<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Steak & chop restaurant

January 11 2003 at 12:23 PM
No score for this post
  (no login)

 
Hi! I am dying to know the address & contact no. for the restaurant that serves Western Food (Halal) called something like Chop&Steak at Kampung Baru (I guess). Would appreciate anyone's help to respond to this message ASAP. Thanks....BAYA

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply

(no login)

steak????

No score for this post
January 14 2003, 12:29 PM 

haaa!!! korang nak makan steak best??? g la kat tgi frdays kalau kaya la!!!!kalau miskin g jek la kedai F1 kat SERDANG RAYA ATAUPUN PUCHONG.. MURAH PUN MURAH NOT BAD LAAA....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

CHOP & STEAK

No score for this post
November 7 2006, 1:27 AM 

Actually...saya dah banyak kali gi mkn kat c2. The price & food quality not bad. My family like the presentation of the food & the taste nice. Big portion. But yg tak best nyer the location tersorok skit. Memula payah nak cari siap sesat kekekeke caz im org penang. I think not the location je yg penting, kebersihan pon kena penting gak. Caz when im there with my kids...selalu tikus beso2 lalu lalang kat that area. Seriau pon ader caz the size of the mickey mouse. I think dont put lots of deco. Caz this rodensia will sakitkan mata yg memandang. Apatah lagi time nak menjamu selera.......

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
hanimieda
(no login)

steak house

No score for this post
March 5 2008, 4:23 PM 

adakah anda maksudkan yang kat kg baru tu? kalau gitu, memang le rodensianya besar2.kenyang kut! tapi tabik la pada kecekapan crew dia orang serve makanan cepat dan rasa pun not bad. big portion ! mungkin owner tempat tu patut tinggikan sedikit bumbung supaya kebisingan ( bila ramai pelanggan ) dapat dikurangkan. and dah tentu, buat la sekali-sekala operasi pembersihan kaum rodensia tu. moga terus sukses, untung lebih banyak.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

restoran f1

No score for this post
June 8 2007, 5:22 PM 

restran F1 kat puchong kat mana skang? dulu seblah ioi.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
Anonymous
(no login)

Re: steak????

No score for this post
June 8 2007, 5:23 PM 


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
atikah
(no login)

sdapnya

No score for this post
October 4 2007, 5:56 PM 

ampa nak tau x. seumar hidup aku x pernah makan steak.


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
hanimieda
(no login)

kesiannye

No score for this post
March 5 2008, 4:25 PM 

kesian kat awak. belajor2 le cuba makan sesuatu yang baru. nikmat hidup! lebih tepat lagi nikmat bagi mereka yang ada gigi.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
MY LOVE
(no login)

STEAK AND STEAMBOAT

No score for this post
August 13 2003, 3:27 PM 

WEIIII..kalo korang nak tau,kat subang perdana pon ader satu restoren steak and steamboat.dekat dengan jalan subang airport.Name restoren tu Te Amor Steak House.Cuba la try...confirm tak menyesal..sos dia lain daripada yang lain.harga pon ok...nape?tak percaye ker?try dulu....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

chopsteak

No score for this post
November 15 2010, 2:48 AM 

ehhhhh....restoran tu yg ada jual pork steak ehk....boring lah
banyak tikus kedai ti tah.tah..ada rats steak heheheh
makan lah kat steak yang boleh kita pakai chop steaak,,,ehhhSTEAK TU DALAM BAHASA MELAYU APA YEK? NUMBER TELEPON ADA? KEDAI STEAK TU

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

chopsteak

No score for this post
November 15 2010, 2:48 AM 

ehhhhh....restoran tu yg ada jual pork steak ehk....boring lah
banyak tikus kedai ti tah.tah..ada rats steak heheheh
makan lah kat steak yang boleh kita pakai chop steaak,,,ehhhSTEAK TU DALAM BAHASA MELAYU APA YEK? NUMBER TELEPON ADA? KEDAI STEAK TU

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

just in case.......

No score for this post
September 12 2003, 7:17 PM 

tempat yang awak maksudkan tu kat area masjid kampung baru . exact add n phone no tak tau la tapi once u dah masuk area masjid tu sure tak miss nye lah.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

Tree Steak House

No score for this post
March 11 2004, 2:33 AM 

wei kalau korang nak rasa masakan barat ala-ala steak gitu aku boleh syorkan kat korang datang ke TREE STEAK HOUSE kat paya jaras sg.buluh..gerenti black pepper sos dieorang marvelous punyer..buat korang terangkat habis..harga memang berpatutan..kalau tak caya pergilah cuba..gerenti gempak!!!!..karang seafood sizzling steak, seraya spare rib steak, cactus lamb chop & tualang black pepper chicken

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
hanimieda
(no login)

Re: Tree Steak House

No score for this post
March 5 2008, 4:28 PM 

kat tepi jalan sebelum pasar malam tu ye ?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
Anonymous
(no login)

Re: Tree Steak House

No score for this post
August 30 2009, 1:23 PM 


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
Anonymous
(no login)

Re: just in case.......

No score for this post
October 29 2004, 12:52 PM 


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

Re: just in case.......

No score for this post
March 20 2006, 10:03 PM 

dah tak power rasanya..tak mcm dulu dulu

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

no tipon chop n steak

No score for this post
November 3 2004, 2:14 PM 

ni no tipon chop n steak restoran 019-3357373

lokasi sederet ngan masjid kg baru.. off jln haji daud

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
Fathin
(no login)

Chop n Steak

No score for this post
December 21 2004, 10:10 AM 

Nak tanya harga food kat tpt ni ok ke mahal..dalam anggaran brp sepinggan..nak gak budget dulu b4 gi..kan..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

THE SHIP (CHOP N STEAk KG BARU)

No score for this post
December 22 2004, 5:48 PM 

ok la.. rasa2nya kat kg. baru kedai ni yang paling murah.. chicken chop dan fish n chip dia cuma RM6.50, sedap pula tu....steak ke lamb chop ke semuanya below RM10.00. tapi tak ingat dah. sebab saya suka fish n chip. Lagi satu Rancangan Jalan-Jalan Cari makan TV3 dah pergi ke situ..... tentu org ramai dah tahu...

ok enjoy food.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
Anonymous
(no login)

Re: THE SHIP (CHOP N STEAk KG BARU)

No score for this post
March 5 2008, 4:30 PM 

harganya dah lain le skrg ni.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
blackrose
(no login)

contact no chop n steak kg baru

No score for this post
September 11 2009, 12:47 PM 

anyone have the lastest contact number???

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(no login)

chop n steak the best!

No score for this post
January 18 2005, 5:58 PM 

chop n steak kg baru tak berapa nak bandingkan sri rumpun kat selayang. i rasa kat selayang (sri rumpun) lagi sedap harga pun boleh tahan chicken chop Rm 6.90, fish n chip Rm 4.90. sri rumpun pernah masuk jalan jalan cari makan tv3. n the most important enviroment bersih.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
wati
(no login)

halal non halal restaurant

No score for this post
December 7 2006, 1:31 PM 

hi maria, jjcm went to the restaurant that we understand its halal food, but how about those places like I can see sometime there are chinese charactar without any sign of halal logo, tak tahu lah if that logo tersembunyi somewhere? I think jjcm patut tunjukkan juga halal logo to the audience.

thank.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
hanimieda
(no login)

steak kg baru

No score for this post
March 5 2008, 5:06 PM 

senang je nak cari. yang suah ,nak parking.jalan kecik,kaw perumahan plek.kg baru la katakan.awak pi je kat kawasan tu.cari masjid kg baru( tanya la orang kat situ, peramah sikit).kalau dpat parking area tu dah kira bagus. pas tu jalan je cari .x jauh.x sempat berpeluh pun.igt! malas bertanya sesat jalan!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
Current Topic - Steak & chop restaurant
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2014 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement