canada torontoda calisan bir is sahibiyim.42 yasinda 183 boy 82 kilo siyah sacli ve yesil gozluyum.sekiz yil once esimde ayrildim ve bir oglum var,maddi durumum cok iyi.evlenmeyi dusunen ciddi bir bayan ile tanisarak evlenmek istiyorum.en az lise mezunu ve 25-32 yaslarinda olmasi istiyorum msn ve mail businessman748@hotmail.com
Hakan
OLUR ben torontoya gelmek istiyorum
bulgaristan varnada calisan bir bulgar turkkuyum.lise mezunuyum 24 yasinda ingilizce ve firansizca bilen bir kizim.bana yardimci olursan cok cok sevinirim,iyligini unutmammm.trlim 00359 89 4950393
Sana ulasamiyorum nejjla hanim.telin kapali veya arzali.buraya mesaj birakmani veya mail adresime mail gondermeni istiyorum,yakinda varna bulgaristana geliyorum.
sevgiler
Hakann
selamm canim
sana bir kac defa yazdim.demeki hep kuslar gibi ucuyorsun.bana tel et.ben burgazdan bulgarsistandan.sarisin 24 yas 175 boy 54 kilo yesil gozlu.telim 00359 89 9200881 tel et veya mesaj birak tatli pilot
nejla
selamm canim
sana bir kac defa yazdim.demeki hep kuslar gibi ucuyorsun.bana tel et.ben burgazdan bulgarsistandan.sarisin 24 yas 175 boy 54 kilo yesil gozlu.telim 00359 89 9200881 tel et veya mesaj birak tatli pilot
nejla
slm ben ciddi bir iliski ariorum kendime benim gibi duusnenler benim cep bana her zaman ulasa bilirsiniz 00359894999682 bekliorum aramanizi ben bulgaristanda yasiorum 25 yasindaim kenidme sicak bir yuva kurmak istiorum
ben sevgi bulgaristandan 24 yasinda bekar esmer uzun sacli 1.74 boy 52 kiloda etrafimda gayet sevilen bir kizim.senin ile tanismakj isterim.telimi yazmayi unuttum 00359 89 4950393
ben sevgi bulgaristandan 24 yasinda bekar esmer uzun sacli 1.74 boy 52 kiloda etrafimda gayet sevilen bir kizim.senin ile tanismakj isterim.telimi yazmayi unuttum 00359 89 4950393
ben aycan sofia bulgaristanda 175 boy sarisin uzun sac 53 kilo bekar insanlara deger veren yalandan uzak duran bir turk kiziyim seninle tanismak istiyorum.cevap birak.kanadaya gelmek istiyorum
saslm ben sevim sizi yakindan tanimak isterim hayatimin erkeyini ariyorum eyr mumkunse telden gorusebiliris ben romaniyadan katiliyorum tel no bu 0040734219692 aramanizi beklygilar
ben aycan sofia bulgaristanda 175 boy sarisin uzun sac 53 kilo bekar insanlara deger veren yalandan uzak duran bir turk kiziyim seninle tanismak istiyorum.cevap birak.kanadaya gelmek istiyorum
Eger aradigini bulamadiysan,seninle tanismak isterim,tabiki sende istersen
Ben hazal Malatya dan 25 yasinda 172 boy 52 kilo uzun sarisin sacliyim.unveristede okuyorum.eger sen ciddisen seninle ciddi olarak yazismak istiyorum.cevabini sabirsizlikla beklerim sevgiler Hazal
Ben hazal Malatya dan 25 yasinda 172 boy 52 kilo uzun sarisin sacliyim.unveristede okuyorum.eger sen ciddisen seninle ciddi olarak yazismak istiyorum.cevabini sabirsizlikla beklerim sevgiler Hazal
SELAM HAZAL
TESEKKURLER YANITIN ICIN,YAKINDA ISTANBULA GELIYORUM.ORDANDA MALATYAYA GELIRIM,YANLIZ MAIL ADRESINI VEYA TEL NUMARINI BIRAK.MALATYALI BIR BAYANI TANIMAK ISTERIM.VEYA BU TEL NUMARASINA BIR MESAJ GONDERMENI RICA EDERIM.0046737720359 MSN IM BUSINESSMAN748@HOTMAIL.COM
CEVABINI BEKLIYORUM
gercekten malatyali bir bayani secerim,cunku o guzel kaysi yaylasinin bayanlari guzeldir.kendinde biraz bahset yakinda ist la geliyorum ve oradan da malatyaya gelirim.yukardaa e-mail adresim bulunmaktadir.optum
gercekten malatyali bir bayani secerim,cunku o guzel kaysi yaylasinin bayanlari guzeldir.kendinde biraz bahset yakinda ist la geliyorum ve oradan da malatyaya gelirim.yukardaa e-mail adresim bulunmaktadir.optum
merhaba
seninle yazismak isterim niyetim evlilik.ben pinar izmir konaktan lise mezunu 178 boy 56 kilo uzun siuyah sac ve siyah gozluyum.seninle tanismak isterim.
Istiyen benim ile tanismayi ben de istiyorum hayat arkadasi bulmayi umarim iyi biri karsima cikar onun ile ömür boyu sürdürmeyi dilerim .CEVABINIZI BEKLIYORUM ,kendi tel:veya email:adresinide birakabilirler.
eger sende benimle tanısmak ve ileri düsündügüne göre sorun yok pınar ...cvp vermeni beklıyecem msn mı kayıt edersın .ama bana mutlaka cvp yazkı meraklandırma benı ...sende benım gıbı ıyı bırısısın bellı ettın kendını allah gönlune gore versın csanım benım.......emrah telefonunu da yaz bana ben ararım senı ...
ilaniniz ilgimi cekti seninle tanismak isterim,ben sema eskisehirden 27 yasinda 174 boyunda 54 kiloda sarisin guzel bir kizim unv,de okuyorum,niyetim evlilik tabiki sen ciddiysen bana olumlu veya olumsuz bir cevap vermeni rica ediyorum.
laniniz ilgimi cekti seninle tanismak isterim,ben sema eskisehirden 27 yasinda 174 boyunda 54 kiloda sarisin guzel bir kizim unv,de okuyorum,niyetim evlilik tabiki sen ciddiysen bana olumlu veya olumsuz bir cevap vermeni rica ediyorum.
ILANINI BUGUN GORDUM
SENINLE TANISMAK ISTERIM,ISTE MAIL VE MSN ADRESIM pilot748@hotmail.com
merhaba
yanitin icin tesekkurler.ben 42 yasinda 186 boy 80 kilo yesil goz siyah sacliyim.toronto-canada ve isvec stocholmden kaliyorum finn air de pilotum.daha once bir kere evlendim ve 8 yil once bosandim
optum
carl-hakan
telletim
inter tel 0046 73 7720359
msn pilot748@hotmail.com ve businessman748@hotmail.com
BEN SEVGI SIVAS TAN LISE MEZUNUYUM 27 YASINDA GUZEL BIR KIZIM.OLDUKCA INGILIZCE VE AZ DA FIRANSIZCA BILIYORUM CANADAYA GITTMEK ISTERIM.BANA CEVAP YAZARSAN SANA UYUM SAGLIYACAGIM.
MERHABALAR BEN BU SITEYE YENI UYE OLDUM ODA ARKADASIMIN SAYESINDE BEN PEK FAZLA ANLAMAM INTERNETEN BURAYA GIRME AMACIMDA BIRINLE TANISMAK ARKADAS OLMAK CIDDI ANLAMDA NIYETIM COK CIDDI ISMIM HAVA YASIM 22 BEKARIM BOYUM 1.68 KILOM 54 ACIK TENLIYIM GOZLERIM KAHVERENG EVIMDE BILGISAYARIM OLMADIGI ICIN INTERNETE GIREMEM HER ZAMAN AMA TEL BIRAKICAM CIDDI OLAN ARASIN LUTFEN EVLILIK NIYETINDE OLAN BEYLER ARASIN HOSCA KALIN!!!
MERHABALAR BEN BU SITEYE YENI UYE OLDUM ODA ARKADASIMIN SAYESINDE BEN PEK FAZLA ANLAMAM INTERNETEN BURAYA GIRME AMACIMDA BIRINLE TANISMAK ARKADAS OLMAK CIDDI ANLAMDA NIYETIM COK CIDDI ISMIM HAVA YASIM 22 BEKARIM BOYUM 1.68 KILOM 54 ACIK TENLIYIM GOZLERIM KAHVERENG EVIMDE BILGISAYARIM OLMADIGI ICIN INTERNETE GIREMEM HER ZAMAN AMA TEL BIRAKICAM CIDDI OLAN ARASIN LUTFEN EVLILIK NIYETINDE OLAN BEYLER ARASIN HOSCA KALIN!!!