June 5 2006 at 11:32 AM Average Score 5.0 (2 people)
nazlı (no login) from IP address 81.6.69.80
mrb ben 20 yasında ist da yasayan genc bir bayanım anlasmalı evlilik yapmak istiyorum cok rahat kosullar altında olucak emin olabilirsiniz. cvplarinizi bekliyorum
mrb anonymous senınle tanısmak istiyorum ama gercekten sevmek istiyorum nasıl görebılırım senı msn mi veririm kaydedersin oda istersen eğer tel 0506 668 46 36 msn mail adres nefret56_tr.gs@hotmail.com
mrb anonymous senınle tanısmak istiyorum ama gercekten sevmek istiyorum nasıl görebılırım senı msn mi veririm kaydedersin oda istersen eğer tel 0506 668 46 36 msn mail adres nefret56_tr.gs@hotmail.com
mrb hafendi dürüst ve namuslu bir bayanda ewlenmek istiyorum amacım yurt dısında yaşamak eger ilgilenirseniz msn adresimi eklemenizi rica ederim..esmer-erkek_06@hotmail.com
mrb ben evlenmek istiyorum eger karsılıklı sohbet etmek istersen benım msn adreslerim
yildirim_1515@hotmail.com
yildirim_1515@hotmail.de
jakobs_43@hotmail.com
ben sizle varım oturup konuşalım ama yaşım daha 18 lise mezunuyum güvenlik firmasındsa proje bölümünde teknik eleman olarak çalışıyorum ingilizcemde bi ahyli yerinde
merhabalar,
konuya yardımcı olabilirim fakat neden anlaşmalıevlilik yapmakistediginizi öğrenmek istiyorum sonuçta genç bir bayansınız??bana yazarsanız konuşalım
mrb ben istnbulda yasayan ama almayaya gtmek istyen biriyim eyer benimle anlaşmalı evlilik yapmak isteyen bayanlar olursa her konuda anlaşırız arayn fiyat konusalım ...0506 453 58 74
mrb ben istnbulda yasayan ama almayaya gtmek istyen biriyim eyer benimle anlaşmalı evlilik yapmak isteyen bayanlar olursa her konuda anlaşırız arayn fiyat konusalım ...0506 453 58 74
ben istanbulda yaşayan 1.65 boyunda 60 kiloda esmer güzel bir bayanım sivaslıyım daha önce bremende kısada olsa yaşadım yani turist olarak ve almanyayı çok sevdim orada yaşayan bir beyle evlenmek istiyorum.
merhaba bende anlasmali evlilik yapmak istiyorum
yasim 28 proje muh.
aslen yabanciyim
anlasmali olarak tanisacagim anlasacagim istanbulda bayan arkadasla evlenmek istiyorum
maillerinizi bekliyorum
menbahrain@hotmail.com mail atabilirsin
NB: daha sonra gercek isimim ve mailim tel numaramla birlikte verebilirim menbahrain@hotmail.com olan maillerinizde sonra
gosterdiginiz anlayistan dolayi tesekkur ederim
herkese merhabalar ben yılmaz mersinde yaşıyorum 34 yaşındayım yurt dışında oturan bir bayanla evlenmek istiyorum ilgili olan bayanlardan haber
bekliyorum
herkese merhabalar ben yılmaz mersinde yaşıyorum 34 yaşındayım yurt dışında oturan bir bayanla evlenmek istiyorum ilgili olan bayanlardan haber
bekliyorum
slm ismim Nazli 1.65 boy 58 kilo ,yeshil gozluiyim bir evlilik ariorum (anashmalik bir evlilik te ola bilir) benimle tanishmak isteyen lutfen beni arasin 00359893213104
bekliyorum msn yz_zymersin@hotmail.com. tel 05365993436
bekliyorum arayın konuşup tanışalım msn yz_zymersin@hotmail.com tel 05365993436
bekliyorum tel 05365993436
bekliyorum tel 05365993436
bekliyorum tel 05365993436 msn yz_zymersin@hotmail.com
bekliyorum msn yz_zymersin@hotmail.com tel 05365993436
Merabalar,bende anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum,İngilizce Öğretmeniyim. 29 yaşındayım,çok yakın zamanda uygun,son iki yıldır İstanbulda sigortası yatmış bayanlar mail atarsanız çok sevinirim. umutyuzer@hotmail.com tel: 0505 874 63 08
selam ismim diyar yurt dısından anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum sadece dürüst olun yetrli para sorun değil hem ben oıraya geldiğimde size hejr konudada yardımcı olabilirim tabiki sizin kişiliğinie bağli:
evet sizde benim gibi ciddi temiz dürüst bir insan arıyosunuz ozaman işte ben varım canım sende evet dersen neden olmasın dıyosan .senınle tanısmak isterım tamam ...tel artı 9005362728762 benı ara yada msn mı kayıt et oradan da görusebılırız tamam ...
merhaba eğer uygunsa ve hala bir kısmet çıkmadıysa emailime yazın bursada öğretmenim doğuya tayinim çıktı ya istifa yada evlilik.şartları konuşabiliriz istanbul edirne çanakkale bursa tercih edecegim yerler ama acele lütfen.emailadresim atilla_seme_@hotmail.com
bu siteden gerçekten anlaşmalı evlilik yapan varmı şayet varsa mail bekliyorum. bide ben yurt dışından bir bayanla anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum her türlü fedakarlıga hazırım yeterki olsun eger öyle biri varsa ve bu mesajı okursa hiç vakit kaybetmeden benimle irtibata geçsin hayalperest.com@hotmail.com tel yazmıycam sorry:(
mrb ben hasret bg da yasiyorum bekarim 23 yasindayim anlasmali evlilik dusunen beyler yurt disina cika bilmek icin ben varim bana dayima burdan ulasa bilirsiniz cep 00359893803834 daha detayli konusa bilmek icin bejklerim by
slm anlaşmalı evlilik yapmak isteyen bayanlar ben yunus yutdışından bir bayanla anlşamalı evlilik yapmak istiyorum beni yurtdışına götursun netür masrafı varsa tarafımdan karsılanacaktıre sizlerden cevap bekliyorum tel numaram 0505 564 21 45 0543 835 47 24 bunlardan bena ulaşa bilirsiniz
merhaba violansel@msn.com kanadaya gitmek istiyorum en guvenli yol gecici evlilik bu konuya olumlu bakan biri varsa e-mail den bana ulasabilir..
.
.
.
.
.
.
.
.
merhaba violansel@msn.com kanadaya gitmek istiyorum en guvenli yol gecici evlilik bu konuya olumlu bakan biri varsa e-mail den bana ulasabilir..
ben deniz iyi bir kız arıyorum ve gezmeyi sinemayı dolşmayı bilen kız arıyorum anlaşısak antalyayı gezdimek isterim işte cebim 05372815188 blirsin müziksiz hayat olamaz
.
.
.
.
.
.
.
.
selam ben istanbulda yaşıyorum kendime uygun inançlı dürüst zorluk çekmiş olan inançlıdan kastım türban değil türbanlı olsun olmasın fark etmez o konuşulur.yani kısacası evlenebileceğim bir arkadaş arıyorum.şimdi düşüne bilirsiniz istanbul gibi bir yerde yaşıyorsunda burdamı kız arıyorsun arkadaşlar bu iş kısmet işidir kısmetın nerden geleceğini bilemeyiz.bende kısmetimi buraya yazdım zaten allah isterse bi şekilde bişeyler olucaktır.şimdiden teşekkür ederim.bu arada ciddi olmayanlar lütfen yazmasın bu saatten sonra yatıp kalkacağım birini istemiyorum beraber yaşlanacağım birini istiyorum.tercihim doğulu olan kızlar ama bilmiyorum sende bi şansını dene...BU arada msn adresimi veriyorum.xcennetcicegix@hotmail.com bu arada fiziksel özelliklerim BOY:1.80 KG:73 GÖZR.KHVRNG. TEN:ESMER: VUCUT YAPISI NORMAL. TEŞEKKÜR EDERİM.
selam ben istanbulda yaşıyorum kendime uygun inançlı dürüst zorluk çekmiş olan inançlıdan kastım türban değil türbanlı olsun olmasın fark etmez o konuşulur.yani kısacası evlenebileceğim bir arkadaş arıyorum.şimdi düşüne bilirsiniz istanbul gibi bir yerde yaşıyorsunda burdamı kız arıyorsun arkadaşlar bu iş kısmet işidir kısmetın nerden geleceğini bilemeyiz.bende kısmetimi buraya yazdım zaten allah isterse bi şekilde bişeyler olucaktır.şimdiden teşekkür ederim.bu arada ciddi olmayanlar lütfen yazmasın bu saatten sonra yatıp kalkacağım birini istemiyorum beraber yaşlanacağım birini istiyorum.tercihim doğulu olan kızlar ama bilmiyorum sende bi şansını dene...BU arada msn adresimi veriyorum çünkü profilimi burda 1 ay tutup sonra silicem iletişim hızlı olsun. xcennetcicegix@hotmail.com
selam ben istanbulda yaşıyorum kendime uygun inançlı dürüst zorluk çekmiş olan inançlıdan kastım türban değil türbanlı olsun olmasın fark etmez o konuşulur.yani kısacası evlenebileceğim bir arkadaş arıyorum.şimdi düşüne bilirsiniz istanbul gibi bir yerde yaşıyorsunda burdamı kız arıyorsun arkadaşlar bu iş kısmet işidir kısmetın nerden geleceğini bilemeyiz.bende kısmetimi buraya yazdım zaten allah isterse bi şekilde bişeyler olucaktır.şimdiden teşekkür ederim.bu arada ciddi olmayanlar lütfen yazmasın bu saatten sonra yatıp kalkacağım birini istemiyorum beraber yaşlanacağım birini istiyorum.tercihim doğulu olan kızlar ama bilmiyorum sende bi şansını dene...BU arada msn adresimi veriyorum. xcennetcicegix@hotmail.com BU ARADA FİZİKSEL ÖZELLİKLERİM BOY:180 KG:73 GÖZ:KHV SAÇ:SYH TEN:ESMER VUCUT:NORMAL
mrb ben istnbulda yanlızım dısarlara acılmak ıstıyorum bunaldım burda ama Avrupannın her hangi bir yerine gtmek istyen biriyim eyer benimle evlilik yapmak isteyen bayanlar olursa her konuda anlaşırız sakin_liman@hotmail.fr bu adresten bana ulasırsınız saygılar.
selam ben gercekten evlilik yapmak istiyorum ama zengin degilim sakarya merkezde ikamet ediyorum bir işim var sadece çalışıyorum evime baka bilecek durumdayım sadece hayatımı paylaşacak birini arıyorum 28 yaşındayım anlaşmalı evlilikte yokum anlaşmalı tekliflere kapalıyım ciddi düşünen evlendim bir kere ayrıldıdım yaklaşık 2 yıl olucak 1tane çocugu olanda olabilir kendi kararlarını kendi veren olsun kimseyle baglantısı olmayan gerci internetten pek olacagına inanmıyorum ama 1,80 boyundayım 72 kilodayım esmerim ilgilenen bayan arkadaslara duyrulur msn veriyorum ama ciddi olmayanlar eklemesin lütfen rica ediyorum/ mustafa6610@hotmail.com -buradan ulaşıla bilir saygılarımla
bu arayı mutlaka oku denemeden karar verme amarikada duruyorsan ara evlilik kutsaldır ister annaşmalı istersen bir birimizi seversek evli kalırız sen çalışma ben çalışırım sen istersen çalış kırşılıklı konuşup konuş annaşmayı yüz yüze karar verelim eyer amarikadaysan işin yoksa iş arama beni yanına al benim sermayam var beni yanı aldıgda beraber ne iş yapacamıza karar verelim bana güvenmessen sözleşme yaparız bir birimize güvenmesek ne annami var ben güven bekarım hiç evlenmedim mişdi para gönder desen yollayam oraya gelmem lazım günüm belli deyil şuan bir iş aldım yurtdışında ora iç aklımda yoktu şuan lipyaya daki gidebilirim eyer almassan bir şalış oraya iş adamı olbupda gelecem ozaman herkesi ben alacam ben kötü biri deyilim bende meslek çok ekmek ustasıyım sitmit poca her çeşit piza aklına ne gelirse şuan işaat işiyle uraşıyom uşan ev aldım ama amarika yı denemek istiyom orayı keşvetmek istiyom amarikada senle bizim işimiz olsun amarikalı bayanlar ceraretli bayanlar arayın güvenmiyorsan arama ama gelecimiz önemli annem benim öldü babam duruyor onla duruyom kimse karmaz bana 05393115273 kim olursan ol ara amarikada duruyorsan ara güven953@windowslive.com ben başarılı azimli beyim
MERHABA HANIM EFENDI!EGER SIZ BU KONU HAKKINDA CIDDI ISENIZ SIZE YAZACAGIM ADRESLERDEN BANA ULASMANIZI BEKLIYORUM.MSN ADRESİM: airforce2002@yahoo.com TELEFONUM: 0532 6902557 GORUSEBILMEK DILEGIYLE CEVABINIZI BEKLIYORUM.SAYGILAR
bende sizinle tanışmak istiyorum ankarada oturuyorum güvenlikçiyim işte biraz paraya ihtiyaç var aslında anlaşırsak normal olarak yani eşimde olabilirsin 22 yaşındayım 175cm boyum oldukça yakışıklı olduğuma inanıyorum çevremdede öyle biliniyorum sizde uygun görürseniz bence olur ama şartım dürüstlük benden sana sende bana karşılıklı hiç birşeyi sorun etme ailemmlede taıştırırım için daha rahat olur cevp bekliyorum
burak-hosgul@hotmail.com tmm canım
benimle anlaşmalı olarak evlenebilecek hollanda ya da ingilterede yaşayan bir bayan arıyorum.
ciddi olanlar bana mail atsın.
guvenlik1985@hotmail.com
merhaba bende anlasmali evlilik yapmak istiyorum
yasim 28 proje muh.
aslen yabanciyim
sizinle tanismak istiyorum
NB: daha sonra gercek isimim ve mailim tel numaramla birlikte verebilirim menbahrain@hotmail.com olan maillerinizde sonra
gosterdiginiz anlayistan dolayi tesekkur ederim
selamlar ben yasar yas 26 aslına bakarsanız artık asık olmak ıstıyorum tabıkıde ıste bulup evlenmek ıstıyorum karsılıklı guvenebılecegım bı bayan arıyorum benı kontrol edebılecek bırı adresım su yasarhaydaroglu07@hotmail.com