usa olan bir beyle anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum.
December 29 2006 at 6:43 AM Score 4.0 (1 person)
(no login) from IP address 88.238.15.223
-
merhaba benim new yorka gitmem lazım ve bunun bir yolunu bulamadım.erkek arkadaşım orda onun yanına gitmek istiyorum ama şuan şartlar el vermiyor.sadece oraya gitmeme yardım edecek birini arıyorum.
Re: usa olan bir beyle anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum.
No score for this post
December 18 2008, 2:32 AM
tamam seni gotururum ama bi miktar paranı alırım.inan su an paraya ihtiyacım var.emin ol cok cuzi bi miktar para isterim.su an turkiyeye izine geldim.
00905359613242
selamun aleyküm 38 yaşın dayım benim için kişinin ailesi de çok önemli dindar olmalı samimi ve en içten halis niyetle söylüyorum gerçek başka hiç bir beklentim yok böyle ise onu ömür boyu mutlu ederim benim konuşun ca nasıl biri oldugum anlarsınız zaten ibadetini yapan birisi ile evlenmek istiyorum kendim çünki ibadetimi yaparım ama çok sami olun lütfen kimseyi üzmek veya üzülmek için yazımıyorum ibadetini geçirmeyen çok sadık evine eşine ölümüne baglı biriyim maddi olarak ta iyim tek güvendiyim rabbim bunlara kendini layık gören birisiyle tanışmak isterim sakin biriyim beni mahçup etmeyecek bir bayanla tanışmak hiç erkek arkadaş edinmemiş temiz yürekli sözünde mutabık onur hasiyet şeref namusu gibi bilip böyle yaşamaktan onur duyan saglam bir aile temeli olmasını isteyen birisi olsun istiyorum yani allahatan korkan onun verdiyi deyerlere ram olacak sadakat için canını verecek birisi olmalı ben öyleyim öylesini isterim salambir aile temelini atmak yoksa iskeleye yanaşan nuhun gemisi olmak istemiyorum kendini karşıdakini düşünen osun slm olsun gönül bahçesi temiz güzel olan kişiye allaha emanet hepiniz hakınızı helal edin 05452321161 konya dan veya yakın ilerden msn yok