Kupujem muško štene MALTEZERA, (do 2. mjeseca starosti), bez papira u Osijeku! Svi koji imaju nekakvu obavijest u vezi toga i da su iz Osijeka neka se jave! (Bilo kakva pomoc je dobro dosla)!
alo, ima psica ali su prodani, cijenom 300 400 ojra ali su prodani i jedna mala ide meni, idem po nju oko 15.5, gdja je iz Koprivnice i to ti s psicima brzo ide, evo ja ti nju cekam pa ti vrijeme prodje u cekanju, no ici cu pa cu pitati gdju kada ce opet bebe, jer i ja sam telefon dobila od gdje ciji je mali iz predhodnog legla a star je skoro 3 mjeseca pa ti to njima eto brzo nesto ide, javi se na ovaj moj mail iza 15tog 5 pa ti budem znala reci. ok.
Pozdrav iz Splita!!!!!!! Ja ti imam malta i super su ja ti preporučujem da nikako ni pod koju cijenu ne uzimaš malta iz KarlovcA JER SU TAMO SAMO ŠVERCERIIIII!!!!!!!!! Ali ti kako hoćeš !!!! Nemam točno sad informacija gdje da se uzme malt. ali ako ti nešto drugo treba bilo što o toj vrsti slobodno pitaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav iz Splita!!!!!!! Ja ti imam malta i super su ja ti preporučujem da nikako ni pod koju cijenu ne uzimaš malta iz KarlovcA JER SU TAMO SAMO ŠVERCERIIIII!!!!!!!!! Ali ti kako hoćeš !!!! Nemam točno sad informacija gdje da se uzme malt. ali ako ti nešto drugo treba bilo što o toj vrsti slobodno pitaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!