<< Previous Topic | Next Topic >>Начало  

Метеоролога

March 6 2003 at 3:27 AM
No score for this post
Anonymous  (no login)

Климата се застудяваше, а шибаното време - не. Самотния метеоролог от затрупаната метеорологична станция отчете тоя неоспорим факт. Всъщност цялата станция работеше само за него, щото метеоролога не съобщаваше никъде получените данни. От 40 години беше прекъснал връзките с центъра, след като предизвика изкуствена лавина. Сега получаваше и обработваше сам цялата информация.

Метеоролога беше садо-мазохист на професионална почва. Като получаваше резултатите за бъдещи температурни промени нарочно ги замяняше с други и се гърчеше от терзанията на съвестта, че лъже сам себе си. След като прогнозите не се сбъдваха /щот нали бяха фалшифицирани/ се пръскаше от яд, че не е на нужното професионално ниво. Ако пък случайно се сбъдваха изпадаше в дива ярост, че, от една страна не е можал сам себе си да измами, а от друга - трепереше от завист, че даже и кат лъже прави верни прогнози.

Всичките тез терзания предизвикваха нови противоречиви чувства. Метеоролога се терзаеше, радваше се на терзанието, терзаеше се от радостта от терзанието, радваше се на терзанието от радостта от терзанието и... всичко тва така го изтерзаваше, а то пък от своя страна така го възрадваше, че служителя от спасителната служба, който го откри след няколко години, се побърка след кат наблюдавал лицето му известно време...

После тоя служител обикаляше погребенията и караше близките на умрелия да се радват на терзанието си. Той самия пък се радвал на тяхната радост, което му носело неизразимо терзание...

------------------------------------------------------

хахахахаха, да ме убиеш сега не мога да напиша такава глупост. минало ми е времето, така ги чувствам нещата.

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply

(Login PETteXXXXXa)

Ми то....

No score for this post
March 6 2003, 1:21 PM 

Ми то и аз съм така.......-за глупостите иде реч.Но циклично....събират ми се,събират ми се....и Шупуррррр!
но аз не харесвам сериозните! и кажи ми как в такъв случай и аз да съм сериозен?-Нивгъшшш

""""хахахахаха, да ме убиеш сега не мога да напиша такава глупост. минало ми е времето, така ги чувствам нещата.""""

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
Current Topic - Метеоролога
  << Previous Topic | Next Topic >>Начало  
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Свободният Български Форум!