Merhaba.Ben 42yasinda evlenip ayrilmis yalniz yasayan bir beyim.Almanya´da Frankfurt´da yasiyorum.Benim gibi yalnizligin acisini ceken yalniz ve güzel bayanlarla ileriye dönük tanismak istiyorum.Lütfen ciddi olanlar yazsin.Slm.Fikret
fıkret orda kıranmı gırdı ta buralara duştun bırak belkı bıze burada bırı duşer parayla arıyok gene bulamıyok burada bıde sen yeşilleniyon varsa oralarda bıze de haber ver bız evlenek
slm naislsiniz ben aynur yurt disinda yasiyorum burda bulunmamin sebebi ciddi bir bayan arkadas ariyorum eyer benim gibi dusunen varsa lutfen beni bu telden arasinlar 00359899671316 tanislaim cidid birini eyer bulursam hic dusunmedne onun yanina gele bilriism sartis surtsuz amacim sadece iyi bir beraberlik madi durumum cok iyi allaha sukur kimseye muhtac kalmadim kimsede kalmasin
aynur yanlısmı yazdın yoksa bayan arkadas arıyorum diye yazmısın lezmısın sen :) eger aradıgın yakısıklı bi erkek ise msn adresimi ekle sewwilla@hotmail.com
mrb ben bulgaristandan vesile cidi ve ileriye donuk bir arkadaslik istiyorum her yerden ola bilir benim icin fark etmez bana ulasmak isterseniz ben bu numaradayim 00359894289430
Re: güzel ve yalniz bayanlarla tanismak istiyorum..
No score for this post
September 18 2009, 3:01 AM
selam ben guler yasim 25 bulgaristanda kaliyorum cidi akradas ariyorum cook mutsuzum mutlu olmak istiyorum benim gibi mutsuz beyler araya bilir yurd disida ola bilir bana fark etmez yeterki mutlu olayim bana ulasmak icin iste telim 00359896267601