|
july holiday pinicMay 13 2008 at 3:07 PM | Tomba |
| July 4th Weekend pinic cincinnati or west virginia we'll let everyone know. |
|
| Author | Reply |
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 13 2008, 4:33 PM |
WTF. Everyones going to DC...
You yet mekim oneman party na stap... catch. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 14 2008, 9:53 PM |
O yes, tru ya bai yumi bung long DC ya.... |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 15 2008, 2:44 PM |
tru ya, yu richman or meri long baim petrol blong ol lain long go long DC. eeeeeeeeh eeeeeeeeh taim yu kisim taim tokim ol bossmnan, diretors pulapim tank blong yu. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 15 2008, 4:45 PM |
Displa kain negetive, pasin blong burukim lain ya karim igo long ples kanaka blong yu na entertainim ol pipol blo yu. Sapos U gat sapla ecomomy problem blo you wantaim petrol ok stap lo hait lo hul blo ston lo ples blo yu na maski wokim ol negetive koments nambut lo hia.. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 16 2008, 12:03 AM |
WTF! What do the directors have to do with me & my fuel tank? Listen to yourself... You beltait lo ol director lo wanem something? BAHAHAHA!!! :L
Like I said before, holim one man party na stap...
Question @ Tomba:
So is just because of the rising gas costs that's discouraging you from going to DC or is it some OTHER unlying reason?...
|
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 16 2008, 1:15 AM |
sOME OTHER!!
my girlfreind ( white meri)
just dumped me for another black!!! |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 16 2008, 11:10 AM |
Aiyo pilis... wari oh!
Yumi mekim haus karai cos mas nogat dolopin lo solwara ya! LOL!!!
Get real I.D. TEN T! |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 16 2008, 1:08 PM |
Ol wantok o, bai yumi olgeta bung long DC na hamamas wantaim ol arapela wantok.. Yu husait igat hevi lo kam em olraet, planti taim istap. Yu can make it next time. Yumi save gass price antap tru so sampela yumi can contribut ong petrol na travel long wanpela kar tasol.
Lukim yupela olgeta long DC come July 4th.
Wantok... |
|
Kiap
| Re: july holiday pinic | May 16 2008, 4:15 PM |
Em kansol em mekim gutpla hap tok, wanbel. Next time em maybe Bung bai kamap klostu long hap yu stap lo em. Olsem long Cinnci last year. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 16 2008, 6:18 PM |
Kiap bung gen cincinati nex yia....hetkota pnginusa.
|
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 16 2008, 6:27 PM |
bai ol lain drinkim bia tu o? mi bibel skul mangi nupela long hia laik save. Mi harim olsem olgeta bibel skul man/meri save drinkim bia taim ol i bung wantaim ol wantok. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 16 2008, 9:01 PM |
Em bai igat ol man/meri drinkim bia, soft drink, na wara. Laik blong ol wanwan long drinkim wanem sampting ol igat laik long em.
Yu save drinkim wanem? Toksave na bai mipela trraim kisim sampela blong yu sapose yu kam long bung.
Yumi PNG yet nau. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 17 2008, 3:50 PM |
sugar cane tasol mi save drikim na wara. Bia em mi pelet long bibel college het mista long save. mi stap long fi blong skul olsem ol plenty ikam na kisim misis. mi harim olsem ol isave wokim pasin sin taim ol ibung long bung taim. wanem kain sin ol save wokim. pilet long kam bung wantaim.
tenks |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 17 2008, 10:19 PM |
WTF! Get real!
Nobodys perfect so don't start by pointing fingers. You save kaikai fish pastaim na behine catchim ah? Liklik tok boxis tasol na sapos you tru yu Bible Skul Sumatin bai yu cliks.
Sapos nogat ok, kam na yumi kisim wara!!! LOL! Bucket or yeast or canesugar! Its all on the house! I wont tell a soul ^_^
The bad side of wrong! |
|
Observer
| Re: july holiday pinic | May 17 2008, 10:24 PM |
Will you take on reponsibility if the bung goes to Cincy or are you going to free-ride...
Observer |
|
dua
| Re: july holiday pinic | May 18 2008, 4:39 AM |
uplea ol lain...tok tru o giaman stap. Mi harim olsem bung bai stap lo DC olsem na mipela bai baim tiket blo DC...uple maski konfusim nambaut stap.
|
|
Kiap
| Re: july holiday pinic | May 19 2008, 1:09 PM |
Dua, Yu harem stret, em dis yia Bung bambai kamap long DC, hosted by the wantoks in DC. Baim ticket na kam kamap bungim ologeta lain wantok manmeri na amamas, kaikai buai, kakai pik na kakaruk.
Long bekim toktok blong ol man husait i askim long bia, em displa bung em blong yumi ol PNGeans na yu save kainkain manmeri, stail na pasim em ol Niugini save karim. Pasim blong respectim yumi na wanem bilip yumi gat em save stap long ol previous Bung, so sapos yu no manmeri blong kisim alkahol em kainkain arapela muli wara na kolwara stap yu ken holim. Lus tingting long ol liklik pesonal politics blong yumi na toromoi lek ikam yumi bung olsem Wan Kantri, Wan Solwara, na Thousand Islands...PNG. Lukim yupla lo Nations Capital. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 19 2008, 3:32 PM |
aiyo long DC yu laik holim kam na holim papa kera. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 19 2008, 4:48 PM |
Yu yet bringim kela or kera blong U kam na holim. |
|
INCS
| Road Trip! | May 20 2008, 4:59 AM |
Husat ol PNG lain stap lo LA..I want to catch up with some PNG homies when I come on my road trip around late August..Hola! |
|
Wantok
| Re: Road Trip! | May 20 2008, 10:31 AM |
INCS,
LA as in Louisiana or Los Angeles?? Askim tasol.. |
|
Anonymous
| Re: Road Trip! | May 20 2008, 3:41 PM |
LA- los angelis kain blong papa kela LA long olgeta hap. |
|
INCS
| Los Angeles | June 1 2008, 12:50 PM |
Em inap...mi laik bung tasol..yupela ol stap tu o nogat? Mi stap lo Florida..bihain mi rodtrip kam! |
|
Ev
| Re: july holiday pinic | May 26 2008, 2:28 AM |
hallo Kiap,
gutpela stret olsem yu tok save lo samplea kain respect i stap, olsem mipela sampela kristen meri ting ol kam long bung so plis providim mipela wantaim ol muli wara na yuplea yet ken kisim alkahol. Yeah olsem wanpela tok save tasol olsem, mipela bai kam olsem lo longwei hap so inap yupela providim mipela wantaim samplea blanet lo karamapim long nait..too oh...olsem samting blo asking tasol |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 26 2008, 10:36 PM |
Ev, noken wari its a bung... they'll have everything to suit different religious beliefs... side blo blanket, a-ting moa beta lo yu karim blo yu yet na go kamap. Olsem, bai planti lain na nogut ol sot lo provide. |
|
Kiap
| Re: july holiday pinic | May 27 2008, 2:23 PM |
yeah olsem wandok ya tok antap, sapos yu inap karim slipin beg or sampla hap laplap blong karamapim ikam em bai mo-beta. Ating olgeta lain wantok bai karim blo ol yet kam. Kontekim ol wantok long DC via pnginusa.org na askim ol.
Thankyu tumas, |
|
Ev
| Re: july holiday pinic | May 29 2008, 5:21 AM |
tenkyu stret tuplea wantok...lukolsem bai miplela karim haus kam lo DC ya....lol..noken wari bai mipela rollim mat lo sindaun na silip wantaim kam lo balus.. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | May 29 2008, 2:14 PM |
no pro-bram-o karim haus lain ikam-wanpla bia katen blong yupla long wasim nek istap. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | June 1 2008, 4:42 PM |
ten q long katen yu redim blong mipla. |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | June 4 2008, 7:50 PM |
gutpra bro yumi krinim nek.
sp or ice...? |
|
Anonymous
| Re: july holiday pinic | June 4 2008, 9:15 PM |