arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve buraya gelmek isteyen arkadaslar varsa yardimci olmak istiyorum.bende once turkiyede yasiyordum sonradan geldim buraya ,gelmek isteyenleri en iyi ben anlarim..ilginiz varsa maille veya su numaradan ulasabilirsiniz ..003164305238
Re: yurddışına gidebilmek için anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum
No score for this post
November 23 2007, 5:53 AM
ben muhmmet 26 yaşıdayim tek istedim almayaya gitmek ben sakaryada oturuyorum ben çalışmayı seviyorum fabrikada kanak cıyim babam 6 yaşda kabetim annem kaybetim
Arkadaslar 27 yasındayım kimim kimsem yok.Herseyimi kaybettim artık burda kalmamında bi anlamı yok yardımcı olabilir misiniz? iyode_1999@yahoo.com msn adresim 0541 485 50 76 telefonum ...Karsılıksız bırakılmayacaksınız
No score for this post
November 23 2007, 5:56 AM
ben muhmmet 26 yaşıdayim tek istedim almayaya gitmek ben sakaryada oturuyorum ben çalışmayı seviyorum fabrikada kanak cıyim babam 6 yaşda kabetim annem kaybetim almayan arkadaşım olsadı olmasını istiyorum
No score for this post
November 23 2007, 5:56 AM
ben muhmmet 26 yaşıdayim tek istedim almayaya gitmek ben sakaryada oturuyorum ben çalışmayı seviyorum fabrikada kanak cıyim babam 6 yaşda kabetim annem kaybetim almayan arkadaşım olsadı olmasını istiyorum
No score for this post
November 23 2007, 5:58 AM
ben muhmmet 26 yaşıdayim tek istedim almayaya gitmek ben sakaryada oturuyorum ben çalışmayı seviyorum fabrikada kanak cıyim babam 6 yaşda kabetim annem kaybetim anlaşmali evlilik yaparım
No score for this post
November 23 2007, 5:59 AM
ben muhmmet 26 yaşıdayim tek istedim almayaya gitmek ben sakaryada oturuyorum ben çalışmayı seviyorum fabrikada kanak cıyim babam 6 yaşda kabetim annem kaybetim anlaşmali evlilik yaparım
No score for this post
November 23 2007, 5:59 AM
No score for this post
November 23 2007, 6:03 AM
No score for this post
November 23 2007, 6:07 AM
ben muhmmet 26 yaşıdayim tek istedim almayaya gitmek ben sakaryada oturuyorum ben çalışmayı seviyorum fabrikada kanak cıyim babam 6 yaşda kabetim annem kaybetim anlaşmali evlilik yaparım cep 05449182254
AVRUPAYA GİTMEK İSTİYRUM HANGİ ÜLKE OOLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL AMA BEŞ PARAN YOK BENİ AVRUPAYA GÖTÜRENE İSTERSWE YANINI DA KARIN TOKLUĞUNA 1 YIL ÇALIŞIRIM KİMSEM YOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN cris_18_years@hotmail.com
merhaba arkadaşlar ben fransaya gitmek istiyorum ama vize alamadım.bende hırvatistan ordanda fransaya geçmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olmak isteyenlerden mesaj bekliyorm.MSN hamitkaratasci@hotmail.com cevablarınızı ve tavsiyelerinizi acil bekliyrum...
selam. kız arkadaım almanyada.. onunla kavga ettik. ayrıldık. oraya gidip onun gönlünü almak istiyorum. benim amacım orada kalmak filan degil. o buraya gelsin benim yanımda olsunç sadece bunu istiyorum. bana yardımcı olursan sevinirim. tel. 05372720176
selam arkadaş kanadaya gitmek ve turist vizesi almak istiyorum kpnsolosluk mal mülk vs istiyor bana parayla turist vizesi alcak adres neresi veya senin ne yardımın olabilir selamlar
selam arkadaş kanadaya gitmek ve turist vizesi almak istiyorum kpnsolosluk mal mülk vs istiyor bana parayla turist vizesi alcak adres neresi veya senin ne yardımın olabilir selamlar
türkiyenin baskıcı ve imha politikalarından dolayı bir kürt olarak sistemi çok yanlış buluyorum, kendimi yaşayabilmek için ve toplumu mu yaşata bilmek için sizi doğru bir seçim olarak görüyoum
Merhaba benim Almanya'ya gitmem gerek köln ' e bana yardımcı olana ömür boyu minnet kalırım daha fazlasını da yaparım cok ciddiyim. anlaşmalı evlilik de yapabilirim.
Benim kız arkadasım beni bırakım gitti oraya onun yanına gitmem gerek ne olur yardım edin ilaçlarla ayakta duruyorum..Yoksa 2 aya kalmaz burdan hırvatistana ordan da otostop ile yada bi şekilde AB topraklarına girip almanyaya gidicem Köln'e.. yakalanırsam ne olur bilmiyorum. Umarım yardımcı olursunuz..
bende yurd dısına gıtmek ıstyrum hersey ahzır pasaportumda var aam vıze almıyrumm vermıyrlarr parmda hazır nasıl gdebılrım bana yazarsan sevnırım mail adresım erhksl@hotmail.com
bende yurd dısına gıtmek ıstyrum hersey ahzır pasaportumda var aam vıze almıyrumm vermıyrlarr parmda hazır nasıl gdebılrım bana yazarsan sevnırım mail adresım erhksl@hotmail.com
Selam ben yurtdisina cikmak istiyorum ama nasıl cikacagimi bilmiyorum bana yardımcı olursan sevinirim kacak veya yasal olarak hic fark etmez simdiden tesekkürler...
slm arkadasım. adım dogan aslen denizliliyim ama 2 yıldan bu yana bodrum da yaşıyorum. almanyaya gelmeyi cok istiyorum ama sağolsunlar cevremdeki o kadar almanyalı insan yardım cı olmadı. alına bakarsan sevdiğim kız orda.3 sene oldu gideli o da pek bişey yapamadı cok ugrasmasına ragmen. aslına bakacak olursan bir sekilde gelebilsem oturma izni falan olsa nasıl olsa bi düzene sokarız herseyi. ama önemli lan oraya gelebilmek arakadasım. eger bana verebilecek bi yardım nın varsa sana minnetdar olurum. mail adreslerim ve telefonumu da yazıyorum sana. mynet dogancakmak1453@mynet.com
msn adresim dogan_cakmak78@hotmail.com tel : 0546 5480080
selam ben fırat bana yardımcı olursan sevinirim türkiyede makyözlük yapıyorum yurtdışlında bu alanda daha geliştirmek istiyorum bana yardım cı olursan senle kazancımı bile paylasabilirim
slm herkese ben 20 yasindaim ve almanyada oturuyorum kocami buraya getirmek icin herseyi yaptim kocam istanbulda calisiyor kacak yoldan gelmesine karar verdim ama nasil oluyor bilmiyorum kimseyi tanimiyorumn veya cok para istiyorlar bana gercekten butun kalbiyle iyi niyetle yardim etmek isteyen varsa icinde kötülük olmayan varsa bana yazin kocama kavusmak istiyorum saygilar dilan
slm herkese ben 20 yasindaim ve almanyada oturuyorum kocami buraya getirmek icin herseyi yaptim kocam istanbulda calisiyor kacak yoldan gelmesine karar verdim ama nasil oluyor bilmiyorum kimseyi tanimiyorumn veya cok para istiyorlar bana gercekten butun kalbiyle iyi niyetle yardim etmek isteyen varsa icinde kötülük olmayan varsa bana yazin kocama kavusmak istiyorum saygilar dilan
arkadaşlar ben fransaya gitmek istiyorum bana bi şekilde yardımcı olabilirmisiniz ÜCRET SORUN DEİL gerçekten yardımcı olabilicek arkadaşlar irtibata geçin please extacy_ender@hotmail.com//05062430639
arkadaşlar ben fransaya gitmek istiyorum bana bi şekilde yardımcı olabilirmisiniz ÜCRET SORUN DEİL gerçekten yardımcı olabilicek arkadaşlar irtibata geçin please extacy_ender@hotmail.com//05062430639
HAYALLERİMİN HEPSİ YURT DIŞI ÜZERİNE KURULU.ÇOK İYİ FAST FOOD USTASIYIM AYRICA COK İYİ GARSONUM.ORTA DERECEDE INGILIZCEYE SAHİBİM.HAYATTAKİ EN BÜYÜK İDEALİM BU VE BEN BUNU BAŞARACAĞIM.
HAYALLERİMİN HEPSİ YURT DIŞI ÜZERİNE KURULU.ÇOK İYİ FAST FOOD USTASIYIM AYRICA COK İYİ GARSONUM.ORTA DERECEDE INGILIZCEYE SAHİBİM.HAYATTAKİ EN BÜYÜK İDEALİM BU VE BEN BUNU BAŞARACAĞIM. 23 YASINDAYIM 1,70 BOY 61 KILO 0534 2501080 TEL NO
merhaba kardeşim öncelkle sna teşekkür ediyorum. bize yardımcı olmak istediğin için yani bu zamanda kimse kimseye yardımcı olduyor. ben yurt dışına gitmek istiyorum ama nasıl gelecem hiç bilmiyorum bana yardımcı olursan sevinirim. kendine iyi bak msn dende yazışabiliriz.
merhaba kardeşim öncelkle sna teşekkür ediyorum. bize yardımcı olmak istediğin için yani bu zamanda kimse kimseye yardımcı olduyor. ben yurt dışına gitmek istiyorum ama nasıl gelecem hiç bilmiyorum bana yardımcı olursan sevinirim. kendine iyi bak msn dende yazışabiliriz.
merhabalar bu nasıl bi yorum anlayamadım acaba şöyle mi demek istediniz ben para karşılığı anlaşmalı evlilik yaparım mı demek yada sadece allah rızası için yardım mı lütfen cevap yazarsan sevınırım saygılar!!!!!!!
Ben 32 yasındayim 12 yaşında bir kızım var onun eğitimi ve geleceği için fransa'da yaşayan bir bey ile oturma izni alana kadar anlaşmalı bir evlilik yapmak istiyorum.Malum Türkiyemiz şartlarında asgari ücretle tek başına çocuk büyütmek ve geleceğini sağlamak neredeyse imkansız hale geldi.Yardımcı olabilecek varsa mantıklı cevaplarını bekliyorum.Hepinize kolay gelsin..
selam kardes bu ıs nasıl oluyo anlamadım herkes gıdıyo bır yerlere bende gıtmek ıstıyorum ama nasıl banada yardımcı olurmusunuz bende ıngıltereye gıtmek ıstıyorum her ne olursa olsun gıtmek ıstıyorum bu konuda bana yardımcı olrmusunuz??
ARKADASALR AMERIKA ICIN GREEN KART ALAMK ISTEYENLER VARSA HABER VERSIN.. BEN GREEN KARTI KAZANDIM VE FORMALITE EWLILIK YAPARSAM EVLENDIGI KISIDE ALICAK HEMEN GREEN AKRTI HEBR BEKLIYORUM SUR EDARALDI ..
slm benim de erdim büyük erkek arkadsaimi almanyaya getirmek istiyorum ama askerligini daha yapmamis odugu icin sorun cikartiyorlar bize bu konuda yardimci olabilirmisin gerekirse kacak olsun gercekden iki senedir ugrasiyoruz tsk.
slm benim de erdim büyük erkek arkadsaimi almanyaya getirmek istiyorum ama askerligini daha yapmamis odugu icin sorun cikartiyorlar bize bu konuda yardimci olabilirmisin gerekirse kacak olsun gercekden iki senedir ugrasiyoruz tsk.
Selam Dostum Sen Demişsin yurt dışına gelmek isteyen varmı die işte ben gelmek istiyorum ama bir türlü gelemiyorum kaç aylardır uğraşıyorum ama olmuyor eğer dediğin gibi bana yardımcı olursan seni memnun ederim her şekilde sana borçlu kalmam beni bu türkiyeden kurtar yeter benim msn adresim by_buldanli_066@hotmail.com görüşmek üzere hoşçakal
selam ben 25 yasında ıstanbulda yasayan bır bayanım almanya veya hollandaya kacak olarak gitmek istiyorumyardımcı olursanız sevunırım telım 0539 555 56 87
selam ben 25 yasında ıstanbulda yasayan bır bayanım almanya veya hollandaya kacak olarak gitmek istiyorumyardımcı olursanız sevunırım telım 0539 555 56 87
ben 34 yas. 33.yildir almanyada yasiyorum. usa yada canadaya gitmek istiyorum. anlasmali evlilik olabilir yada isyeri davetiyesile olabilir. yardimi olabilirmisiniz?
adım ferit 25 yaşındayım bende burdaki arkdaşlar gibi yurd dişina cıkmayı okadar istiyorum ki ama imkanalr el vermyor ist.. sarıyerde oturyorum banada yardımcı olursanız seviniriim. yardımcı olmak isteyen arkdaşlar cep. 0536 677 16 11 cok teşekkürler
slm bende yurt dışına gitmek istiyorum artık burda kalmak istemiyorum kimim kimsem kalmadı ama gidemiyorum geçenlerde almanyaya gidebilmek için başvurdum ama malesef reddettiler ne yapacam ya bi akıl verin ya
AVRUPAYA GİTMEK İSTİYRUM HANGİ ÜLKE OOLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL AMA BEŞ PARAN YOK BENİ AVRUPAYA GÖTÜRENE İSTERSWE YANINI DA KARIN TOKLUĞUNA 1 YIL ÇALIŞIRIM KİMSEM YOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN cris_18_years@hotmail.com