TurkAmerikaliGroup Forum

<< Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  

okumadan geçme haniefendiler

August 1 2009 at 6:48 AM
No score for this post
:)))))  (no login)
from IP address 88.239.135.146

merhaba hanimefendiler
GÖKTEKİ YILDIZIM AYDAKİ GÜNESİM OLURMUSUN BENİM GÜLÜM OLURMUSUN BENDE SENİN KALBİN SABAHLA AÇAN GÜZELİRİN GECELERE BİTEN YİLDİZİM OLURURMUSUN SEN BENİM BEBEĞİM OLURMUSUN BEN AŞKSIZ YAPAMAN AŞK ÇOK GÜZEL DUYGU İNSANİN İÇİ KİPİR KİPIR OLURUYOR DUNYALAR ONUN OLURUYOR ONDAN BAŞKA KİMSEYİ GÖRMURUYOR AŞK HERŞAY RAGMEN AŞKI YAŞAMADAN DUYAMAN BENİM BİR KALBİM VAR BEN KALPSİZ DEĞİLİRİMKİ O DUYĞULURU BİRDAHA YAŞAMAK İSTİRİYORUM SENDE ÖLE DUYGULAR YAŞAMAK İSTİRİYORSAN TAM YERİNE GELDİN HOSGELDİN:))
merhaba adim selçuk 26 yaşındarim 1.70boy 65kg esmer kahve gözlurum BURCUN BOGA acik sözlurum yalan konusmari sevmen yalanci insanlarida sevmen istanbuldan yada dunyanın neresi olursa olsun farketmez bir haniefendilere tanismak ileri dönuk bir iliski ariyorum evlik arkadaslık dostluk ben herşaye varim sende varsen beklerim HOBİLERİM GEZMEK SİİR YAZMAK MÜZİK DİNLEMEK EGLENMEK SOHBET ETMEK SPOR YAPMAK KOŞMAK HAYVANLARİ SEVMEK DAHA ÇOK HAYATTAN ZEVK ALMASİNİ BİLEN BİRİYİM BERK24ist_@hotmail.com hiç evlenmemis bir bayanla tanismak istiriyorum 18 den 32 yaşına ciddi bayanlar bana yazsın yada tel 0537 492 67 61

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
Current Topic - okumadan geçme haniefendiler
  << Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

****************** TurkAmerikali Group Siteleri *******************

CT's Chicago Pix
CT's Naples,FL Pix
Turk Amerikali
GreenCard2003Express
Kanada Rehberiniz

Zirve100, en iyi siteler

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.