<< Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Dön  

GULME MOLASI

January 7 2004 at 3:39 PM
Oguz Kayi 

Bu mesajimda biraz olsun agiz tadiyla gulmek icin gulme molasi veriyorum.

Gulmeniz icin asagiya dusecegim yazi "Bizim Tirtlatik Hinzir Delinin paranoidvari sacmalamasi" uzerine yazilmis.

Paranoid akil hastalarindan baskalarinda gorulmuyecek bir cesit sacmalama o kadar komik ki gulmekten yerlere yatacaksini\kirilacaksiniz.

Hatta caniniz ne zaman gulmek istese bu yaziyi okumanizi tavsiye ederim. Cunki boylesi komediyi Gulduru showlarda falan bulamazsiniz!

===================================================

http://www.geocities.com/hanifsavunma/AliMuratGuven/idol.htm

Ali Murat Guven'in Bir Zamanlar Idol'u (Putu) Hans Aiberg'mis!

AMG Hans Aiberg'in yazdigi kitaplarda "yuzlerce mantik hatasi" bulan birisi, bizzat kendi yazisina gore:

Yuzlercenin anlami en az ikiyuz demektir. Yani AMG Arz'dan Ars'a kitaplarinda:

Birkac degil, uc bes degil, bes on degil, otuz kirk degil, elli yuz degil tam en az ikiyuz tane mantik hatasi bulmus. Bu yuzlerce mantik hatasini kitaplara isaretlemis. (Her nedense 16 sayfa boyunca iftira dizen AMG bu mantik hatalarindan bir tanesini bile yazamamis)

Ayrica Hans Aiberg'in kitaplari AMG ye gore "ufurukmus":

Yani AMG'ye gore Hans Aiberg icinde en az ikiyuz mantik hatasi bulunan, ufuruk kitaplar yazan birisi! Buna ragmen AMG "bilimsel sahadaki en buyuk idolu (putu)" Hans Aiberg'mis: Bizzat kendi yazsiyla aynen soyle diyor AMG:

(Idol -----> put demektir. Bizler AMG nin idol sozuyle "hayran oldugu, begendigi kisi" olarak anlam vermek istedigini varsayalim.)

Iyide bu durumda AMG'ye sorarlar:

-Ne halt etmeye "icinde yuzlerce mantik hatasi bulunan, ufuruk kitaplar" yazan birini idol ediniyorsun diye?

-"Icinde yuzlerce mantik hatasi bulunan, ufuruk kitaplar" yazan birini idol edinmenin alemi ne?

-Kendine idol edinmeye baskasini bulamadinmi diye???

-"Icinde yuzlerce mantik hatasi bulunmayan, ufuruk kitaplar" yazmayan baska birini idol secse ya AMG?

-Boyle maskaralik, Banallik rezillik olurmu??? Hem HA "icinde yuzlerce mantik hatasi bulunan, ufuruk kitaplar" yazan biri olsun hem de sen git o adami kendine idol sec!

Boyle ipe sapa gelmez laflarla AMG ne tur yazi yaziyor acaba? Boyle ucuk kacik laflari akli degesi yerinde olan birinin soylemesi mumkun mu?

Benzeri sekilde AMG Aiberg'in kitaplarini odunc vererek, tavsiye ederek "teblig" yapiyormus!

Genc muslumanlara AMG'nin teblig yontemlerinden biride ya HA nin kitaplarini odunc veriyormus yada tavsiye ediyormus bir zamanlar.

Iyide AMG ye yine sorarlar:

-Sana gore HA ufuruk kitaplar yaziyormus

-Arz'dan Ars'a serisi kitaplarinda en az 200 tane mantik hatasi bulan sen

Ne halt etmeye o kitaplari teblig amacli odunc veriyordun veya tavsiye ediyordun?

Baska birinin kitabini odunc vermeye veya tavsiye etmeye bulamadinmi "genc muslumanlara teblig " etmeye?

Akli dengesi yerinde olmayanlardan baska birinin boyle mantik disi ipe sapa gelmez yazilar yazmasi mumkunmu?

AMG ye gore bir tarafta HA "icinde yuzlerce mantik hatasi bulunan, ufuruk kitaplar" yazan birisi, diger tarafta da ayni AMG nin idolu HA ve bu kitaplar teblig amacli genc muslumanlara tavsiye ediyor, odunc veriyor!

======================================================

Respond to this message   
AuthorReply
Oguz Kayi

15 Dakkalik Bir Gulme molasi daha

January 8 2004, 9:33 AM 

Webde Sahih Hadislere uygun Cin resmi pesinde kosan bizim tirlatik hinzir delinin, kendi aptalliklarini desifre ettikleri belli eden web sayfasi.

http://www.geocities.com/hanifsavunma/AliMuratGuven/SahihAMG_1.jpg

Bizim usutuk zibidi bir tarafta sahte cin resmini buldugunu, bir cok yerdede bu sahte resime sorgulamadan inanildigini savunuyor. Oteki taraftada ayni cin resminin SAHIH HADISLERE UYGUN oldugunu kendi gazetesinde iki yil onceki baskisinda haber yapiyor.

Yani o cin resmine sorgulama geregi duymadan hadislere uygun bulup kabul etme ahmakliginda bulunanlarda bizzat kendileri.

====================================================

Note bu mesaj "Yeni Safakci Hamit'in" uyarisi uzerine degistirildi.

Lakin yine salakliktan kurtulamadilar!

This message has been edited by aibergizm on Jan 9, 2004 2:15 PM

Respond to this message   
Anonymous

DUN DUNDUR_BUGUN BU BUNDUR!!!

January 8 2004, 7:48 PM 

Kendi salakliklarini,
Kendi avanakliklarini,
Kendi budalaliklarini

Bizzat kendi elleriyle, kendi yazilariyla, kendi gazeteleriyle aleme duyuran beyinsizler!!!

Yukarida enselediklerini yazdiklari "Cin Fotosu":

"Dun Sahih Hadislere Uygun" olan cin resmi diye haber yazan gene bizim tirlatik delinin gazetesi.

Iyiki sahih hadislere uygun idi o cin resmi, eger bide "Kudsi Hadislere" uygun olsaydi ayet statusunde olacakti bu salaklar icin.

Enseledikleri Cin icin dun ne yazmislar bu salak kere salaklar:

====================================================

http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2001/mayis/13/g5.html

Web'de 'cin' dolaşıyor

Bir Arap dergisinde yayınlanan resmin, cin suretine ve sahih hadislerde bildirilen cin tarifleri ile uyuşması, tartışmaların odak noktası oldu...

=====================================================

Dun "SAhih Hadislere Uygun olan" ayni cin;

Bugun Ayni Cin'i enselemisler. Simdi artik Sahih hadislere uygun bir cin degil, magaranin birinde sadece bir maketmis!!!

http://www.yenisafak.com.tr/cin.html

Kendi yazilariyla kendilerini rezil eden maskaralar, banaller surusu.

=====================================================

Bu mesajda "Yenisafaktan Hamit'in" uyarisi uzerine degistirildi. Yani "sahih hadislere uygun cin resmi" yazisini yazan bizim tirlatik hinzir deli AMG degilmis.

Bende memnuniyetle mesajimi degistirdim lakin mesajimin icerigi gene ayni, aptalliktan kurtulamadilar!!!

This message has been edited by aibergizm on Jan 9, 2004 2:21 PM

Respond to this message   
Oguz Kayi

Al Degistirdim Mesajlarimi!

January 9 2004, 2:37 PM 

Al sana konu degistiriyor diye zirladigin mesajlarimi istedigin sekilde degistiriyorum.

Konuyu tam senin istedigin yerde tutuyorum. Aptalliktanmi kurtuldunuz? O yaziyi bizim tirlatik hinzir deli yazmadi, ajans haberi haydi inandik ve duzelttik.

Peki o haberi "Sahih hadislere uygun bulup" haber yapildigi gazate Yenisafak degilmi? AMG Yenisafak'ta calismiyormu?

Ayni aptalliginiz, ayni budalaliginiz hala duruyor!!!

Sayende bir kere daha gulmus oldum aptalliginiza:))

Respond to this message   
Oguz Kayi

2. raunda gulurek basliyalim.

January 10 2004, 12:08 PM 

Asagiya forumumuzda yazilmis bir cumleyi dusuyorum.

================================================

Hans Von Aiberg diye tanıtan bu adamın, bir dönem Türkiye'deki dindar gençleri toplu hipnoza sokan kitapları İstanbul kitapçılık piyasasında hala tekrar tekrar basılıp satılıyor.

=================================================

yukaridaki cumlede dikkat edilmesi gereken kisim:

"toplu hipnoza sokan kitapları"

anladinizmi, Hans Aiberg'in kitaplari insanlari toplu hipnoza sokuyormus!!! Oha Cush.

Bilebildinizmi o cumlenin yazarini? Boyle ucuk\kacik sacmalamayi akil hastasi paranoidlerden baska kim soyliyebilir\yazabilir?

O cumlenin sahibini bilemeyenler icin cok kucucuk bir ip ucu vereyim:

O cumleyi yazan kimsenin adi "Ali Murat Guven" harfiyle basliyor.

Simdi bulabilecekmisiniz o cumleyi kimin yazdigini?

Respond to this message   
Oguz Kayi

SU KANITIN SAGLAMLIGINA BAKINDA SAATLERINIZI AYARLAYIN!!!

January 25 2004, 1:00 PM 

Ali Murat Guven kiralik katilinin Beton kanitlarindan birine bu mailimde deginmek istiyorum. Bizim tirlatik hinzir delinin bu forumdaki bizzat kendi yazisindan bir bolumu gulmeniz icin asagiya dusuyorum:

==================================================
http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=248263&messageid=1053042081&lp=1053343419

.
.
.
Ayrıca, Türkiye'nin en derin medyumlarından (buna cinci de diyebilirsiniz) biriyle yaptığımız özel bir seansta, cinlere bu adamın durumunu sorduk. Bizimle temas kuran cin Bülent'e ilişkin bütün bilgileri teker teker sıraladı. Bülent Ayberk, bir ayağı metafizik alemde bulunan, cinler tarafından monitör olarak kullanılan biridir. Bu ise, anlattıklarının katıksız bilimsel gerçekler olduğu anlamında sakın yorumlanmasın...
.
.
Arkadaşlar, sözün özü, Bülent Ayberk olayında lütfen bilimsel bir boyut aramaktan vazgeçin.
==================================================

Eee boylesi kanita beton gibi saglam kanit denmez de ne denirki. Baksaniza koskoca medyum ve cinler araciligiyla edinilen bilgi dururken(!) Hans Aiberg hakkinda "bilimsel bir boyut" aramak abesle istigal hatta AMG'ye hakaret olur.

AMG nin bu kanitina inanmiyani ibret icin:

"Filistin askisina baglamali" cok hafif ceza olur

"Taksim meydaninda sallandirmali" yok yetmez

"Kursuna dizmeli" oda yetmez

En iyisi, once filistin askisina baglamali, sonra kusuna dizmeli ve tam olmek uzereyken taksim meydaninda sallandirmali ki, ibreti alem olsun.

Ali Murat Guven gibi birinin beton gibi kanitina inanmayip "bilimsel boyut aramak istemek" ne demekmis tum dunya alem ibretli ogrenmeli.

Ne demek ulan Ali Murat Guven gibi birinin boylesine beton gibi kaniti dururken "Hans Aiberg hakkinda bilimsel boyut aramak"

Respond to this message   
Oguz Kayi

PARANOID SIZOFREN BIR FANTAZIYE TANIK OLUYORSUNUZ: "Alternatif Bilim klübü" KAPANDI!!!

May 23 2004, 7:59 PM 

Su anda okumakta oldugunuz forum kapandi!

Evet aynen boyle bu forum kapandi! Ister inanin ister inanmayin durum aynen boyle.

Yalniz bu forum gercek dunyada degil bizim tirlatik hinzir delinin paranoid beyninde canlandirdigi, yasadigi fantazi dunyasinda kapandi.

Bizim hinzir deli o kadar eminki bu forumun kapandigindan 1 haftadir, akilsizligini, zekasizligini dile getirdigim onca yaziya ragmen bu forumu kapattirdigina inaniyor.

En krali gelsin su anda AMG ye asla inandiramaz bu forumun yerinde oldugunu. Cunki o paranoid beyninde canlardirdigi/yasadigi fantazi dunyasinda o kadar guclu ve ustun bir insanki aninda kapativerdi bu forumu!

Hala ayni fantazinin icinde. Dun bana gonderdigi mailde bile bu forumun kapanmadigini savunuyor. (Bu mailide yapistir o foruma dedigi icin bende inadina yapistirmiyorum o mailini. Ayakcisi Yasar Iliksizé yapistirtsin)

Su anda icinde yasadigi fantaziden cikip dis dunyaya girmedigi surece bu forumun kapandigini kimse asla inandiramaz bizim usutuk zibidiye.

Zaten bu fantaziden cikar cikmaz hemen yeni bir fantaziye baliklama atliyacak. Daha dogrusu paranoid beyni uretecek kewndiside o fantazi dunyasinda yasiyacak.

Simdi ogrenebildikmi paranoid sizofrenlerin neden cok asiri sacmaladiklarini???

Bizim tirlatik keci hala (su yazilari okudugunuz) bu forumun kapandigina inaniyor! Cunki usutuk kafasinda canlandirdigi paranoid fantazi dunyasinda Ali Murat Guven bu forumu kapattirdi. Siz ne derseniz deyin, o fantazi dunyasinda bu forum kapali.

O kadar. Eger aksini savunursaniz AMG sizin agzinizin payini verir!

Normal dunyada cok asiri sacmalama olan bu olay Ali Murat Guvenín yasadigi fantazi dunyasinda cok gercek bir olay. Inanmiyorsaniz gidin bizim tirlatik hinzir delinin son bir haftada bu forumdaki yazilari okuyunuz.

Daha once bu usutuk zibidiye soyle yazmistim:

=================================================================

Sana defalarca yazdim, Hypernoyak Zibidi karsindakini\rakibini aptal yerine koyma huyunu birakta su saplandigin aptallik basamagindan bir sinif yukariya atla.

Su mail grupta nerdeyse yuzune takmadigin cesit maske kalmadi. Avukat oldun, Aibergolog oldun, Devlet oldun, Bizzat kendinin en yakin arkadasi oldun, Ulkucu oldun v.s. Su gurupta onemli biriymis gibi degisik maskeler takarak yazilar yazdin.

(Zaten senin gibi usutuk delilerin bir baska ozellikleride: Kendi hayal alemlerinde canlardiklari fantazi dunyalarinda kendilerini cok onemli insanlar olarak gorurler. Yani kendi ic hayal alemlerinde cok onemli saygin kimselerdir. Lakin gercek dunyada ise basarisiz\onemsiz\sayginsiz olduklarindan, gercek dis dunyanin gerceklerini kabullenip ayak uyduracaklarina kafalarindaki hayal\fantazi alemlerinde kalmayi tercih ederler.

Zamanla senin gibi usutuk deliler bir fantaziden diger bir fantaziye atlar dururlar. Lakin butun fantazilerinin ve hayallerinin ortak ozelligi:

Fantazilerin hepsinde bizim deli en onemli aktordur. Tipki senin bu forumda degisik imzalarla yazdigin maillerde kendini bir halt zanneden\meydan savasi kazanmis genaral edalarina burundugun maillerin gibi.)

Sen gercekten cok usutuk hinzir delinin tekisin. Hemde Hypernoyak saldirgan turden delisin sen. Hans Aiberg'e kudurmus kopekler gibi saldirmanin altinda yatan en onemli neden de bu hastaligin!

==========================================================

Bizim paranoid zibidi:

Bir fantazinde benim (Oguz Kayi'nin) anusunden kan alacakti!!!

Bir baska fantazisinde beni armut gibi topliyacakti!

Bi diger fantazisinde agzimi burnumu kiracakti!

Another fantazisinde Maryland eyalatinden 50 kisiyi beni ziyarete gondercekti!

Bir fantaziyte gore beni domuz gibi, degerine gore beni esek gibi anirtacakti!

Bronx,NY tan Paterson NJ den ve baska yerlerden bana ordu gonderecekti!

Bu foruma benim sargilar icinde fotomu asacakti!

Bu yukarida saydiklarimin hepsi ayri ayri AMG nin usutuk fantazi dunyalarinda olacak, seylerdi. Cunki bizim tirlatik hinzir deli o usutuk fantaziler dunyasinda yukarida saydigi teyditleri yerine getirebilecek gucte, ustun basarili bir kimseydi.

Uzun sozun kisasi bizim tirlatik hinzir deli surekli olarak yasadigi paranoid-sizofren fantazilerinden birine gozlerinizle tanik oluyorsunuz:

Ister inanin ister inanmayin Ali Murat Guven bu forumu kapattirdi.

Sakin bana " Eger bu forum kapaliysa bu yazilari biz nerde okuyoruz, kapanmis bir forumda acildigi gunden beri yazilan mesajlar hale neden yerinde duruyor?" diye sormayin...

Mesajimin bundan sonraki kismi bizim tirlatik hinzir deli icindir. Lutfen okumayiniz!(Sadece AMGıe yazilmistir)

Evladim Ali Murat Guven bu mesajdaki ve bu forumdaki yazilarin hepsi imaginerdir. Hani hayaldir, gercek degildir, gecekte degil ancak delilerin fantazilerinde gecerli olabilir. Gercek ise aynen senin bildigin ve yazdigin gibi, bu forum kapalidir.

Sen dogru bildigin yoldan asla donme. Nede olsa senin soyadin Guven, sana guvenmiyceklerde baskalirina mi guvenecekler!

Sen sen ol sakin bu forumun hala acik olduguna sakin inanma!!! Cunki olsa olsa oyle bir zirva ancak deli sacmasi olabilir.

Ayrica dikkat et sakin seni deli diye timarhaneye tikmasinlar. Kim sana deli derse bilki delinin ta kendisi o dur bunu sakin unutma.

Respond to this message   
Current Topic - GULME MOLASI
  << Previous Topic | Next Topic >>Ana Sayfaya Dön  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement