| Bizim Hinzir Deli'nin en yeni maili.Boylesine salak goren, duyan oldumu bilen varmi???May 16 2004 at 11:48 PM | Oguz Kayi |
|
Date: Sat, 15 May 2004 02:40:46 -0700 (PDT)
From: "ali murat guven" <a_muratguven@yahoo.com> Add to Address Book
Subject: Son kırıntılarını da süpürmeyi unutmuşum
To: kayicasi@yahoo.com
Ömrünü laf ebeliğiyle bozuk para gibi harcayan geri zekalı,
Benden ölesiye korkarak, gizli gizli bir yerlerde forumun bir kopyasını çıkartmışsan senin bu son çırpınış manevaralarını ben nereden bileyim... İnternet koca bir deniz, sen ise bu denizi bulandıran sidik damlalarından yalnızca birisin...
Forumlarını ancak tesadüflerle yakaladıkça oyuyorum altını... Yoksa senin gibi bütün gün internet başında göt büyütmüyorum... Yapacak işim var, biliyorsun ben bir tetikçiyim.
Sen bugüne dek yazdın mı "Benim forumumun bir ikizi var" diye bir yerlere aslanım...
Forumun böyle bir ikizi olduğunu bilmiyordum, ama insanlar sizlerin yeryüzünden silinmenizi gönülden dilediği için, bugün tesadüf eseri bir okurumun gönderdiği mail ile ikiz forumdan haberdar oldum.
İnternet beleş... Yahoo beleş... Forumların kopyalarını çıkarmak beleş... Küfür etmek beleş... Kimsenin ziyaret etmediği bir forumda bokun içine gırtlağına kadar batarken, son nefesinde bile küfüre devam etmek yine beleş... Nasıl olsa Allah korkusu falan yok sende...
Hayatın boyunca bir kere bile yüzünü görmediğin, bir kere bile konuşmadığın ve kim olduğu ve nasıl yaşadığı hakkında hiç bir fikrin bulunmayan bir insana bir yıldır İslam adına her türlü hakareti ettin. Bu yaptığına da "hanif İslam" adını verdin.
Kronometreye basıp beklemeye başlayabilirsin...
O forum da götüne girecek 24 saat içinde...
Haaa... Daha başka da forum var ise bilemem. Taksit taksit değil, yiyorsa toptan haber ver kurduğun bütün o forumları... Hangi şirketin olduğunun da hiç önemi yok. İstersen parayla da almış ol elinden yine alacaklar. Çünkü o çok güvendiğin Amerikan hukuk sistemine göre zaten feci şekilde okka altındasın...
Allah'ın laneti her zaman olduğu gibi yine üzerinde olsun.
ALİ MURAT GÜVEN
|
| | Author | Reply | Oguz Kayi
| http://www.network54.com/Forum/248263 | May 17 2004, 12:07 AM |
Bu kadar salakliga oha cush host yuh be yani.
Bu forum kuruldugu gunden beri burda! Iste adresi:
http://www.network54.com/Forum/248263
Paronoid beynine tukurdugumun usutuk zibidisi. Tam 20 kusur mail yazdigin forumun adresini gormuyormusun?
Okuma yazma bilmeyen 5-6 yasindaki cocuklar surf yapacaklari/yaptilari yerleri bilirler. sende o cocuklar kadar dami zeka yok?
Salak olmasan, anliycagini bilsem tum detaylariyla anlatirdim bu forumun orijinal oldugunu 1 seneyi askin zamandir burda oldugunu! Lakin sende onu anliycak beyin yok.
Sen git en iyisi guvendigin kimselere sor bu forumu. Onlar soylesin bu forumun ikiz/klon mu yoksa orijinal mi oldugunu.
tolga cavdar'dan, neil bohr dan jale vural'dan ogrenebilirsin bu forumun silinmedigini orijinal oldugunu.
Onlar soylesin ne kadar salak oldugunu. Hatta salaklarin bile senden cok ustun zekali insanlar oldugunu bizzat onlara sorda ogren bu forumu!
Yuh be!!!!
Seni gazetesi yapmislar!!!
Seni gazetede dergide istihbarat sefi yapmislar!!!
OHA CUSH
Sen salagin 1 seneyi askin zamandir yuzlerce kere okudugun ve 20 kusur mail yazdigin forumdan haberin yok!!!
Git sor bilenlere de ogren ne kadar salak oldugunu!
|
| Oguz Kayi
| Hic kimsenin okumadigi dedigin foruma kac kisi gelip bakmis gozlerinle gor!!! | May 17 2004, 12:30 AM |
Tirlatik Hinzir Deli
Hickimsenin okumadigi dedigin forum sadece bu mayis ayinda 11158 (onbir bin kusur) kisi gelip okumus!!!
bak asagiya istatistiklerini dusuyorum, kendi gozlerinle gor.
Gormus oldugu egitim lise 3. siniftan atilma olan bir kamyon soforu seni aleme nasil rezil etmis kendi gozlerinle oku:
=============================================================================================
Home
|
Search
|
My Account
|
Help
My Account >> Forums aibergizm - Logoff
My Account
• Account Information
• Overall Statistics
• Edit Account
Resources
Indexes
Forums
• Alternatif B...
Chat Rooms
Votelets
Realms
Groups
Forums
Forums (message boards) allow your visitors to post messages to each other and discuss various issues relating to your site.
Forums
Create A New Forum
Alternatif Bilim klübü Goto / Edit
Statistics for all Forums
Page ViewsPosts 2004 YearMonth (Premier Only)Week (Premier Only)Day (Premier Only)--Past 12 Months (Premier Only)Past 30 Days (Premier Only)Past 7 Days (Premier Only)Past 24 Hours (Premier Only)
22,300
11,150
0
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Month Page Views Month Page Views
January 2,646 July 0
February 3,203 August 0
March 486 September 0
April 187 October 0
May 11,158 November 0
June 0 December 0
Copyright © 1999-2004 Network54. All rights reserved. Terms of Use Privacy Statement
| |
| | Current Topic - Bizim Hinzir Deli'nin en yeni maili.Boylesine salak goren, duyan oldumu bilen varmi??? |
| |
|
|