<< Previous Topic | Next Topic >>Начало  

За Марбелла.

May 13 2003 at 10:38 AM
No score for this post

(Login Velikolepnata)

Привет!
Интернет-адресът на сайта, който ми даде вчера, не можах да отворя. като приключихме Чат сесията обаче, не го и запазих. Моля, дай го отново, когато имаш време.

Видях в `За форумите` един твой постинг. Да не би някой от модераторите да ти създава проблем или просто се оттегляш?
Питам, защото има защо

Поздрави на всички вкъщи!

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply

(Login Marbell-ina)

Re: За Марбелла.

No score for this post
May 14 2003, 12:16 AM 

Стана ми тясно и тягостно във Гювеча, в интерес на истината едно-единствено съобщение изчезна, но цялостната нагласа ме притеснява от доста време. Злостните забележки и подмятания, лошото хапане,личните атаки и пр. по никакъв начин не биха довели до конструктивна дискусия. Затова и реших да напусна, с известна доза тъга , но и с известна доза патетика Чисто техническите промени там определено не ми хаерсват, най-малкото защото затрудняват прегледа на новите мнения и т.п., но бих го преглътнала, ако другото беше читаво. Също толкова много в интерес на истината, ако не си бях намерила по-комфортно местенце(като това тук), може би нямаше да се изнеса така рязко, но пък човек има приоритети .

Достатъчно много ядове си имам в ежедневието, поне свободното си време мога да избирам с кого и как да прекарвам.
Адресът на сайта (онзи) е: http://1000bebeta.retroradio.bg/.

Не зная доколко съм отговорила на въпроса ти, но това е усещането ми в момента
Поздрави!

I begynnelsen var ordet.

(Login Velikolepnata)

Брей! :)

No score for this post
May 14 2003, 9:27 AM 

Много хубава рода има това дете! Да е жив и здрав, и много, много да си носите радост едни на други! (Нямам честта да познавам майката, но й предай поздравления за рожбата и благопожелания за бързо възстановяване!)

Марбелла, имаш пълното право да бъдеш щастлива и доволна
Ще се надявам да внесеш тази топлота и комфорт в мястото, което си си избрала. Аз също имам нужда от него

Поздрави на хлапетата и никакви ядове! (те наистина измъчват, но са само артефакти на други хора)

(Login Marbell-ina)

:)

No score for this post
May 14 2003, 7:14 PM 

Много благодаря!

А за ядовете си права, но мен ме тровят повече от тях, сигурна съм. (И това сигурно спада към будаллъка, знам ли?)

I begynnelsen var ordet.

(Login Velikolepnata)

Не се заричай! :)

No score for this post
May 14 2003, 7:33 PM 

Образът е привлекателен, но животът всеки ден е криволичеща пътека
Както казва моя брат, абе да съм будала, ама тарикат-будала

ПП. Никът ти е много заразителен, сори, че те нарекох "Марбелла" по телефона

Лека вечер!

Current Topic - За Марбелла.
  << Previous Topic | Next Topic >>Начало  
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Свободният Български Форум!