28 yaşında bir erkeğim. yaklaşık 2 ay sonra green card sıram gelecek, yani green card ı almaya 3 ya da 4 ay gibi bir süre var sanırım. green cardı almam konusunda şüphem yok, diğerlerine göre daha eligible olduguma inanıyorum. üniversite mezunuyum ve ingilizcem çok iyi, aynı zamanda passımın üzerinde 3 tane avrupa vizesi var. onlarında green cardı alırken küçükte olsa bir referans sağlayacağını düşünüyorum. şimdi söyleyeceğimin özüne geleyim. hiç param yok ve acele para toplamam gerekiyor biyerlerden..evlilik olayının bu forumda cılkını çıkarmak istemiyorum sadece ihtiyaçlarımı karşılamak istiyorum. herhangi bir bayanla(çocuklu da olabilir farketmez) anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum..formalite evliliğin dışında herkes kendi yaşamına sahip olacak zaten..otomatikmen evleneceğim kişi de 3-4 ay sonra green card sahibi oluyor, amerika vatandaşı biriyle evlilik yapsanız bile en az 5 ayda green card alabiliyorsunuz. ne dersiniz cazip değil mi? ilgilenen arkadaşlar varsa anlaşma şartlarını görüşelim..mail adresim patpatdeli@hotmail.com