| FETHULLAH'IN EMRIYLE HABLEMITOGLU GIBI HANS AIBERG'IDE OLDUREMEYINCE TEMELLI APTALLASTINAugust 13 2003 at 10:42 PM | Oguz Kayi |
|
3 yil degil, 30 yil seni timarhaneye zincirle baglasalar yinede iyilesecegin yok senin! Cok surmez sen yakinda birak ciblak namaz kilmayi, ciblak seytana tapinma ayinlerine baslarsin.
Fethullah'in emriyle Hablemitoglunu oldurdugunuz gibi Hans Aiberg'i olduremeyince sen temelli kecileri kacirdin, fena tirlattin, aptallastin. Pronoyak idin, simdi Hypernoyak oldun. Korkarim simdide Oguz Kayi benim annemi oldurdu diye histerilere kapilmaya basliyacaksin. Boyle giderse silahi kafana dayayip tetigi cekmekten baska sansin kalmiyacak:
Baksana Oguz Kayi her turlu gizlini saklini ulu orta internette, ipligini pazara cikarircasina tek tek sayiyor. Son derece titizlikle gizledigin 3 yillik timarhane mazini aleme duyurdu.
Her seyden kotusu Fethullah'tan aldigin cinayet emrlerinide aciklayip temelli desifre oldun. Sen kendi kafana sIkmazsan, Fethullah sIktIracak.
*********************************************************************************
Dort dortluk aptal kere sapsal Hypernoyak manyak! Biktirdin beni su hatalarini duzelmekten.
Benim keyboard dan z harfi dusmeyince o praonayak beyninle heyacanlandigimi korktugumu sanarak, o manik, noyak beyninle fantaziler uretmissin. Meydan savasi kazanmis general gibi kasiliyorsun. Aslinda senin gibi kafayi usutmus bir akil hastasi icin normal bir durum lakin daha fala reil olmadan ben isin dogrusunu anlatayim da aleme daha fazla reil olma.
Paranoyak gozu donmus zibidi, benim keyboard da z ve g harflari zor dusuyor bazen hic dusmuyor (umurumda degil). Daha onceki maillerime baksan, yadigim maillerin cogunda olayi bariz sekilde goreceksin.
Ayrica yazdigim maili okuyup editlemek gibi bir adetim yok. Yani senin paranoyak beyninle zanna kapilip, meydan savasi kazanmis generaller gibi laflar ederek aptallik etmede don bak eski maillerime. O maillerdede goreceksin ayni hatayi.
Hyper Manyak ve Noyak zibidi sen o akil hastasi kafanla hukum vermeden once, eski maillerimi oku. Bak bakalim ayni hata oralarda da varmi yokmu?
Senin usutuk ve akil hastasi beynin yukarida yazdigimi anliyacak turden degil ama yinede ben yazdim.
Eger derdin illede Oguz Kayi'yi rezil etmek ise ben sana basarabilmen icin erekli tek sirri vereyim!
Sen Oguz Kayi'yi "Cinlerden" yardim almadan asla yenemesin. Mutlaka cinlerin destegini almalisinki Kayi'yi mat edebilesin. Yoksa Oguz Kayi seni diri diri omer, cig cig yer. Senin gucun yetmez kendi basina. Sen git en iyisi cinlerden yardim iste. Hani yardim istemek icin "ciplak namaz bile kildigin" cinler varya iste onlardan bahsediyorum.
Yalniz daha once sen ciplak namaz kiliyorum diye cinlere seslendin, cinleri cok fena kizdirdin. onlarda seni delirttiler. Cunki cinler "p" harfinden nefret ederler. Sakin cinlere icinde "p" harfi gecen tek soz soyleme yoksa tekrar delirtirler seni. icinde p gecen kelimeleri "b" ile degistireceksin. Yani ciplak degil ciblak diyeceksin.
Boylece daha once neden cinler tarafindan delirtildiginin sirrinida vermis oldum. Sen bundan sonra cinlere "ciblak namaz kiliyorum sizin icin" diye seslen ve yardim iste. Cinlerde sana Ogu Kayi'yi yenmen icin gerekli her turlu yardimda bulunurlar.
Dikkat sakin -p- harfini kullanma yoksa 3 sene daha timarhaneyi boylarsin.
|
| | Author | Reply | Oguz Kayi
| ÇANLARIN SESI SANADA GELMEYE BASLADI. (FETTOS'UN EMRI SANA ULASTIRILDI) VE PANIKLEDIN!!!! | August 23 2003, 9:57 PM |
Abdest al paranoyak manyak "Çanlar Senin icin Çaliyor". Artik ciblak namaz mi kilarsin, seytana mi tapinirsin yoksa tekrar timarhaneye mi saklanirsin orasina sen karar ver. Efendin Fettullah senin defterini durme karari aldi:
_Beceriksiliginden dolayi basarisizlikla sonuclanan "Hans Aiberg'e" duzenledigin suikast,
_Suikastin hemen oncesinde Hans Aiberg'in evini adamalarina gozlettigini ulu orta internette yazman,
_Hans Aiberg'e duzenledigin suikastin arkasindan (hemen ertesi gun), suikastten sonraki gelismeleri ogrenebilmek amaciyla kalkip Hans Aiberg'in evine telefon etmen, hele bide bunu internette kendi ellerinle yazman (en buyuk aptalligin bu idi.
Sen her ne kadar bir gun onceydi diye yazsanda, dogrusunu herkez biliyor. Sen Aiberg'in evine suikastten bir gun SONRA telefon ettin. O aptal aklinca suikast sonrasi gelismeleri ogrenmeye calisiyordun. Kendi ipini bizzat kendin cektin.
Su katilmamis dort dortluk aptalligindan dolayi her seyi yuzune gozune bulastirdin. Efendinin etekleri tutustu.Cok ama coook aptal oldugunu gecte olsa efendin sonunda anladi ve senin infaz kararini aldi.
Hatirlarmisin, daha senin haberin bile olmadan once ben sana efendinin senden Hans Aiberg'i oldurmeni istedigini yazmistim. Daha sora ayni soyledigim gibi efendinin mesaji sana ulastirilmisti.
Simdi sana efendin Fettos'un yeni emrini sana ulasincaya kadar ben bildireyim. Efendin senden Hans Aiberg suikastine karisan, bilgisi olan herkezi ortadan kaldirmani\temizlemeni emredecek. Daha sonra baska birinede seni ortadan kaldirmasini emredecek (daha dogrusu emretti bile)
Sen Aiberg'e duzenledigin sukaste karisanlari, bilgisi olanlari temizledikten sonra sira sana gelecek.
Ben sana efendinin emrini sana daha kisa yoldan ileteyim dedim. Sen artik:
"Kol kirilir yen icinde" mi diyeceksin
"Seriatin kestigi kol acimaz" mi diyeceksin
"Davamiz sag olsun" mu diyeceksin
Yoksa caninin derdine mi duseceksin kendin karar ver.
|
| Oguz Kayi
| COK KORKUTTUN BENI PARANOYAK ODLEK ZIBIDI!!!! | August 23 2003, 10:46 PM |
Dort Dortluk Salak:
Hani sen Amerika'ya gelip, azimi burnumu kiracaktin!
Hani beni armut gibi toplayacaktin!
Hani beni buraya gelip domuz gibi anirtacaktin!
Hani Maryland'en 50 some arkadasin beni ciceklerle karsiliyacakti!
Ee karar ver artik tirlatik, hinzir deli. Karar ver de ogrenelim ne yapacaksin. Simdi de FBI a beni Ladinci diye teslim edecekmissin.
Iyide be paranoyak manyak; Efendin Fettos FBI i eline gecirmedi, geciremezde. FBI sizin arka bahcenizmi?
Ayrica FBI, Oguz Kayi'nin KHANIFF oldugunu ve Bin Laden'in can dusmani oldugunu cok iyi bilir. Sen nasil olacakta FBI i kandiracaksin.
Sapsal kere aptal zibidi, sana daha once soyledim:
"Dunyanin en aptal insani, karsisindakini salak yerine koyan kimsedir" diye. Sende en iyi orneksin.
Sana daha once hatirlattim:
Mahalle kabadayilari gibi tehditlerle, iftiralarla sen ne Oguz Kayi'yi korkutabilirsin nede yildirabilirsin.
SEN CINLERDEN YARDIM ALMALISIN. CIBLAK NAMAZ KILARAK CINLERE YALVARMALISIN.
Yoksa Oguz Kayi seni cig cig yer, diri diri gomer. Baska turlu senin Oguz Kayi'nin karsisinda durmaya birak imkani, ihtimal bile yok.
Hani daha once, evrenin gizli sirlarini ogrenmek amaciyla "Ciblak Namaz Kildigin Cinler" varya, iste o cinlerden bahsediyorum.
Hani o kildigin ciblak namaz karsiliginda cinlerden cok gizli sirlar edenecektin, cinleri emrin altina alacaktin hatta cinlerden olusan cok guclu bir ordun olacakti.
Hani emrindeki cinler sayesinde ustun ve guclu bir insan olcaktin.
Aslinda istedigin amaca ulasabilirdin lakin kucuk bir hata yaptin. Cinlere sizin icin "ciplak namaz kiliyorum" dedin ve sefil hayatinin en buyuk hatasini yaptin.
Cunki cinler "P" sesinden rahatsiz olurlar\nefret ederlerler. P sesi cinlerde çan sesine benzeyen korkunc çinlama etkisi yapar. (Hani senin su anda duymaya basladigin, Fettos'un ta USA den çaldigi çanlar gibi bir sey.)
Iste o p harfi huzunden cinleri cok rahatsiz ettin. Cinlerde sana kizdilar seni delirttiler. Uc yil timarhanede surtmus olmana ragmen hala iyilesemedin.
Iste cinlerin seni delirtmesinin tek nedeni o p sesi idi. Sen sen ol bundan sonra cinler icin "ciblak namaz kil" sakin p harfini kullanma.
Cinlere sizin icin "Ciblak Namaz Kiliyorum" de, sakin "ciplak" deme yoksa bu sefer temelli tirlatirsin, keciler birak kacmayi, havada ucusurlar, intihar falan ettirirler.
Hazir intihar demisken, son gunlerde "intihar etmeyi" dusundugun yolunda duyumlar aliyorum! Ne oluyor?
Hos intihari dusunmeseydin de degisin fazla sey olmiyacak, Fettos ve senatodaki Nurcubasi sefi\imami senin icin iyi seyler dusunmuyorlar.
|
| Anonymous
| Re: COK KORKUTTUN BENI PARANOYAK ODLEK ZIBIDI!!!! | August 24 2003, 4:08 AM |
AMERİKAN KIRMASI GÖTOŞ,
ADAMLARIMIZ, İNTERNET ÜZERİNDE BİR DİZİ İZ SÜRME TEKNİKLERİNİ UYGULADILAR, AMA BİLGİSAYAR ALEMİNDEN İYİ ANLAYAN BİR YAVŞAK OLDUĞUN İÇİN BİR NOKTADAN SONRA İNTERNETTE TAM İZİNE ERİŞEMEDİLER. YOKSA DAHA ÜÇ AY ÖNCE EVİNE GELİYORLARDI.
SEN MADEM BU KADAR DELİKANLI, BU KADAR YİĞİT, BU KADAR MANGAL YÜREKLİ BİRİSİN. O HALDE BİZİ DE BU İZ SÜRME DERDİNDEN KURTAR.
SANA AÇIK ÇAĞRI: BU FORUMA ABD'DEKİ AÇIK ADRESİNİ YAZ. EĞER BEN SANA 24 SAAT İÇİNDE BİR ORDU GÖNDERMEZ, GÖNDEREMEZ İSEM, ERTESİ GÜN YENİDEN FORUMA GİR VE BU KEZ ŞÖYLE YAZ: BU KÖPEKLER BANA ADAM FALAN GÖNDEREMEDİLER, BAKIN BEN HALA KILAVYENİN BAŞINDAYIM.
FAKAT, EĞER SONRAKİ GÜNLERDE SENDEN HİÇ MESAJ GELMEZSE, O ZAMAN BÜTÜN FORUM İZLEYİCİLERİ SENİN ABD'DEKİ ARKADAŞLARIMIZIN MİSAFİRİ OLDUĞUNU ANLARLAR.
(ONLARLA CİBLAK NAMAZ KILIYOR OLACAKSIN.)
NASIL, ÇOK AÇIK VE NET BİR TEKLİF DEĞİL Mİ?
SEN ADRESİNİ BİR VER, BAK BAKALIM BENİM MARYLAND'DE, BRONX'DA, PATTERSON'DA ÜLKÜDAŞLARIM VAR MI YOK MU?
BU FORUMU ONLAR DA AYLARDIR TAKİP EDİYOR.
SENİ NEW YORK CİVARINDA HAFTALARCA SORUŞTURDULAR. ANCAK O DENLİ SOLUK BİR ŞAHSİYETSİN Kİ, BÖLGEDEKİ TÜRK TOPLUMU İÇİNDE SENİ TANIYAN BİR TEK KİŞİYE BİLE ULAŞILAMADI. MUHTEMELEN KENDİNİ TOPLUM İÇİNDE TÜRK OLARAK DAHİ TANITMIYORSUN. (YOKSA ERMENİYİM Mİ DİYORSUN?)
ABD'DEN ATIP TUTMAK ÇOK KOLAY. AMA MESAFELERE DE BU KADAR GÜVENME. UNUTMA Kİ BENİM DALGA TA ORAYA KADAR UZUYOR. TEST ETMEK İÇİN YUKARIDAKİ TEKLİFİ DEĞERLENDİRMEN YETERLİ.
|
| Anonymous
| Re: Re: COK KORKUTTUN BENI PARANOYAK ODLEK ZIBIDI!!!! | August 24 2003, 1:16 PM |
Bak hele, şimdi de ülkücülere mi yavşamaya başladın? Fethullah cemaatine yüz verilmemesi için Devlet Bahçeli’nin ülkü ocaklarına talimat verdiğini ne çabuk unuttun! Yoksa unutmadın da yerseee ayakları mı yapıyorsun :)
İşte sen hep böyle karşındakini salak yerine koyduğun için adam olamıyorsun, adam yerine konmuyorsun, her ucuz yemini yutturacağını sanıyorsun, ama fare gibi peynire geliyorsun :)
Eğer sen geçmişte vahşi batıda yaşasaydın, pokerde en kötü blöf yapan pardon hiç yapamayan salak kere salak olarak tarih kitaplarına geçerdin :)
Hatta seni poker masasına bırak oturtmayı yaklaştırmazlardı bile! Neden? Çünkü en acımasız kumarbazın bile vicdanı sızlardı salaklığın karşısında, sana acırlardı emin ol :)
Zaten salak olmasaydın Fethullah kullanmazdı seni ve salak olduğun için hala çakozlayamadın ipinin çoktaaaan çekildiğini!
Senin gibisi az bulunur, çok yazık olacak çooook :((((((((((((((
|
| Oguz Kayi
| Al Sana Adresim Odlek Zibidi. | August 24 2003, 10:34 AM |
100 Broadway
8th Flr
New York/NY
Adamlarinla birlikte seni de bekliyorum, tirlak zibidi. Tabi Fettos benden erken davranip defterini durmezse.
Gelde Alem Buysa Kral kimmis gorelim.
|
| Anonymous
| Re: Al Sana Adresim Odlek Zibidi. | August 24 2003, 5:53 PM |
Adresi şimdi aldım ve bir kaç dakika önce ABD'ye ilettim ibne. Arkadaşlardan gelecek habere göre, verdiğin adresin gerçek bir adres olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.
İçi boş Amerikan artistliği Türkiye'de sökmez. Seni "Turkish way" ile tanıştıracağım. |
| Oguz Kayi
| DUZELTME: TURKISH WAY DEGIL, "FETTOS WAY" OLACAK!!!!! | August 24 2003, 9:34 PM |
Dogrusunu bile yazmaktan acizsin usutuk zibidi.
Dogrusu:
"FETTOS WAY"
|
| Oguz Kayi
| Ne Zaman Ulkucu Oldun Paranoyak Zibidi??? | August 24 2003, 10:16 PM |
Paranoyak Hinzir Deli
Milli Gazete'den "ciblak namaz kilip" atilincaya kadar Erbakanci idin. Milli Gazete'den atilinca Fethullah'ci oldun. Gerci Milli Gazetede iken de gizli nurcu idin.
Tayyip basbakan olunca Tayyip'ci oldun.
Benim anlamadigim ne zaman ulkucu oldun zibidi? Sen kim parayi bastirirsa O'cu olursun. Sen parayi bastirana kisiligini ve ruhunu satarsin.
Ulkuculer para ile adam satin almazlar benim bildigim. Sen nasil olduda birden bire ulkucu oluverdin?
Ayrica sana tavsiyem USA deki ulkuculeri KARACAY birine karsi kiskirtmaya kalkma yoksa senin kafana tukururler. Turkiye'dede, USA'dede ulkuculerin onde gelenleri arasinda her zaman Karacaylar olmuslardir.
Sana Karacay'in yazili olmayan bir kanunu citlatayim:
"Kendi aralarinda can dusmani bile olsalar, herhangi bir Karacay'a disaridan bir saldiri olursa; mutlaka ve mutlaka oncelikle diger tum Karacaylar saldiriya ugrayan Karacay'a yardima kosmak zorundadirlar. Bu kanuna uymayan Karacay kimse toplumda Aforoz edilir."
Iste bu kural sayesinde Karacay'lar tarih boyunca yikilmadan, yok olmadan ayakta kaldilar.
Sen sen ol sakin Karacay birini ulkuculere sikayet etmeye kalkma yoksa senin gagana tukururler. Cok ama cok zarar gorursun. Inanmasan USA'deki ulkuculere sor bakalim Karacaylari.
Benim derdim seninle, ulkuculerle hicbir zaman sorunum olmadi. Sakin ulkuculeri bu ise bulastirmaya kalkma yoksa Fettos'tan once ulkuculer senin defterini durer.
Varsa zerre kadar yurek kendi isini kendin gor. Ulkuculeri bu ise karistirmaya kalkarsan bu isten hem sen hemde "ihale mafyasi" ekibin cok zarar gorursunuz.
|
| Oguz Kayi
| BU KADAR SALAKLIGA\AVANAKLIGADA PES!!!!! | September 5 2003, 7:10 PM |
Paranoyak hastaligina ok. de be usutuk keci su aptalligin yok mu artik gulme krizleri gecirmeme neden oluyorsun!!!
Senin aptalca ve avanakca yazilarini okudukca artik gulmekten dogru durust gunluk yasantimi ile aksatmaya basladim.
Sana defalarca yazdim, Hypernoyak Zibidi karsindakini\rakibini aptal yerine koyma huyunu birakta su saplandigin aptallik basamagindan bir sinif yukariya atla.
Su mail grupta nerdeyse yuzune takmadigin cesit maske kalmadi. Avukat oldun, Aibergolog oldun, Devlet oldun, Bizzat kendinin en yakin arkadasi oldun, Ulkucu oldun v.s. Su gurupta onemli biriymis gibi degisik maskeler takarak yazilar yazdin.
(Zaten senin gibi usutuk delilerin bir baska ozellikleride: Kendi hayal alemlerinde canlardiklari fantazi dunyalarinda kendilerini cok onemli insanlar olarak gorurler. Yani kendi ic hayal alemlerinde cok onemli saygin kimselerdir. Lakin gercek dunyada ise basarisiz\onemsiz\sayginsiz olduklarindan, gercek dis dunyanin gerceklerini kabullenip ayak uyduracaklarina kafalarindaki hayal\fantazi alemlerinde kalmayi tercih ederler. Zamanla senin gibi usutuk deliler bir fantaziden diger bir fantaziye atlar dururlar. Lakin butun fantazilerinin ve hayallerinin ortak ozelligi:
Fantazilerin hepsinde bizim deli en onemli aktordur. Tipki senin bu forumda degisik imzalarla yazdigin maillerde kendini bir halt zanneden\meydan savasi kazanmis genaral edalarina burundugun maillerin gibi.)
Sen gercekten cok usutuk hinzir delinin tekisin. Hemde Hypernoyak saldirgan turden delisin sen. Hans Aiberg'e kudurmus kopekler gibi saldirmanin altinda yatan en onemli neden de bu hastaligin!
===========================================================================
Fakat cok aptalsin cooooook.
Al sana iki ornek vereyim:
En ahlaksiz\terbiyeden yoksun yazilarini, kendini taniyan eski bir iyi arkadasin\dostunmus gibi tanitmaya calisarak yaziyorsun isim imza vermiyorsun.
Iyide be salak kere usutuk aptal:
Hic bir kimse, gercek dostunu\arkadasini tohmet ve zan altinda birakmaz. Eger gercekte senin iyi bir arkadasin\dostun olsaydi maillerine gercek adini ve kimligini aciklar seni zan altinda birakmazdi. Cikardi ortaya gercek bir dostun olarak ikiniz beraber omuz omuza yazardiniz maillerinizi.
Ayrica ayni kisiliginde\maskende "ulkucu" ayaklarina yatiyorsun.
Dort dortluk usutuk odlek zibidi:
Kalben gercek ulkucu birisi, ulkuculerin sayginligini, serefini kucuk dusurmemek icin acikca Ismini kimligini yazar, uyesi oldugu ulkucu dernegini ve kayit numarasina kadar yazardi. Oyle senin gibi imzasiz maillerle lafla ulkuculuk yapmazdi.
Oysa sen odlek zibidi ulkucu ayaklari cekerek, aklin sira ulkuculeri bize kiskirtacagini sanarak cok ama coooookkkk aptal oldugunu belli ediyorsun.
Senden tum kalimle bir istirhamim var:
Lutfen biraz akilli insan taklidi yaparak mail yazda su gulme krizlerim dursun hele.
Veya git cinlerden yardim iste.
Ciblak Namaz Falan Kil.
|
| Anonymous
| Abi, adresi ver, adresii! | September 5 2003, 7:59 PM |
Göt Oğuz hoşgeldin,
Ben de seni bekliyordum. Ne o günlerdir sessiz sedasızsın, evden de arazi oldun herhalde. Çizilme korkusu tabii,bu psikoloji adama herşeyi yaptırır.
Verdiğin adrese geldiler ama traş çıktı. Bize adam gibi adresini ver. Öbür türlü iş uzun sürüyor. Ciblak namazı hep beraber kılacağız.
Ben sana ne söz vermiştim, eğer sen adam gibi bir adres verdikten sonra 48 saat içinde seni görmeye gelen olmasın, ondan sonra sen bu forumda bana ne yazarsan yaz. Teklif bu kadar net ve açıktı.
Tekrar ediyorum. martavalı bırak, adam gibi adres ve/veya telefon ver. New York'ta seninle Aiberg'in teorilerini tartışmak isteyen arkadaşlarımız var. Sabırsızlanıyorlar.
Bırak cavcavayı da iki dakika delikanlı ol.
|
| Oguz Kayi
| ADRES DOGRU USUTUK KECI | September 6 2003, 11:48 AM |
Sen harbiden fena tirlattin Hinzir Deli.
Bakiyorum da urettigin manik ve noyak fantazilerin de bile iyice salaklasmaya basladi.
Bir hafta tatil yapmaya gittik ortaliklikta gorunmedik, korktigim zehabina kapilmissin.
Keyboardimda bazi harfler dusmez, heyacanlandigimi\korktugumu sanirsin.
Asiri fazka paranoyak fantaziler uretmeye basladin hic hayra alamet degil, yakinda tekrar timarhaneyi boylayacaksin eger dikkat etmezsen.
Gerci dikkat etsende degisecek bir sey yok: Fettos ortadan kaldirilmani istiyor. Eger ben Fettos'u parmakliklarin arkasina gonderinceye kadar dayanailirsen soz, canini ben kurtaracagim.
Verdigim adress is adresim. 7. ve 8. katlar bizim sirkete ait. Versa zerre kadar cesaret sende, yiyorsa cik gel 8. kata sor beni. Sorda gor dunya kac bucak ogren paranoyak zibidi. Timarhaneye kendi ellerimle zincile baglatacagim seni kudurmus kopek.
Verdigim adresin dogrulugunu confirm yapmak istiyorsan "Ciblak Namaz Kilip" cinlere sorabilirsin. Nede olsa sen, "Hans Aiberg'in cinler tarafindan monitor olarak kullanildigi" yuksek bilgilerini cinlere sorup ogrendin.
Haydi simdi git kininle geber.
|
| Oguz Kayi
| ADAMLARIN\FEDAILERIN NERDE PARANOYAK ODLEK ZIBIDI? | September 9 2003, 2:48 PM |
KARACAYLA UCU:
EGESGEDE CAZUVNU OKUGAN KARACAYLANI
BARIDA ARTIGIZGA TURUGUZ. SALAMKUSNU
BIRI TAYAK IZLEP AYLANAT, MENI KARUVUM
ANGA CETERIKTI.
Usutuk Hinzir Deli:
Cin olmadan adam carpmaya kalktin, cinler seni carpti. Ciblak namaz kilip 3 yil timarhanede surttun.
Oguz Kayi seni fena carpti, 30 yil timarhaneya zincirle baglasalar bile seni asla duzelemezsin artik!
Gecen mesajlarinin birinde diyordun ki:
========================================================================
SANA AÇIK ÇAĞRI: BU FORUMA ABD'DEKİ AÇIK ADRESİNİ YAZ. EĞER BEN SANA 24 SAAT İÇİNDE BİR ORDU GÖNDERMEZ, GÖNDEREMEZ İSEM, ERTESİ GÜN YENİDEN FORUMA GİR VE BU KEZ ŞÖYLE YAZ: BU KÖPEKLER BANA ADAM FALAN GÖNDEREMEDİLER, BAKIN BEN HALA KILAVYENİN BAŞINDAYIM.
FAKAT, EĞER SONRAKİ GÜNLERDE SENDEN HİÇ MESAJ GELMEZSE, O ZAMAN BÜTÜN FORUM İZLEYİCİLERİ SENİN ABD'DEKİ ARKADAŞLARIMIZIN MİSAFİRİ OLDUĞUNU ANLARLAR.
=======================================================================
Nerde kaldi ordun? 2 gundur bizim binanin security recordlarindan 1 er saat "Oguz Kayi" soran varmi diye ariyorum. Ne arayan var ne soran.
Nerde kaldi ordun?
Yoksa o ordu only senin usutuk kafanin icinde fantazilerinde exist olan ve seninde "bas kumandanligini Yaptigin" bir ordumu?
Yoksa o ordu cinlerden olusan ve sadece sana gorunen bir ordumu? Hani sen cinlerden " Hans Aiberg'in Cinler tarafindan monitor olarak kulllanildigini" ogrendigini yazmistinya. Ondan dolayi cinlerle cok yakin iliskilerin oldugunu ildigim icin sordum.
Yoksa senin Ordu Oguz Kayi'nin Karacay oldugunu ogrenince tipki senin gibi kuyruklarini arka ayaklarinin arasina kistirip, araziye uyum mu sagladilar?
Nerde kaldi senin ordun? Cok beklettin beni tirlatik Hinzir Deli olmuyor ama. Elini cauk tut!
=======================================================================
Daha oncede soyledim sana Salak kere sapsal usutuk zibidi:
Sen USA de Karacay olan Oguz Kayi'nin kilina bile dokunamazsin!!!
Inanmazsan bana:
Sen bul delikanliyi\delikanlilari, ver isimlerini bana bende onlarla Paterson'da istedikleri yerde ve zamanda onlarla ulusmaya hazirim. Sen yeterki bana USA de el kaldirabilecek birini\birilerini bul bende onlarla Paterson'da istedikleri zaman bulusurum. Goruruz ordunun ne mal oldugunu.
Yiyomu odlek zibidi. Git dene, lakin bulamazsin\bulamiyacaksin.
Cesaretin varsa sen cik gel buraya, ucak bileti de benden. Sana soz dovmiycem seni sadece timarhaneye zincirle baglaticam.
Hani sen benim agzimi burnumu kiracaktin!
Hani sen beni armut gibi toplaticaktin!
Hani beni domuz gibi anirtacaktin!
Yiyosa gelde savurdugun tehditlerinden sadece birini yapmayi dene. Bak pesinen soyluyorum odlek zibidi sende yemez. Cunki sen cok korkagin tekisin.
Sen computer arkasinda bile adini ile yazamamiyacak kadar odlegin tekisin. Sen ancak Fino kopekler gibi kuru gurultu havlarsin.
Birde ihale Mafyaciligi yaparsin. Gorelim bakalim ne kadar cesursun? Bu odlek yurekle sen nasil Mafia oldun?
Yiyosa cikta gel USA'ye goster etini budunu!
Sana Rest Paranoyak Odlek Zibidi. Alem buysa kral kimmis belli olsun.
Yiyosa cik gel, yok hayvan terliyse:
Kininle korka, korka geber. |
| Oguz Kayi
| 5 Gundur Ordunu Beklemekteyem Paranoyak Odlek Zibidi!!! | September 11 2003, 1:06 PM |
Tirlatik Hinzir Deli
Ne bicim ihale mafyasisin sen odlek tavuk? Mafia olmaninda bir haysiyeti serefi vardir Dort dortluk salak! Mafialiginda serefini iki paralik ettin be salak kere aptal usutuk zibidi.
Kuru-sIkI tehditler savurarakmi mafialik yapiyorsun sen odlek zibidi? Dort aydir su forumda bana savurmadigin tehdit kalmadi tirlatik keci!
Hani sen bana 24 saat icinde ordu gonderiyordun? 5 gundur bekliyorum ordunu haberin olsun.
Kuyrugunu arka ayaklarinin arkasina sIkIstirip saklandigin fare deliginden cikta maillerime yanit ver.
Yiyosa bana savurdugun tehditleri uygulamaya gecir.
Sayet hayvan terliyse haber verde senin su ordunu beklekmekten vazgecip isime gucume bakayim odlek tavuk.
Ayrica unutmadan bundan sonra bana tehdit savurda, savurdugun tehdidi yerine getiremezsen:
TC deki tum underground ve mafia aleminin e-mail ve fax adreslerine senin ne kadar odlek birisi oldugunu anlatirimda Mafia aleminde de ne mal oldugunu\ cok odlek bir usutuk oldugunu desifre ederim.
Sen ve Ihale Mafyasi ekibinde rezil olursunuz,issiz kalirsiniz ve iflasi cekersiniz.
Ayagini denk al odlek zibidi. Hazmedemiyecegin lokmalari sakin migdene indirmeye kalkma.
Haydi cabuk ol yanit ver mesajlarima. Senin gibi dort dortluk salak mafia bosuntusuyla daha fazla zaman oldurmek istemiyorum.
This message has been edited by aibergizm on Sep 11, 2003 1:12 PM
|
|
| Oguz Kayi
| SES VER PARANOYAK ODLEK MAFIA BOZUNSU!!!! | September 11 2003, 2:14 PM |
SES VER PARANOYAK ODLEK MAFIA BOZUNSU!!!!
Bu gun 6. gun nerde kaldi ordun tirlatik Hinzir Deli?
Computer basindan tehdit savurmak kolay. (Sen odlek tavuk ismini bile yazamasanda tehdit tehditdir.)
Isin delinkanli yani, mert yani savurdugun tehditi yerine getirebilmektir! Senin gibi kuyrugu arka ayaklarin arasina kistirip, ilk buldugun fare deliginin icine girmek degil!
Haydi yiyosa uygulamaya gecir tehdidini, gonder ordunu. Haydi yiyosa USA de Karacay Oguz Kayi'nin uzerine gonder ordunu.
Arsin Halepte ise NY ta burda! Bizde de inch var. Hemen aliveririz o goklere cikardigin ordunun boyunun olcusunu.
Ne o bulamadin mi Oguz Kayi'ya el kaldirabilecek birini?
Ne o yemedimi?
Adama boyle yedirirler lafini!
Adama boyle yalatirlar tukurdugunu!
Rezil oldun odlek zibidi, birde mafia gecinirsin. O odlek yuregin birden bire durmadan nasil mafiacilik yapiyorsun sen?
Bir an Fettos temizledimi diye meraklandim; hem wire'larda hemde wireless'larda temizlendigine dair bir bilgi yok. Yani necis varliginla hala dunyayi kirletmeye devam ediyorsun. Bunu biliyorum.
Ne yap ne et next 24 saat icinde bu foruma gelip maillerime yanit ver.
Yoksa seni butun Turkish Mafia alemine ve Tum Turkish Godfather'lara, tum Turkish Underground alemine desifre ederimde:
Bundan sonra Alemde ne Tetikcilik yapailirsin,nede Ihale Mafyaciligi yapabilirsin nede harac toplayabilirsin!
Seni o alemde oyle rezil ederim ki:
Birak tetikciligi, ihale mafyaciligini, harac toplamayi:
O alemde sadaka bile toplayamazsin.
Duydunmu beni paranoyak usutuk zibidi. 24 saat icinde hemen zipla bu foruma yanit gonder.
|
| Oguz Kayi
| ARKANA BAKMADAN KORKA KORKA KININLE GEBEREREK DEFOL ODLEK PARANOYAK!!! | September 13 2003, 2:20 PM |
Odlek Zibidi, Usutuk Salak, Hinzir Deli:
Boyle yedirirler adama lafini,
Boyle yalatirlar atama tukurugunu,
Boyle ihale mafya bozuntularina agizlarinin payi verilir.
Aldinmi agzinin payini Hypernoyak Usutuk yoksa o salak kafana vura vura zorla pes mi dedirteyim korkak tavuk.
Her kusun eti yenmez mayfia bozuntusu odlek keci. Her tehdit ettigin kisiyi gizli meslegin "ihale mafyaciligindaki" geri cekilecegini sanma.
Birini tehdit etmeden once kiminle dans ettigini ogren salak kere sapsal yoksa elin oglu seni tekrar timarhaneye yolcu ediverirde hissetmesin bile.
Ben hala burdayim ve hala senin o sanli ordunu bekliyorum. Siz odlek tavuklarda yemez biliyorum lakin yinede haberiniz olsun.
Sen ulailirsen USA de Karacay birine el kaldirabilecek delikanliyi gonder South Paterson'a en kendisiyle ilgilenirim. Benim tercihim sensin lakin sende yemez odlek zibidi. Nerde sende savurduu tehditlerin arkasinda durabilecek yurek?
Yiyosa gelde benim alcilar icindeki fotomu cek!
Sen en iyisi gel benim onerime kulak ver. Sana daha once de hatirlattim:
Mahalle kabadayilari gibi tehditlerle, iftiralarla sen ne Oguz Kayi'yi korkutabilirsin nede yildirabilirsin.
SEN CINLERDEN YARDIM ALMALISIN. CIBLAK NAMAZ KILARAK CINLERE YALVARMALISIN.
Yoksa Oguz Kayi seni cig cig yer, diri diri gomer. Baska turlu senin Oguz Kayi'nin karsisinda durmaya birak imkani, ihtimal bile yok.
Hani daha once, evrenin gizli sirlarini ogrenmek amaciyla "Ciblak Namaz Kildigin Cinler" varya, iste o cinlerden bahsediyorum.
Hani o kildigin ciblak namaz karsiliginda cinlerden cok gizli sirlar edenecektin, cinleri emrin altina alacaktin hatta cinlerden olusan cok guclu bir ordun olacakti.
Hani emrindeki cinler sayesinde ustun ve guclu bir insan olcaktin.
Aslinda istedigin amaca ulasabilirdin lakin kucuk bir hata yaptin. Cinlere sizin icin "ciplak namaz kiliyorum" dedin ve sefil hayatinin en buyuk hatasini yaptin.
Cunki cinler "P" sesinden rahatsiz olurlar\nefret ederlerler. P sesi cinlerde çan sesine benzeyen korkunc çinlama etkisi yapar. (Hani senin su anda duymaya basladigin, Fettos'un ta USA den çaldigi çanlar gibi bir sey.)
Iste o p harfi huzunden cinleri cok rahatsiz ettin. Cinlerde sana kizdilar seni delirttiler. Uc yil timarhanede surtmus olmana ragmen hala iyilesemedin.
Iste cinlerin seni delirtmesinin tek nedeni o p sesi idi. Sen sen ol bundan sonra cinler icin "ciblak namaz kil" sakin p harfini kullanma.
Cinlere sizin icin "Ciblak Namaz Kiliyorum" de, sakin "ciplak" deme yoksa bu sefer temelli tirlatirsin, keciler birak kacmayi, havada ucusurlar, intihar falan ettirirler.
Haydi simdi git korka korka ofkenle ve kininle geber.
|
| Oguz Kayi
| Hangi yuzle hala burda meydan okuyabiliyorsun Usutuk Zibidi | December 18 2003, 8:59 AM |
Paranayak Tirlatik Hinzir Deli!
Sen hangi yuzle burda yazi yazabiliyorsun?
Hani sen benim alcilar icinde fotomu buraya asacaktin?
Hani ordun gelip beni ziyaret edecekti?
Hani sen beni armut gibi topliyacaktin?
Hani beni gelip USA de anirtacaktin?
Sen yeni tehditler savurmadan once, su eski tehditlerinden birini yerine getir hele eger yiyorsa!!!
Odlek zibidi korkak tavuk, kuyruguna arka ayaklarinin arasina kistirip araziye uyum saglamistin. Simdi hangi yuzle buraya gelip yazi yaziyorsun???
Yuzsuzlugunle bile ne kadar usutuk oldugunu belli ediyorsun.
|
| Oguz Kayi
| BIZIM IHALE MAFYASI TETIKCI TIRLATIK HINZIR DELI TETIKCILIK MESLEGINI INTERNATIONAL YAPTI. | January 1 2004, 9:38 AM |
Kafasina tukurdugum hinzir deli bakiyorum artik "ihale mafyasi" ticaretini buyutup artik international boyutlarda tetikcilik siparisleri almaya baslamisin!
Onceden Fethullah icin tetikcilik yapiyordun, adam olduruyordun bakiyorum isi buyutup ta Ingiltere'lerde "Scotish Rites" mosanlarindan, Hans Aiberg'i oldurmek icin siparis aliyorsun.
Aklinsira elindeki kapi gibi "DEli" raporun ile Hans Aiberg'i oldurdukten sonra mahkemeden hukum yemeden kurtulacagini saniyorsun! O usutuk kafanla sacma sapan planlar yapiyorsun.
Benim de size planlarim var. Bin Ladin'in yardimcisi terorist Hikmetyar'dan aldiklari paralarla koseyi donen, senin tasmani elinde tutan biri meclisteki nurcularin basi ve diger "efendilerinin\sahiplerinin"
iplerini pazara cikardigim zaman:
Hep beraber ciblak namaz kilarak seytandan bile yardim dileyecek kadar mahvolacaksiniz.
Bekle gor paraniod zibidi
Bekleyin gorun gozu donmus katiller surusu
Bekleyin gorun sizi gidi musrikler surusu
|
| KARANLIKLAR PRENSİ
| 2004 de 2003 gibi geçsin size yavrularım... | January 1 2004, 12:10 PM |
Papazın internet ortamında vaazlarına yeniden döndüğü 2001 yılından, Ali Murat Guven'in ortaya çıktığı ve kısa sürede topunuzu domaltıverdiği 2003 yılına kadar acaip rahat ve mutluydunuz Kayıcası...
Ama böyle tek taraflı mutlulukların sonu yok elbette... Sen adama hababam tek taraflı hakaret edersen, o da bunun haberini alır, gelir seni kendi forumunda kendi argümanlarını kullanarak çatır çatır ziker.
Biz 2003'de olup bitenlerden acayip eylendik. Façanız bozuldu, karizmanız resetlendi dostumuzun gelişiyle birlikte...Forumdan ciyak ciyak bağırma (domaltılma) sesleriniz geliyordu. Hala da geliyor.
Çok boş ve anlamsız debeleniyorsun be adamım. Herif geçiriyor, geçiriyor ve geçiriyor. Sen ise kimsenin bi bok anlamadığı o garip ve kırma Türkçenle hababam Fetollah'dan söz edip duruyorsun. Mevzuya gel yav, adam geçiriyor senin ve başpapazın karanlıkta kalan mevzulara cevabınız ne!
Bir grup üstüste bu kadar zikilmekten hoşlanır be abi? Yapılan geçirmelerden dolayı balıkçı ağı gibi oldunuz, hala yüzünüz buraya yazmaya tutuyor.
Neyse, 2003 yılı sizin için epeyce acı geçti.
Dilerim, 2004 de aynı şekilde geçer.
Zafer inananların olacaktır.
|
| Anonymous
| TUNCAY OZKAN'DA FETHULLAH'A SUNULAN RAPORDA OLDURULMESI GEREKLI 7 KISIDEN BIRI !!! | January 4 2004, 9:44 AM |
Nasil dusuyorsun tuzagimin icine usutuk tirlatik Hinzir Deli!!!
Tam istedigim gibi bizzat kendi agzinla yumurtluyorsun pisliklerinizi!!!
Beynine tukurdugumun gozu donmus kiralik katili, nasilda belli ediyorsun; gazeteci maskesinde "Seriatci\Islami Mafya" oldugunu!!!
Tuncay Ozkan'da senin iplerini elinde tutan meclisteki nurcularin basi Resul Tosun tarafindan Fethullah'a sunulan raporda oldurulmesi istenen kisilerden biri.
O listede oldurulmesi istenen kisilerden Necip Hablemitoglu'nu oldurdunuz!!!
Hans Aiberg'i oldurmek icin suikastte bulundunuz oldurdunuz\olduremediniz!!!
=======================================================
(Kafasina tukurdugumun beyinsizi, Hans Aiberg'e duzenledigin suikastten once
_Hans Aiberg'i "felllik fellik" aradigini,
_Hans Aiberg'in evini adamlarina gozlettigini,
_Hans Aiberg'e duzenledigin suikastten sonra, hemen ertesi gunu, gelismeleri ogrenebilmek amaciyla Aiberg'in evine tel ettigini
bizzat burda kendi ellerinle yazdin. Bir tek suikasti itiraf etmedigin kaldi!!!)
=====================================================
Tuncay Ozkan'da oldurulmesi gereklilerin arasindaydi.
Cunki Tuncay Ozkan:
Donemin bakanlarindan Sadettin Tantan'in, Fethullah Gulen'in TC de arandigi, yargilandigi donemde USA de FEttos'a 16 polisi koruma olarak gonderigini aciga cikardigi ve Fettos'un kirli baska camasirlarini piyasaya cikardigi icin olum listesine alinmisti.
Daha sonra ayni Tuncay Ozkan:
RTE'nin 1 milyar dolar servetinin hesabini sordugu icin ve Albayraklarin kirli servetini sorusturturdugu icin aforoz edildi. Ayrica Albayraklar Islami Mafyasinin boy hedefi oldu!!!
Fettos-Albayraklar Islami mafyasinin ortak operasyonu ile Ozkan'a saldiri duzenlenmisti:
Peki bu tetikcilik\mafyacilik operasyonunu senden baska kim duzenleyecektiki? Albayraklarin gazetesinde, gazeteci maskesinde calisan kiralik katil senden baska kim olabilirdiki?
Bak nasilda kendi ellerinle yazdin Tuncay Ozkan'a duzenlenen saldirilarin aktorlerinden biri oldugunu.
Bak nasilda belli ediyorsun kendi yazinla gazeteci maskesinde, gozu donmus bir kiralik katil oldugunu.
Mesajinda demissin ki:
====================================================
Çukurova Medya Grup Başkanı Maocu Tuncay Özkan'ı tahtından kimler indirdi sanıyorsunuz dallamalar!
Artık Tuncay Özkan'ın Türk medyasında ekmeği yok. Ve elhamdülillah bunda ekibimizin de katkıları var.
Aynı şekilde, Bülent'in de Türk medyasında ve yayıncılık ortamında artık ekmeği yok.
Olacak iş değil ala eskaza, İstanbul Cağaloğlu'ndan mal yayıncının biri çıkıp da "Ben bu adamın kitaplarını yine de basacağım" der ise, onun da ayakları yarım saat içinde kırılır, siz hiç merak etmeyin.
Bin Ladin'in yardimcisi Hikmetyar'in dizinin dibinde yetismis, belediye baskanligiyla dolar milyarderi olan birinin basbakanlik yaptigi bir ulkede senin gibi gozu donmus kiralik katiller, gazeteci maskesinde "Islami mafyacilik" yapar, Tuncay Ozkan gibi yurekli gazetecilrde issiz kalir elbette.
Tuncay Ozkan'in savunucusu avukati degilim elbette. Hans Aiberg'e olum emri verenlerle Ozkan'a saldiranlar ayni karanlik gucler. Benim yazimizdaki ortaklik sadece bu.
Bak nasilda belli ettin bu karanlik guclerin tetikcisi, gozu donmus bir katil oldugunu!!!!
|
| Oguz Kayi
| TUNCAY OZKAN: FETTOS'A SUNLAN DETAYLI RAPORDA OLDURULMESI ISTENEN 7 KISIDEN BIRI_1 | January 5 2004, 2:18 AM |
Bu mesajimda Fethullah Gulen'e detaylariyle birlikte sunulan raporda oldurulmesi istenen 7 kisiden biri olan Tuncay Ozkan'in "Fethullah Gulen-Sadettin Tantan isbirligini" desifre eden yazilarindan birkacini asagiya dusuyorum:
Onemli basrol aktorlerinden birinin de bizim tirlatik hinzir deli\gazeteci maskesindeki kiralik katil tetikcininde bulundugu "Seratci Islami Mafya" nin Ozkan'a duzenledikleri sindirme\korkutma hatta isten attirma operasyonlarinda kirli yuzunu gorebilmek acisindan Tuncay Ozkan'in yazilari oldukca onemli.
Tuncay Ozkan yazisinda Tantan'in USA da kacak olan Fethullah Guven'e "POLIS" koruma gonderdigini acikliyor. Ozkan'in Milliyet'teki yazisinda ilgili bolum:
================================
http://www.milliyet.com.tr/2001/04/20/yazar/ozkan.html
Biliyorsunuz Sadettin Tantan, Fethullah Gülen'i sıkı takibe almak için Türkiye'den kaçtıktan sonra Amerika'dayken yanına laik Türkiye Cumhuriyeti'nin polisini koruma olarak verdi! Sonra iş ayyuka çıkınca o korumayı getirip İstanbul'da yakın arkadaşı bir işadamına bir süre koruma olarak tahsis etti. Şimdi nerededir o ünlü koruma polisi bilmem. Bu işlerin son ayağı emniyet teşkilatı ile ilgili yeni yasa görüşmeleri sırasında ortaya çıktı.
======================================================
Tuncay Ozkan baska yazisinda Sadettin Tantan'in Gulen'i devletin polisiyle korudugunu anlatiyor:
http://www.tuncayozkan.com/radikal.php?radikalid=197&sf=4
Amerika'ya sığınan ama Türkiye'de aranan Fethullah Gülen'i, orada devletin resmi korumasına korutmak ne demekse bunlar da o demek. Gülen'i koruyan polisi tepkiler üzerine aylar sonra geri çekip, İstanbul'da en yakın arkadaşınız olan, paraya para demeyen kulüp başkanına birkaç gün önceye kadar koruma yapmak ne demekse, o demektir.
Tantan istiyor: MİT iç istihbaratı bıraksın... Ama kime? Emniyeti istihbarat ve teknik birimleri de dahil eline geçirmek için kıyasıya mücadele eden mafya ile Fethullahçılara mı bıraksın?
Tuncay Ozkan Fethullahci nurcularin bir baska kirli yuzlerini desifre ediyor:
http://www.tuncayozkan.com/radikal.php?radikalid=197&sf=4
Türkiye'de İstanbul'u ele geçirmek için çaba veren en önemli illegal güç merkezini Fethullahçılar ve mafya oluşturuyor. Gözümüzden kaçırılan operasyonların arkasında sakın onların ve destek aldıkları uluslararası odakların parmağı olmasın?
Türkiye'yi yönetenler bilerek veya bilmeden bu güç merkezlerinin oyununa gelmesin? Sakın Gülen'in Türkiye'ye dönüşünü hızlandırıp, onu ulusal kahraman gibi karşılatmak isteyenlerin siyasi amaçlarına hizmet ediliyor olunmasın? Şimdi bunların yanıtlarını medyadaki destekçilerden alırız. Tantan'da bunlara bir mülakat patlatır, bulmaca gibi konuşur sonucu biz çıkarırız. Bakarsınız 'Nüfus mu, nüfuz mu' casusu olduğu belli olmayan Türk casus tiplemelerine yeni örnekler katılır.
=================================================
Tuncay Ozkan'in "Sadettin Tantan-Fethullah Gulen" iliskisini desifre ettigi bir baska yazi:
http://www.tuncayozkan.com/radikal.php?radikalid=195&sf=4
En son bilgiler
En son öğrendiklerim, özellikle polis teşkilatı içindeki tarikatlara ve irtica odaklı gelişimlerin istihbarat birimlerinin teknik, yani dinleme yapan ünitelerini hedeflediklerini, hatta yer yer buralarda etkinlik sağladıklarını gösteriyor. Akıllı adamlar. Baktılar ki neması en yüksek yer buralar, o zaman ele geçirmeyip de ne yapacaklardı yani... Yarın neler olacağı apaçık ortada. Tarikatlarımızın Amerika'da oturan şeyhleri özel dosyalarından yapacakları seçmelerle neler elde ederler neler.
Burada kastım yatak odası, ev hali gibi özel yaşam bilgilerinin ötesindedir. Kurum ve ticari sırlardır. Zaten özel yaşamlar konusunda Türkiye'de kim neyi bilmiyor ki...
Şimdi savunmayı duyar gibiyim, "Bir kaygınız mı var Tuncay bey..." Evet bir değil yüz kaygım var. Suç ve suçluyla mücadelenin insanların, kurumların haklarını yok ederek yapılaması dahil pek çok kaygım var. Devlet kendisini ele geçirmek isteyen irtica yuvalarına dinleme birimlerini teslim edip, ülkenin altını oyamaz. Türkiye'de mafya telefon dinlemelerini kullanarak hükümet devirdi. Ne çabuk unuttunuz. Mafya ile kol kola gezdiği, mafyaya babalık ettiği ortaya çıkan kamu idaresi bizi aptal mı sanıyor?
İçişleri Bakanı Sadettin Tantan yeni bir düzenleme ile sınırsız telefon dinleme hakkı getiren yasa yapmak için kolları sıvamış. Her sorunu çözdü, her yeri yeşile boyadı, bir telefon dinlemesi kalmıştı. Şimdi onu halletmek istiyor. Bunu Meclis'ten çıkarmanın en önemli ulusal sorun olduğunu savlıyor. Haydi canım oradan. Bu yasaların niye çıkarılmak istendiğini artık herkes biliyor. Öyle vatan, millet, Sakarya nutuklarına karnımız tok. Şimdi bile dinlemelerin ne kadarı yasal ne kadarı değil bilemiyoruz. Bir de sınırsız dinleme yetkisi istenmesi olacak şey mi? Meclis buna karşı direnmelidir. Tantan'ın bu kararına şimdilerde liberal çıkışlarla topluma seslenen partisi en başta karşı çıkmalıdır. Birey ve özgürlükleri konusunda esip gürleyen ANAP ve genel başkanı Mesut Yılmaz en başta buna karşı olmalıdır. İşte tam bu nokta samimiyet testinin başladığı yerdir.
Tantan bu konuda yanına ordinaryüs, profesör, doktor, ünlü, hukukçu Sulhi Dönmezer'i de almalıdır. Belki de almıştır bile. Biliyorsunuz devletimiz bu ünlü ve etkin hukukçumuza sormadan yasa yapamaz. Gerçi sadece devlet değil Korkmaz Yiğit gibi banka hortumcuları da ona sormadan yasaları nasıl yorumlayacakları konusunda adım atmazlar. Parasıyla değil mi efendim...
Vatandaşına güvenmeyen, bu kaba saba devlet idaresi formülü Cumhuriyet rejimi sayesinde üzerimizde bulunan, hukuk sayesinde koruma altında olan özgürlük elbisesini; deli gömleği haline getirmeye çabalıyor. Haberleşme özgürlüğünün ortadan kaldırılması bunun ilk adımıdır. Haberiniz ola...
http://www.tuncayozkan.com/milliyet.php?milliyetid=86&sf=4
Benim polisim iyidir!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan devir teslim töreni hararetle devam ederken, telefonum çaldı. Tanımadık bir ses, "Şimdi Kazım Abanoz'un garajdaki arabasına istihbaratçılar kutularla özel takip dosyalarını yüklüyorlar" dedi. Muhabir arkadaşlardan birine telefonla bir bak dedim. Baktı. Doğruydu gelen telefon. Dosyalar arabaya konuluyordu. İçinde ne var kim bilebilir?
Olaya hiç şaşırmadım. Gelenler ve gidenler açısından bu transferler hiç değişmiyor. Herkesin polisi kendine iyi. Benim polisim iyidir anlayışı, iktidardakilerin çıkarlarına göre değişiyor.
Türkiye'de polis kavramı ne yazık ki siyasetin ta içindedir. Örgütlenemeyen, iç düzeneği ve eğitimi her siyasi eğilime göre değişen, yoksulluğun pençesinde kıvranan, insan haklarına aykırı bir şekilde çalışmaya zorlanan, tek dünya görüşüne ve düşünce sistematiğine göre alınıp eğitilen insanlar, içine düştükleri o kısır döngüden kurtulmak adına ne yapacaklarını bilememenin acısıyla hareket ediyorlar.
Bizim polisimiz güce ve yarattığı etkiye sığınır. İktidara yakın durmak ister. Direnenler ezilir, süründürülür, yok edilmeye çalışılır. Yetenekleriniz olağanüstü olsa ne değişir? Cinayette uzmansanız inşaata, inşaatta uzmansanız cinayete verirler. Küstürür, susturur, ezerler. Bunun adına da sistem derler. Evet doğrudur bu bir sistemdir.
Özellikle belirli cemaat (Fethullahçılar gibi) ve tarikatların (Nakşiler gibi), örgütlerin ele geçirmek için düzenledikleri sistemli ve bol paralı saldırıları karşısında çaresizdir polis. Bugün istihbarat ünitelerinin egemenliği altında bulunan polis, ne yazık ki yeni teknolojileri de bağlı oldukları bu grupların emrine sunmakta, kişiler ve özel yaşamlarına ilişkin düzenlediği dinleme, izleme, gözleme dosyalarını şahsi veya siyasi kavgaların arıcı olarak kullanmaktadır. Oysa istihbaratçıların arka bahçesi olarak şekillendirilen mali, narkotik ve asayiş birimleri mesleğin can damarını oluşturuyor.
Alaattin Çakıcı ile Korkmaz Yiğit konuşmalarını dinleyen, kasetleri eline alıp pazarlayan İstanbul emniyetindeki istihbarat görevlisiydi. Sonra emekliliğini istedi, DYP'den milletvekili adayı oldu. Seçilemedi. Ama açtığı yara inanılmazdı. Oysa o konuşmalar özel siyasi amaçlar için değil de kamu için kullanılsaydı, Türkiye'de mafya hükümet düşürme gücünü eline geçirmemiş olacaktı.
Son dönemdeki kadar politize edilmiş bir emniyet olmadı. Atamalar, tayinler, terfiler hep bir görüşün etkisi altında gerçekleşti. Kadrolaşma konusunda bu kadar büyük adımlar hiç atılmadı. Kazım Abanoz düne kadar yalanladığı İstanbul kadrolaşma hareketi nedeniyle bugün savcılık soruşturması geçiriyor. Ben İstanbul'daki kavgayı yazdığımda kimler karşı çıktı iyi bakın. İslamcı basın ile haklarında soruşturma dosyaları, özel arşivler bulunan kişiler hemen karşıma dikildiler. Daha doğrusu öyle davranmaları istendi. Bunlar arasında gazeteler, ortakları ve gazeteciler de var. Basın soruşturma geçiren işadamlarıyla ortaklıkları, özel yaşamlarındaki açmazları ve zaafları nedeniyle kullanılır bir duruma geldi.
İstanbul polisinde 45 üst düzey yöneticinin yerine "özel nitelikli" yeni kadroları bir günde getirmek hayali, neyin işaretiydi? Bu "özel nitelikli" kişiler kimlerdi? Nerede yetiştirilmişti? Hangi görev için yetiştirilmişlerdi? Neden şimdi göreve getiriliyorlardı? Bunlar kimin polisleriydi? Neden son bir yıl içinde istihbarat ünitelerindeki ülkücüler dahi görevden uzaklaştırıldılar? İstihbarat birimleri sadece siyasal İslam doğrultusunda düşünen kadrolara niçin bırakıldı? Sadettin Tantan ve ekibinin icraatları bu açılardan mutlaka değerlendirilmelidir.
Ama bunların ötesinde bir gerçek orta yerde bütün çürümüşlüğü ile durmaktadır. O da polisin durumudur. Polisi devletin ve ulusun güvenlik gücü yapmanın yasal düzenlemelerini Türkiye mutlaka yapmalıdır.
http://www.tuncayozkan.com/milliyet.php?milliyetid=48&sf=4
VALİYE ÇİRKİN TUZAK
İstanbul Emniyeti ve İçişleri, hazırladıkları tayin listesini onaylamayan Vali Çakır'ı görevinden aldırmak için peşine ajan polisler takıp rapor hazırlattı
İstanbul'da bir büyük kavga yaşanıyor ki sormayın. Koca kent neredeyse bir lokma edilip yutulacak. Bu kavganın bir uzantısı olarak İstanbul Valisi hakkında İstanbul polisinin ajanlarının rapor düzenledikleri ortaya çıktı. Vali Erol Çakır'ın ayrıca telefonlarının dinlendiği de belirtiliyor. Bu skandal nedeniyle Vali Çakır'ın müfettiş istediği, ancak gelen müfettişlerin de vali hakkında emniyet müdürü ile geçinememesi nedeniyle sorular sordukları öğrenildi.
ÇETEYE DOKUNANA TAYİN
Bu kavganın kökeninde emniyetteki kadrolaşma planları bulunuyor. İstanbul Emniyet Müdürü Kazım Abanoz koltuğunun altına aldığı dosyalarla, Vali Erol Çakır'ın kapısını çalıyor. Dosyada tam üç bin polis ile 55 üst düzey emniyet müdürünün tayin yazıları var. Bunların arasında çete ve mafyalara karşı yaşamını ortaya koyarak mücadele eden müdürlerin de adları var. Bunlar hangi gerekçeyle görevden alınmak isteniyor biliyor musunuz? 'Yolsuzluk ve usulsüzlüğe bulaşmış veya bulaşma ihtimalleri bulundukları' gerekçesiyle.
VALİ TUZAĞA DÜŞMEDİ
Bir gecede 3 bin 55 kamu çalışanını görevden alacaksınız. Bunların 55 tanesi de üst düzey yönetici olacak. Hem de poliste... Bu Türkiye'de değil dünyada eşi görülmedik bir çaba. İstanbul polisinde böylesine büyük bir tasfiye hareketinin kime ne yararı olur? Bunun yanıtı, bu kişilerin yerlerine getirilecek adlarda gizli. Bu konuda Vali Erol Çakır'ı kutlamak lazım. Kellesini ortaya koyarak bu değişimi durdurdu. Yoksa bu kadro harekatı ile İstanbul'da okullara tayinleri yapılarak hazırda bekletilen kişiler bir anda kentin yönetimini ele alacaklardı.
'YENİ MEMURLAR HAZIR'
Vali Çakır, Emniyet Müdürü'ne sordu 'Sayın Abanoz, bu memurların yerine bir gecede adam nasıl bulacaksınız?' Abanoz yanıtladı:
'Genç fidan gibi çocuklar bulduk. Hepsi göreve hazır bekliyorlar'.
Bu fidanlardan neden sadece Abanoz'un haberi oluyor da devletin diğer makamları habersiz? Bunlar hangi fidanlıkta serpilmiş, hangi dönemlerde polis okullarından mezun olmuşlar? Sakın bunların arasına Fethullah'ın coplarından karışanlar olmasın?
Vali Çakır bu operasyonu durdurdu. Şimdi bu karşı koyuşunun bedelini ödüyor.
FETHULLAHÇILAR MI?
Emniyet Müdürü ile İçişleri Bakanlığı bu karşı çıkışı nedeniyle Erol Çakır'ın valilikten alınmasını istiyor. Bu konuda İçişleri Bakanlığı müfettişleri soruşturma üstüne soruşturma yapıyorlar. Vali gitsin bu operasyon gerçekleşsin diye. Peki ama bu kadro operasyonuyla gelecek olan kişiler kim olabilir? Emniyet içinde Fethullah Gülen'in kadro harekatını bilmeyen kaldı mı? Ben araştırınca gördüm ki, Fethullah Gülen ve adamları emniyette özellikle üst düzey yöneticiler ile telefon dinlemede etkili olan istihbarat birimlerini ele geçirmek için inanılmaz bir çabanın içindeler.
TANTAN AÇIKLASIN
Ankara'da ve İstanbul'da bu çaba öylesine güçlü ki Fethullahçılar etkiledikleri bazı işadamları ve Nakşibendi tarikatının önde gelenleri ile kafa kafaya vermişler İstanbul'daki operasyonun gerçekleşmesi için çabalıyorlar. Çünkü İstanbul'u ele geçiren Türkiye'de istediğini yapabilir diye düşünüyorlar. Acaba bu büyük operasyonda Fethullah parmağı, Nakşi arzusu, işadamı tutkusu var mı? Şu bulmaca gibi konuşan İçişleri Bakanımız dile gelse de anlatsa bütün bu olayları bir aydınlansak, bu işlerin içinde ne var? Bu tayin ne anlama geliyor?
Biliyorsunuz Sadettin Tantan, Fethullah Gülen'i sıkı takibe almak için Türkiye'den kaçtıktan sonra Amerika'dayken yanına laik Türkiye Cumhuriyeti'nin polisini koruma olarak verdi! Sonra iş ayyuka çıkınca o korumayı getirip İstanbul'da yakın arkadaşı bir işadamına bir süre koruma olarak tahsis etti. Şimdi nerededir o ünlü koruma polisi bilmem. Bu işlerin son ayağı emniyet teşkilatı ile ilgili yeni yasa görüşmeleri sırasında ortaya çıktı.
YASAYA EK YAPACAKTI
Tantan İstanbul'daki operasyonu gerçekleştirebilmek için Başbakan Bülent Ecevit, Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz'a haber vermeden yasaya bir ekleme yapmaya çalıştı. Bu ekleme anlaşılınca ve Tantan durdurulunca istifa tehdidinde bulundu. Ek unsur 'Vali onayı olmadan il emniyet müdürlerinin atama yapmasına olanak 'sağlayacaktı. Olmadı.
'İSTİFA EDERİM' DEDİ
Sadettin Tantan bu işle ilgili olarak istifa tehdidinde bile bulundu. Ama sökmedi. Yakın dostu Hüsamettin Özkan devreye girip Tantan'ı ikna etti. Tantan bu ek maddeye milletvekillerinden imza isterken, liderlerin izni varmış gibi davranmış. Oysa liderlerin bu durumdan haberi olmadığı ortaya çıktı. Peki ama bunca kavga neden? Hukuk neden bir kenara bırakılıyor? Telefonlar dinleniyor, internet izleniyor, daha ne yapacaklar? Ülkeyi, polisi, valilik müessesesini ele geçirmek amaçlı bu atakların arkasında kim var?
====================================================
|
| Oguz Kayi
| FETHULLAH GULEN'IN ISLAMI MAFYASI TEMELLI KUDURDU | January 8 2004, 9:25 AM |
Gozu donmus kiralik katil seni.
Efendiniz Fethullah'a sunulan raporda oldurulmesi istenen 7 kisiden biri olan Tuncay Ozkan hakkinda
===================================================
Çukurova Medya Grup Başkanı Maocu Tuncay Özkan'ı tahtından kimler indirdi sanıyorsunuz dallamalar!
Artık Tuncay Özkan'ın Türk medyasında ekmeği yok. Ve elhamdülillah bunda ekibimizin de katkıları var.
yazarak kendi mafya cetesinin iplerini pazara cikardin.
Bende Tuncay Ozkan'in yazilarinda "Fethullah Gulen'in kirli iliskilerini" anlatan bolumleri yazip, Fettos'un neden Tuncay Ozkan'la ugrastigini desifre edince bizim tirlatik hinzir deli fena kudurdun.
Aklin sira konuyu degistirip, konuyu baska yonlere cekip Fethullah Gulen'in pisliklerini gizlemeye calisacaksin!!! Sen onu ancak:
Milli Gazete
Yorunge Dergisi
Yenisafak Gazetesi
okuyan aptallara, avanaklara yutturabilirsin.
Interaktif okurlarin bu ayaklara karni tok! Bosuna yirtiniyorsun tirlatik hinzir deli.
Tabi herzamanki necis musrik kudurmuslugu ile hakaret edecek, kufur edecek bide en iyi musluman oldugunu savunacak, ALLAH'tan korkan muslumanlar ayaklari cekeceksin!
Hem bi tarafta ALLAH'tan korkmaktan, muslumanliktan dinden falan laf edecek, oteki taraftada en cirkin galiz kufurleri savurarak ne bicim muslumanlar oldugunuzu belli edeceksin. Daha dosrusu ne cesit assagilik Necis Musrik oldugunuzu herkez gorsun.
Hem dunyayi asip kesip dogruyacaklar, oteki tarafta da su foruma yazdiklari yazilara isimlerini bile yazamiyacak kadar odlek, korkak tavuklar olduklarini belli edecekler. Kalibiniz bu kadar sizin odlek vede korkaklar surusu.
Bilgisayar arkasinda dahi takiyye yapacaklar, korkakliklarini belli edecekler isimlerini dahi yazamiyacaklar.
Fethullah Gulen'in pisliklerini gun isigini cikaran Tuncay Ozkan'i da dinsiz, imansiz, ateist din dusmani falan gostererek akillari sira konuyu degistirecekler.
Oteki taraftada kudurmusluklarini belli edecekler.
Gercekte Musrik fakat lafta musluman gorunen
odlekler surusu, Eyyuhel Kafirun
Ofkenizle Kudura Kudura Geberin
Devam et kendin gibi necis kufurlerinide herkez bilsin musluman gazateci maskesinde, necis musrik, kiralik katili herkez tanisin, sahibinin sesi kudurmus paranoid akil hastasini herkez bilsin.
|
| Anonymous
| FETHULLAH GULEN'IN "ISLAMI MAFYA" TETIKCILERINE HANS AIBERG'I OLDURTME GAYRETI_1 | January 26 2004, 6:45 PM |
Slm Slm
Bu Mesajimda Fethullah Gulen'in Siyonistler ve Masonlarla isbirligine
girerek Hans Aiberg'e duzenlettigi suikastlerden ilki olan 1997 mart
ayi Flash TV programi sonrasindaki suikast girisimini inceleyecegiz.
Olayi aciklamadan once Fethullah Gulen hakkinda birkac ayrintiya
deginmek konumuz acisindan oldukca onemlidir:
1) Fethullah Gulen Turkiye'nin laik duzenini bozup yerine seriat(!)
hukumlerine gore yonetilen devlet kurmak istemektedir.
2) Turkiye'in uniter yapisini parcalayip Kurt Devleti kurma
gayretinde olan Siyonistlerle isbirligi icindedir. Hatta Fethullah
Gulen'i ABD de korunan\kollanan "Talmud uzerine yemin etmis
Bilderberg Goyimidir."
3) Fethullah Gulen Turkiye'de Islami cemeatcilikte ve yayincilikta
ses veren\kamuoyu olusturan yazarlarin\isimlerin ya kendi "vatan
haini orgutune\cemeatine" katilmasini teklif eder\gayret gosterir.
Eger amacina ulasamazsa yani teklif ettigi kisi kendi orgutune
katilmazsa o kimse hakkinda sinsi karalama gozden dusurme
operasyonlari uygulatir hatta yasa disi yollarla ortadan kaldirma
yontemlerine basvurur.
Eserleri daha 90 li yillarin basinda milyonu askin rakamlarda satan
ve kitaplarinda insanlik tarihinde ilk defa rastlanilan cok
ileri "din bilim" bilgileri veren Hans Aiberg cok yogun ilgi buldu.
Ayrica Aiberg kitaplarini yazmaya devam ettikce gordugu ilgi cig gibi
buyuyordu.
Fethullah Gulen, Hans Aiberg'in de kendi yasadisi orgutune katilmasi
icin gayretler gostermeye basladi. Gerek gonderdigi aracilariyla,
gerekse dolaysiz Aiberg ile gorusmelerinde cemaatine katilmasi
halinde Hans Aiberg'e:
Sinirsiz para,
Zaman gazetesi genel mudurlugu
Milletvekilligi hatta
Bakanlik
teklifinde bulunuyordu. Aiberg'ten istenen iki sey vardi.
1) Fethullah Gulen'in orgutune katilip onde gelen kurmaylarindan
olmak,
2) Aiberg'in bilgisini ve ilmini Fethullah Gulen'e ogretmesi.
Defalarca Fethullah Gulen, Hans Hans Aiberg'e cok yuksek paralar,
makamlar, yetkiler vs ile cemaatine katilmasi icin tekliflerde
bulundu.
Her defasinda RED yaniti alan Fethullah Gulen, Hans Aiberg'ten
umidini kesince:
Hans Aiberg'i gozden dusurme, karalama ve iftira kampanyalarini
baslatti. Bu iftira, karalama girisimlerinden sonuc alamayan
FEthullah Gulen daha da ileri giderek Hans Aiberg'in ortadan
kaldirilmasi icin kiralik katillerini devreye bile soktu.
Fethullah Gulen'in felsefesine gore kendi "vatan haini
orgutu\cemeati" her zaman Islami yayincilikta ve cematcilikte her
zaman "BIR NUMARA\EN BUYUK" olmalidir.
Fetullah Gulen Islami Alemde kendi "vatan haini orgutune" karsi rakip
olabilecegini dusundugu diger ses getiren\kamuoyu olusturan kisilere
cemeatlere ve kurumlara her zaman sinsi karalama, iftira hatta komplo
uygulamayi surdurur.
Fethullah Gulen ALLAH'in emrettigi sekilde "Islami Kardeslik" hukmune
gore degil, iblisin emri "Sinsi Kalleslik" yontemiyle diger islami
cemeatleri sindirmeye, gozden ve gucten dusurmeye gayret gosterir.
Ayrimsiz Fethullah Gulen diger Islami gruplara, cemaatlere ve
kisilere bu yontemini uygular.
Fethullah Gulen'in bu sinsi gozden dusurme, iftira hatta komplo
girisimlerine maruz kalan bir baska isim "Adnan Oktar ve Bilim
Arastirma Vakfi" dir.
Kendi kapsitelerinde insanlari aydinlatma gayretiyle yayincilik
yapan, kitaplar, dergiler yazan, konferanslar veren Bilim Arastirma
Vakfina ve Adnan Oktar'a yonelik iftira, karalama hatta komplo
girisimlerinin perde arkasinda gizli organizatorlerinden biride
Fethullah Gulen'dir.
Fethullah Gulen emrinde gizli bir nurcu olan Sadettin Tantan
araciligiyla, devletin gucunu kullanip cok igrenc komplo bile
duzenletti.
(Sadettin Tantan'in ABD de kacak yasayan Fethullah'a devletin
polislerini koruma olarak gonderdigini ve Tantan'in onde gelen
Fethullah'ci oldugunu gazeteci Tuncay Ozkan yazilariyla desifre etti.)
Icisleri Bakani oldugu donemde Fethullah Gulen'den gelen emirle
Sadettin Tantan devletin emniyet birimini kullanarak Adnan Oktar ve
Bilim Arastirma Vakfi uyelerine cok cirkin komplo duzenledi.
Asilsiz ve uydurma gerekcelerle yuzlerce BAV uyesi gece yarisi
evlerinin kapilari kirilip, bahcelerindeki kopekleri oldurulup
evlerinden cok cirkin sekilde toplanildi.
Isin en ahlaksiz ve cirkin boyutu asilsiz ve iftira gerekcelerden
dolayi Istanbul'da yuzlerce genc polisin alet edildigi bir komplo ile
TV ve gazete kameralari onunde insanlik disi uygulamalara maruz
kaliyordu.
Iste bu cirkin komplo'yu Fethullah Gulen'in emriyle bizzat Sadettin
Tantan gerceklestiriyordu. TC Emniyet birimi tarihinin en agir utanc
damgalarinin birini aldi. Koskoca devletin emniyet biriminin
sayginligi ve haysiyeti Fethullah Gulen'in emriyle zedeleniyordu.
Ilerleyen asamalarda, mahkemelerden alinan kararlardan Adnan Oktar ve
BAV uyesi hic kimse bahsi gecen iddealardan, suclamaradan ve
iftiralardan hukum almadi ceza yemedi.
BAV yargilamasi icin detaylar:
http://www.bilimarastirmavakfi.org/dava/index.php
Bu igrenc kopmloda her ne kadar masonlarin ve siyonislerin parmagi
olsada en buyuk organizator Fethullah Gulen'dir. Cunki Sadettin
Tantan, Fethullah gelen emirle komployu uygulamaya gecirdi.
"Vatan Haini Orgutune\Cemeatine" katilmasi icin yaptigi tekliflere
RED yaniti alan Fethullah Gulen, Hans Aiberg'ten umidini kesince,
emri altindaki yayin kuruluslarinda Hans Aiberg'e karalama ve iftira
uygulamsina gecti. Fakat bundan da istedigi sonuca ulasamadi.
Fethullah Gulen isi daha da ileri goturerek Hans Aiberg'in
oldurulmesi emrini veriyor:
FETHULLAH GULEN'IN FLASH TV CIKISINDA HANS AIBERG'I OLDURTME GIRISIMI:
Hans Aiberg uzun yillar sessizligini bozup Flash TV de Yasar N.
Ozturk'un once telefonla canli yayinda programina katildi.
Daha sonra gorulen cok buyuk ilgi uzerine bir kere daha ayni programa
canli yayina cikti.
Hans Aiberg'e gosterilen ilgi o kadar buyuktu ki, izleyiciler ne
Flash TV yi nede Yasar Nuri'yi degil Hans Aiberg'i istiyorlardi!
Sadece Hans Aiberg asiri israrla tekrar TV programina isteniyordu.
Yasar Nuri Ozturk'de Flash TV de ve daha bircok kesim gibi Fethullah
Gulen'de kaygi icinde idiler. Cunki TC tarihinde asla gorulmeyen bir
ilgiyle Hans Aiberg Flash TV programinda tekrar isteniyordu.
Fethullah Gulen bile kendi yayin kurulslarinda dahi boylesine buyuk
ilgi gormemisti.
Hans Aiberg ikinci kez canli yayin programindan sonra izleyicilerden
gelen yogun istek uzerine bir kere daha canli yayina davet edildi.
(Aiberg'in Ucuncu Isiga Cagri Programi katilisi).
Yalniz bu ucuncu programin diger ikisinden farki:
Fethullah Gulen emri altinda bulunan Yorunge Dergisi paravan ismiyle
faaliyet gosteren "Islami mafya\kiralik katiller\tetikcilerine" Hans
Aiberg'i Flash TV cikisinda oldurmeleri icin emir verdi!
O donem Yorunge Dergisi paravan ismiyle\maskesiyle faaliyet
gosteren\beslenen Fethullah Gulen'in "Islami Mafya\Cinayet Sebekesi":
Resul Tosun-----> cetenin basi
tetikciler ise (gazetci, yazar haberci edititor fotocu maskeleriyle
beslenen):
Ali Murat Guven
Yasar Iliksiz
Sukru Kanber
Salim Tosun
Ilker Dogruoz
Hans Aiberg'e tuzaklar kuruluyordu. Fethullah Gulen Hans Aiberg'in
program bitisinde disarida adamlarina kacirtip oldurtme planlari
kurarken:
Flash TV ve Yasar Nuru Ozturk kallesce adeta Hans Aiberg'i sirtindan
hancerliyordi:
1) YNO ve Flash TV Hans Aiberg'e haber vermeksizin, uyarmaksizin ve
izin almaksizin programa uc tane ilgisiz ve bilgisiz baska
katilimcilar getirerek, Hans Aiberg'e hakaret ettirip, iftira attirip
gozden dusurmeye calisitilar.
Hatta kendisinin peygamber oldugunu iddea eden, 19 rakamina tapan
musriklerin basi Edip Yuksel'in igrenc hakaretleriyle kucuk dusen
Hans Aiberg degil bizzat Yasar Nuru Ozturk olmustur.
Cunki Kur'an-da Tevbe Suresinde son iki ayetin olmadigini iddea
ederek kafir olan, 19 rakamina tapan musriklerin sahte peygamberi
Edip Yuksel'i programina cagirip, katilimci yapmak Yasar Nuri
Ozturk'un ayibi ve kucuklugudur. Tescilli sahte peygambere deger
veren Yasar Nuri Ozturk kendi sayginligini dusurmustur.
2) Ayni programin bitisinde Yasar Nuri Ozturk, Hans Aiberg'e:
"Gidecegin yere seni goturmek uzere disarida bekleyen sana oto tahsis
edildi" diyerek, Hans Aiberg'i cok sinsi ve kallesce disarida Hans
Aiberg'i oldurmek icin bekleyen katillerin otosuna gonderdi. Yani
Yasar Nuru Ozturk Hans Aiberg'i sinsice olume gonderiyordu.
Yasar Nuri Ozturk'u kendi arkadasi, dostu bilen Hans Aiberg herhangi
bir kuskuya kapilamadan caminda "Yorunge Dergisi" yazan otomobile
yoneldi\bindi. Daha snra Hans Aiberg:
Ali Murat Guven, Yasar Iliksiz, Sukru Kanber Salim Tosun isimli
kiralik katiller\tetikciler tarafindan oldurmek icin silah zoruyla
kacirildi.
Fethullah'in tetikcilerinin planlarini suya dusuren sey yolda barikat
kurup kontrol yapan polis kontroluydu. Polisten korkan tetikciler
Hans Aiberg'i olduremeden oto dan atmak zorunda kaldilar.
Hans Aiberg bu saldirdan 3 kaburga kirigi yara alarak sag kurtuldu.
Iste bu suikast girisimin emrini veren Fethullah Gulen'dir.
Tetikciler:
Resul Tosun'un emrindeki "Islami Mafya\kiralik katiller"
Isbirlikciler ise:
Flash TV ve Yasar Nuri Ozturk'tur.
Ayrica Yahudi donmesi siyonist Dinc Bilgin,
Bilderberg Masonu Adnan Kahveci ve Diger Mason Ali Kirca suikastin
azmettiricilerindendir.
===================================================================
Basarisizlikla sonuclanan bu suikasti arkasindan:
Siyonist/Mason Sabah Gazetesi ve Fethullah Gulen'e bagli Yorunge
Dergisi ve diger Nurcu dergiler Hans Aiberg'e organize ve koordine
iftira ve karalama yayinlari devreye soktular.
Siyonistlerle, Fethullah Gulen'in dergileri o kadar organize
calisiyorlardi ki, ayni sahte Aiberg resmini gazetelerine
basiyorlardi:
http://www.geocities.com/hanifsavunma/BasindaIftiralar/resul_tosun.htm
Hans Aiberg'e iftira atmada sinir tanimayan bu mufteriler "Resmi
Belge" de tahribat dahi yapiyorlardi:
http://www.geocities.com/hanifsavunma/AliMuratGuven/ResmiBelgedeTahrib
at.htm
http://www.geocities.com/hanifsavunma/AliMuratGuven/SahtekarAMG.jpg
Ayrica Ali Murat Guven Hans Aiberg'e olan dusmanliginda sinir tanimayip, Hans Aiberg'in akademisyen olan esine dahi kudurmuscasina saldirmakta ve bu saldirilarini ulu orta internette yazmakta dahi bir sakinca gormemektedir, detaylar icin:
http://www.geocities.com/hanifsavunma/AliMuratGuven/AliMuratGuven.htm
===================================================================
Iste boyle dostlar. Bu mesajimda Fethullah Gulen'in yillardir Hans
Aiberg'i oldurtmek icin ugraslarindan sadece ilkini anladigim
kadariyla\analiz edebildigim kadariyla dile getirdim.
Sen MEVLAmizsin. Kafirler Kavmine Karsi Bize Yardim Et (amin)
RZI |
| Anonymous
| Re: FETHULLAH GULEN'IN "ISLAMI MAFYA" TETIKCILERINE HANS AIBERG'I OLDURTME GAYRETI_1 | May 21 2004, 8:54 PM |
O sitede yukaridaki bilgiler vardi
|
| Anonymous
| Re: FETHULLAH GULEN'IN "ISLAMI MAFYA" TETIKCILERINE HANS AIBERG'I OLDURTME GAYRETI_1 | May 22 2004, 1:43 AM |
Yok ama o site artık... Bu tür bir copy/paste durumu kurtarmaz.
Biz yazıyı orijinal yerinde görmek istiyoruz Sayın Kayı...
| |
| | Current Topic - FETHULLAH'IN EMRIYLE HABLEMITOGLU GIBI HANS AIBERG'IDE OLDUREMEYINCE TEMELLI APTALLASTIN |
| |
|
|