Stovani Sumoderatore,
Jos jednom dokazao si svoju moralnu nesposobnost kulturnog i inteligentnog sadrzajnog debatiranja.
Svojim arogantnim ponasanjem pokazujes svim inteligentnim gostima na ovom forumu svoju intelektualnu slabost jer ne razumjes (ili mozda neces razumjeti) stilistiku mojeg upisa .
Kao uvijek ja cu se uzdrzati od bilo kojih diskriminacionih/osvetnickih mjera jer takvo ponasanje nije u suglasu sa mojim odgojem i normama civilizovane razmjene misljenja, postovanim u slobodnom i demokratskom svijetu.
Dobro znas da imam ista punomocja kao ti pa ipak opet zatvoritcu ovu temu da ti dokazem civilizacijsku razliku izmedju nas.
Jos jednom te molim da se uzdrzis od jednostranih odluka na ovom forumu dok se ne prijavi Zetaman te odluci prirodu nasih odnosa na ovom forumu.
Samo njegova arbitraza moze sluzbeno i zakonski sprijeciti na neki razumni i prakticni nacin zlouporabu moderatorskih punomocja radi zatvaranja/premjestanja/brisanja takozvanih "nepodobnih" priloga zbog osobnih/subjektivnih, emocionalnih ( i iracionalnih) razloga.
Zelim tebi i tvojoj obitelji Sretan Uskrs,
Carla
PS
Veliki vojskovodjo, Izvinji da tipkam ovo pismo i na ovom forumu . Ufam da ne treba da ti tumacim razloge...
< Page: 1 of 1 > >>
|