mrblar ben 20 yasında bi bayanim bazı nedenlerden dolayı anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum. bunu kabul edecek olan kişiyle dost gibi olucak hiç bir duygusallık yasamıcaz. herkes gonul rahatlıgıyla kendi hayatını yasayabilir. gerekli durumlarda bir araya gelicez o kdr. lütfen cvp verirseniz sevinirim
ya dostum sanırım isim benzerliği var, benimde adım mithat yaldız, ve buradaki mesajlarınızı benim tarafımdan yazıldığını sanan dostlarım var ve zor durumda kalıyorum...lütfen isminizi bu tür yazı ve sitelerde farklı kullanın umarım, bu konuya duyarlı olursunuz...şimdiden teşekkür ediyorum
merhaba arkadaşlar ben ist.avrupa yakasında oturuyorum ve yurt içi yurt dışı fark etmez ve yaşta evlenme istiyorum.anlaşmalı bir evlilik de olabilr...
çeşitli nedenlerden dolayı evlenmek isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana ulaşın...maviay_34_@hotmail.
karşımdaki kişiye güvenmem gerek....msjlarınızı bekliyorum.
20 yaşındayım..üniv.öğrencisiyim..yeşil gözlü balık etliyim..
ben 28 yasındayım ust duzey yonetıcılık yapıyorum esasında sorunlarımız aynı galıba eger konularda anlaşabılrısek evlenmeyı dusunebılırım 0535 402 0009 ramazan_ergen@hotmail.com
burda hiç evlilik yapan veya ardını bulan var mı _ ?
No score for this post
August 23 2008, 5:31 AM
arkadaşlar sizlere genel bir soru saracam bu sitede ilan veren bayanlarla irtibata geçen veya irtibata geçipte işçi olan avrupaya ğiden var mı ? burda bakıyorum bir çok bayan ilanları 1 vaya 2 yıl önce yazılmış.site aktif kalmak için sürekli yeniliyor.ilanları ğaliba çünkü hiç bir bayandan anlaşmalı evlilik için dogru dürüst cevap veren yok yani boşa kürek çekiyoruz .geliyor bana ne dersiniz öyle değil mi ? beyler bayanlar ?
0542.757.35.45.TAMAMEN ÜCRETSİZ !!!
TÜRKİYENİN her yerinden yüzlerce BAY ve BAYANLA sohbet edip arkadaºlık kurabileceğiniz TELEFONDAKİ arkadaºlık servisi ….. üye olmadan da 24 SAAT istediğiniz konuda sohbet edecek bir arkadaº bulabilirsiniz….
0542.757.35.45.TAMAMEN ÜCRETSİZ!!!
NOT:Yani TELSİMİ olan bir arkadaºınızı AVEA”nızdan TURKCELL”linizden SABİT telinizden nekadara arıyorsanız…. NORMAL TARİFE…..