Merhaba ben green karti kazandim ve daha formlarimi gondermedim eger formalri gondermeden formalite evlilik yaparsam evlendigim kiside direk green kart cekilisini kazanmis sayilip green kart alicak amerika icin.. ilgilenenler var mi acaba ?
merhaba.. ben bülent.. 40 yasındayım. antalyada yasıyorum.. eger anlasırsak sizinle berber bende gitmek isterim.telefon numaram 05372720176 önce sms yazarsanız sevinirim
merhaba ben istanbulda yaşıyorum amerikaya gitmek istiyorum şartların harika valla ne kadar istiyorsun ben açık konuşmayı severim lütfen bilgilendir beni ben istanbulda yaşıyorum .053474904480
bakın gerçekten bununla ilgileniyorum lütfen benimle irtibata geçin.29 yaşındayım istanbulda oturuyorum ve gerçekten amerikaya gitmek istiyorum umarım biletim siz olursunuz.
Re: anlasmali evlilik ile green kart almak isteyenler
Score 2.0 (1 person)
August 23 2008, 2:17 AM
benim amerikada akrabalar var onlarda beni götürmeye çalışıyor ama bir türlü mümkün olmadı umarım sizinle mümkün olur msn. k_rempasa@hotmail.com sizden rica ediyorum lütfen olur veya olmaz msj atın.
merhaba Dilaracim, ben iki yildir amerikaya gitmek için ugrasiyorum, grafik tasarimcisim, yasim 25, istanbulda yasiyorum.. senin açindan bütün tekliflere açigim, eger teklifin hala geçerliyse.. lütfen ilgilenirsen benimle irtibat kurabilirmisin,, simdiden cok tesekkür eder, saygi ve sevgiler sunarim.. irtibat: eminerdem53@hotmail.com, eminerdem53@gmail.com, 05375010631, 05432142606
selamlar ve sevgiler ismim aynur ve burada allahin izniyle kendime jiddi arkadas arayan biriym eyer oyle birileri varsa bana emen telden ulasinlar telim ...00359-895-097-759--- sevgiler ve saygilar sunarim