evleneceğim kişi de 3-4 ay sonra green card sahibi oluyor, amerika vatandaşı biriyle evlilik yapsanız bile en az 5 ayda green card alabiliyorsunuz. ne dersiniz cazip değil mi? ilgilenen arkadaşlar varsa anlaşma şartlarını görüşelim..mail adresim patpatdeli@hotmail.com

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply
Anonymous
(no login)
88.229.37.91

Re: anlaşmalı evlilik

No score for this post
December 19 2008, 12:25 AM 

nerde ya&#351;&#305;yorsun

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
Current Topic - anlaşmalı evlilik
  << Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

****************** TurkAmerikali Group Siteleri *******************

CT's Chicago Pix
CT's Naples,FL Pix
Turk Amerikali
GreenCard2003Express
Kanada Rehberiniz

Zirve100, en iyi siteler

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.