TurkAmerikaliGroup Forum

<< Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  

BEN25 YASINDA BAYANIM CIDI ERKEK ARKADAS ARIYORUM CIDI OLAN ARAYABILIR@@@@@@@@@@@@@@

October 25 2009 at 10:53 AM
No score for this post
  (no login)
from IP address 212.25.39.220

ben istanbuldanim ama su an romanyada yasiyorum, cidi iliski ariyorum insalah aradim insani bulurum diye duva ediyorum ismim BIRSEN. benim icin durustluk ve namus en ilerde insalah aradim insalnda oyle olur.numaram 0040728432852--numarami hariflerle yaziyorum(-sifir,sifir,dort,sifir,yedi,iki,sekiz,dort,uc,iki,sekiz,bes,iki,

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply

(no login)
78.187.169.146

Re: BEN25 YASINDA BAYANIM CIDI ERKEK ARKADAS ARIYORUM CIDI OLAN ARAYABILIR@@@@@@@@@@@@@@

No score for this post
November 11 2009, 2:02 AM 

slm nasılsınız ben sizinle tanışmak istiyorum sizce bir mahsuru yoksa 05372510683 bana msaj çekin msnde görüşelim

mehmet
(no login)
88.250.13.220

Re: BEN25 YASINDA BAYANIM CIDI ERKEK ARKADAS ARIYORUM CIDI OLAN ARAYABILIR@@@@@@@@@@@@@@

No score for this post
November 18 2009, 5:50 AM 

slm biresn hanım teşekkür ederim. ben yurtdışına çıkmak istiyorum bu konuda yardımcı olursan sevinirim ve şartlarını belirtirsen memlun olurum. ben mehmet iyi günler msn ekledim sizi

Current Topic - BEN25 YASINDA BAYANIM CIDI ERKEK ARKADAS ARIYORUM CIDI OLAN ARAYABILIR@@@@@@@@@@@@@@
  << Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Geri Don  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

****************** TurkAmerikali Group Siteleri *******************

CT's Chicago Pix
CT's Naples,FL Pix
Turk Amerikali
GreenCard2003Express
Kanada Rehberiniz

Zirve100, en iyi siteler

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.